Kirjoittaja Aihe: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)  (Luettu 613 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 510
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« : 10.10.2021 21:52:36 »
Nimi: Fredin silmin
Paritus: Fred/Angelina
Ikäraja: S
Kirjoittaja: Vendela
Tyylilaji: slice of life, pörröinen söpöily
Pituus: Ficlet
Vastuuvapaus: Hahmot ja universumi ovat Rowlingin, minä lainaan.

Tiivistelmä: Miltä rakkaus näyttää Fred Weasleyn silmin?

Vapaa sana: Tämän piti osallistua 12 hahmoa -haasteeseen johon minulla oli tarkoitus rakentaa sarja missä kuvataan ’miltä rakkaus näyttää’ haasteen hahmojen silmin. Joulukuun hahmo oli Weasleyn klaani, valitsin sieltä Fredin ihan vain koska lupasin joskus Angelinalle kirjoittaa Fredistä jotain hyvää :)
Mutta koska haaste oli ja meni, enkä ehtinyt mukaan ajoissa niin tämä jäi. Sen verran tämä jäi kaivelemaan hampaankoloon, että nyt tämä osallistuu sitten Haasteita hampaankolossa II-haasteeseen, siihenkin kyllä aivan viime minuuteilla. Lisäksi osallistun tällä myös Tropes-haasteeseen, missä sain tropeksi pregnancy (fempreg, mpreg).
Teksti on oikolukematon, joten virheet ovat omiani.Miltä rakkaus näyttää -sarja
Tammikuu: Albuksen silmin S
Helmikuu: Dracon silmin S
Maaliskuu: Nevillen silmin S
Huhtikuu: Luciuksen silmin S
Toukokuu: Fleurin silmin K-11
Kesäkuu: Minervan silmin S
Heinäkuu: Lilyn silmin S
Elokuu: Rolfin silmin S
Syyskuu: Minervan silmin, osa 2 S
Lokakuu: Oliverin silmin S
Marraskuu: Harryn silmin S
Joulukuu: Fredin silmin, S


Miltä rakkaus näyttää FREDIN SILMIN”Kultaseni?”

Tuttu ääni keskeytti Fredin ajatukset ja hän nosti päänsä keskeneräisestä työstä. Hän sysäsi työskentelylasit otsalleen juuri kuin tummatukkainen, kaunis ja solakka nainen astui huoneeseen.

”Täällähän sinä olet”, Angelina hymyili miehelleen.
”Täällähän minä”, Fred vastasi hymyyn.
”Missä George on?” Angelina kysyi istahtaen Fredin viereen hieroen alaselkäänsä.
”Meni Ronin kanssa asioille”, Fred vastasi ja suukotti vaimoaan poskelle.
”Hän keskittyy aivan liikaa tähän putiikkiin”, Angelina tuhahti ja huiskaisi kädellään ympärilleen.
”Ehkä”, Fred kohautti olkiaan, hän ei ollut koskaan ajatellut asiaa, koska liike oli heille molemmille tärkeä ja oikeastaan enemmän elämäntapa kuin työ.

”Hänelle pitäisi löytää nainen”, Angelina sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen.
”Nainen?” Fred naurahti.
”Nainen”, Angelina sanoi painokkaasti.
”Hyvä on”, Fred sanoi nopeasti myönnellen vaimoaan, joka oli usein miten oikeassa.

Pontevasti Angelina nyökkäsi ennen kuin kumartui tutkimaan mitä Fredillä oli juuri ollut työn alla. Hiljaisuus laskeutui pieneen työpajaan kun Fred katseli vaimonsa kauniita piirteitä. Tämän kasvot olivat edelleen yhtä kauniit kuin heidän hääpäivänään ja tämän ruumiinrakenne oli pyöristynyttä vatsaa lukuun ottamatta samassa kunnossa kun tämän aktiiviaikoina huispaajana.

”Draco sanoi, että hän tuntee yhden, jonka voisi esitellä Georgelle”, Angelina sanoi hitaasti.
”Niinkö?” Fred nosti toista kulmaansa.
”Dracolla on hyvä maku”, Angelinan äänessä oli hieman puolusteleva sävy.
”Tietenkin on”, Fred kiirehti sanomaan ja suukotti uudelleen vaimoaan poskelle. ”Aivan kuten sinullakin, mutta olen iloinen ettet yritä kolmanneksi pyöräksi Harryn parisuhteeseen vaan olet päättänyt valita minut.”

Ennen kuin Angelina ehti vastata mitään kipakkaa, tämän kasvot vääristyivät kivusta. Angelina vei kädet vatsalleen ja ryhtyi puuskuttamaan tavalla, mikä oli tullut Fredille jo tutuksi. Samassa Fred oli vaimonsa vieressä, hieroi tämän alaselkää ja hengitti yhdessä tämän kanssa supistuksen läpi.

”Onneksi laskettuaika alkaa olla jo lähellä, tämä alkaa olla jo todella ärsyttävää”, Angelina puuskutti kun supistus helpotti.
”En malta odottaa”, Fred kosketti pyöreää vatsaa hellästi ja ääni täynnä lempeyttä.

”Mutta palataanpa Georgen naisasiaan”, Angelina sanoi vedettyään vielä kahdesti syvään henkeä. ”Draco sanoi, että tämä hänen tuttunsa on kiinnostunut huispauksesta sekä hänellä on kuulemma riittävän kiero huumorintaju ymmärtämään Georgea, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Draco osaa välillä olla omituinen, mutta toki se voi johtua myös siitä, että hän odottaa parasta aikaa kaksosia.”
”Angie”, Frad huokaisi, ”entäpä jos annamme Georgen itse päättää asiasta? Keskitytään me vauvaan ja siihen että olemme ihan kohta oikea perhe.”

”Me olemme jo nyt perhe”, Angelinan kasvot sulivat lempeään hymyyn.
”Tiedän, mutta tiedät mitä tarkoitan”, Fred sanoi ja kumartui suutelemaan vaimoaan.
”Tiedän”, Angelina mumisi vasten Fredin suuta mutta ei ehtinyt vastata suudelmaan ennen kuin uusi supistus iski.

”Argh! Minä haluan, että tämä vauva syntyy nyt!” Angelina puuskahti turhautuneena kun supistus oli viimein ohi.

Fred ei mahtanut mitään naurulle, joka purkautui hänen suustaan. Tulinen ja temperamenttinen Angelina oli kaikki mitä hän elämäänsä tarvitsi ja jota hän rakasti koko sydämestään.« Viimeksi muokattu: 12.10.2021 21:52:34 kirjoittanut Vendela »

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Welhokaniini

 • ***
 • Viestejä: 720
 • Kaninkoloon eksynyt
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #1 : 11.10.2021 00:06:15 »
En muista, minkälainen persoona Angelina oli kirjoissa, mutta jotenkin rakastan tässä tarinassa tätä hänen halukkuutta puuttua (?) toisen rakkauselämään ja/tai olla järkkäämässä säpinää Georgelle :D En ole oikeastaan koskaan päässyt yli siitä, kuinka Draco on Kirotussa Lapsessa hyvää pataa Golden Trion kanssa, että hiukan hämmentää, että sama teema jatkuu tässäkin, kyse on varmaan vain omasta mielikuvasta siitä, kuinka Draco on ikuinen 12-vuotias kiusaaja :D

Mutta tykästyin tähän tekstiin ja vilkaisen sarjan muutkin osat kun ehdin!
• 𝑰'𝒎 𝒂𝒄𝒓𝒐𝒏𝒚𝒎 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚; 𝑯𝒂𝒗𝒊𝒏𝒈 𝑨 𝑷𝒓𝒆𝒕𝒕𝒚 𝑷𝒂𝒊𝒏𝒇𝒖𝒍 𝒀𝒆𝒂𝒓 •

Snowgirl

 • Kuolonsyöjä
 • ***
 • Viestejä: 33
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #2 : 11.10.2021 02:34:47 »
Rakastan tätä sarjaa. Voisikohan tähän saada vielä lisä osa Harrylle, Dracolle ja Luciukselle?

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 510
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #3 : 11.10.2021 21:39:05 »
Welhokaniini, kiitos kommentistasi! Ymmärrän hyvin, että tuo Dracon mukana olo tässä hämää varmaan aika paljonkin. Mikäli luet noista sarjan muita osia, niin vastauksia löytyy varmasti niistä, nämä kaikki kun liittyvät löyhästi toisiinsa vaikka jokaisen voikin lukea erillään muista :D Itsekään en ihan tarkkaan muista minkälainen Angelina oli kirjoissa, mutta sellainen napakka kuva hänestä on jäänyt :)

Snowgirl, lämmin kiitos kommentistasi! Valitettavasti tähän sarjaan ei ole tulossa lisää osia, vaan tämä oli tässä. Ehkä joskus vielä innostun kirjoittamaan uudelleen jotain tämän tapaista :) Ihanaa kuulla, että olet pitänyt tästä!

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 435
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #4 : 12.10.2021 08:43:18 »
Minähän en siis lukenut tässä itseäni Angelinan tilalle, en suinkaan --

Tää oli kyllä naaaws :'3 Fred oli ihanan rakastunut ja vauvasta innoissaan oleva hömelö, joka oli ilmeisesti oppinut olemaan sanomatta vastaan vaimolleen ;D Näistä tuli vähän jopa Molly/Arthur vibat! Jossain kohtaa odotin, että Fred olisi heittänyt ehkä enemmänkin vitsiksi, mutta ehkä hän on vuosien saatossa alkanut myötäilemään enemmän.

Angelina on kuulunut aina suosikkeihini vaikka hänestä ei niin paljon tiedetäkään - napakka kuva hänestä on mullekin jäänyt, mutta kuitenkin myös sellainen että hän osaa pitää hauskaa (ei kai hän muuten Fredin kanssa olisikaan) ;D

Tää sarja on ollut mielenkiintoinen ja fluffintäyteinen ja musta on hienoa miten nää kaikki osat kietoutuvat jollain tapaa yhteen Harryn ja Dracon kautta, vaikka he eivät missään pääosassa olekaan :3 Ja ihanaa että kirjoitit Fredistä jotain onnellista!! He deserves it <3


“He loved you. He loved you, and he admired you. Even when you fought.”

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 7 065
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #5 : 12.10.2021 20:12:08 »
Oi että, onpas tämä! :-* Tässä tarinassa on sellaista lohdullista ja rauhoittavaa fix-it-tunnelmaa, kun Fred on elossa ja onnellinen ja odottaa parhaillaan perheenlisäystä. Fred todellakin ansaitsee onnen, ja on ihanaa, että fanifiktio myös mahdollistaa sen, vaikka kirjoissa kävi niin kuin kävi. Tähän tarinaan ja perheonneen on ihanaa kääriytyä. ♥

Minusta on hauskaa, miten sekä Fredin että Angelinan persoonallisuudet välittyvät tekstistä. Molemmat ovat aika avoimia ja sanavalmiita ihmisiä, ja heidän vuorovaikutuksensa on jotenkin niin samalla aaltopituudella, ettei lukiessa voi olla tuntematta, miten hyvin he sopivat yhteen, ja fiilistelemättä sitä. Esimerkiksi tämä sananvaihto on minusta tosi luonteva ja avoimeen, lämminhenkiseen suhteeseen sopiva:
”Dracolla on hyvä maku”, Angelinan äänessä oli hieman puolusteleva sävy.
”Tietenkin on”, Fred kiirehti sanomaan ja suukotti uudelleen vaimoaan poskelle. ”Aivan kuten sinullakin, mutta olen iloinen ettet yritä kolmanneksi pyöräksi Harryn parisuhteeseen vaan olet päättänyt valita minut.”
Haha. ;D Hauskaa, että omien teidensä kulkijana tutuksi tullut Fred myötäilee tällä tavoin, mutta se tuntuu myös kovin sopivalta, koska Angelinakaan ei ole mikään seinäruusu.

On kaunista, miten Fredinkin silmin rakkaus näyttäytyy moninaisena ja moneen eri ihmiseen kohdistuvana: on vaimo, jonka kanssa on kaikin puolin hyvä olla; vauva, jonka syntymää ei malta odottaa; veli, jonka onni on luonnollisesti itsellekin tärkeää, vaikkei siihen välttämättä kovin kärkkäästi haluakaan puuttua parittajan roolissa. Tulee hyvä ja levollinen fiilis, kun miettii, miten paljon Fredin elämässä ja ympärillä on rakkautta.

Pikkuruisen typon bongasin, jos haluat sen napsia pois:
Spoiler: näytä
riittävän kiero huumorintaju ymmärtämään Gerorgea


Kiitoksia tästä suloisesta iltalukupalasta, pidin kovin! -Walle

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 5 510
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #6 : 13.10.2021 21:28:07 »
Angie, Fred todellakin ansaitsee kaiken mahdollisen onnen! En voi käsittää Rowin ratkaisua, mutta niin... onneksi on ficit! Ihanaa, että oot tykkäillyt tästä sarjasta :D Ja siitä, että tuo H/D on tuolla taustalla. Ihanaa kun kommentoit, kiitos!

Walle, oi miten ihanaa kulla, että tykkäsit tästä :D Kuten tuossa juuri Angielle totesin, niin olen ehdottomasti samaa mieltä että Fred ansaitsee kaiken onnen! Etenkin kun Rowin ratkaisu oli noin käsittämätön. Mutta tosiaan, onneksi meillä on ficit ja niiden kautta toisenlaiset loput ;D Tuo nostamasi kohta oli kyllä kiva kirjoittaa, kun siinä oli juuri sitä mitä itsekin näissä hahmoissa näen. Kiitos typon bongaamisesta, korjasin! Ja lämmin kiitos kommentista!

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Elfmaiden

 • ***
 • Viestejä: 1 162
 • haaveilija
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #7 : 14.01.2022 00:25:00 »
Ooh, olipa kivaa löytää tämä! Onnea muuten sarjan valmistumisesta!

Fred on jäänyt minulle aika vieraaksi, joten tämä oli hyvin kiinnostava. Mukavaa kuulla ettei hän kuollut, vaan on saamassa lapsen Angelinan kanssa. He olivat kyllä aika hauskan kuuloinen pari.

Tykkäsin kuulla myös viittauksista sarjan punaiseen lankaan, eli sinne Harryn ja Dracon parisuhteeseen. Angelina voi ehkä lohduttautua, että hänen oma raskautensa saattaa olla helpompi kuin Dracolla kaksosten kanssa.
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 1 798
Vs: Fredin silmin (S, Fred/Angelina, ficlet)
« Vastaus #8 : 22.01.2022 17:25:38 »
Tämä on odottanut lukemista jo pitkään ja tällainen perhesöpöily olikin vaihteeksi ihanaa luettavaa :) Tykkäsin siitä, että tässä Georgen sijaan Fred oli päätynyt yksiin Angelinan kanssa ja olen samaa mieltä kuin muut, että tietynlainen kipakkuus sopii Angelinalle hyvin, kuten myös se että hänellä on suunnitelmia Georgen päänmenoksi. Tämä sarja on kyllä ollut aivan ihana, joten mahtavaa, että sait tämän valmiiksi! Olipa myös ovelasti yhdistetty nuo molemmat tropevaihtoehdot mpreg ja fempreg samaan ficciin :) Kiitos tästä!
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥