Rekisteröintisopimus

FINFANFUN

Finfanfun on suomalainen, jo vuodesta 2001 toiminut kirjoitusfoorumi, joka sisältää originaalinovelleja ja -runoja sekä fanfictionia monista eri fandomeista ja RPF (Real Person Fanfiction) - tekstejä. FinFanFun on Harry Potter -fandomiin alunperin perustettu foorumi, mutta foorumi on ajan saatossa laajentunut hurjasti. Foorumi sisältää myös aktiivisen vapaan keskustelun alueen.

Noudatamme Suomen lakia kaikilla keskustelualueillamme ja käytössämme ovat ikärajat sallittu, K-11, K-15 sekä K-18. Yli K-15 osastot ovat piilotettuja rekisteröitymättömiltä käyttäjiltä. Huomaathan, että foorumi sisältää myös herkemmille varoittamisen arvoista materiaalia ja tiedot sisällöstä löytyvät näiden asioiden sisältämien tekstien alusta pakollisina.

Minimisuositusikärajamme foorumille on 13.

Rekisteröitymällä foorumille sitoudut noudattamaan foorumin sääntöjä, Suomen lakia sekä yleistä nettietikettiä. Foorumia valvoo ylläpito, joka koostuu valvojista ja admineista. Jos sinulla on jotain kysyttävää foorumin käytännöistä ja säännöistä, voit joko kääntyä yksityisviestein heidän puoleensa, tai tutustua Rehtorin Kanslian ohjeistuksiin. Sääntöjen rikkomisista seuraa sanktio, joka riippuu rikkeen vakavuudesta. Tutustuhan siis huolella myös niihin.

Foorumille rekisteröidytään nimimerkillä, joka tulee olla hyvän maun mukainen. Valitsehan siis nimimerkin, joka ei sisällä kirosanoja, rasismia, viittauksia sukupuolielimiin tai ole muuten epäsovelias. Emme suosittele omalla, oikealla nimellä rekisteröitymistä, jäsenlistaa voi tarkastella kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa epäsovelias nimimerkki ilman erillistä varoitusta.

Ethän myöskään anna muiden käyttää tunnustasi, tai anna salasanaasi muiden tietoon.

Ylläpito ei vastaa nimimerkkien esittämistä tiedoista itsestään millään lailla. Emme todenna henkilöllisyyttä muuten kuin vahvistusviestillä, joka saapuu ilmoittamaasi sähköpostiin rekisteröinnin jälkeen. Tällä ehkäisemme tietoturvalle haitallisia botteja ja takaamme sen, että kaikki foorumille rekisteröityvät ovat oikeita ihmisiä.

Emme välitä eteenpäin tunnukseesi liittyviä tietoja kolmansille osapuolille. Foorumi tallentaa IP-osoitteesi viestien ja kirjautumisien yhteydessä, mutta se näkyy vain admineille sekä sinulle itsellesi. IP-osoitettasi hyödynnämme vain ja ainoastaan mahdollisessa porttikieltotilanteessa, joka on äärimmäinen rangaistus erittäin vakavasta foorumilla tehdystä rikkeestä. Rekisteröidyn tunnuksen voi aina myös itse poistaa milloin tahansa.

Rekisteröitymällä hyväksyt nämä ehdot.

- Huomiona vielä, aktivointisähköpostien kanssa on ollut ongelmia jo pidemmän aikaa (varsinkin Hotmailin kanssa). Hyväksymme jokaisen tunnuksen käsin, eli aktivointiviestiä ei välttämättä tule. Rekisteröinnin jälkeen kokeile kirjautua sisään FinFanFuniin muutaman päivän sisällä. Jos tunnustasi ei ole vielä aktivoitu, voit ottaa yhteyttä yllapito(at)finfanfun.fi. -