Kirjoittaja Aihe: Harryn silmin (S, Harry/Draco, siirappinen perheficlet, post-mpreg)  (Luettu 2055 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 324
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Nimi: Harryn silmin
Paritus: Harry/Draco
Ikäraja: S
Kirjoittaja: Vendela
Tyylilaji: Siirappinen perhesöpöily
Varoitukset: Post-mpreg
Pituus: Ficlet ~ 900 sanaa
Vastuuvapaus: Hahmot ja universumi ovat Rowlingin, minä lainaan.

Tiivistelmä: Miltä rakkaus näyttää Harry Potterin silmin?


Vapaa sana: Tämä osallistuu 12 hahmoa -haasteeseen. Tarkoituksenani on rakentaa sarja missä kuvataan ’miltä rakkaus näyttää’ haasteen hahmojen silmin. Marraskuun hahmo on Harry Potter.
Ilahduin suuresti, kun tämän kuun hahmo on itse Harry, sillä on mukavaa päästä kertomaan hänen ja tietenkin myös Dracon elämästä hieman tämän sarjan universumissa :) Tämä pala on täynnä sokeria ja toivottavasti huomasitte myös varoituksen post-mpregistä eli raskaana olleesta miehestä.
Teksti on oikolukematon, joten virheet ovat omiani.

Teksti osallistuu myös FFF1000 -haasteeseen sanalla hellyys sekä Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus #2 -haasteeseen.
Miltä rakkaus näyttää -sarja
Tammikuu: Albuksen silmin S
Helmikuu: Dracon silmin S
Maaliskuu: Nevillen silmin S
Huhtikuu: Luciuksen silmin S
Toukokuu: Fleurin silmin K-11
Kesäkuu: Minervan silmin S
Heinäkuu: Lilyn silmin S
Elokuu: Rolfin silmin S
Syyskuu: Minervan silmin, osa 2 S
Lokakuu: Oliverin silmin S
Marraskuu: Harryn silmin S

Miltä rakkaus näyttää HARRYN SILMINEräänä aurinkoisena kesäkuun päivänä kätilönoita laski pienen tytön hellästi Harryn käsivarsille, eikä Harry osannut muuta kuin tuijottaa vastasyntynyttä sydän tulvillaan rakkautta. Tytöllä oli vaaleaa, hieman punervaa hiusta päälaellaan ja tämän silmät olivat kirkkaan siniset.

”Hei”, Harry kuiskasi ja silitti lempeästi vauvan pyöreää poskea. ”Tervetuloa. Sinua on odotettu.”

Vauva katsoi takaisin vakaasti ja Harry tunsi rintansa pakahtuvan onnesta. Valtava hellyyden aalto löi aivan yllättäen Harryn läpi ja hän tunsi vapisevansa tunteen voimasta. Oli aivan käsittämätöntä, kuinka rakkaudenmäärä saattoi lisääntyä kerralla näin valtavasti vain yhdessä pienessä hetkessä.

Harry rakasti edelleen aivan yhtä paljon puolisoaan kuin aina aikaisemminkin. Eikä hänen rakkautensa poikaan kohtaan ollut vähentynyt yhtään. Silti tämä vastasyntynyt tuntui pitävän Harryn sydäntä käsissään ja Harry oli valmis uhraamaan vaikka oman henkensä tämän pienen ihmisen vuoksi.

”Hei”, Harry kuiskasi uudelleen ja suuteli tyttärensä otsaa.

Vuodevaatteet kahahtivat ja Harry palasi vaaleanpunaisista pilvilinoistaan takaisin sairaalahuoneeseen ja kääntyi katsomaan vuoteella lepäävää puolisoaan.

”Näytä häntä”, Draco pyysi väsyneellä äänellä, mutta kun Harry laski lapsen tämän käsille, Dracon silmät kirkastuivat.
”Hän on täydellinen”, Harry sanoi ja pyyhkäisi nopeasti kosteuden silmistään, vaikka tiesikin Dracon huomanneen kyyneleenalut.

Hetken Draco tarkasteli lasta, siveli sormellaan tämän poskea ja leukaa hymyillen pienesti. Harry näki, kuinka Dracon silmiin syttyi lämpö ja rakkaus, kun tämä katsoi ylpeänä kuopustaan.

”Hänellä on punainen tukka”, Draco kuitenkin nyrpisti äkkiä nenäänsä ja Harry naurahti.
”Minun äidilläni oli punainen tukka”, Harry muistutti ja lisäsi: ”sitä paitsi Molly sanoi, että punainen pigmentti saattaa joskus hypätä sukupolven yli.”
”Niinpä tietenkin”, Draco tuhahti mutta silitti silti hellästi vauvan hentoja haivenia.

”Lily”, Draco kuiskasi hetken päästä ja hymyili Harrylle.
”Narcissa”, Harry täydensi ja vastasi hymyyn. ”Kiitos.”
”Kiitos sinulle”, Draco sanoi ja jatkoi: ”kun jaksoit minua tämänkin raskauden ajan.”
”Aina”, Harry painoi huulensa Dracon hiusrajaan.
”Mutta tämä saa olla viimeinen”, Draco sanoi vakavana.
”Totta kai”, Harry vakuutti.

Oli ollut oikeastaan pieni ihme, että Draco oli suostunut vielä yhteen lapseen. Harry oli toki aina haaveillut isosta perheestä, mutta kolmen pojan isänä hän oli huomannut, että pikkulapsiarki saattoi olla yllättävän uuvuttavaa. Etenkin kun heidän esikoisensa tuntui perineen nimiensä lisäksi paljon muutakin edesmenneiltä kelmeiltä ja heidän kaksospoikansa olivat työllistäneet heitä jo ennen syntymäänsä.

Kaksosten odotus oli ollut rankkaa Dracolle. James oli ollut vasta reilun vuoden ikäinen, kun Draco oli alkanut odottaa kaksosia ja hänen kehonsa oli koko odotusajan kovalla koetuksella eikä raskaudesta toipuminenkaan ollut sujunut ongelmitta. Niinpä Harry olikin yllättynyt, kun Draco ei ollut kironnut häntä sillä sekunnilla, kun Harry oli lausunut sanan vauva. Mutta ei Draco ollut suostunut uuteen vauvaan aivan siltä istumaltakaan. Oli tarvittu jokunen keskustelu ennen kuin he olivat molemmat vakuuttuneita, että tahtoivat vielä yhden lapsen.

Ja siinä hän nyt oli. Pieni tyttö, joka sai nimensä edesmenneiltä isoäideiltään.

”Sinä pärjäsit hienosti”, Harry sanoi ja suuteli Dracon uudelleen otsaa.
”Tiedän”, Draco hymyili ja Harry nauroi taas, sillä juuri nämä olivat niitä hetkiä, jolloin Harry rakasti Dracoa niin paljon että kylkiluissa napsui.
”Ovatko pojat täällä?” Draco kysyi äkkiä ja kun Harry nyökkäsi, jatkoi: ”Haetko heidät tänne, sillä eiköhän heidän ole jo aika tutustua uuteen pikkusiskoonsa.”


Pyhän Mungon synnytysosaston odotushuone oli täynnä ihmisiä, kun Harry astui sisään. Kaikki kääntyivät välittömästi häneen päin ja Harry näki odottavia ilmeitä ympärillään.

”Isä!” pieni vaaleatukkainen poika huusi ja liukui alas Pansyn sylistä.
”Scorpius”, Harry nappasi pojan käsivarsilleen, kun tämä törmäsi hänen jalkoihinsa.
”No?” Ron kysyi malttamattomana pukien kaikkien huoneessa olijoiden ajatukset yhteen sanaan.
”Tyttö”, Harry hymyili, ”Lily Narcissa.”
”Oi”, Molly huokaisi ja löi kämmenensä yhteen.
”Isi?” tummatukkainen taapero kysyi vakavana, otsa kurtussa.
”Isi voi hyvin Albus, haluatko mennä katsomaan häntä ja vauvaa?” Harry kumartui ja nappasi toisen kaksosista toiselle puolelle syliinsä. ”Missä James on?”
”Täällä”, pieni ääni piipitti ja Harry näki esikoisensa istuvan Arthurin sylissä ja mutustavan jotain tahmeaa.
”Tulehan, niin mennään katsomaan teidän siskoanne”, Harry sanoi ja kohotti samalla kysyvästi kulmiaan Mollylle, joka pyyhkäisi tahman Jamesin käsistä yhdellä nopealla sauvanheilautuksella Harryn muotoillessa hymyillen suullaan äänettömän kiitoksen.

Luotsaten kolme poikaa huoneeseen, missä Draco ja Lily odottivat heitä, Harry katsoi lapsiaan ylpeänä. James Sirius oli tomera, lähes viisi vuotias vakava poika, joka oli todella kiinnostunut lentämisestä ja huispauksesta ja kepposista. Kaksoset Albus ja Scorpius olivat jo kaksivuotiaina kun pienoiskopiot Harrysta ja Dracosta, Scorpius vaalea ja Albus tumma. Vain silmät olivat molemmilla samanlaiset syvän siniset. Kun Draco oli odottanut heitä, he olivat monesti pohtineet, kuinka he saattoivat olla niin onnekkaita, että odottivat kaksosia. Velhojen ei ylipäätään ollut helppoa tulla raskaaksi, ja kaksosraskaudet olivat todella harvinaisia. Heidän parantajansa oli kuitenkin selittänyt, että taikuus korreloi tunteiden kanssa ja jos molemmat olivat voimakkaita, saattoi tapahtua ihmeitä.

”Isi”, Albus sanoi ja heittäytyi sänkyä vasten niin, että Harry näki Dracon sävähtävän hieman.
”Varovasti”, Harry sanoi vaistomaisesti ja tarttui Albusta kädestä, ”isi on kipeä.”
”Miksi?” James kysyi otsa huolestuneessa kurtussa ja silmäili selvästi varuillaan sängyssä lepäävää Dracoa.
”Koska parantajat ja kätilönoidat joutuivat auttamaan teidän siskonne ulos isin mahasta”, Harry selitti ja nosti Albuksen syliinsä estääkseen enemmät vahingot.

Tällä välin Scorpius oli hiipinyt kuin varkain sängyn toiselle puolelle ja onnistunut kiipeämään hiljaa Dracon viereen. Nyt poika tapitti sinisillä silmillään Lilyä, joka tuhisi tyytyväisenä Dracon kainalossa.

”Vauva”, Scorpius totesi ja osoitti pullealla etusormellaan sisartaan.
”Niin Scorpius, hän on teidän siskonne Lily”, Draco sanoi ja veti pojan vapaaseen kainaloonsa.

Harry istui varovasti sängyn laidalle Albus edelleen sylissään ja halasi Jamesia, joka ei edelleenkään uskaltanut koskettaa sänkyä, ettei vain vahingossa satuttaisi Dracoa. Hetken he vain olivat ja katselivat vastasyntynyttä. Lempeä hymy kareili Dracon huulilla ja Harry tunsi sydämensä täyttyvän jälleen rakkaudesta. Tässä oli hänen perheensä, hänen kaikkensa ja hän tunsi olevansa maailman onnellisin ihminen.

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 970
Kiitos tästä perhesöpöilystä. Täällä minä juon aamuteetä ja luen tätä silmät vedessä. Ihanaa että saatiin tosiaan kuvaus myös Harryn silmin ja nyt tässä hahmottuu koko tämä perhe. Hauskaa että ystävät ja sukulaiset ovat tuolla käytävällä odottamassa. Olen aina mieltänyt että Molly ja Arthur ovat tämänkin perheen lasten mummina ja pappana, kun muita ei enää ole.  :)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 324
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Ihanaa, että tykkäsit tästä Fairy tale ♥ Yritin tässä jotenkin tiivistää tätä Harryn ja Dracon suhdetta, vaikka hyvin lyhyesti, ja kertoa miten näen heidät :) Toki tuntuu, että vielä on aukkoja, mutta ehkä niitä pääsee vielä täydentämään. Minustakin Molly ja Arthur ovat näiden lasten isovanhemmat, koska toisia ei enää ole, kivaa että sinäkin näet asian niin. Kiitos todella paljon kommentista!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 929
Finally I'm here, taas hetkeksi ulkona Stony-kuplastani :'''D

Lainaus
”Hänellä on punainen tukka”, Draco kuitenkin nyrpisti äkkiä nenäänsä ja Harry naurahti.
”Minun äidilläni oli punainen tukka”, Harry muistutti

:''D tää oli kyllä niin dracomaista, että apua. Weasleyt varmaan heti mielessä, onneks Harry muistutti nätisti.

Ihanaa kun kaikki olivat Mungossa mukana, Mollya myöten <3 Melkein herkistyin, kun mietin että Molly taitaa olla Harryn lapsille se isoäiti :'))) Muutenkin tää oli ah sellaista ihanaa siirappista perheonnea, jota lukiessa sydän sulaa! Ihanasti olit kuvaillut muitakin lapsia, Albus ja Scorpius kaksosina on mahtava ajatus ;D Varmasti aiheuttavat vielä harmaita hiuksia vanhemmilleen. Tykkäsin myös tuosta, että vanhemmista molemmilla oli oma nimitys, Harry isä ja Draco isi, awww <3


“He loved you. He loved you, and he admired you. Even when you fought.”

bannu ♥♥♥ ©Ingrid ♥♥♥

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 1 093
Löysin vihdoin aikaa lukea kaikki tämän sarjan osat (vaikka Oliver-osan olinkin jo lukenut aiemminkin sen ilmestyessä). Tämä sarja on ihanasti toteutettu ja tarinat toimivat kyllä hyvin myös yksittäisinä, mutta vielä paremmin yhdessä! Tällaiset rakkaudentäyteiset tekstit vetoavat kyllä minuun ihan täysin! Vielä kun jokaiseen on saatu Harry ja Dracokin mukaan <3 Suosikkejani olivat tähän mennessä Harryn ja Dracon itsensä lisäksi Minervan, Nevillen ja Lilyn osat.

Tässä osassa oli parasta Harryn onni uudesta lapsesta ja koko perheestään. Pienet pojat kuulostivat söpöiltä ja touhukkailta ja ihana ajatus tehdä Albuksesta ja Scorpiuksesta kaksoset! Tykkäsin myös siitä, miten iso joukko ihmisiä odotti Mungossa tietoa vauvasta. Harry ja Draco ovat onnekkaita, kun heillä on toisensa ja niin valtava joukko ihania ihmisiä ympärillään.

Kiitos tästä, lukiessa tuli lämmin tunne, kyynel silmään ja hymy huulille :)
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 324
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Angie, hienoa, että saan sinut kiskottua aina aika ajoin ulos tuosta kuplastasi ;D Ei sillä, se on oikein ihana kupla, kunhat et vain unohda näitä ihanuuksia ♥
Joo, Draco varmasti ajatteli heti Weasleyn punaista kun näki tyttärensä tukan :D Mutta olin kirjoittanut Lilylle punaisen tukan "Lilyn silmin" osaan, joten oli oltava uskollinen. Noista kaksosista on sanottava, että mulle se on jo päänsisäistä H/D-mpreg-fanonia, etten osaisi ajatella heitä "erillään". Olen lukenut sen verran monta enkkuficciä missä nämä ovat kakosia, että ajatus on jumiutunut päähäni. Isi - isä on minustakin ♥
Kiitos kun kommentoit muru :D

Thelina, oi kun ihanaa kuulla, että olet lukenut koko sarjan :D Tuokin on hyvä kuulla, että ne toimivat yksinään mutta paremmin yhdessä (kokonaisuutena), sillä se on ollut ajatukseni tämän kanssa. Hieman olen muutaman osan kohdalla joutunut miettimään, että miten saan Harryn ja Dracon tungettua mukaan, mutta hyvin se on onnistunut tähän asti :D Nuo mainitsemasi taitavat olla myös niitä omia lemppareitani, joten hauskaa että meillä on samanlainen maku!
Tuolla yllä vastasinkin jo Angille tuosta kaksosasiasta, eli olen lukenut paljon enkku-H/D-mpreg-ficcejä, missä nämä pojat on kirjoitettu kaksosiksi, joten se on jotenkin tosi luontevaa :) Minustakin on hienoa, että näillä on paljon läheisiä ympärillään tukemassa ja jakamassa rakkautta.
Kiitos todella paljon kommentistasi ♥ se ilahdutti!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Elfmaiden

 • ***
 • Viestejä: 1 058
 • haaveilija
Oi jestas miten ihana luku! Tämä oli ihan täydellinen!  Olisi oikeastaan sopinut hyvin koko tarinan päättäväksi luvuksi, mutta taitaa haasteen mukaan määräytyä kenestä kirjoitat joulukuussa (en ole tsekannut sääntöjä)?

Näiden perhe on todella sympaattinen ja suloinen. Mpreg toimii tässä fandomissa mielestäni todella hyvin, ja koska Harry ja Draco ovat ikisuosikkejani, tämä on oikein ihana visio.

En ollut aiemmin hoksannut tai arvannut, että poikia on kolme, eli myös Albus (vain muut 3 on muistaakseni mainittu nimeltä ja monikossa veljet). Aikamoista kun on neljä noin pientä, mutta toivottavasti arki rullaa hyvin, taikuuden ja ehkä läheistenkin avulla.

Minua vähän hätkäyttää aina näissä ns ulkomaisissa tarinoissa (ja todellisuudessakin) vauvojen välitön nimeäminen, mutta on oikein sopivaa, että tytöstä tuli Lily Narcissa. Surullista kuulla myös Narcissan kuolleen. Onkohan Lucius enää elossa, ja onko hänen vointinsa ennallaan?

Mikähän muuten Scorpiuksen toinen nimi on? :)

Oli ihana lukea Harryn mietteitä ja juttelua Dracon kanssa. Myös odotushuoneen kohtaus oli ihana. Muutkin varmasti jo odottavat innolla pääsevänsä katsomaan tulokasta.

Oli kuitenkin oikein sopivaa että Harry haki sinne ensin vain poikakolmikon. Hauskaa ja suloista miten eri tavoin kukin käyttäytyi. Hieman yllätyin kun James oli niin varovainen, mutta hänhän on jo hieman vanhempi ja ehkä suojelevampi.  Scorpius oli elegantti ja ketterä kaksivuotias päästessään sängylle niin hyvin. :) Ihanaa miten he kaikki kokoontuivat halaavaksi perheeksi, jotta oikeasti aika pienille pojille ei tulisi pelkoa, että he olisivat ulkopuolisia tai jotenkin syrjäytettyjä. Sinälläänkin hyvä, että heidän kanssaan oli niin paljon läheisiä siellä odotushuoneessa turvana ja seurana.
« Viimeksi muokattu: 11.12.2019 19:39:01 kirjoittanut Elfmaiden »
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 324
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Kiitos ihanasta kommentistasi Elfmaiden :) Tämä tosiaan sopisi hyvin päätösosaksi, ja niin siinä taisi myös osittain käydä ainakin tuon haasteen puitteissa. En mitenkään ehtinyt kirjoittaa ja julkaista joulukuun hahmoa aikarajojen sisällä, mutta haaveilen että tekisin sen kuitenkin postuumisti kun olen jo tekstin aloittanut.
Hyvä, että mpreg toimii eikä karkoita! Kaikki eivät siitä tykkää, mutta minusta se sopii Harrylle ja Dracolle mainiosti :) Otin tähän tosiaan kaikki lapset mukaan ja Albuksesta ja Scorpiuksesta tein kaksoset, kuten olen joistain enkkuficeistä lukenut. Albusta ei ole tosiaan aikaisemmin mainuttu tämän sarjan puitteissa, joten oli kiva tuoda hänetkin tähän mukaan. Scorpiuksen toinen nimi taitaa olla Hyperion, tosin en tiedä onko se Rowlingin vahvistama nimi vai fandomin keksimä. Narcissa oli tosiaan kuollut, samoin kun Lucius. Ajattelen niin, että se "Luciuksen silmin" sijoittuu aikaan, jolloin Draco on juuri alkanut odottaa James Siriusta. Lucius on kuollut siitä jonkin ajan päästä (en ole tarkemmin miettinyt milloin) ja Narcissa sitten lähempänä tätä Lilyn raskautta. Tuo lasten välitön nimeäminen on tosiaan aika mielenkiintoinen tapa, sillä täällä meillä odotetaan monesti ristiäisiin/nimenantojuhlaan saakka ennen kuin nimi paljastetaan :)
Olipa ihana kommentti jossa oli paljon kaikkea! Tämä piristi silloin kun sen luin heti tuoreeltaan, sekä nyt uudestaan! Kiitos vielä todella paljon :D

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Kelsier

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 1 174
 • ava by Waulish
Terveisiä kommenttiarpajaisista ja onnea voitosta!

Olen lukenut tämän jo aiemminkin, mutta nyt tulin kommentoimaan. En yleensä tykkää mies raskaana -ficeistä,  ne eivät vain onnea minulle, mutta tämä oli todella suloinen. Dracon ja Harryn perhe on kasvanut nopeasti ja he ovat taatusti saaneet juosta pikkujalkojen perässä. Kiinnitin huomiota siihen, että Narcissakin oli jo edesmennyt. Onneksi Molly ja Arthur toimivat varamummina ja -ukkina. :D Kiva, että olit tehnyt Albuksesta ja Scorpiuksesta kaksoset. Harryn hämmentyneisyyttä suuren rakkauden edessä kuvaili hyvin.

Kiitos tästä söpöydestä! :-*
I make it a policy not to tell anybody to sit down
               I still encourage everybody else to stand up

                            (Sick of Sittin´ - Christina Aguilera)

                

                
               

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 324
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Ihanaa kun kommentoit tätä Kelsier :) Tämä on tosiaan hyvin siirappinen pläjäys! Mperg on vähän kaksijakoinen juttu ja ymmärrän hyvin, ettei se kaikille iske. Tässä onneksi se oli vähän kuin taustalla ja pääpaino oli tosiaan näissä lapsissa ja rakkaudessa, kuten sanoitkin :D Mollylla ja Arthurilla riittää onneksi syliä kaikille lapsille ja olen lukenut jonkin verran enkkuficcejä, joissa Albus ja Scorpius on kirjoitettu kaksosiksi, joten idea ei täysin ollut omani.
Kiitos kommenstistasi ♥

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!