Kirjoittaja Aihe: Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)  (Luettu 1864 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 312
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)
« : 28.02.2019 19:43:54 »
Nimi: Dracon silmin
Ikäraja: S
Kirjoittaja: Vendela
Tyylilaji: Draama
Pituus: Ficlet ~ 600 sanaa
Vastuuvapaus: Hahmot ja universumi ovat Rowlingin, minä lainaan.

Tiivistelmä: Miltä rakkaus näyttää Draco Malfoyn silmin?


Vapaa sana: Tämä osallistuu 12 hahmoa -haasteeseen. Tarkoituksenani on rakentaa sarja missä kuvataan ’miltä rakkaus näyttää’ haasteen hahmojen silmin. Helmikuun hahmo on oma tai kaverin lempihahmo. Hahmon valinta ei ollutkaan niin helppoa kun olisin luullut. Arvoin useamman eri hahmon välillä ennen kuin päädyin lopulta Dracoon. Hän ei ehkä ole kirjoissa se lempihahmoni, mutta ficcien Draco on ehdoton suosikkini! Joten sen lisäksi, että tämä hahmo on minun lempihahmo, tiedän sen olevan myös monen muun (myös tähän haasteeseen osallistuvan) lempihahmo :)

Hieman meni tiukalle tämän julkaisu, mutta taisin ehtiä! Toiseksi viimeisen osan tietyt lauseet suoraan Kuoleman varjeluksista. Teksti on tällä kertaa oikolukematon.Miltä rakkaus näyttää -sarja
Tammikuu: Albuksen silmin, S
Helmikuu: Dracon silmin, S
Maaliskuu: Nevillen silmin, S
Huhtikuu: Luciuksen silmin, S
Toukokuu: Fleurin silmin, K-11
Kesäkuu: Minervan silmin, S
Heinäkuu: Lilyn silmin, S
Elokuu: Rolfin silmin, S
Syyskuu: Minervan silmin, osa 2, S
Lokakuu: Oliverin silmin, S
Marraskuu: Harryn silmin, S

Miltä rakkaus näyttää DRACON SILMIN1998

Velhoneuvoston jokainen jäsen tuijotti Draco Malfoyta. Syytteet olivat juuri luettu ja oli tuomion aika. Draco tiesi, ettei kukaan astuisi ja puhuisi hänen puolestaan, hän oli yksin, niin kuin oli aina ollut. Eikä ollut epäilystäkään mihin hän päätyisi. Kunnes…

”Minä todistan hänen puolestaan”, ääni oli syvä ja matala, tuttu ja Draco sulki silmänsä silkasta helpotuksesta.
”Herra Potter, oletteko aivan varma? Malfoy on jo tunnustanut rikoksensa”, velhoneuvoston ylivelho sanoi.
”Mutta hän ei ole kertonut kuinka pelasti henkeni”, salissa kuului kohahdus ja Draco avasi silmänsä. ”Hän ei luovuttanut minua Voldemortille vaikka hänellä olisi ollut siihen tilaisuus.”
”Se ei kuitenkaan kumoa hänen muita rikoksiaan”, ylivelho sanoi.
”Ehkä ei, mutta hänen paikkansa ei ole Azkabanissa”, Harry Potter sanoi ja Draco katsoi mykistyneenä kuinka velhoneuvosto tuomitsi hänet kotiarestiin ja pakkotyöhön kolmen vuoden ajaksi sen sijaan että olisi sulkenut hänet velhovankilaan.


1991

Matami Malkikin puodin kello kilahti ja Draco vilkaisi ovelle. Sisään oli astunut laiha, silmälasipäinen poika aivan liian suurissa vaatteissa. Näky oli ehkä hellyttävin mitä Draco oli koskaan nähnyt ja hän tiesi välittömästi rakastuneensa tähän ilmestykseen.

Yrittäen tehdä pojan kanssa tuttavuutta Draco höpötti mitä sylkisuuhun toi, mutta toinen oli hiljainen, vastasi sanalla tai kahdella ja vältteli Dracon katsetta. Kuinka Draco toivoikaan tuolla hetkellä, että heidät lajiteltaisiin samaan tupaan, silloin hän saisi viettää koko kouluaikansa tämän vihreäsilmäisen pojan kanssa, oppia tuntemaan hänet ja ehkä kertoa tälle kuinka kaunis tämä olikaan.


Myöhemmin, Tylypahkan pikajunassa Dracolle selvisi, että hän oli rakastunut Harry Potteriin.


2001

”Hei”, hiljainen ja varovainen ääni kuului Dracon selän takaa.

Kääntyen hitaasti ympäri Draco yritti saada kasvonsa peruslukemille. Kolme vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta kun Harry Potter astui Lurppuluomen pöllökeskukseen. Draco oli nähnyt tämän monesti kävelemässä Viistokujalla, mutta kertaakaan tämä ei ollut edes vilkaissut pöllökeskuksen suuntaan.

”Kuinka voin auttaa?” Draco pakotti äänensä ammattimaiseksi, olihan tämä hänen työtään.

Tosin ei enää kovin kauaa. Dracolla oli jäljellä enää kaksi päivää pakkotyöstään, sitten hän olisi vapaa.

”Tulin kysymään mitä sinulle kuuluu?” Harry sanoi kädet syvällä housuntaskuissa ja katse maahan luotuna.
”Mitä minulle kuuluu?” Draco toisti hämmentyneenä.
”Tiedän, että sinulla on enää muutama päivä jäljellä ja ajattelin – ”, Harry katseli nyt häkeissään hiljaa huhuilevia pöllöjä.
”Ja ajattelit tulla varmistamaan että teen sitä mitä pitääkin enkä suunnittele mitään laitonta aurori Potter”, Draco sanoi ivallisella äänellä, pettyneenä.
”Ei, ei”, Harry kiirehti vakuuttamaan ja katsoi viimeinkin Dracoa silmiin.

Katse oli vakaa, vihreät silmät olivat juuri sellaiset kun Draco oli muistanutkin niiden olevan. Draco nielaisi ja mietti miksi hän ei ollut rakastunut yksitoistavuotiaana vaikka peikkoon Harry Potterin sijaan.

”Olisitko halunnut lähteä jäätelölle?” Harry sai viimein sanottua ja Draco nosti toista kulmaansa.


1998

Kuului melua ja ovi tönäistiin auki. Harmaaselkä tömisteli huoneeseen seurassaan lauma muita. Draco istui liikkumattomana tuolissaan, ja toivoi ettei kukaan huomaisi häntä.

”Nuo sanovat, että niillä on Potter”, Dracon äiti sanoi kylmällä äänellä. ”Draco, tule tänne.”

Dracon sydän aloitti villin tanssin hänen kuultuaan nimen. Se ei voinut olla, se ei saanut olla totta! Vastahakoisesti Draco nousi tuolistaan mutta ei katsonut hahmoja, jotka seisoivat hänen edessään. Jos se olisi todella Potter, niin Draco ei voisi katsoa tätä. Ei nyt eikä koskaan. Pelko aaltoili Dracon sisällä ja hän voi pahoin.

”No, Draco?” Lucius kuulosti innostuneelta. ”Onko se Harry Potter?”

Isä veti Draco lähemmäs, pakotti hänet katsomaan. Yksi silmäys riitti ja Draco tiesi. Noista silmistä Draco ei ollut erehtynyt vielä kertaakaan.

”Draco, katso kunnolla! Mitä mieltä olet?” isän ääni oli yli-innokas ja Draco värähti.
”En minä tiedä”, hän sanoi ja astui kiireesti kauemmas.

Kunpa he uskoisivat häntä. Hän olisi halunnut sanoa, ettei se ollut Potter mutta sanat eivät suostuneet tulemaan hänen suustaan.


2008

”Oletko varma tästä?”
”Tietenkin!”
”Hyvä.”

”Olenhan muistanut sanoa että rakastan sinua?”
”Olet. Ja minäkin rakastan sinua.”

Suukko.

”Hei, ei saa suudella ennen kuin toimitus on ohi.”
”Pää kiinni.”

Vapaa sana2: Olen lukenut englanninkielisen ficin missä Draco on töissä (pakkotyössä) pöllökeskuksessa, jos tiedät mikä ficci on kyseessä niin linkkaa tänne! Kiitos! Lainasin nimittäin idean tuosta ficistä tähän.
Muoks.// Kyseessä on siis Femmen ja noen kirjoittama Waiting By An Open Door K-18 Lämmin suositus!

« Viimeksi muokattu: 19.11.2019 08:37:34 kirjoittanut Vendela »

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Elfmaiden

 • ***
 • Viestejä: 1 058
 • haaveilija
Vs: Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)
« Vastaus #1 : 02.04.2019 15:51:01 »
Aww, tämäpä oli ihana, ja Dracosta on ihanaa kuulla,  sillä hän on omiakin suosikkihahmojani! Hauskaa aikahyppelyä tässä. Draco on todellakin iskenyt silmänsä Harryyn heti ensihetkestä alkaen :D Kouluvuoden mikään ei oikein mennyt haaveiden mukaan, mutta onneksi myöhemmin sitten!

Yksi tietämäni ficci, jossa Draco pääsee töihin pöllökauppaan siivoamaan ym (ei pakkotyöhön, mutta tuo oli ainoa paikka, minne hän pääsi), on tämä iki-ihana: Waiting By An Open Door by Femme (femmequixotic) & noeon (noe). En saa tehtyä kännykällä linkkiä, mutta se olisi tässä näin: https://archiveofourown.org/works/11796285
USKO, TOIVO JA (POIKA)RAKKAUS

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 312
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)
« Vastaus #2 : 02.04.2019 16:10:52 »
Kiitos kommentista Elfmaiden sekä linkistä, sillä tuo oli juuri se ficci mitä tarkoitin :D Kas kummaa kun se sattuikin olemaan juuri femmeä ;) Tuon lukemisesta on minulla varmaan hiukan aikaa, sillä muistan vain hämärästi tapahtumat, joten täytyy varmaan lukaista uudelleen. Onneksi nuo femmen (ja noen) ficit kyllä kestävät useammankin lukukerran.

Kivaa että tykkäsit tästä! Tämä oli nyt tämmöinen lyhyt pätkä jonka kirjoitin osittain vähän kiireessä. Mainostan tässä samalla törkeästi noita muitakin tämän Miltä rakkaus näyttää-sarjan tekstejä, sillä uskon että saattaisit tykätä myös noista muista (linkit tuolla alussa). Kiitos vielä kommentista, tulin siitä ihan hirmu iloiseksi :)

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 922
Vs: Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)
« Vastaus #3 : 31.05.2019 17:45:11 »
WHAT! Miksen ole kommentoinut tätä??? Pakkohan mun on kommentoida Rakkautta Dracon silmin, kun Fleurinkin silmin on hoidettu! : D

Lainaus
”Minä todistan hänen puolestaan”, ääni oli syvä ja matala, tuttu ja Draco sulki silmänsä silkasta helpotuksesta.

Legendaarinen Harry ja hänen herokompleksinsa <3 Voin hyvin kuvitella tuon Dracon helpotuksen tunteen, tietäähän hänkin, että Harrylla on vaikutusvaltaa.

Awww tuo flashback Viistokujalle! Ihana pikku-Draco, joka rakastuu päätäpahkaa ensisilmäyksellä, mutta hoitaa sitten koko tilanteen aivan väärin :<

Lainaus
Draco nielaisi ja mietti miksi hän ei ollut rakastunut yksitoistavuotiaana vaikka peikkoon Harry Potterin sijaan.

Tämä olisi varmasti tehnyt asioista helpompia :'''DDD Ehkä? Tai sitten ei. Tästä pystyi aistimaan tuon lievän kiusallisuuden, kun Harry päättää randomisti pyytää Dracoa jäätelölle, mutta ilmeisesti tunteet eivät ole olleet aivan yksipuolisia ;) Mä muuten niiin tykkään, kun ficeissä käydään läpi tuota kohtausta Malfoyn kartanosta ja kerrotaan, mitä Draco on mahdollisesti silloin ajatellut :3 Noin mäkin sen haluan kuvitella, että Draco on liian pelokas sanoakseen, ettei kyseessä ole Harry, mutta ei myöskään todellakaan halua ilmiantaa häntä. (Samaten tarvehuoneessa, kun Draco kiljuu Crabbelle että älä tapa häntä, aww)

Ja entäs loppu sitten <3 Jäätelöllä käymisestä ollaan tultu pitkälle :') Toisaalta olisi ollut kiva tietää vielä enemmän, mitä tuossa matkalla on tapahtunut ja miten ollaan edetty hääkelloihin asti, mutta ymmärrän ettei kaikkea voi, eikä kuulukaan paljastaa. Oon vaan vähän tällänen, että haluan tietää KAIKEN ja JOKAISEN vaiheen, mutta tämä toimi kyllä näinkin :3 Ai että.


“He loved you. He loved you, and he admired you. Even when you fought.”

bannu ♥♥♥ ©Ingrid ♥♥♥

Lauchuo

 • Prince of Thrones
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 149
 • Try me.
Vs: Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)
« Vastaus #4 : 31.05.2019 18:25:44 »
Haa, onneksi Angie oli kommentoinut tätä, koska muuten en olisi muistanut tätä sarjaasi ollenkaan ja olisin jäänyt paitsi Draco-osiosta! Olisi suorastaan väärin, että kommentoin Neville-versiota mutta Draco jäisi kommentoimatta u__u

Ai että tämä oli ihana! Eikä vähiten tietenkään siksi, että tässä oli lempiparitukseni :D Tykkäsin siitä, miten olit ottanut tähän eri kohtia Dracon elämän varrelta, missä hänen rakkautensa Harryyn on jollain tapaa tullut ilmi. Ja onhan se kovin suloista, että Draco on rakastunut Harryyn jo silloin heidän kohdatessaan ensimmäistä kertaa Matami Malkinin luona.

Pidin siitä, että Harry oli oikeudenkäynnissä Dracon puolella, sillä kuka muukaan olisi ollut? Voisin kuvitella, että canonissakin näin olisi tapahtunut, sillä kaipa Draco olisi muuten tuomittu rikoksistaan, jos joku, jolla on arvovaltaa, ei olisi puhunut hänen puolestaan.

Kiitos tästä, tykkäsin ihan hurjasti! Jotenkin koko teksti tuntui niin luontevalta ja järkeenkäyvältä, että tätä oli oikein kiva lukea.

Vain sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteesi

Ava ja bannu Fractalta <3

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 312
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Dracon silmin (Draco Malfoy, S, ficlet)
« Vastaus #5 : 20.06.2019 13:06:44 »
Pahoittelut, että olen myöhässä kommenttivastausten kanssa!

Angelina, ei hätiä mitiä jos ei ehdi kommentoimaan :D Kiva kuitenkin, että jätit ajatuksiasi tästä pätkästä!
Harrylla on todellakin tuollainen herokompleksi ja hänen täytyy aina tunkea nenänsä toisten (etenkin Dracon!) asioihin ;D Mutta pakkohan Harryn on pelastaa Draco, sillä niin sen vain kuuluu mennä.
Jätskipyynnössä oli tosiaan vähän enemmänkin taustalla kun pelkkä hyväntahdon ele ;) Eiköhän se liity tuohon samaan kompleksiin mikä Harrylla on Dracoa kohtaan. Jos tässä olisi kurkistettu Harryn pään sisälle, niin milloinhan se ihastuminen olisikaan alkanut ;D
Kiitos kommentista, olet ihana!

Lauchuo, mukavaa että tulit kommentoimaan tätäkin osaa :D
Kivaa, että tässä toimii tuo kurkistus muutamiin hetkiin Dracon elämässä. Itselleni on jotenkin niin itsestään selvää, että Draco on ihastunut/rakastunut Harryyn jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja Harry on ehkä ollut se, joka on kulkenut pidemmän matkan itsensä kanssa. Onneksi Harry on kuitenkin oivaltanut Dracon ihanuuden ja siksi myös seisoi tämän rinnalla oikeudenkäynnissä, sillä kuten sanoit, kuka muukaan olisi Dracoa puolustanut!
Kiitos tosi paljon kommentistasi!

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!