Kirjoittaja Aihe: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all  (Luettu 50149 kertaa)

Kosmik

 • Talitintti
 • ***
 • Viestejä: 1 333
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #580 : 20.09.2017 21:18:35 »
Eipä ole kauheasti kiinnostanut lähteä varta vasten pelaamaan, kun legendaarisraidit on ihan perseestä. Edelleen pyöreät nolla legendaarista, kun eivät jää palloon. Mulle ne legendaariset on nykyään ihan paskan hailee. Mitä järkeä yrittää niitä, kun peli on päättänyt, ettei mulla ole mahdollista saada niitä jäämään palloihin. Kultamarjatkin ihan turhia niiden kanssa. Ensin odotat porukkaa paikalle yli puoli tuntia, sitten peli mahdollisesti heittää erroria kun pitäis mennä hakkaamaan legendaarista ja se on siinä. Tai sitten se kusiainen ei jää palloon ja kaikki odottelu on ollut turhaa. Yritän nyt keräillä dexiä täyteen ja hautoa munia sekä power uppailla hahmoja. Sekä nousta leveleillä ylöspäin, mut legendaarisraidit on mun osalta tässä. Äidin kanssa niitä saatan kokeilla, mut yksin en lähde niitä enää metsästämään, koska tulee vaan paha mieli, kun siinä menee vaan aikaa hukkaan ja sen ajan voin käyttää jonkun kivemman tekemisen parissa.
"Welcome to the family, son!"

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 750
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #581 : 20.09.2017 21:30:13 »
Minulla on yksi tai kaksikin kaikkia legendaarisia (kai) paitsi puuttuu se Lugia, joka ei tarttunut kolmella yritykselläkään. Olen kyllä kuullut, että monet ovat käyneet toistakymmentä kertaa eikä silti käy tuuri. :( Itse en ole kovin usein joutanut raideille, kun ne tulevat niin sattumanvaraisesti ja on paljon muutakin elämää, mutta joskus ohikulkiessa olen jäänyt porukan jatkoksi.

Pitäisi olla joku mahdollisuus, että niitäkin saisi ilman että kokoontuu porukalla. Koska niihin tarvitsee aika monta ihmistä ja ei välttämättä joka paikassa sellaista porukkaa kohdalle osu, ainakaan ihan ekojen päivien jälkeen.

Joku sanoi kerran raidilla, että on olemassa vielä monta sukupolvea uusia pokemoneja olemassa, mutta luulenpa että se on minun osalta tässä, kun vielä muutaman lähellä olevan puuttuvan saan kerättyä tai pyydystettyä. Mutta hauskaa oli kuitenkin niin kauan kuin sitä nyt on kestänyt. :)
I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Kosmik

 • Talitintti
 • ***
 • Viestejä: 1 333
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #582 : 19.10.2017 21:15:24 »
Haha, legendaarisia edelleen nolla kappaletta. Mut en ole enää pahemmin niitä yrittänytkään, kun meni maku siihen, ettei ne jää mulla palloihin. ::)

Sitä piti tulla juttelemaan, että huomenna alkaa kai jokin Halloween-eventti (klo 22), joka tuo mukanaan jokusen uuden pokemonin. Ja sit karkkeja saa kai tuplamäärän, kävelykilsat vähenee karkkia kohden, tulee spessuboxeja kauppaan ja Pikachulla on noidan hattu. :) Sit tietty on haamu- ja dark -tyyppien pokemoneja enemmän liikkeellä. Ja siinä päivityksessä luki, että joulukuussa saattais tipahdella uusia hahmoja myös peliin. Toi eventti kuulostaa kyl niin kivalta. Harmi vaan, et loukkasin nilkkani eilen, joten kävelemään en pääse ihan hetkeen. Mut eventti on kai voimassa 2.11. asti, joten kaipa siinä ajassa ehtii sen verran parantua, että saisi Scytherille käveltyä karkkeja sen seuraavaan muotoon. ::)
"Welcome to the family, son!"

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 750
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #583 : 19.10.2017 21:38:21 »
Jotain eventtiä aavistelinkin, kiva että tulee jo nyt. Erityisesti toivoinkin jos lyhenisi ne kilometrimäärät, niin saisi Blisseyn ja ison krokotiilin. Ja ison lampaan. Muut onkin jo melkein oikeastaan, paitsi ne mitä on vaikea tai mahdoton saada. Ja Lugia jäi minultakin välistä, eikä taida tuota uutta omituista otustakaan tulla, kun en ole joutanut raideille. Mutta sen Entein sain sentään silloin aiemmin. Laskeskelin että puuttuu enää 18 pokedexistä ja niistäkin suurin osa näkyy varjona. :) Suunnittelin että poistan pelin taas puhelimesta tilaa viemästä, mutta taidan nyt tuon eventin ajan ainakin vielä pitää!


I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 6 778
 • Luihuisen kingi
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #584 : 20.10.2017 00:52:16 »
Mulle meni maku pelistä tavallaan kanssa noiden legendaraidien kanssa. Jotenkin epäreilua, kun niitä ei voi saada muuten, enkä itse pysynyt mitenkään siinä tahdissa missä niitä olisi pitänyt olla nappaamassa. Tuurillaan sattu kaksi Lugia-raidia niin, että olivat ihan lähellä ja sattui olemaan pelikin päällä ja sain toisella kerralla sitten Lugian. Kaverin kanssa päästiin myös kahdelle Articuno raidille, mutta kumpikaan ei jäänyt palloon. Olihan se ihan kivaa olla porukassa, mutta sitten homma meni jotenkin niin hektiseksi, että heti ensimmäisinä päivinä olisi pitänyt juosta puolen kaupunkia ympäriä ties kuinka monella raidilla ja mulle peli on ollut sellaista vapaa-ajan puuhaa, mitä tekee vaikka joutessaan kävellessä jonnekin. Jotenkin se rentous katosi noiden raidien myötä. Tietystihän se harmitti, ettei lintuja etenkään saanut, kun ne on ykksögeniä, mutta näiden uudempia kohdalla ei enää niinkään edes kiinnosta. Kai se into loppui, kun ei olisi kerennyt mitenkään Moltres tai Zapdos raideille, kun oli muutakin.

Tämä uusi eventti kyllä vähän houkuttelee, että päivittelisi taas pelin ja katsoisi innostuuko sitä taas. Ihan kivaahan se niitä pokemoneja on nappailla ja uudet pokemonit olisi sentään jotain iloa kuitenkin. Tietysti kaikki extra on myös kivaa, mutta jotenkin se tavoitteellisuus pelin suhteen karisi siinä vaiheessa, kun tajusi ettei voi saada koskaan dexiä täyteen. :D Olen myös kuullut, että Mewtwokin vissiin on tullut raideille tai tulossa ja se ois aivan mahtava, mutta tuskinpa tulee olemaan mahdollisuuksia sitä napata. Tavallaan tämä raidihomma oli tosi kiva, että tuli sitä porukassa tekemisenkin meininkiä, mutta se sitten karisikin vähän siinä, kun kaikki on kiinni ajoituksesta ja itselläni ei ainakaan ole silleen pelille "aikaa" erikseen. Jossain vaiheessa saattoi käydä kavereiden kaa pogoilemassa, mutta eipä silleen enää ole sellaista kaveriakaan ja näin.

Harmittaa kyllä. Pokemonien kanssa oli kivaa, mutta en tiedä, antaako tuo peli nyt enää mitään. :D Jotenkin se vain jäi ja fabossa tulee jatkuvasti vastaan päivityksiä, mitkä vaan latistaa sitä omaa peli-intoa, että pitäisi varmaan lähteä niistä kokonaan.

You know nothing, Jon Snow

Kosmik

 • Talitintti
 • ***
 • Viestejä: 1 333
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #585 : 26.11.2017 14:48:24 »
Nyt kaikki pelaamaan, sillä Japanin alueellinen pokemon Farfetch'd (purjolintu) on napattavissa nyt parin päivän ajan, eli varmaan tän ja huomisen päivän. :) Sit kai luret on sen 6 h, mutta se ei mua niinkään kiinnosta, kun ei ole mitään napattavaa enää, jotka multa puuttuisi. Hitmontop vielä puuttuu, kun kaikki Tyroguet, jotka oon saanut, on olleet vääränlaisia. ::) Ja legendaarisia en laske, koska ne ei kiinnosta mua enää hevonvittuakaan. :')
"Welcome to the family, son!"

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 750
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #586 : 28.11.2017 00:32:53 »
Iso kiitos vinkistä, ei ole pitkään aikaan tullutkaan uusia pokemoneja. :) Sain jopa kaksi tuollaista hassua purjolintua kauppareissulta. Miksi ihmeessä sillä on purjo kädessä?

Legendaarisia en ole minäkään saanut sen ekan aarnikotkan tapaisen jälkeen, koska en ole kerinnyt raideille ja jos olen, ei siellä ole ollut juuri silloin ketään. Pitäisi olla mahdollista saada niitä muutenkin. Eiväthän kaikki edes asu missään kaupungissa, missä olisi monta ihmistä paikalla yhtä aikaa muutenkaan.
I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 798
 • Damn it feels good to be a Lannister
  • tumblr
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #587 : 29.11.2017 00:37:21 »
Mullaki menee hermot legeissä. Tänäänkin tuli uus legendaarinen, mutta kun Stadin ytimessä pyörin muutaman tunnin, niin ei yhtäkään Ho-Oh-raidia. Sama kävi jo aiemmin Raikoun kanssa (en päässyt sitä edes yrittämään). Mutta sitten tietty täällä perä-Haagassa raideja riittää mutta porukkaa ei... :/ Niin tää perus. No, on mulla ainakin Lugia ja Entei legeistä, on seki kiva, etenki ku ottaa huomioon, että oon jokaista legeä raidannut vain kerran (paitsi Articunoa kaks ja Raikouta en nyt lainkaan).

Purjolintu oli kyl kiva. Sain niitä ihan kiitettävästi napattua, tosin en yhtäkään huippuyksilöä. Mutta eipä sillä niin väliä.
Let me show you what I like
Then you can be it on my tiny cupcake

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 2 750
 • Hyvän tuulen kotisatama
Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Vastaus #588 : 17.12.2017 21:25:55 »
Pelasin pitkästä aikaa taas tätäkin, kun olikin tullut ihan kokonaan uusia pokemoneja vaikka miten monta. :) Tänään satuin vahingossa ohikulkiessa myös raidille, jossa oli porukkaa ja joku punainen piikkiotus, oli ihan hauska ottaa taas osaa, mutta harmi kyllä ei tarttunut kiinni ja todennäköisesti ei kovin monesti ehdi raideille yhtä aikaa muiden kanssa, joten jäänee tämäkin saamatta. Mutta lasken lukuun myös ne, jotka näkyvät "nähtyinä" pokemoneina, joten hyvä sekin! :)
I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~