Kirjoittaja Aihe: Jääkiekko #3  (Luettu 33932 kertaa)

Riddler

 • ***
 • Viestejä: 56
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #180 : 10.05.2018 12:03:20 »
Veikkaanpa että tää Tanska-matsi on oikeesti ihan hyvä herätys.
Medialle kyllä, sen verran liikaa ovat hehkuttaneet Ahoa ja leijonien "unelmastarttia", vaikka se onkin oikeasti johtunut vastustajien huonoudesta.

Eilen se leijonien todellinen taso sitten nähtiin, eikä siinä ole paljoa hurraamista. Karu totuus on taas kerran se, että puolivälieräpaikka on leijonien maksimi ja sekin vaatii vielä vähintään yhden voiton. Kanadaa ja USA:ta vastaan leijonilla ei ole paljoa mahdollisuuksia jos kumpikin pelaa tosissaan eikä sorru löysäilyyn, Saksakin on samaa tasoa kuin Tanska, joten puolivälieräpaikkakin voi jäädä haaveksi.

Grazioso

 • Tsadam, Korppari ~
 • ***
 • Viestejä: 150
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #181 : 10.05.2018 12:14:36 »
Olen kieltämättä vähän pettynyt eilisen peliin, mutta ehkäpä tämä tosiaan oli ihan hyvä herätys. Onneksi sentään ei tullut kauhean suurta piste-eroa Suomen ja Tanskan välille, sitten olisi ärsyttänyt vielä enemmän :'D.
Sometimes only paper will listen to you

Ava ja bannu by Auro

Felia

 • ***
 • Viestejä: 745
 • they don't understand who you are
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #182 : 10.05.2018 12:51:48 »
Joo, maali-iloittelua ei nähty, ja ensimmäinen tappiokin saatiin alle. Kuten monet jo ovat sanoneet, niin miekin olen sitä mieltä, että tuo peli on varmasti hyvä herätys. En itse lähtenyt leijumaan noiden aiempien pelien myötä, vaikka toki silti voittoa toivoinkin. Mutta aina ei voi voittaa. Tällä kertaa meni näin. Seuraava peli onkin sitten jo huomattavasti kovempi, mutta kyllä ne Kanada yms. ovat myös voitettavissa.

Tappiosta huolimatta en lähde Leijonia lyttäämään, sillä uskon, että joukkue vielä nousee tästä. :) Musta ihmiset tuntuu joskus olevan liian armottomia, kun heti pienen takaiskun jälkeen lähdetään lyttäämään kaikki maanrakoon... Tanska-peli ei missään nimessä ollut kaunista katsottavaa, mutta ei se automaattisesti tarkoita, että seuraavat matsit menee yhtä huonosti. Ja on sitä aiemminkin rämmitty alkusarja nipin napin läpi ja sitten päästy ihan loppukahinoihin asti. Vielä ei siis kannata heittää kirvestä kaivoon. :)


Ava & banneri by Felia

Felian tarinakellari

Grazioso

 • Tsadam, Korppari ~
 • ***
 • Viestejä: 150
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #183 : 10.05.2018 12:57:04 »
Lainaus
Tappiosta huolimatta en lähde Leijonia lyttäämään, sillä uskon, että joukkue vielä nousee tästä. :) Musta ihmiset tuntuu joskus olevan liian armottomia, kun heti pienen takaiskun jälkeen lähdetään lyttäämään kaikki maanrakoon...

Samaa mieltä. Pelaajilla on varmasti jo valmiiksi kovat paineet, eivätkä ne helpota sillä että aletaan heti lyttäämään. Saa toki antaa kritiikkiä, mutta mielestäni suoranainen haukkuminen ja "ei teistä oo mihinkään" jauhanta on väärin. Niin kuin Felia sanoikin, aina ei voi voittaa. Ensi matsi saattaa mennä paremmin, kun Leijonat sai nyt pienen herätyksen. Aina kannattaa toivoa.
Sometimes only paper will listen to you

Ava ja bannu by Auro

Neiti Syksy

 • Korpinkynsi
 • ***
 • Viestejä: 1 393
 • "Snadaff unmuh! Radamsa!"
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #184 : 10.05.2018 13:01:05 »
Olen itsekin vähän harmissani, mutta pitää myös muistaa, että tämä oli Leijonille viides kisapäivä ja neljäs peli putkeen. En yhtään ihmettele, jos pelaajat oli vähän väsyneitä eikä luistin liikkunut aivan niin liukkaasti kuin aikaisemmissa peleissä. Toki ehkä yllätyin lopulta, että tappio tuli nimenomaan Tanskaa vastaan mutta mieluummin tosiaan nyt kuin kamala myllytys Kanada-pelissä ja sitten isot ihmettelyotsikot, että miksi.

Vähän kyllä ärsyttää tämä Suomen median tapa jotenkin johdatella turnausta. Jos kaikki menee hyvin, se on Unelmien kenttä ja vaikka mitä, mutta jos tulee tappio, niin aletaan etsimään yhtä jos toista syyllistä. Joko pelaajista tai valmennuksesta. Lähinnä minua huvittaa, että Marjamäki valmentajana tuntui kolmen ensimmäisen pelin jälkeen saaneen kaiken anteeksi viime vuoden menestyksestä, ja nyt se on taas otsikoissa negatiivisessa valossa. Ärsyttävää!

Mutta lauantain ottelua odotellessa! Ei ole tulossa läpihuutopeli niin tosiaankaan, joten mielenkiintoista nähdä, kuinka käy.

//Grazioso väliin ja niin allekirjoitan! En ymmärrä tätä heti negatiivista "olisi pitänyt arvata että se-ja-se pelaaja on vain turhan panttina, kun ei saatu muitakaan" ja muuta niin kutsuttua palautetta, jota ei välttämättä sanottaisi ääneen ollenkaan, jos pelejä ei hävittäisi. Noh, minä nyt puhisen tästä median käytöksestä kyllä, kun tuntuu vain niin epäreilulta.  ::)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 605
 • Wow, you're hardcore.
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #185 : 10.05.2018 13:16:40 »
Teräväistä voi kyllä hieman vituttaa tuo pelin loppu. :D Mutta ei voi mitään, ei ollut hänen päivänsä ja nyt kävi näin. Tanskan peli sujui hyvin, sitä ei käy kieltäminen ja huomattava ero siihen, miten ne Kanadaa vastaan oli pelannut. En osannut arvata, et Suomelle olisi vielä tässä vaiheessa vastusta, vaikka aiempia peliä tasaisempaa ootinkin.

Leijonilta ei mikään mallisuoritus, mutta kyllä tästä uskon, et vielä on mahdollista nousta. Ja hyvä oppituntihan tuo oli ja toivonkin, et Leijonat ottaa opikseen tuosta Kanada peliä vastaan. Jos tämä peli ois taputeltu yhtä tehokkaasti kuin aiemmat, ois tuommoset virheet kolahtanut tosi pahasti tulevissa peleissä, nyt kumminkin toivottavasti tästä parannetaan kun on saatu jonkunlaista vastusta, eikä ole ollu mikään läpihuutojuttu kuin aiemmin. Kyllä mulla luottoa vielä Kanada-peliin on, sitä odotellessa. Sitä en kyllä uskalla yhtään veikata, mille maalisaldo tulee kummankaan osapuolen osalta näyttämään, mutta ehdottomasti uskon vauhdikkaan pelin olevan eessä. Ja toki toivon, ettei ihan kamalaan ryöpytykseen jouduta. :D

"Life is strange sometimes, wouldn't you say?"

Voldemort

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #186 : 10.05.2018 22:22:42 »
Mua hieman ihmetytti se, että Tanskan odotettiin niin selvästi kaatuvan. Siis ihan sen perusteella ihmetytti, että jos mä tunnistan Tanskan riveistä niin monta pelaajaa, niiden on täytynyt pelata kovimmassa liigassa. Siinä mielessä lyttäysmielialaa ei itselle tullut tai edes tuntumaa, että pelistä olisi pitänyt ottaa murskavoitto vain siksi, että vastassa oli Tanska. Kyllä sillä on maan lisäksi merkitystä, ketä siellä miehistössä oikeasti on.  ;D En kokenut minkäänlaista shokkia tai edes sitä, että tämän tarvitsisi herättää yhtään ketään. Toivottavasti ei, koska siitä voi johtaa kuoreen menemistä, pelkotiloja ja kaikkea sellaista, mikä ei ole luovuudelle ja hyvälle rohkealle pelille hyväksi. Ei kun uutta matoa koukkuun.

Felia

 • ***
 • Viestejä: 745
 • they don't understand who you are
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #187 : 11.05.2018 19:31:04 »
Niinhän siinä sitten kävi, että Winnipeg passitti Nashvillen kesälomille, ja samalla vapautui pelaajia Leijonien käyttöön. Uutisissa on jo vahvistettu, että Eeli Tolvanen liittyy joukkueeseen ja on ilmeisesti myös kokoonpanossa jo Kanada-pelissä. En oikein tiedä, miten tuo uutinen tulisi ottaa... Tavallaanhan on hyvä, että Suomi sai lisävahvistusta, mutta kuinka paljon se sitten sekoittaa pakkaa on toinen juttu. En nyt sentään kirvestä ole kaivoon heittämässä, mutta pienellä varauksella toki suhtaudun muutokseen.

Harmittaa kyllä todella paljon Rinteen puolesta, että Stanley Cup jäi taas kerran vain haaveeksi. :( Vuodet vierii ja pikkuhiljaa sen mahdollisuudet Stanley Cupin saamiseen alkaa ohentua... Toki olen tavallaan iloinen, että Winnipeg pääsi eteenpäin, mutta silti. Olisihan se nyt kaiken kruunannut, jos Rinne olisi sen mahtavimman pystin voittanut yhdessä joukkueensa kanssa. Mutta kuten tuolla jo aeimmin MM-kisoihin liittyen sanoin, niin aina ei voi voittaa.

Nyt tässä odottelen pikkuisen ristiriitaisin fiiliksin huomista Kanada-matsia, ja pikkuhiljaa sitä taitaa oikeasti alkaa jännittää, miten tässä turnauksessa oikeasti käy. Uskon kyllä edelleen Leijonien mahdollisuuksiin ja pärjäämiseen, mutta ei sitä silti uskalla lähteä liikoja toivomaan. Kanada-matsista on varmasti tulossa vauhdikas, joten eiköhän sitä päästä ihan viihdyttävää lätkää seuraamaan. :)


Ava & banneri by Felia

Felian tarinakellari

Dokumentti

 • ***
 • Viestejä: 1 306
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #188 : 12.05.2018 10:19:01 »
Komppailen tosi monia edellisiä ja pahoittelen toistoa. :'D Tanska peli ei tosiaan ollut Leijonien paras peli, vaikka ei se peli mun mielestä kauhea ollut. Näki, että jalka taisi vähän painaa pojilla. Tanska oli paremmin valmistautunut ja tahtoi voittoa enemmän. Lopun jäähyt etenkin kostautuivat pahasti ja toivon todella, että Leijonat pistää stopin tolle jäähyilylle. Ne on ottaneet järkyttävät määrät "turhia" jäähyjä koko turnauksen ajan, Tanska pelissä se sitten kostautui. Kanadaa, Jenkkejä ja muita kovia vastaan se kostautuu vielä pahemmin, jos sama linja jatkuu.

Uskon kuitenkin, että Tanska peli oli hyvää oppia taas ja kahden päivän lepo on tehnyt hyvää. Uskon edelleen Leijonien mahdollisuuksiin ja Kanadakin on tänään voitettavissa.
En ole myöskään koskaan ymmärtänyt tätä, että heti kun tulee tappio, niin koko joukkue haukutaan, kun ensin on hehkutettu. Jääkiekossa välillä vaan tulee tappioita.

Tolvanen tuli uusimpana vahvistuksena ja omasta mielestäni hän sopisi ykköskentän laitaan. Ykkönen ei ole toiminut niin hyvin kuin se voisi, etenkin Rantanen on ollut piilossa, omaan tasoonsa nähden. Mikke alkoi jo näkyäkin Tanska pelissä sentään ja se keskushyökkääjä paikka taas tulla tutummaksi. Tolvanen toisi kenttään erilaista peliä kuin Kapanen ja uskoisin, että hänestäkin saataisiin enemmän irti jossain muussa kentässä.

Maalivahti uutisia vielä odotellaan. Eli Rinne&Saros. Itse en usko, että Rinne tulee, mutta Saros voisi tullakin ja hän olisi oikein mukava lisä, vaikkei meillä maalivahti ongelmaa olekaan. :)

Jännittää jo illan matsi ja odotan innolla miten siinä käy! :)Sitten änäriin. Nashville tosiaan putosi, josta olin aika yllättynyt, mutta kiva, että Winnipeg pääsi jatkoon.
Kuten Feliaa, muakin harmittaa ettei Rinne saa nyt Stanley Cupia! Olisin sen hänelle suonut, mutta toivottavasti jo ensi vuonna!
Nyt jäljellä olevista joukkueista toivon, että Vegas Goulden Knights voittaa Stanley Cupin, olisi ainakin pienoinen satutarina se ja Erik Haula ansaitsisi tuon myös!
Ava&banner @Waulish
Spend life with the people who make you happy,
not the people who you have to impress.

Riddler

 • ***
 • Viestejä: 56
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #189 : 13.05.2018 11:17:15 »
Oikeasti. Mitä on tämä Suomi - Kanada peli?! <3 Apua. Tärisen ;-;
Se oli tasaisempi peli kuin mitä tulos antaa ymmärtää, Suomi voitti niin isolla erolla koska Kanadan maalivahtipeli oli kehnoa ja tuomarilinjakin suosi Suomea.

Arte

 • Puuskupuh
 • ***
 • Viestejä: 5 460
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #190 : 13.05.2018 12:28:39 »
Oikeasti. Mitä on tämä Suomi - Kanada peli?! <3 Apua. Tärisen ;-;
Olin kyllä tosi yllättynyt tuloksesta! En ehtinyt katsoa kuin ekan erän, koska Euroviisut, mutta vissiin Suomi sai hyvät tsempit Kanadan omasta maalista. :D Mutta olipa Kanada hävinnyt USA:llekin - tosin vasta rankkareissa, mutta kuitenkin. Katsoin tästä pelistä koosteen, jonka perusteella olisi kyllä ollut kiva katsoa koko pelikin. Tänään sitten Suomi-Saksa, mutta jotenkin epäilen, ettei se ole niin kiinnostava.

Viimeöisen tuloksen perusteella Tanska on parempi kuin Kanada? ::)


“Tomorrow may be hell, but today was a good writing day,
and on the good writing days nothing else matters."
- Neil Gaiman

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 605
 • Wow, you're hardcore.
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #191 : 13.05.2018 21:00:20 »
Lainaus
Viimeöisen tuloksen perusteella Tanska on parempi kuin Kanada? ::)
No, hävisiköhän Tanska Kanadalle 7-0 vai 7-1. :D

Mutta siis Tanska paransi peliään tosi hyvin, ei voi syyttää, että oltaisiin hävitty huonolle joukkueelle. Leijonilla ei vaan ollut kovin hyvä päivä, mutta tuo oli hyvä oppi ja voi että, miten se näkyikään!

Peli oli kyllä kiekkoa parhaimmillaan. Tasaista, jännittävää ja vauhdikasta. Kaksi hyvää joukkuetta vastakkain niin oli kyllä kiva katsella. Kanadan peli ei missään tapauskessa ollut huonoa, lukuunottamatta maalivahtipeliä, mutta Suomi vei tällä kertaa. Ja hyvä niin, voitto tuntui ihan loistavalta ja vielä tuollasin lukemin. :D

Ei varmastikaan Saksaa vastaan ole moista, mutta kyllä sekii peli tietysti pitää kattoa.

"Life is strange sometimes, wouldn't you say?"

Kosmik

 • Talavatulat
 • ***
 • Viestejä: 2 841
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #192 : 13.05.2018 21:06:38 »
Suomi taisi ehkä vähän aliarvioida Tanskaa siinä pelissä ja siksi se ehkä päättyi miten päättyi. ::) En kyllä sitä peliä katsonut, koska töiden takia pitää arkena mennä niin aikaisin nukkumaan, mutta voi olla että Suomella oli huono vire päällä sinä päivänä. ::)

Hieman ehkä nauratti, miten kanadalaiset ilmeisesti oli ruikuttaneet, että Suomi kalasteli kanukeille jäähyjä. Peli voitetaan sillä, että tehdään enemmän maaleja kuin vastustaja, joten aika typerää syyttää Suomea jäähyjen kalastelusta. En katsonut kuin pari erää, joten paha sanoa, mitä vikassa erässä tapahtui, mutta kuulostaa omaan korvaan huonon häviäjän puheelta tuollainen. ::) Ihan huippua Suomelta kyllä tuo murskavoitto Kanadasta. Se tuli tarpeeseen sen Tanska-pelin jälkeen. :)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 9 605
 • Wow, you're hardcore.
  • Instagram @sonnjawrites
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #193 : 16.05.2018 17:11:51 »
Minä aattelin, ettei Saksa peli olisi yhtään jännä, et ihan palakakkua vaan. Mutta kuinka sitten kävikään? :D En edes kehtaa sanoa tuosta pelistä yhtään mitään, mutta tuli kyllä yllätyksenä. Paitsi sitä en voi olla sanomatta, että kyllä muuten Saksalla oli kova maalivahti, sitä ei voi kieltää. Ehdottomasti pisteet sinne.

USA peli menikin sitten paremmin, hyvä Leijonat! Oli nättiä katella, miten Leijonat pärjäsi, tuli vähän samanlaista fiilistä kuin Kanada ottelussa, vaikka olihan tuossa tuurimaalejakin, mutta silti kyllä suomalaiset tämän lystin selkeästi vei. Kivaa kiekkoa ja nyt jännityksellä odotetaan, et mitä seuraavaksi. Se, ettei Leijonilta kyllä enää jatkossa voi katsoa tuommoista lipsumista, et joka toinen peli pelataan vähän sinne päin (Tanska, Saksa vaikka Saksa pelissä kyllä sen maalivahtikin vaikutti) ja taas joka toinen sit hoidetaan kunnolla (Kanada, USA), kun nyt pitäisi se pelivire pysyä loppuun asti. Kovia joukkueita ollaan voitettu, kyllä meillä on isot mahikset tässä turnauksessa, kuhan ei tuu yllätyksiä.

"Life is strange sometimes, wouldn't you say?"

Riddler

 • ***
 • Viestejä: 56
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #194 : 17.05.2018 23:52:56 »
Karu totuus on taas kerran se, että puolivälieräpaikka on leijonien maksimi
Ja niin se olikin, Sveitsi oli liian kova pala leijonille. Varsinkin 2. erässä Sveitsi näytti leijonille kuka on kuka, 3 maalia alle neljään minuuttiin oli huikea suoritus.

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 043
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #195 : 18.05.2018 00:12:09 »
Vaikka karvas puolivälierätappio tulikin, täytyy kyllä todeta, että nautin tästä turnauksesta ja Suomen otteista toden teolla. Kovin usein suomalainen MM-kiekko on ollut turhauttavaa ja hermojaraastavaa seurattavaa, kun ottelut ovat olleet todella vähämaalisia ja ollaan toisinaan voitettu suunnilleen parkkeeraamalla bussi sinne kentälle, mutta tässä turnauksessa ollaan nähty huikeita runsasmaalisia voittoja. Tulosta on kerrankin tullut, ja se on ollut hienoa katseltavaa. Kanada- ja USA-voitoista sietää olla ylpeä, vaikka niiden ohella sitten tietenkin hävittiin altavastaajille. Turnaukseen mahtui upeita yksilösuorituksia, joista on kyllä erikseen mainittava tapaus Sebastian Aho. Oli niin nautinnollista seurata, kuinka hän kerta toisensa jälkeen keplotteli kiekon vastustajan maalin edustalle käytännössä yksin. Ilmiömäinen kaveri, ja raastoi kyllä sydäntä nähdä hänet ottelun päätyttyä keräilemässä itseään silminnähden pettyneenä.

Minusta turnaus kokonaisuutena oli hieno ja muistettava suoritus Suomelta. Toki mieluummin ottaisin sen perinteisen taipaleen eli alkulohkossa kompuroinnin ja sieltä jollakin ilveellä mitalipeleihin kampeamisen, mutta kyllä tämänkertaista kiekkoa oli hienoa seurata. :)
« Viimeksi muokattu: 18.05.2018 00:22:22 kirjoittanut Waulish »


ja joka syksy jossain vaiheessa vieras tuuli puhaltaa


Riddler

 • ***
 • Viestejä: 56
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #196 : 18.05.2018 01:14:29 »
Kanada- ja USA-voitoista sietää olla ylpeä
Eikä siedä, koska USA ja Kanada alisuorittivat noissa matseissa, normisuorituksella kumpikin olisi voittanut suomen.

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 043
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #197 : 18.05.2018 08:05:09 »
Kanada- ja USA-voitoista sietää olla ylpeä
Eikä siedä, koska USA ja Kanada alisuorittivat noissa matseissa, normisuorituksella kumpikin olisi voittanut suomen.
Miten se on meiltä pois? Ottelun tulos on kummankin joukkueen panostuksen summa, ja voihan olla, että jokin Suomen pelityylissä on tappanut Kanadan ja USA:n tehokkuuden tällä kertaa. USA:lla ei selvästikään kasetti kestänyt, ja hölmöjä jäähyjä napattiin tuon tuosta. Kyllä minä vain olen ylpeä, ansaitut voitot ja kovan työn takana tälläkin Suomen rosterilla. :)


ja joka syksy jossain vaiheessa vieras tuuli puhaltaa


RazeMare

 • Hopeinen tuhoaja
 • ***
 • Viestejä: 89
 • Ja oman elämänsä antisankari
  • Ficit
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #198 : 18.05.2018 10:57:34 »
Vieläkin on hieman vaikeaa uskoa, että Suomi todellakin hävisi Sveitsille, ensimmäistä kertaa 46 vuoteen (1972). Ennustin ottelusta todella vaikeaa, sillä Sveitsillä ei ollut mitään hävittävää, toisin kuin Leijonilla, jotka olivat pelanneet hyvän alkusarjan Tanska- ja Saksa-tappioista huolimatta, ja sellainen ottelusta lopulta tulikin. Se toisen erä "musta hetki", siis ne 4 minuuttia, kun Sveitsi teki ne kaikki maalinsa, oli kyllä raskasta katsottavaa. Suomella oli toki loistava joukkue, mutta oliko joukkue sittenkin liian nuori, kykenemätön käsittelemään suuria paineita? Ei tämä nyt sentään mikään fiasko ole, vaikka turpiin tulikin. Ainahan on ensi vuosi ja uudet kisat.
"You think you do (have a choice), when you look back on it.
But in a moment, when things are really out of control,
 you don't have any choice." - Lee Everett, The Walking DeadFelia

 • ***
 • Viestejä: 745
 • they don't understand who you are
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #199 : 18.05.2018 11:05:50 »
Tappio tuli, mutta silti joukkueesta voi olla todella ylpeä. Kuten Waulishkin tuolla mainitsi, niin monesti aiemmin on ollut turhauttavaa seurata, kun ottelut ovat olleet vähämaalisia ja pelityyli kaikkea muuta kuin toimiva. Tässä turnauksessa otettiin askel pelityylillisesti parempaan suuntaan ja tulostakin tuli runsaasti. En siis todellakaan voi lytätä joukkuetta puolivälierätappion takia. Ei se parhain esitys Leijonilta ollut, mutta ei nyt katastrofikaan niin kuin media väittää.

Turnaukseen mahtui upeita yksilösuorituksia, joista on kyllä erikseen mainittava tapaus Sebastian Aho. Oli niin nautinnollista seurata, kuinka hän kerta toisensa jälkeen keplotteli kiekon vastustajan maalin edustalle käytännössä yksin. Ilmiömäinen kaveri, ja raastoi kyllä sydäntä nähdä hänet ottelun päätyttyä keräilemässä itseään silminnähden pettyneenä.
Komppailen tätä täysin. Aho oli kerrassaan huikea, ja sen pelaamista oli todellakin ilo seurata läpi turnauksen. Kaikkein pahinta vastaavanlaisten tappioiden jälkeen on nähdä pelaajien pettyneet ilmeet, ja silloin sitä aina miettii, että ne olisi ansainneet kyllä paremman tuloksen. Toki olen hieman pettynyt tulokseen, mutta joukkue teki ihan älyttömästi duunia ja taisteli loppuun asti. Onneakaan ei tällä kertaa ollut matkassa, mutta kyllä joukkueesta saa olla ylpeä! Noissa nuorissa, huikeissa äijissä on se tulevaisuus! :D

Ja mitä tulee noihin USA- ja Kanada-peleihin, niin kyllä mustakin niistä saa olla ylpeä. Leijonat onnistui sopivasti tappamaan niiden tehokkuuden, sitä kautta pelaajat turhautui ja lopputulos oli selvä. Ne voitot oli todellakin ansaitut, kuten Waulishkin tuossa aiemmin mainitsi.

Ja sitten on pakko vielä nostaa esille median suhtautuminen koko hommaan... Joukkueen julkistamisen jälkeen oltiin tyyliin julistamassa, että kultaa tulee, samoin ennen tätä puolivälieräkamppailua, ja nyt sitten uutisoidaan järkyttävästä katastrofista. Mua jotenkin hirveesti ärsyttää, miten kärjistynyttä uutisointi on - joko siellä lytätään ihan toden teolla tai sitten nostetaan liian korkealle jalustimelle liian aikaisin. Realiteetit tuntuvat unohtuneen täysin. Toki tällä joukkueella oli täydet mahdollisuudet saavuttaa kirkkain mitali, mutta ei sitä kannattanut lähteä leijumaan liian aikaisin. Kuten monesti sanotaan, niin "pelataan pelit ensin ja katsotaan sitten", ja se on kyllä osuvasti sanottu. Mikäänhän kun ei ole varmaa ennen kuin pelit on pelattu. Mutta niin, media on media, aina keksimässä mukamas mehukkaita juttuja.

Tällä kertaa turnausmatka päättyi Sveitsiin, mutta silti joukkue oli huikea. Tässä turnauksessa otettiin iso askel parempaan suuntaan, ja tulevaisuudessa se Leijonienkin hetki varmasti koittaa. :D Ei nämä tappiot siis maata kaada, niistä otetaan talteen parannusta vaativat seikat ja seuraavalla kerralla sujuu taas paremmin. Plus, ihan pakko tähän loppuun mainita, ettei se Venäjänkään turnaus tainnu ihan odotetunlaisesti mennä. :D


Ava & banneri by Felia

Felian tarinakellari