Kirjoittaja Aihe: Jääkiekko #3  (Luettu 80268 kertaa)

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 6 480
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #220 : 29.04.2021 23:52:11 »
Angelina, mikä sun joukkue Liigassa on? Siellä on jatkossa mitä? HIFK, TPS, Lukko ja mikä se on yksi on?

Nauroin ääneen, kiitos :''DD Mun joukkue on se, joka on ollut mitalipeleissä sen kahdeksan kertaa putkeen ;) Haha siltä varalta että et ollu sarkastinen, niin Tappara ❤

Mä oon huomannut, että mulla täytyy olla suosikki tai muuten en jaksa innostua yhtään :'D Esimerkiksi jos kattoo vaikka liigapeliä jossa Tappara ei oo se toinen osapuoli, niin kyllä mun täytyy jo ennakkoon olla toisen puolella "enemmän", tai sen täytyy muotoutua siinä pelin aikana tai muuten en kyllä jaksa kattoo loppuun asti.

Mä uhkasin -13, -14 ja -15 tatskata Tapparan logon, jos ne voittaa mestaruuden. Noh kuten tiedämme niin siinä nasahti kolme hopeista mitalia putkeen ja kultaa tuli heti -16, kun en moista lupausta tehnyt :'DD Muuten en kauheesti peleistä vetoa lyö, sillon tällön tulosvetoa saatan tehdä. Eikun joo, lyötiin me edelliskaudesta (viimeisimmästä ehjästä) työkaverin kanssa 50 euron veto, mutta koska kummankaan joukkue ei voittanut mestaruutta niin säästy rahat ;D


ava & bannu © Inkku

Karvis

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #221 : 30.04.2021 01:37:46 »
Lainaus
Nauroin ääneen, kiitos :''DD Mun joukkue on se, joka on ollut mitalipeleissä sen kahdeksan kertaa putkeen ;) Haha siltä varalta että et ollu sarkastinen, niin Tappara ❤

Ei ollut sarkastinen, mutta mulle tuli oikosulku enkä muistanut, kenen kanssa se Lukko nyt pelasi.  :D Tapparasta mulla alkaa välittömästi pyöriä se muutaman vuoden takainen Saravon Pekka Pekka Pekka. :D Mun suosikkijoukkueille yleensä yhteistä on se, että ne ei menesty, mut onneksi aina voi kattoa muiden pelaamaa hyvää lätkää.  :)

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 6 480
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #222 : 30.04.2021 07:14:21 »
Aattelin että joko nyt oli läpänheittoa ilmassa tai sitten just sopivasti unohdit sen oikeen vaihtoehdon :'DD Mulla soi Saravon Pekka päässä aina, kun sen näkee tuolla studiossa asiantuntijana kommentoimassa ;D Huikeeta settiä.

Eilen oli kyllä Tappara melko jaloissa, vaikka hyvän nousun kolmannessa erässä tekivätkin... Ekat kaks erää näytti siltä että Heljanko oli ainoo joka oli päässy Raumalle asti, muut oli vielä Hakametsän pihassa keräämässä romppeita :D Saa kyllä aika roimasti peli parantua jos meinataan Lukolle kampoihin oikeesti pistää.


ava & bannu © Inkku

Karvis

 • Vieras
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #223 : 29.10.2021 20:34:36 »
Onko kukaan muu täällä seurannut raiskaustapausta liittyen Chicago Blackhawksiin ja niiden videovalmentajaan? Käytän sanaa raiskaus koska seksuaalinen ahdistelu tuntuu vähättelyltä tapauksessa jossa on pakotettu suuseksiin. Mua pistää niin vihaksi ja vielä enemmän sen jälkeen kun katselin tänään aiheesta videoita mut en voi sanoa olevani suuresti yllättynyt että jos oot alemman sarjan nobody niin ei sua kukaan puolusta. Toisaalta Liigassa oli tapaus Korpikoski. Äijäkerho keskenään duunailee ja pelaajien pitää pitää mölyt mahassaan.

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 415
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #224 : 01.11.2021 22:36:59 »
Joo, olen seurannut tota tapausta todella aktiivisesti. Kaikki pesevät vuorollaan käsiään koko asiasta ja yrittävät yhä haudata tapauksen/vähätellä asiaa. Kahden millin sakko on naurettavan pieni rangaistus tuollaisen asian peittelystä, ja sit kun lehdistö kysyy asiasta niin höpötellään ympäripyöreitä.

En saatana oikeasti tiedä kenelle oon tässä tapauksessa vihaisin (jos jätetään tämä raiskasi laskuista siis). Ehkä sille joukkueen "psykiatrille", joka päätti pelaajan hänelle asiasta uskouduttua SYYTTÄÄ UHRIA!

Pahitahan tässä koko keississä on, että koska Hawks ei viitsinyt asiaa tutkia ja antoi tämän valmentajan lähteä ilman toimenpiteitä, niin uhreja tuli sen myötä useita lisää. Todistetusti tosiaan ainakin tämä yksi 16v opiskelija, johon sekasntumisesta istui sen 9kk linnassa, mutta olen nähnyt puhetta jopa 8 uhrista yhteensä.

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 6 480
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #225 : 08.11.2021 08:29:41 »
On kyllä todella oksettava keissi kaiken kaikkiaan, vaikka oonkin perillä vain pääpiirteittäin. Vedetty vihkoon oikeestaan kaikki, mikä on vihkoon voitu vetää. Ihan käsittämätöntä, ettei näitä asioita otettu todesta ja sitten yritetään hyssytellä ja jauhaa paskaa, vaikka ollaan jo jääty housut kintuissa kiinni. Pahinta juuri tuo, että jokainen vuorollaan yrittää pestä kätensä.

Case Korpikoski on sitten kyllä ollu naurettavaa pelleilyä alusta asti :D Siinäkin on suoriuduttu harvinaisen lahjakkaasti ja vielä oikein kirsikkana kakun päällä oli tää, että vanhoista valokuvista editoitiin häneltä C-kirjain rinnasta pois. Siinä kohtaa tuli jo epäuskoista naurua - oman joukkueen kapteenisekoilua seurattuani tuntui silti ihan käsittämättömältä, että jollain on moinen idea päässä edes käynyt.
« Viimeksi muokattu: 08.11.2021 10:19:02 kirjoittanut Angelina »


ava & bannu © Inkku

Kosmik

 • ***
 • Viestejä: 3 884
 • ava © Ingrid
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #226 : 20.02.2022 09:04:19 »
Huhhuh, kyllä kannatti herätä sunnuntaina kuudelta peliä katsomaan. :D Vaikka Venäjä teki ekan maalin, oli mulla usko siihen, että Suomi nousee vielä, koska nähtiinhän se jo Ruotsia vastaan. Aivan uskomaton ja jännittävä finaali. Venäjä ei pelannut ollenkaan niin likaisesti kuin yleensä, voisiko johtua jopa NHL-tähtien puuttumisesta. Ja muutenkin jäähyjä tuli vähän. Hieno peli ja ansaittu voitto Suomelle, joka voitti kaikki ottelunsa. Olen niin onnellinen tuon joukkueen puolesta. ;D

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 3 402
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #227 : 20.02.2022 09:28:17 »
Mäkin heräsin meidän paikallista aikaa kello viisi, ja voi vitsi että oli kyllä sen arvoista! Suomi pelasi koko turnauksen tosi hyvin, eikä voitto tullut missään pelissä säälistä, koska myös vastustajat olivat hyviä. Kaiken kaikkiaan siispä viihdyttävä ja hieno turnaus, ja ansaittu kulta. :)

Moon dust in your lungs, stars in your eyes,
you are a child of the cosmos, a ruler of the skies.

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 6 480
Vs: Jääkiekko #3
« Vastaus #228 : 13.09.2023 22:15:17 »
Liigakausi alko tänään (tai no eilen, mutta tänään oli kunnon kierros)! Mä en tiedä yhtään että miksi, mutta mulla oli paljon enemmän intoa tän kauden alkuun verrattuna vaikkapa viime syksyyn. Toki Tapparassa vaihtui päävalmentaja ihan uuteen tyyppiin ja joukkue muuttui jonkin verrankin, joten muutosten tuulet puhaltaa ja siitä varmaan johtuu tää freesi fiilis! Toki vanhastakaan ei mitään pahaa sanottavaa ole (paitsi kapteenisekoilun osalta), koska menestystähän tuli paremmin kuin hyvin ;D

Seuraako täällä muut? Mikä tilanne sun suosikkijoukkueessa on - muuttuiko paljon viime kaudesta, mitä sijoja on povattu ja mitä itse odotat?


ava & bannu © Inkku