Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Sanan säilä / Vs: Parvekehelteitä, S, Inka/Oona, 6/7
« Uusin viesti kirjoittanut LillaMyy tänään kello 09:38:04 »
Waulish: Ei se mitään, ei kaikkea voi aina muistaa. :D Halusin nyt jotain vähän tutumpaa sillä tapaa, että nyt on ollaan hahmoille tutulla maaperällä, vaikkei lukija olekaan käynyt vielä aiemmin Tommin luona. Tuo kuva myös inspiroi johonkin kotoiseen tunnelmaan. (: Omppumehu on jo muutenkin hyvää, niin varmasti se on vielä vähän parempaa, kun on omista ompuista tehtyä! Ei siis ole kokemusta, mutta kuulostaa namilta! :D Pikku-Roope tuli minullekin puskista, joten hienoa, että hän keräsi erityismaininnan! :D Kiitos taas kommentista! <3VI, hius

Seuraavana päivänä Inka ja Oona istuvat taas parvekkeellaan, koska kumpaakaan ei huvita lähteä kaatosateella ulos puistoon.
”Miksei nyt voi paistaa aurinko?” Inka kysyy nojatessaan leukaansa kämmeneensä.
”Sinä se et sitten ole koskaan tyytyväinen”, Oona nauraa.
”En minä sitä, olisi vaan ollut niin kiva kävellä puistossa ja haistella kesän tuoksuja”, Inka huokaisee dramaattisesti.
”Drama queen”, Oona naurahtaa, eikä Inkakaan pysty enää pidätellä nauruaan.

”Tässä sinulle kesän tuoksuja!” Oona sanoo hetken kuluttua ja nappaa katosta roikkuvasta amppelista kukkasen ja pujottaa sen Inkan letin sekaan.
”Olet ihana!” Inka toteaa ja suukottaa Oonaa nopeasti pöydän yli.
”Tiedän!” Oona vastaa saaden Inkan nauramaan entistäkin enemmän.
2
Saivartelija / Vs: Game of Thrones
« Uusin viesti kirjoittanut Eririn tänään kello 00:06:14 »
Spoilaa S7E1
Spoiler: näytä
Dany olikin sitten ohitettu aika vähällä koko jaksossa, vaikka odotin paljon enemmän jakson nimen perusteella. Pakko kyllä sanoa, että oli tosi eriskummallista, että Danyn annettiin ihan noin vaan rantautua Dragonstonelle, vaikka varmasti kaikki järkevät ihmiset tiesivät, minne hän aikoo rantautua. Aegon valloittaja myös valloitti koko hiton Westerosin Dragonstonelta käsin, joten oliko nyt oikeasti fiksu idea päästää Dany noin vaan maihin siellä? :D Siis, jos ei halua Westerosin päätyvän Danyn hallittavaksi.

En oo vielä katsonut ollenkaan, koska odotan mutsin kanssa, että kaikki jaksot on tulleet (+ mutsilla on edessä kaihileikkaus), mutta joka tapauksessa
Spoiler: näytä
Ehkä toisaalta asia oli niin, että kaikki piti Dragonstonea niin ilmiselvänä paikkana, ettei Dany ainakaan sinne rantaudu, joten totta kai Dany rantautui sinne, koska se on niin ilmiselvää. Tai sitten kukaan ei oo vaan kerennyt lähettää ketään sinne, kun Cersei panee asiat ranttaliksi King's Landingissa eikä mistään muualta pääse Dragonstonelle nopeasti. Laaksosta ehkä, mutta kaikki paikan sotilaat taitaa olla Talvivaarassa.

Mitä sarjan päätökseen tulee ja siihen, kuka lopulta rautajakkaralla istuu, niin mä heitän villin kortin: Lyanna Mormont. Ihan for the lols koska kukaan ei odota sitä ja mimmi on kyllä sitä tyyppiä että voisi murhata pelkällä katseellaan. Toisaalta oon jo pitkään sympannut Danya asian suhteen.

Mutta se, ketä en ainakaan halua sille, on Littlefinger. Sais jo kuolla koko ällö pedariäijä, milloin pääsemme hänestä eroon? Milloin tulee Arya lyömään miekalla poskelle? Milloin Sansa myrkyttää hänet? Milloin hänet syötetään Ramsay Snow'n koirille (jos lienevät vielä elossa)? Milloin?

Joka tapauksessa en halua häntä 5 000 kilometriä lähemmäs Sansaa.
3
^ En edes tajunnut alkutiedoista, että tässä on unisex!Shepu x) Olin automaattisesti malessa ja pysyn edelleen malessa, tosin voi olla, että pitää joskus pelata femalella ihan vain siksi, että näkee Garrusin ihkut movet <3

Minä lupaan olla yhteyksissä, jos inspiraatio iskee! Oli mulla jotain tuossa jo mielessä, mut nyt lyö tyhjää, mutta ihan varmasti jossain vaiheessa jälleen aivot hyrähtävät oikealle raiteelle ;D

Kiitos vielä kerran ficistä :-*
4
Moi vaan Beelsebutt ja kiitos kommentista!

Ihan alkuun todettakoon, että Mass Effect on maailmankaikkeuden paras asia. Aiheesta saa lähettää minulle vaikka tuhat ja yksi yksäriä. :P Jos sulla on joku idea, voit heittää kirjoitettavaksi. Mikään fluffin taituri en ole ja pwp ei taivu, mutta kaikkeahan voi aina kokeilla…

En sitten tiedä näkyykö se tässä sitten loppupelissä, mutta oma Shepardini on ikuisesti mies. Ja jos vain Garruksen saisi, niin sitten ikuisesti sen. Olen joutunut nyt pommittamaan pikkushepii ties millä Jackilla, Samaralla, Stevellä… ja ihkuturian pysyi vaan kaverina ;_;

Mutta juu, hyvä että tämä fic tyydytti Shepard/Garrus tarpeitasi. :)

// Ai niin! Kirjoita toki jotain tästä fandomista. Aina kannattaa ja minä ainakin katsoisin mielelläni.

P.S Nelonen eli Andromeda oli aika pohjanoteeraus, valitettavasti.

(Monty Python ei ole valitettavasti minulle tuttu, ainakaan näin baarin suhteen…)
(Ihan kiva saada näinkin vanhaan tekstiin kommenttia, kun bongasin heti virheitä..)

Ja kiitos myös Nevillalle kommentista, se näköjään on jäännyt minulta väliin... Kiva, että tästä saa irti jotain vaikka pelejä ei olekaan pelannut.
5
Saivartelija / Vs: Pokémon Go! - Gotta catch 'em all
« Uusin viesti kirjoittanut Tuittu 21.07.2017 21:59:02 »
Legendaariset pokemonit puuttuu kaikilta, koska niitä ei ole vielä voinut saada :D Huomenna on Chicagossa tapahtuma, jossa tulee ensimmäinen legendaarinen raid, jos muualla maailmassa kerätään tarpeeksi pokemoneja tiettyihin aikoihin. Eli huomenna Suomen aikaa 19-19.30, 21-21.30 ja 23-23.30 meidän kaikkien pitää kerätä mahdollisimman monta pokemonia (ihan sama mitä pokemoneja). Jos ne siellä voittaa sen raidin, niitä alkaa tulla muuallekin.
6
Sanan säilä / Vs: Tomuiset kämmenenkuvat, S, raapaleita 3/?
« Uusin viesti kirjoittanut Isfet 21.07.2017 20:59:02 »
Tämähän on suloista hömppäfantasiaa :> Nimikin on söpö. Nikolai vaikuttaa tosiaan sympaattiselta hahmolta, onneksi hänestä on tulossa lisääkin tekstiä! Samoin taskukokoinen, myssyssä kömpivä lohikäärme sulatti sydämeni <3

Miljöö, se mikä siitä on käynyt ilmi, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Haluan myös tietää, mistä pikku-sankari uhkaa myöhästyä ;>  Viimeisessä kappaleessa oli hieman liikaa "puro" sanan toistoa, mutta muuten teksti on oikein mukavaa luettavaa.

Kiitos tästä, sinulla on ihania rapsusarjoja  :-*
7
Arte, kiitos taas, kommenttisi ilahduttavat aina kovasti mieltäni ^__^! Alunperin aioin lopettaa tarinan siihen, että Severus lähtee Minervan luota, mutta pakko oli jokin toivonkipinä loppuun saada. Kiva, että pidit!

Kaikkea hyvää loppukesääsi!
8
Sanan säilä / Vs: Tomuiset kämmenenkuvat, S, raapaleita 2/?
« Uusin viesti kirjoittanut Saappaaton 21.07.2017 19:46:51 »
Venytellen pitkänmallista vartaloaan laiskasti Lhois kömpi myssyn pohjalta Nikolain kättä pitkin pojan olalle. Se painautui paidankauluksen alle samalla, kun Nikolai asetti myssyn takaisin päähänsä. Mahdollisimman hiljaisin askelin poika lähti jatkamaan matkaansa kohti metsän syvyyksiä.

Vaikka hän oli kulkenut saman reitin useaan kertaan, siihen ei ollut muotoutunut kunnollista poluntapaistakaan. Vain sieltä täältä metsän aluskasvillisuus oli mennyt lyttyyn merkiksi, että joku oli kulkenut siitä.

Saavuttaessaan pienen puron Nikolai ylitti sen varoen kuitenkin osumasta veteen. Toisella rannalla hän lähti seuraamaan kirkkaana virtaavaa puroa alajuoksuun. Puro alkoi hiljalleen leventyä samalla, kun laskeva aurinko alkoi maalata maisemaa lämpimämmillä sävyillä. Nikolai kiirehti askeliaan, kohta hän myöhästyisi.
9
Sanan säilä / Vs: Luoksesi palaan (S, 73/x raapaletta, shamanismi, Elvar/Aala)
« Uusin viesti kirjoittanut Isfet 21.07.2017 19:39:05 »
Luttis (sori kamala lempinimi :'D) minulla on suuri suunnitelma välien lämpenemiselle, mutta sen aika ei ole vielä. Tyhmä minä.

A/N: Tässä kesti taas vähän liikaa, mutta nyt on taas dramaa tarjolla.

74.
100 sanaa

Hitaasti Elvar saa puhekykynsä takaisin, ja sanat oikeaan järjestykseen.

”Minä en rakasta Idunnaa.”

”Tuskin sillä on väliä”, Aala huitaisee kättään.

”Minulle on. En aio ottaa häntä”, Elvar sanoo.

”Monet pettyvät.”

”Ehkä.”

Aala tuijottaa hetken häntä kummallinen ilme kasvoillaan ja antaa sitten katseensa vaeltaa pitkin rakennusta. Elvar tietää tämän etsivän yhä pakotietä, mutta hän aikoo ottaa tilanteesta kaiken irti.

”Minun ei olisi pitänyt tulla tänne”, Aala valittaa vaipuen polvilleen, ”en ymmärrä mikä minuun meni.”

”Minä olen kaivannut sinua, Aala.”

”Älä. Et saa sanoa noin.”

Aalan silmät ovat suuret, hän näyttää taas haavoittuvaiselta. Edellisen yön jäljet näkyvät vielä tämän olemuksesta. Väsynyttä kipua.

75.
100 sanaa

Tunturipöllö nukkuu kattohirrellä. Elvar uskoo Aalan haluavan paeta kaikkea, tai ehkä tämä tuntee olonsa turvallisemmaksi pöllönä. Elvar siirtää varmuuden vuoksi vaatekasan ja laukun nurkkaan, missä ne kätkeytyvät hämärään.

Kukaan ei kuitenkaan tule. Aala muuttuu takaisin ihmiseksi illalla, kun Elvar on hakemassa vettä joelta. Ihmiset ulkona ovat vaisumpia, onhan kuolema jälleen kohdannut kylää.

Vasta yön turvin shamaani livahtaa pois. Vaikka eihän kesällä ole pimeää, joka laskisi suojaisan verhon maan ylle.

”Unohda, että kävin täällä”, hän pyytää lähtiessään.

Miten? Elvar haluaisi kysyä. Hän tietää kyllä miksi, mutta on ehkä lakannut välittämästä. Elvar uskoo, että Aalakaan ei unohda.
Tämän silmät ovat liian kirkkaat.

10
Sanan säilä / Vs: Viljaa ja lintuja | S, het, draama | ficlet
« Uusin viesti kirjoittanut Arte 21.07.2017 18:26:56 »
Tällä oli niin kiva nimi että päätin katsoa, mistäs tässä oikein puhutaan.

Vilja oli söpö! Turkoosit hiukset ja turkoosit huulet, kolibrimekko ja muutenkin sellainen perinteinen erilainen tyttö. Myöskin Santeri oli kiva: tykkäsin, että tokalla silmäyksellä rakastutaan!

Sen sijaan luentosali-kohtaus jäi itselleni vähän etäisemmäksi. Sokrun lainaama kohta oli kiva, mutta sitten en jotenkin vaan kyennyt samaistumaan tilanteeseen, jossa joku nuori poika kertoo jollekulle tuntemattomalle, että hei muuten toi mun kaveri taitaa olla ihastunut suhun. :D Mutta tapansa kullakin.

Tuntemattoman maailman turkoosi kolibri oli kyllä kiva päätös! (:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10