Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Pimeyden voimat / Vs: Irlanninmeri (K-11 l SM/JP, RL/SM l one-shot)
« Uusin viesti kirjoittanut Ricolette tänään kello 10:29:22 »
Kiitos wishbone! Fatalistishenkiset Kelmi-tekstit, todellakin! Jotenkin se tragedian vääjäämätön lähestyminen antaa heistä kertoville ficeille tosi paljon voimaa. Oli tosi kiva lukea ajatuksiasi aikakausien vaihtelusta ja muistoista, ja siitä miten runo mielestäsi toimi tässä hyvin. On aina niin kiinnostavaa lukea, minkälaisia tulkintoja lukijat muodostavat. Kiitos siis!

Munis, ihanaa, että pidit nimestä! Ja brittikuvastosta, se on mulle vähän heikko kohta. Samoin kuin meri, josta voisi kirjoittaa loputtomiin. Ja voi ei, Remuksen matkat 80-luvulla on kyllä sellainen aihe, josta pitäisi kirjoittaa jonkinlainen kokonaisuus! Kiitos, että kommentoit! Nää hahmot. <3
2
Saivartelija / Vs: Elokuvat # 2
« Uusin viesti kirjoittanut Kosmik 22.09.2017 20:07:30 »
Samaa mieltä möröistä, olivat liian erikoistehostemössöä. Pennywise oli periaatteessa hyvin maskeerattu, mutta välillä klovniakin vääristeltiin liikaa.

Spoiler: näytä
Henry putosi/tönäistiin kaivoon.

Tuo on kyllä totta. Pennywise oli hyvin tehty, mutta tosiaan sitäkin vääristeltiin turhan paljon välillä. Jotenkin tuntui, että elokuva luotti liikaa shokeeraukseen ja "säikyttelyyn" sen sijaan, että tunnelmaa olisi rakennettu hiljalleen ja hahmoihin syvennytty rauhassa. Siinäkin mielessä se vanha It on onnistuneempi tekele ja se oli oikeasti pelottavampikin, kun luotti enemmän psykologiseen kauhuun sen sijaan, että olisi heitelty "pelottavia" erikoisefektejä kamalalla tykytyksellä.

Ja Henrystä sen verran, että niinhän siinä kävikin ja oli muuten tosi lame ratkaisu, kun mulle Henrystä jäi alkuperäisestä Itistä niin selkeästi mieleen ne valkeat hiukset siinä lopussa ja tässä Henryn kohtalo oli totaalisesti muutettu ihan omituiseksi. ???
3
Saivartelija / Vs: Elokuvat # 2
« Uusin viesti kirjoittanut Röhkö 22.09.2017 19:58:12 »
Samaa mieltä möröistä, olivat liian erikoistehostemössöä. Pennywise oli periaatteessa hyvin maskeerattu, mutta välillä klovniakin vääristeltiin liikaa.

Spoiler: näytä
Henry putosi/tönäistiin kaivoon.
4
Saivartelija / Vs: Elokuvat # 2
« Uusin viesti kirjoittanut Kosmik 22.09.2017 18:15:53 »
Röhkö, ei hemmetti nyt mua nolottaa vielä enemmän, että siellä on ollut joku finiläinen samaan aikaan, kun olen pistänyt siellä menemään. :'D En ole edes normaalisti tuollainen ja mua itseänikin ärsyttää leffateatterissa, jos ihmiset puhuu kauheasti elokuvan aikana tai käyttää puhelinta. Karkas vähän mopo käsistä, mut noh, turha sitä murehtia enää. Ollutta ja mennyttä. ::) Pitää nyt vastaisuudessa muistaa, ettei kauheasti häiritsisi muita ihmisiä siellä teatterissa. ::)

Mua muuten hieman harmitti elokuvan erikoistehosteet, kun ne kaikki möröt oli tehty tietokoneella ja sen kyllä näki. :/ Ja jotenkin multa meni ohi, mitä sille kiusaajajengin pomolle Henrylle kävi. Muistaakseni siinä vanhemmassa Itissä se joku valo tuli sieltä jostain putkesta ja vei sen Henryn kaverin ja sit se sama valo valkaisi Henryn hiukset, vai muistanko ihan väärin?! :'D Musta sitä ei ollut tossa uudessa elokuvassa ja se oli kans sellainen kohta, jota vähän kyllä odotin, koska Henrynhän pitäisi esiintyä siinä jatko-osassakin aikuisena ja "järkensä menettäneenä", jos nyt oikein muistan. Höh, vähän petyin, kun sitä kohtaa ei ollut tuossa uudessa Itissä. :/
5
Sanan säilä / Vs: Luoksesi palaan (S, 114/x raapaletta, shamanismi, Elvar/Aala)
« Uusin viesti kirjoittanut Isfet 22.09.2017 18:10:32 »
115.
100 sanaa

Pilvet peittävät taivaan kokonaan raskaana harmaana massana, valoisan aikaankin on hämärää. Elvar on käymässä ulkona, kun Ilena sattumalta näkee hänet. Nainen näyttää väsyneeltä ja uhkaavalta, Elvar toivoisi voivansa juosta raukkamaisesti karkuun.

”Elvarhan se siinä! En ollut edes ensin tuntea” Ilena sanoo suu hymyssä.

”En minä niin paljon ole muuttunut”, Elvar naurahtaa kiusaantuneena.

”Olet sinä.”

Painostava hiljaisuus, jolloin Ilena tarkkailee häntä tuntuu kestävän loputtomiin. Joskus nuo silmät katsahtivat Elvariin iloisesti tuikahdellen, mutta siitä tuntuu olevan vuosia.

”Sinun pitää ehdottomasti tulla päivälliselle.”

”En tahdo olla vaivaksi.”

”Oi, minä suorastaan vaadin sitä”, Ilena sanoo napakasti.

”Hyvä on sitten”, Elvar pakottaa huulilleen reippaan hymyn.

116.
200 sanaa

Elvarin toive siitä, ettei asioista tarvitsisi tehdä vaikeampia kuin ne jo ovat, romuttuu pian. Oikeastaan jo silloin, kun Idunna avaa oven, kannatellen nuorinta veljeään lantiollaan. Tyttö punastuu ja kääntää katseensa muualle, päästäen Elvarin ohitseen. Poika jota hän pitelee, ehkä kahden, kolmen vuoden ikäinen, tuijottaa häntä tiiviisti.

Yrvin tervehtii häntä kepesti, kyselee kuulumisia vaikka Elvarilla ei ole mitään sanottavaa. He keksivät puhua hetken Ruvstelista, mikä sujuu hyvin siihen asti, kun Ilena saapuu ruoan kanssa pöytään.

”Mitenkäs hänen poikansa? Se joka muutti juuri omilleen nuorikkonsa kanssa?”

Idunnan leuka kiristyy, mutta hän jatkaa veljensä suostuttelua syömään. Yrvin näyttää vaivaantuneelta.

”Hyvin.”

”Eikös Eilven odota jo lastakin?” Ilena jatkaa.

Elvar miettii, miten joku voikin olla niin julma. Idunnan ääni särähtää, silmäripset räpsyvät tiheämmin hetken. Ilena vain hymyilee, soimaa Elvaria katseellaan.

 ”Niin.”

”Noh, toivottavasti se sujuu paremmin. Jùven on yhä allapäin, niin sanoakseni. Ei ole edes katsellut muita tyttöjä, ei sillä että heitä juuri olisikaan. Kaikki täällä ovat varattuja tai liian nuoria.”

Elvar siirtää vapisevat kädet syliinsä, Idunna nieleksii ja Yrvin näyttää tahtovan vajota maan alle. Ilena onnistui juuri yhdellä puheenvuorolla loukkaamaan Elvaria, Idunnaa, sekä Aalaa. Katso, mitä olet tehnyt meille, hänen silmänsä syyttävät, katso ja kadu.

Elvar pakottaa itsensä vastaamaan tuijotukseen, syö loppuun ja kiittää.
6
Saivartelija / Vs: Elokuvat # 2
« Uusin viesti kirjoittanut Röhkö 22.09.2017 17:12:18 »
Kosmik samassa paikassa oltiin!  ;D
Eipä itsellä häirinnyt kenenkään heiluminen omalla paikalla, eniten tosiaan tuo kuvien ottaminen ja puhelimen räpläys meidän rivillä. Itse olen aika nipo leffakävijä, koska se on nykyään niin kallista ja muutenkin omaa laatuaikaa..  ::)
7
Pergamentinpala / Vs: Amorinkaaria | K-11, raapalekokoelma (10 osaa, valmis 13.6.)
« Uusin viesti kirjoittanut Puffi 22.09.2017 16:34:27 »
Rakentava palaute?? En omista...
Uskomattoman kaunista tekstiä... :-* Kirjoitusvirheitä, tai muitakaan virheitä ei osunut silmään, ja... Toivotaan että muut antavat rakentavaa palutetta, kun minä en osaa. Kiitos niin paljon!!!!!!!!!
-Puffi
8
Pimeyden voimat / Vs: Rinnan alla hurrikaani | S | SM/JP
« Uusin viesti kirjoittanut cassialma 22.09.2017 16:07:04 »
Ai niin, tämäkin raasubebbu oli saanut kommenttia... miten.

Voi että, apua, kauhean kauniita kehuja taas, minnuu ihan nolostuttaa. Joo, James/Sirius on kyllä hyvä paritus jos oikein haluaa mässätä angstilla, olen tätä tehnyt kyllä ennenkin näillä herroilla, kauhean kiva kyllä kuulla, että se iskee edelleen. Onhan tämä James/Lily/Sirius/Remus -kuvio kuitenkin aika läpi koluttu. :--D Apua, minä en edes miettinyt tuota noin, että Sirius torjuisi Remuksen kutsut siksi, ettei halua vahinkoa yksipuolisesta rakkaudesta kiertämään. Selkeästi löysit nyt kyllä jotain uutta Sirrestä, jota minä en tätä kirjoittaessa edes tajunnut nähdä. Tuommoisia on aina kiva lukea, lukijan omia päätelmiä. Pus pus. Remuksen vähäisestä kohdasta minäkin kyllä pidin. Mmh. Tajusin (kuten minulle usein käy) nyt tämän uudestaan luettuani, että aika henkilökohtainenhan tämäkin teksti on, joten kiitos paljon että luit ja kommentoit ja pidit ja kaikkea. Voi ei. Minnuu nolottaa. Kiitos. *3*

Minun A/N:t.... :--D Ihanaa, että nauratti!
9
Pimeyden voimat / Vs: Irlanninmeri (K-11 l SM/JP, RL/SM l one-shot)
« Uusin viesti kirjoittanut Munis 22.09.2017 15:37:55 »
Aaaaaaaah.
Tän nimi hyppäs silmiin uusista viesteistä jo viime viikonloppuna, mutta vasta nyt sain raivattua kunnon ajan tän fiilistelyyn koska ai että, olin ihan fiiliksissä kun silloin huomasin, että teksti olikin sulta ja näillä parituksilla! Ja siis toi nimi on niin ihana!

Tykkäsin hirveästi, miten tässä oli jästimaailma (tai no ehkä etenkin britti-jästien) mukana! Fish and chips -paperit ja Tescon pussit ja hiton säilötyt hedelmät ja kaikki sellainen sopi tähän tosi hyvin.

Siis ääh kun en osaa jotenkin yhtään taas jäsennellä ajatuksiani kun ihastelen vain kaikkia ihania juttuja, kuten sitä kuinka sodalla on lyhyt kaiku ja Siriuksella maailmanlopun kaipuu. Tykkäsin siitä, miten vähitellen tässä ripoteltiin tietoa siitä, mistä se Siriuksen kirje edes tulee, ja koko tilanne aukeni jotenkin kivan rauhallisesti, ja kuten wishbone tuossa sanoikin, niin aaltoiltiin tosi toimivasti nykyhetken ja menneiden välillä.

Ja voi että, sitten kaikki jotenkin muuttuu niin haikeaksi aivan hetkessä, kun Sirius sanoo Me jäimme jäljelle. Ja oi, haluan tietää, mitä Remus teki Prahassa vuonna ’82!
Ja herranjestas sitten toi koko Sinä iltana viisitoista vuotta sitten he keräsivät tyhjät tölkit ja lähtivät kohti kaupunkia, koska tuli kylmä. -alkava kappale! Pakahdun. Tykkäsin hirveästi, miten tässä liikuttiin vähän niissä nuoruusvuosissakin, yössä päättäväisenä kaikuva nauru on aivan ihana kohta ja sopii ihan tajuttoman hyvin parikymppisiin kelmeihin. Aina on kiehtovaa lukea ficcejä, joissa Sirius ja/tai Remus muistelee menneitä, koska on jotenkin tosi kiinnostavaa, että millaisia juttuja sieltä menneisyydestä nostetaan esiin ja millaiset ehkä pienetkin jutut on jääneet hahmojen mieliin vuosikausiksi.

Kokonaisuudessaan tää on ihan hirveän kaunis, voisin lainata tähän vaikka kuinka monta kohtaa ja ympäröidä ne sydämillä. Kiitos, ihanaa että kirjoitit tän!
10
Pimeyden voimat / Vs: Loppu | Hermione | K11
« Uusin viesti kirjoittanut Lauchuo 22.09.2017 12:47:04 »
Huh, tämähän oli aika rankka teksti! Aloin heti miettiä, mikähän tässä on ajanut Hermionen tuohon tilaan - vaikka sanoitkin, että kirjoitit ylös omia tuntemuksiasi ja sitten laitoit ne tapahtumaan Hermionelle, niin ajattelen, että ehkä silti taustalla on jotain. Tuskin Hermione tuollaista ihan noin vaan tuntisi - ehkä et itse ole ajatellut mitä siellä taustalla on tai jos oletkin, et ole halunnut kirjoittaa sitä ylös. Mutta joka tapauksessa tämä teksti sai ajattelemaan niitä taustoja. Kuten Ingridistäkin, minustakin tuntuu vähän pahalta, että joudut käymään läpi tuollaisia tunteita, mutta ehkä tämän tekstin kirjoittaminen on onnistunut helpottamaan niitä. Ja onhan tästä tekstistä jo reippaasti yli kaksi vuotta, ehkä olet päässyt niistä kokonaan ylitsekin :)

Komppaan Ingridiä myös tuossa hienossa kuvailussa niin fyysisten kuin henkistenkin tunteiden suhteen. Tämä oli hyvin todentuntuinen teksti ja ehkä sekin tekee tästä hienon - toisaalta myös vähän surullisen, koska tulee juurikin sellainen olo, että nämä ovat olleet omia tunteitasi, että juuri näin olet itsekin tuntenut.

Minäkin kiitän tästä tekstistä! Siitäkin huolimatta että se oli surullinen ja kovin toivoton, niin pidin siitä ja se oli myös omalla tavallaan hyvin kaunis.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10