Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Sisältä lämpimästä lumileikit vasta parhaimmalta näyttääkin! Vaikka onhan sitä joskus ihan kiva omatkin tassunsa lumeen kastella. Hyvä vain, että Jamesin lasit saatiin takaisin Jamesin päähän, se taisi olla aika puolisokea ilman niitä, ainakin jos Harry on isäänsä tullut x)

Aws, Minerva ja kupponen teetä <3
2
Sanan säilä / Vs: Luonnon musiikkia | S | ficlet
« Uusin viesti kirjoittanut Crysted tänään kello 16:44:59 »
Walle: Jee kiva että tykkäsit! Hiljaisuus on tosiaan erikoinen käsite, onkohan kukaan koskaan ollut sellaisesa tilassa, jossa ei kuulu yhtään mitään? (ellei kuuroutta lasketa) Koska vähintäänhän siinä aina sitten kuulee oman sydämensä lyönnit... Kiitos kommentistasi :)
3
Hunajaherttua / Vs: Omalaatuinen tunnustus | Fluffy | S
« Uusin viesti kirjoittanut Crysted tänään kello 16:42:49 »
Walle: Kiva että tartuit vähän vanhempaan tekstiin! Kiva että tarina-aihio tuntui uskottavalta, tottahan Nevillen piti tunnustaa tunteensa ennen kuin on liian myöhäistä. Kiitos paljon kommentistasi :)
4
Rinnakkaistodellisuus / Vs: Aku Ankka: Arkielämän palapeli, S, Joulukalenteri 2017 (18/24)
« Uusin viesti kirjoittanut Odo tänään kello 16:39:04 »
Kerkesin viimein taas kommentoimaan! Nämä on kyllä ihanan ankkamaisia ja erityisesti Mikin luukku lämmitti mieltä (vaikka toki kaikki muutkin). Tykkään valtavasti Agatha Christiestä, joten hauskaa, että se pääsi mukaan Ankkalinnan oman etsivän luukkuun. :D Ihania luukkuja kaikki kyllä taas, mukavaa ollut seurata tätä ja seuraan kyllä loppuun asti. <3 Niin ja piti sanoa sekin, että sopivasti sarjakuville uskollisesti nimetty noita tosielämän hahmoja ankkalinnalaisittain, kuten jo yllä mainittu Akaatti-Kristiina ja Aprilli Lavonen! Vai onko nämä ihan canonnimityksiä? Justus Piipari ainakin on, joka tuli tuolla vastaan, mutta näitä en muista. Ja en keksinyt millään, mikä aitovastine Riitan lukemalle lehdelle on, jos sellainen on olemassa. Nokkela nimi joka tapauksessa. :D
5
Rinnakkaistodellisuus / Vs: Multifandom | Satumestarin tarinoita, S, joulukalenteri 2017, 18/24
« Uusin viesti kirjoittanut Odo tänään kello 16:28:28 »
Oi, taas oli tosi söpöjä luukkuja! Tätä on kyllä tosi kivaa seurata, vaikken ihan joka välissä ehdikään kommentoimaan. On tullut aina luettua useampi luukku kerralla, kun jotenkin joulukalenterien seuraaminen oikeassa tahdissa ei suju, vaikka finitänkin päivittäin. :D Mut parempi pysytellä kärryillä edes vähän hitaammin, kun iloa tästä joka tapauksessa on!
6
Hunajaherttua / Vs: Operaatio Joulumieli, H/D, K-11 (joulukalenteri: 18/24)
« Uusin viesti kirjoittanut Arte tänään kello 15:02:25 »
Harry :O Mitä ihmettä se nyt selittää! Ensin harrymaisesti möksöttää koko joulukuun ja sitten, myöskin aika harrymaisesti, teeskentelee ettei mitään ole tapahtunut! Voi Dracoa tämän kaiken hämmennyksen keskellä. ):

Lainaus
Pullanmuru huhuili kyllästyneenä ja jäi odottamaan aamupalaa.
7
Ihania mieltä lämmittäviä pätkiä.
Tykkään hirmuisesti noista Kili/Tauriel sattumuksista. Nuo kaksi vain ovat niin söpöjä kahdestaan.

Sirius koirana (ja lämpöpatterina) aivan ihanaa Remuksen kannalta.

Olin myös sanaton, kun sait piirrettyä mieleenki kuvan ylväästä haltiakuninkaasta, joka on nukahtanut ja jonka syliin pieni haltiaprinssi on nukahtanut.
Siinäpä oikea perhefluffyinen hetki.

8
Leppoisa raapale Minervan arjesta. Varmasti siitä huoneen ikkunasta näkee kaikenlaista :D Ja aww, toisluokkalainen James <3 lumisota on parasta! Voi kun sitä oikeastikin jaksaisi rakentaa sellasen lumilinnakkeen, taian avulla se olis paljon nopeampaa ja helpompaa :D Kiitos taas tästäkin luukusta (näitä on enää kuus jälellä, voi ei! :()
9
Hunajaherttua / Vs: Operaatio Joulumieli, H/D, K-11 (joulukalenteri: 18/24)
« Uusin viesti kirjoittanut Melodie tänään kello 13:41:08 »
Wingu: tervetuloa joukkoon! hmmm olisiko luukku Pullanmurun näkökulmasta hyvä :D Dracolla tietenkään ei ole mitkään mistelijutut mielessä!
Arte: hihii ajattelinkin sinua! ja oi oletko oman elämäsi pöllö!
Fairy tale: Draco ei ainakaan nolaisi ketään! Toivottavasti sinnekin tulisi lumitäydennystä!

-

Luukku 18

Kahdeksantenatoista joulukuuta Draco oli tolaltaan! Hän nukkui huonosti ja heräsi jo aamusta varhain murehtimaan. Lisäksi hän oli käynyt tapahtumat jo monta kertaa läpi Pullanmurun kanssa, mutta aloitti taas alusta:
”Miten minä loukkasin häntä niin! Jos hän ei halunnut suudella, olisihan hän voinut vain sanoa? Olenko minä niin pelottava! Mutta hänhän vastasi suudelmaan ensin? Vai kuvittelinko vain? Tämä on kauheaa!”
Pullanmuru huhuili kyllästyneenä ja jäi odottamaan aamupalaa.

Draco alkoi suunnitella kirjettä, jossa hän pahoittelisi tapahtunutta ja kyselisi miksi Harry oli sänännyt tiehensä, ja voisivatko he olla vielä ystäviä (tietysti olettaen että he olivat koskaan olleetkaan). Siitä ei kuitenkaan tullut mitään. Hän repi turhautumisen vallassa paperin toisensa jälkeen, ja Pullanmuru keräsi nuristen silpun roska-astiaan. Lopulta Draco ymmärsi, että kirjeestä ei tulisi mitään: hänen pitäisi mennä tapaamaan Harrya. Hän pohdiskeli tovin, mikä asu ilmaisisi parhaiten hänen katumustaan, ja päätyi lopulta mustaan kaapuun.

Draco lähestyi ovenkolkutinta epävarmana. Se kuitenkaan ei huomioinut häntä lainkaan kun hän varovasti kolkutti. Harrykin tuli avaamaan!
”Kas hei”, Harry sanoi.
”Hei”, Draco sanoi varovaisesti.
”Otatko teetä?” Harry kysyi mennessään peremmälle asuntoon.
”Mielelläni”, Draco sanoi ymmällään. Hän istuutui jännittyneenä sohvalle ja katseli joulukoristuksia. Hetken kuluttua Harry saapui teen kanssa.
”Oli ihan mukavat juhlat eilen, vai mitä?” Harry aloitti rupattelusävyyn. Dracolla meinasi mennä tee väärään kurkkuun.
”Juu olivathan ne”, hän myönsi.
”Oli kiva jutella kavereiden kanssa”, Harry sanoi. ”Oli sittenkin hyvä idea pitää tällaisest juhlat.”
”Mukava kuulla...”
Harry jatkoi höpöttelyään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Draco aukaisi suunsa muutamaan otteeseen ottaakseen asian puheeksi, mutta ei saanut sanaa suustaan. Lopulta hän kiitti teestä ja pakeni paikalta.

Kotiinpäästyään hän oli vielä hämmentyneempi kuin lähtiessään.
10
Sanan säilä / Vs: Luonnon musiikkia | S | ficlet
« Uusin viesti kirjoittanut Waulish tänään kello 13:06:04 »
Tervehdys Kommenttikampanjasta! :) Valitsin tämän listauksestasi, koska tällä on houkuttelevan luonnonläheinen nimi. Luontotunnelmointia on aina mukavaa lukea, luonto kun ei koskaan lakkaa ihmetyttämästä!

Pidän siitä ajatuksesta, ettei hiljaisuutta oikeastaan ole olemassa, mutta sitä voi kuitenkin oppia arvostamaan siinä määrin kuin sitä on. Vallitseehan järven rannalla aivan toisenlainen hiljaisuus ja rauha kuin esimerkiksi jossain kaupungin hälinässä ja ihmisvilinässä. Luonnon ääniä ei useinkaan ehkä ees pidä mekkalana ja metelinä niin kuin vaikkapa jonkin rakennustyömaan ääniä; luonnon äänet kun kuuluvat luonnollisena osana ympäristöön. Tuulen suhina ruohonkorsissa ja kaisloissa, veden liplatus... Tuollaisessa äänimaailmassa sielu lepää kaiken ihmisten aikaansaaman melun ja hälyn rinnalla!

Tekstistä välittyy ihanan kesäinen ja rauhaisa fiilis. Saa vain istua kaikessa rauhassa (olemisen ilosta ♥) ja nauttia ympäristöstä. Vastarannalta raikaava naurukaan ei häädä pois eikä riko rauhaa kokonaan. Minullakin on nyt tyyni ja seesteinen mieli!

Ihana tunnelmapala, kiitos tästä! :-* -Walle
Sivuja: [1] 2 3 ... 10