Kirjoittaja Aihe: Mitä muita fandomeja luet? || eli fanfictionia HP:n ulkopuolella  (Luettu 99655 kertaa)

September

 • ***
 • Viestejä: 50
  • tumblr
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #40 : 21.01.2009 18:16:46 »
Olen joutunut (tai päässyt ;D) Supernatural-ficcien pyörteeseen, wincestiä vaan tuutin täydeltä ja välillä RPS:ää J2- parituksella (Jared/Jensen).
Mä kans! :D

Supernaturalin lisäks oon koukuttunu My Chemical Romance -fikkeihin. En tykkää siitä bändistä tai musasta, tai oikeestaan yhtään mistään siinä... Mut ne fikit on vaan niin nam. Gerard/Frank etenkin. ;)

Joskus luin jotain Children of Bodom -fikkejä, tais olla Alexi/Janne -parituksella lähinnä. Lähinnä niitä mitä tääl Finissä on, suuren osan taitaa olla SiRiuS kirjottanu. COB ei oo mikään lemppari bändi sekään, en tykkää siitäkään mitenkään kummemmin, fikeistä kyllä. Ja onhan se Alexi aika söpökin kai. :P

Taru Sormusten Herrasta -fikit oli joskus kans aika kova juttu. Nyt on jääny vähemmälle. Oon niin rakastunu niihin leffoihin, etten halua pilata tätä leffa fanitusta sillä, että ajattelen aina kun Legolas ja Aragorn puhuu keskenään, et kohta ne menee naimaan johonkin... Jos tajuatte. Eli ihana parihan Aragorn ja Legolas on (tai siis olis), mut ei silti. Ja tiiän, onhan siel muitakin hahmoi joista on väännetty fikkejä. Mut ei siltikään, jätän TSH-fikit rauhaan. :P

Täytys varmaan kokeilla Houkutus-fikkejä seuraavaks. En oo yhtäkään kirjaa lukenu, enkä nähny elokuvaa. Ei jotenkin iske. Kaverit kyl ihkuttaa jatkuvasti Edwardia ja Bellaa. Voisin tykätä niistä fikeistä, koska en muuten tykkää tästä Houkutus-buumista. Ja tykkäänhän mä jostain MCR ja COB -fikeistäkin, vaikkei kyseiset bändit itsessään kiinnosta.

Vielä ei oo tullu eteen kuitenkaan mitään parempaa kun Potter-fikit.

// Viestiä muokattu viistuhatta kertaa.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2009 18:19:04 kirjoittanut September »

winterforest

 • ***
 • Viestejä: 83
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #41 : 21.01.2009 19:06:00 »
Tällä hetkellä mä luen eniten Supernatural-ficcejä ja RPS:ää (J2), mut joskus sitten tulee sellanen vaihe että tekee mieli lukee jotain tiettyä fandomia. Niitä on sitten ollut Fullmetal Alchemist, Skins, Narnia, TSH, Frerard, Niko/Sauli ynnä muita. Jotain Houkutus-ficciäkin joskus luin mutta en tykänny, koska ne kirjat on niin koukuttavia sillä omalla tavallaan, jota mikään fic koskaan ei voi saavuttaa. Ja Salkkarit-ficcejä lukisin jos sellasia olisi. Varsinkin Miro/Joonatan ois aika nam. Mulla kuitenki yleensä jos tulee hinku lukea jotain fandomia, niin monesti jos luen korkeemman ratingin juttuja, niin tulee semmonen "hyyyyyi ei tämmästä" olo :D. Varsinkin Frerard, Niko/Sauli ja Sam/Dean tekee tämmösen olon. Ehkä nää sopii mulle vaan sellasena korkeintaan pg-13 fluffina :D. Supernatural-fandomissa tykkään eniten preseries-ficeistä ja gen-ficit on mulle yleensä riittäviä. Kun Sam ja Dean on canonissaki niin rakastuneita, niin ei niillä tarvii ficeissä mitään vuosisadan rakkaustarinaa olla.

Vergessen Kind

 • King of Cowards
 • ***
 • Viestejä: 363
 • Ava by Melba
  • Softer Sin - eli VK'n blogi
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #42 : 21.01.2009 21:59:52 »
Joku sanoi tuntevansa itsensä aika nirsoksi.
Ai että, niin minäkin.

Joskus luin lähinnä The Rasmus -ficejä, mutta nykyään en ole jaksanut kiinnostua niistä enää. Olihan se ihan kiva alku kuitenkin. (Tosin luin silloin jo H/D'tä.)
Niissä Rasmus -ficeissä ne paritukset olivat lähinnä jotain hetero -parituksia ja se on mielestäni niin joka päiväistä, että luen mieluummin jotain muuta, Tosin, saatan vielä joskus sortua niihinkin.

Nykyään luen MCR -ficejä. Etenkin Frerardia, mutta myös Frikeytä, Gerbertiä (Okei, siinä on Bert.)  ja jotain muutakin olen saattanut lukea. Frerardeihin olen jäänyt koukkuun aivan täysin.
Ensimmäisenä luin And you can take all the pain away from me -ficciä (tai siis, luen edelleen), mutta sitten hiljalleen aloin lukemaan niitä enemmän ja enemmän ja nyt... no, nykyään olen lukenut hiukan vähemmän, mutta seuraan aika monia Frerardeita.

Toisinaan saatan lukea myös joitan An Cafe -ficejä, mutta aika harvoin. Tiedän niitä olevan jopa Toisessa ulottuvuudessa, mutten yleensä jaksa etsiä niitä sieltä jostain. Ne olisivat kyllä kivaa vaihtelua Frerardiin taas.

Mielelläni lukisin myös mm. The Usedista, mutten ole suomenkielisiä tekstejä, tai oikeastaan edes englanninkielisiä paljon löytänyt. Kuitenkin kirjoitan itse erästä ficiä Usedista.

Ai niin, olen myös lukenut hiukan joitain Tokio Hotel -ficejä, mutta ne ovat aika usein T/B'tä ja en oikein innostu siitä. En jostain syystä innostu siitä, että sisarukset ovat yhdessä. Ja joku muukin niissä vain on minulle sellainen... kielteinen juttu? Myös se Tokio Hotel innostus laantuin jonkin verran. Kun siitä tuli massaa....

Isä häätää koneelta. -.- No, oli kiva päästä vauhtiin.
A heart that hurts is a heart that works.


Ada.

 • ***
 • Viestejä: 34
 • camerawhore.
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #43 : 21.01.2009 22:08:13 »
Jos fikki on hyvä (niin kielellisesti kuin juonellisestikin), niin melkein mikä tahansa paritus sen jälkeen kelpaa. Kunhan se vain jotenkin toteuttaa slashia, het-parituksia en sen kamalammin jaksa lueskella. (Ainoana poikkeuksena Tokio Hotel sekä anime/tietokonepeli -fikit, joihin en koske pitkällä tikullakaan.)

Tällä hetkellä lueskelen enimmäkseen erilasta bandslashia (koska tarjonta on hyvä, varsinkin Ferardista ja Rydenistä löytyy muutamia erittäin tasokkaita ja hyviä kirjoituksia), sitten The Lord of the Rings fanfictionia kuluu myös ja sitten kaikkea vaihtelevalla parituksella jos juoni vaan on hyvä. Pottereita en sen kummemmin lueskele, kun kiinnostus kyseisiä kirjoja kohtaan on nollassa tai sen alapuolella.

Ja NC-17'ta tässä enimmäkseen lueskelen, kunhan ei vain ole mindless hardcore porn without a proper plot - vaan juoni ensin ja siihen sitten nivotaan tapahtumat. + kaikki perusmassafikit (mm. teiniparitukset jossa keskitytään bändin perustamisen aikoihin) jäävät suurella todennäköisyysprosentilla lukematta.

Suomalaisia fikkejä kun en lueskele, niin kaikki BB yms. paritukset jäävät lukematta.

Mielelläni lukisin myös mm. The Usedista, mutten ole suomenkielisiä tekstejä, tai oikeastaan edes englanninkielisiä paljon löytänyt. Kuitenkin kirjoitan itse erästä ficiä Usedista.
jos et ole adultfanfictionista katsonut, niin http://celeb.adultfanfiction.net/main.php?list=984.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2009 22:13:45 kirjoittanut Ada. »
i love you like an emo kid loves girl pants.

maikki

 • Ananasfriikki
 • ***
 • Viestejä: 462
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #44 : 22.01.2009 20:17:14 »
Itse luen vähän mitä milloinkin. Riippuu täysin siitä mihin olen hullaantunut. Mutta pääsuuntauksena on ollut Pako ja ihan täsin randomeilla parituksilla. Ficin juoni yleensä ratkaisee sen minkä luen ei varsinainen paritus.

Viime keväänä tuli jostain syystä luettua High School Musical ficejä, kuten myös Tuulen viemästä, ja Scarlettista kirjoitettua englanninkielistä fanfictionia. Olen myös seikkailut Fanfiction.netin eriosastoilla satunnaisesti., esim. Fullmetal alchemist, FFX ja FFX-2, sekä Robin Hood. On varmasti ollut olemassa muitakin, mutta niitä en juuri tällä hetkellä muista.

Ai niin, meinasi tärkein unohtua. Tällä hetkellä olen kokonaan keskittynyt Houkutus-ficeihin.

Daala

 • shapeshifter
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • always find my place among the ashes
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #45 : 22.01.2009 22:36:39 »
Potter -ficcien lisäksi luen tällä hetkellä ainoastaan Abarat -ficcejä. Niitä ei suomeksi paljoa löydy, mutta englanniksi jonkin verran. Taso on ihan hyvä, mutta mitään erityisen erinomaisia ei ole toistaiseksi tullut vastaan.
Abaratia olen fanittanut runsaat 5 vuotta, mutta vasta viime aikoina heräsin siihen, että siitä tosiaan on ficcejäkin olemassa. :D
Itselläni on suunnitteilla pari ko. fandomin ficciä, mutten tiedä koska mahtavat valmistua, kun on työn alla Potter -haasteitakin... Tavoitteena kuitenkin olisi ennen Absolute Midnightin ilmestymistä.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

miisa

 • ***
 • Viestejä: 208
 • © miisa
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #46 : 23.01.2009 00:55:37 »
J-rock ficcejä luen mielelläni sekä suomeksi että englanniksi. Molemmilla kielillä saatavuus ja tasokkuus on hyvä, joten näitä tosiaan riittää luettavaksi. Luen jiiru ficcejä  melkeinpä millä parituksella tahansa, mutta onhan niitä sellaisiakin joita kartan. Kartan kaikkia j-rock ficcejä joissa on Gackt, koska en voi sietää kyseistä herraa.

Pirates of the Caribbean ja The Lords of the Rings ficcejä luen sattumanvaraisesti, jos tälläisiä hyviä vain tielle sattuu. Silloin tällöin tulee luettua englanniksi Transformers ficcejä, ei saa nauraa minulle tämän paljastuksen myötä. ;D Batmanista on myös tullut luettua jotakin suomeksi ja nekin taitavat olla finistä bongattuja ficcejä.

Suurta herkkua ovat myös Twilight, eli Houkutus, ficit. Englanniksi olen ficcejä lukenut, kun suomenkielisiin hyviin en ole oikein törmännyt. Englanninkielisistä Twilight ficeistä löytyy myös laajempi paritusvalikoima slashista hettiin, suomenkielisistä löytyy lähinnä Ed/Bellaa kyllästymiseen asti. Jostakin syystä englanniksi lukemani Twilight ficit ovat olleet myös paljon tasokkaampia kuin suurinosa suomeksi lukemani, toki onhan niitä poikkeuksia, mutta yleensä ottaen englanninkieliset ovat miellyttäneet minua enemmän.

Mitä nyt huomioin muitten finiläisten ficcimakua, niin aika paljon tullut samoja ilmi mitä itsekin luen. Finiläisillä on hyvä ficci-maku! ;D

willow

 • Vieras
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #47 : 23.01.2009 17:02:58 »
Lainaus
Lainaus
Kärpästen herra, luin tästä kirjasta kerran ihan uskomattoman hyvän Ralph/Jackin, nimen olen valitettavasti unohtanut.
Oih, hihkaise jos löydät sen jostain.

Löysinpäs! :D Tässähän se, tuo on siis NC-17-versio, ficci löytyy myös ff.netistä, mutta siitä versiosta puuttuu pahin (tai paras) äksöni. :<

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 063
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #48 : 03.02.2009 16:36:23 »
Lainaus
Kun Sam ja Dean on canonissaki niin rakastuneita, niin ei niillä tarvii ficeissä mitään vuosisadan rakkaustarinaa olla.
Loistavasti kiteytetty :D Just näin se menee. Sam/Dean -ficeissä itsellä menee parhaiten semmoinen vähän huumoripainotteinen materiaali (joka on useimmiten pwp:tä, vaikkei sitä NC-tä välttämättä hyvään ficciin tarvittaisikaan).
J2 -ficcejä kannattaa etsiä sinful desire:sta ja keepaofthecheez:illa (tai sinne päin) on loistavia ficcisarjoja näistä kahdesta.

Lainaus
Löysinpäs! Hymyilee leve&#228;sti Tässähän se, tuo on siis NC-17-versio, ficci löytyy myös ff.netistä, mutta siitä versiosta puuttuu pahin (tai paras) äksöni. :<
Pitänee ottaa muistitikulle ja lukea kotona :)

Tällä hetkellä olisi runsaasti menekkiä Artemis/Holly -ficeille, mutta kun nettiä ei ole, niin... :(

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Bulla

 • Vieras
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #49 : 04.02.2009 16:34:16 »
Mun on pakko tulla avautumaan fandomista, joka ei kovin monelle kai tulis heti mieleen, mutta mihin ehdottomasti kannattaa tutustua. Top Gear Itse olen Livejournalissa lukenut tuota ja rakastunut aivan täysin. Tämä ei ole muuta kuin ihkutuspostaus, mutta elättelen toivoa, josko löytäisin sitten muitakin ihkuttamaan tuota.

Voi hitto! Joku muukin lukee TG-ficcejä! Uaaahh! Sori :D Innostuin vaan kun huomasin, että joku muukin tykkää :D James May <3

En oikeastaan osaa Pottereiden lisäksi sanoa mitään fandomia, jota seuraisin vakituisesti. Saan sellaisia kausia, että ahmin Narniaa, tai LotRia tai Gilmore Girlsejä... RPF ei kyllä oikein iske, jotenkin se saa oloni hieman vaivautuneeksi, mutta muutamia Pattinson/Stewart -juttuja olen tsekannut. Niissäkin heikkouksena se, että kaikki tuntuvat olevan hieman samasta muotista valettuja.

-Bulla

maisamiisa

 • pähkinäpoika
 • ***
 • Viestejä: 1 740
 • nanana
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #50 : 08.02.2009 12:00:59 »
Mä luen My Chemical Romance-ficcejä ja (ei, sitä ei huomaa mun listauksesta) kirjoitan niitä paljon. MCR vaan on mun lempparifandom, en tiiä miksi, mutta no nii ^^

Lisäksi mä lukisin paljon muistakin bändeistä, kuten esimerkiksi Aidenista, mutta ainoa Aiden-ficci jonka olen löytänyt on *köh* mun itse kirjottamani. ^^ on taas kivaa. Tykkään kirjoittaa jostain ihan randomeista bändeistä, kuten Neverstoresta, vaikka niitä luetaankin vähemmän. Ei haittaa, tykkään vain ^^

Houkutuksesta/Twilightistä en IKINÄ lukisi ficcejä, ne vain ovat niin... tai siis, onhan niitäkin ihan varmasti hyviä, mutta Twilightista on tullut sellainen massajuttu, että ei todellakana huvita lukea ficcejä. Kirjat on hyviä, mutta...
Sharpen up your teeth, your dreams are more than worth defending

Lauren

 • Piirakkatyttö
 • ***
 • Viestejä: 200
 • Ava: Karakuri
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #51 : 08.02.2009 12:08:23 »
Mä luen fanfiction.netissä mitä ikinä sattuu eteen tulemaan. Yhtenäkin päivänä luin Batman-ficciä. Ja olen nähnyt tasan kaksi Batman elokuvaa.
Indiana Jones-ficit ovat kyllä erittäin hyviä, välillä. Houkutuksesta olen lukenut muutaman ficin, mutta kun siellä fanfiction.netissä on niitä spoilaavia tarinoita niin paljon, etten voi niitä lukea. En minä sitten muuta luekaan, jotain randomia aina välillä.. ;D Ja tietty Star Warsia :D
« Viimeksi muokattu: 08.02.2009 13:36:31 kirjoittanut Lauren Swann »
Save me
Somebody take my hand, and lead me
Slow me down

Neme

 • the kissogram
 • ***
 • Viestejä: 1 450
 • Vaniljen ava
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #52 : 08.02.2009 13:34:56 »
Minä en lue oikeastaan mitään muuta kuin Potterfandomia. Joskus, siis hyvin harvoin luen mitään muuta fandomia, toissapäivänä katoin Cold Mountainin ja yritin etsiä sille vaihtoehtoista loppua, mutta sitten sekin jäi. Kerran, kaks, oon lukenut Gilmore Girls -ficcejä fanfiction.netistä, mutta en sit muuta. Potter on vaan koukuttanut minut ihan totaalisesti :P

spell
ℒ-O-V-E


Lallu

 • freak bitch
 • ***
 • Viestejä: 1 256
 • dynamite
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #53 : 10.02.2009 19:53:24 »
Lainaus
Minä en lue oikeastaan mitään muuta kuin Potterfandomia.
Mulla oli kans aika kauan noin.  ;D

Sitten eksyin lukemaan Narutosta Hidan/Kakuzua ja koukkuunnuin. Ja niitä lueskelen vieläkin välillä. Ne on ihania, vaikka toinen on tikkien avulla pystyssä ja toinen muuten vaan on vuosisadan pahin kusipää.  ;) Nyt uusin taitaa olla FMA ja siitä Ed/Roy. Hassua, kun sen sarjan kattomisesta on jo pari vuotta ja nyt vasta aloin ficcejä lueskelemaan siihen liittyen.  :D
[

Luthien

 • ***
 • Viestejä: 203
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #54 : 21.02.2009 15:13:32 »
Luen HPn lisäksi LotR fanfictionia aika monellakin parituksella, niin että en nyt tässä ala niitä kaikkia luettelamaan... :P
Lisäksi on tullut luettua muutama ficci houkutuksesta ja Narniaa olen lukenut pääsääntöisesti Peter/Caspian parituksella. Caspian/Susan menee myös jos fic on tarpeeksi hyvä :D
Ei niitä varmaan muita sitten olekaan, kun jotain mitä on ihan randomilla joskus valinnut :)
Wanna see how hard i can fall?

theycallmeHeaven

 • Death Eater
 • ***
 • Viestejä: 280
 • Team Sass
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #55 : 22.02.2009 13:12:08 »
Mä luen ihan järjettömän paljon kaikkea että taidan vaan listata muutaman lempparin:

Kingdom Hearts: Akuroku <3 täydellinen pari ja vielä canon! ;D sitten perus riku/sora, demyx/zexion, xemnas/saix... Organization ficit ovat aarteita!

Lord Of The Rings: Ei voi välttää, kun kirjat ja leffat on niin upeita. Merri/Pippin on lemppari, ja sitten perus Sam/Frodo, Aragorn/ Legolas, A/Boromir, L/B, Kuka tahansa/Faramir. LotR fandomissa olen paljon vähemmän nirso kuin monissa muissa.. Se on jotenkin hassua.

MCR: Frerard <3

Panic At The Disco: Vaan Ryden koska en niitä muita ole sillai lukenu.... ^^'

Final Fantasy VII: Cid/Vin on ehdoton lempparin tästä häsmäkästä. En tiedä miksi. Ehkä se on ne vastakohdat... Sitten perus Sephiroth/Cloud, Reno/Yazoo, Loz/Yazoo/Kadaj.... '

One Piece: Smoker/Ace on tästä sarjasta rakkain ja sitten Zoro/Sanji

Twilight: Jasper/Alice

kaikkia näitä luen suurimmaksi osakis fanfiction.net:istä... ja frerardia ja rydenia livejournalista...
Vau! Sinne eksy jopa yksi het-paritus! O.o
Kylmimpien kuorien alta löytyy eniten hillittävää intohimoa.

Gil Galad

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 258
 • LightHowl8815
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #56 : 03.03.2009 16:06:21 »
Minä en lue paljoja muita fandomeita, mutta joitain kumminkin.

TSH:ta luen kaikkea mitä löytyy lähinnä Loftiksesta, kun täällä niitä ei ole paljoa julkaistu.

Narniasta oon lukenu täältä kaikki ficit mitä löytyy. Muualta en ole edes etsinyt.

Muita fandomeja en ole lukenut kuin muutaman ficin.
Se, mitä ihminen näkee ja kuulee, riippuu hyvin paljon siitä, missä hän seisoo; se riippuu myös siitä, millainen hän on. TS 51

EVOIRA

 • Vieras
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #57 : 08.05.2010 17:27:30 »
Eli päätin nyt tulla tännekin tuomaan omia mielipiteitäni ^^

Eli muina fandomeina luen oikeastaan vain Twilight'iä ja originaaleja, jos ne lasketaan fandomiksi. Muita en oikeastaan lue, ellen sitten ihan sattumalya löydä jotain hyvän kuulosta ficciä ^^
RPF'ää luen aika paljon, enimmäkseen Cinema Bizarrea ja Tokio Hotellia, sekä tietysti jollain näyttelijöillä kirjoitettuja ficcejä.
Nyt en jaks linkitel mittää paikkoi, mut suosios on th.fi foorumi, Twinland ja THR(Tokio Hotel Routine) ja kaikki noi edellä mainitut oli TH foorumeita ^^

-Ira

zilah

 • Vieras
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #58 : 08.05.2010 18:28:04 »
Minä luen HP:ta enää todella harvoin. Pääasiassa silloin, jos kirjoittaja on joku tuttuni ja tiedän hänet hyväksi kirjoittajaksi.

Monta vuotta luin lähes pelkästään Lotr-ficcejä, mutta viimeisen vuoden aikana tottumuksiini on tullut isoja muutoksia. Ensiksikin, olen itse alkanut kynäillä uudestaan suomeksi, tällä kertaa Twilight-ficcejä. Niitä myös luen, sekä suomeksi että englanniksi. Tosin jälkimmäisellä kielellä huomattavasti enemmän jo olosuhteiden pakosta, kun suomeksi löytyy todella vähän ficcejä suosikkihahmoistani.

Sitten pidän Narnia-slashista, mutta suosimaani paritusta (Peter/Caspian) löytyy aika lailla vähän.

Muita uusia fandomeja ovat RPS, lähinnä näyttelijöistä kertovat tarinat, sekä Muse-slash parituksella Belldom. Jokusia tarinoita olen itsekin kynäillyt myös näistä fandomeista.

Viimeisin ihastukseni on Sherlock Holmes-slash. Olen parin viime viikon aikana lukenut kyseistä fandomia lähes pakkomielteeseen verrattavalla tahdilla, ja onpa kynästäni lähtenyt yksi tarinakin.


Että sellaista.  :Dzilah
« Viimeksi muokattu: 08.05.2010 22:27:20 kirjoittanut zilah »

Milgia

 • Kapteenska
 • ***
 • Viestejä: 1 790
 • He'd be Her Bert.
Vs: Mitä muita fandomeja luet?
« Vastaus #59 : 08.05.2010 23:29:42 »
Ah, enpä oikeastaan lue kovinkaan monia, oikein tylsä lista tulee ainakin usempien mielestä.

- Potter, lähes kaikenlaista, hettiä, slashia yms. Tonks/Remus <3
- Sherlock Holmes, uusi tuttavuuteni jonka bongasin leffan myotä <3 ja Penber mussun lähes tulkoon ainoastaan.
- Twilight, lueskelin jonkin aikaa sitten aikas paljon, mutta nyt ei oikein loydy mitään mitä haluaisin lukea, koska luen vain  Esme/Carlisle paritusta :''D
- Heartbeat, olen joitakin lukenu, haluisin kyl enempiki lukee!
- Gossip Girl, ihan liian vähän joka paikassa tota, ne harvat joita löydän on jotai sukkaa Chase/Dania, ku haluisin Blair/Chuckia <3
- High School Musical Oi kyllä, kukaan ei usko mua :''D mutta Ryan/Chelsie on mahtava!

Ainoa RPF jota kykenen lukemaan on Jeremy Brett/Robert Downey ^^ kiitos Penberille <3

EDITT// Uusi ihana fandom; Mary Poppins, Bert/Marya <3

M
« Viimeksi muokattu: 03.01.2011 23:34:34 kirjoittanut Milgia »
But deep within my soul, I'm glad the times have changed
As long as rock and roll and the Chevys stay the same.

It was me and you and Chevy.