Kirjoittaja Aihe: Idols [Se tulee taas]  (Luettu 54150 kertaa)

Fanpire

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #320 : 24.11.2008 20:11:38 »
Lainaus
Kallesta en nyt enää edes viitsi sanoa mitään. Olen jo menettänyt toivoni sen suhteen, kun näköjään jätkä onnistuu pudottamaan itseään lahjakkaampia laulajia pois joka helvetin jaksossa.
Niin. Jälleen samaa mieltä Bullan kanssa... Mä olen kyllä jo täysin luovuttanut sen suhteen, että Kalle vielä joskus tippuu, sen olisi pitänyt tippua jo semifinaaleissa, mutta ei. Siellä Kalle vain roikkuu ja paremmat laulajat  saavat tippua ihan rauhassa, kun ihmiset äänestävät Kallea, joka on niin ihana, ja niin samaistuttava ja sympaattinen ja ihana! Hitto! Mies on keskivertolaulaja, ei mikään niin ihmeellinen. Ja vaikuttaa lisäksi älyttömän ylimieliseltä tyypiltä, joka kuvittelee olevansa joku tyyliä maailmantähti. Ja naiset kirkuvat ja ojentelevat käsiään sitä kohti ja minä en käsitä, että miksi ihmeessä! Fanit pelastavat, joopa joo, ilmeisesti, ja ihan turhaan.
Sitä paitsi tyypin hiukset ovat ihan järkyttävän kamalat, jos se jotenkin tähän liittyy.
Kyllähän se kertoo jokaisessa jaksossa, miten sen lauluvalinta on erittäin henkilökohtainen ja se on kokenut kovia ja blaablaa, mutta siitä alkaa mennä uskottavuus, kun sama loru toistuu joka kappaleen kanssa!
Anteeksi vuodatus, mutta en kestä enää koko tyyppiä ja haluan sen äkkiä ulos kisasta, mutta eihän se tietenkään tipu, ei millään.

Ja kyllä, minäkin inhosin Jippua, voisi nainen keskittyä tällaisessa hommassa muuhunkin kuin siihen, miten häntä itseään ahdistaa ja masentaa ja ah, miten kamalaa hänen elämänsä onkaan. En ole varmaan kuullut ainoatakaan sen kappaletta, en ainakaan muista, mutta joo. Ärsyttävä.

Voldemort

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #321 : 25.11.2008 12:22:09 »
Lainaus
Ensinnäkään, Kalle on hieman symppis vaikka esittääkin melko kovaa, toisekseen hän ei osaa todellakaan laulaa keskivertoihmistä paremmin.

Mä väitän, että osaa, koska keskivertoihmisen laulua ei kuuntele pirukaan.  :D Anskun pudotus ärsytti. Mieluummin olisin päässyt eroon Annasta, joka alkaa enemmän ja enemmän muistuttaa ääneltään Anna Erikssonia.  ;D Tietyissä lauluissa sen ääni soi kauniisti, mutta siinä on mun mieleen liikaa kovuutta ja liian vähän pehmeyttä. Rakastan pehmeä-äänisiä lauluajia, koska niiden ääni hivelee korvaa. Mä en tiedä, mistä tämä laulu Kallen ylimielisyydestä on peräisin. Mitä hittoa niihin tyhmiin kommentteihin pitäisi sanoa? Alkaa itkeä vai tai vannoa pyhästi luopua pahoista tavoistaan? Sellainen on pelkkää läpälässyä ja takapuolen nuolentaa. Itse asiassa hetken näytti siltä, että niin käy.

Daala

 • shapeshifter
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • always find my place among the ashes
Vs: Idols
« Vastaus #322 : 25.11.2008 18:30:14 »
Mä en tiedä, mistä tämä laulu Kallen ylimielisyydestä on peräisin. Mitä hittoa niihin tyhmiin kommentteihin pitäisi sanoa? Alkaa itkeä vai tai vannoa pyhästi luopua pahoista tavoistaan? Sellainen on pelkkää läpälässyä ja takapuolen nuolentaa. Itse asiassa hetken näytti siltä, että niin käy.
Enpä oikein minäkään keksi muuta syytä kuin juurikin sen, ettei Kalle tuomareiden kehoituksista huolimatta luovu omasta tyylistään ja/tai ryhdy mielistelemään tuomareita. Minusta on ihailtavaa jo itsessään se, että Kalle vetää sillä omalla tyylillään eikä myötäile tuomareita.
Minusta hänessä ei ole mitään ylimielistä. En sitten tiedä, josko itseluottamus mielletään ylimieliseksi, mutta minusta se on vain tervettä, että luottaa itseensä ja omiin tekemisiinsä sen verran, ettei anna muutaman ihmisen mielipiteen muuttaa sitä.

Minusta ne Kallen puheet mm. siitä, kuinka jotkin kappaleet ovat hänelle henkilökohtaisia vaikkapa jonkun ihmissuhteen kautta, ovat ihan ok. Se on hienoa, että vetää kappaleita, joilla todellakin on itselle jotakin merkitystä.

Kallella on muitakin kannattajia, kuin ne Hello Kitty -alushousuja viskovat miniteinit. Minusta Pete vetää enemmän puoleensa niitä eikä Kalle. En oikein osaa mieltää Kallea pikkuteinien suosikiksi...
« Viimeksi muokattu: 25.11.2008 18:33:10 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

InFlames

 • ***
 • Viestejä: 24
 • Slice me pretty
Vs: Idols
« Vastaus #323 : 25.11.2008 21:42:16 »

Ja kyllä, minäkin inhosin Jippua, voisi nainen keskittyä tällaisessa hommassa muuhunkin kuin siihen, miten häntä itseään ahdistaa ja masentaa ja ah, miten kamalaa hänen elämänsä onkaan. En ole varmaan kuullut ainoatakaan sen kappaletta, en ainakaan muista, mutta joo. Ärsyttävä.


niimpä. Unohdit kyllä villasukat. : D
Paitsi niistä se ei tainnu viime idolsissa puhuakkaan : O

Bulla

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #324 : 26.11.2008 22:17:09 »
Mä olen alkanut pitää Annasta. Joo, sen laulu menee ehkä vähän liian korkealle mun makuuni ja ehkä se on vähän liian keiju/hippi/indie, mutta siinä on Anna-Kaisan lähdön jälkeen eniten jotain symppistä. Se vaikuttaa fiksulta tyypiltä (köhköhmaisteriköhköh) ja sellaselta ajatusmaailmaltaan aika samankaltaiselta, kuin mä. Plus, se meni Vegasissa naimisiin :D

Jippu ei mua näköjään ärsyttänyt niin paljon kuin muita. Enemmänkin se ärsytti yhdessä lehtihaastattelussa, jota muistan lukeneeni. Kun en saanut sen vastauksista mitään selkoa :D En kylläkään ihan ymmärtänyt, minkä takia se koko ajan paasasi siitä surullisuudesta..?

-Bulla

Saasta

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #325 : 26.11.2008 23:26:27 »
Jippu oli niiiiiin turha - mitä ihmettä niillä sanotuksilla oli väliä?! Kokoajan 'toi teksti, noi sanotukset, sanat sanat sanat' !! Piti olevinaan arvostella sitä esitystä, sitä laulua... Ihan ku ne finalistit ois niihin sanotuksiin voinu vaikuttaa!! Toni takaisin!

Alkaa naurattaa se Kalle. Onks se kerran päässy suorilla läpi? Aina pudotusuhassa ja silti aina vielä tullu takas niiko joku pökäle tukkoon menneessä pöntössä.

Koop voittoon !! Alkaa mennä hermot sen Peten kanssa, MISS MIXISSÄ OLI PETE PARKKOSEN JULISTE JUMALAUTA. Minä haluan KOOPIN JULISTEEN, MISSÄ SE ON?! Miksi ihmeessä se PETE ON JO SE FUCKING IDOLS-VOITTAJA VAIKKA FINAALIT ON KESKEN?! Jos nään yhdenkään Pete -haastattelun tai Pete -julisteen ennen ku Idols on päättyny (ja jos Pete voittanut...), ni heitän sen lehden OIKEASTI TAKKAAN. Jokainenhan haluaa olla oikeassa, right? Joten jos Petestä tehdään voittaja ennen ku se kisa on loppunu, ni eiköhä se saa vielä loputki suomalaisista puolelleen? Stna.

> Saasta (anteeksi valitus...)

Daala

 • shapeshifter
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • always find my place among the ashes
Vs: Idols
« Vastaus #326 : 26.11.2008 23:39:36 »
Joten jos Petestä tehdään voittaja ennen ku se kisa on loppunu, ni eiköhä se saa vielä loputki suomalaisista puolelleen? Stna.
Ei välttämättä. Vaikutus voi olla myös päinvastainen. Nimittäin, jos Peteä hirveästi hehkutetaan ja mainostetaan joka paikassa, saattaa se karsia äänestäjiä, koska jotkut kuvittelevat ettei heidän tarvitse äänestää, kun Pete nyt on kumminkin jatkossa/voittaa kisan. Ja kun useat ajattelevat samalla tavalla, voi käydä vallan hyvin niin, että Pete tippuu vaikka monet häntä muuten kannattaisivatkin.
Kallen suosio esimerkiksi oli vähäisempi kuin Anskun, mutta Ansku silti putosi, koska hänen kannattajansa eivät lähteneet äänestämään yhtä aktiivisesti kuin Kallen, koska Kallen putoamista on väläytelty jo pitkään.
« Viimeksi muokattu: 26.11.2008 23:42:39 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

sokerijuurikas

 • ***
 • Viestejä: 373
Vs: Idols
« Vastaus #327 : 27.11.2008 00:21:50 »
Hehhe kiihdyin niin kovasti tuosta viime sunnuntain konfliktistä että oli ihan pakko lähettää mtv3:selle palautetta ! Suosittelen! Oli todella nautinnollista ( mikä sana ;D) kirjoittaa suunsa puhtaaksi ja vielä ohjelman tekijöille, hah! Ensin ajattelin, että saisin aikaan vain pari hassua raivopäistä lausetta, mutta tuloksena olikin suht hyvä tuplaraapaleen pituinen viesti sinne.

Toivon totisesti, että ne vastaavat sieltä. Haluan niin kuulla miten suhtautuivat mun kritiikkiin hahahaha :D

KOOP<3 voittoon :):):)

Voldemort

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #328 : 27.11.2008 11:07:05 »
Lainaus
o, sen laulu menee ehkä vähän liian korkealle mun makuuni ja ehkä se on vähän liian keiju/hippi/indie, mutta siinä on Anna-Kaisan lähdön jälkeen eniten jotain symppistä. Se vaikuttaa fiksulta tyypiltä (köhköhmaisteriköhköh) ja sellaselta ajatusmaailmaltaan aika samankaltaiselta, kuin mä.

Lol, maisteriksi pääsee vähän tyhmempikin, ihmiset yhdistää liian helposti koulutuksen fiksuuteen.  ;D Anna oli minusta ehkä edellisillä kerroilla enemmän symppis, mutta viimeksi sen esityksessä oli jotain, joka tökkäsi myös sen esittämisen puolesta. Jotain, mikä näytti enemmän laskelmoidulta ja vähemmän aidon herkältä. Sen pitäisi pitää tiukasti kiinni siitä, mitä se on eikä yrittää muuttua sellaiseksi, mikä siitä halutaan tehdä. Tätähän minä olen kaikkien kohdalla toitottanut. Petessäkin näkyy se, että sillä on esiintymisrooli erikseen. En tiedä onko se sinänsä huono juttu, mutta Annan kohdalla pystyy tekemään vertailuja, kun tuntuu että se aiemman esitykset ovat olleet aidompia. Ainoa aivan aidon oloinen idoli tuntuisi olevan Koop. Siitä ei löydy ainakaan vielä minkäänlaista roolia.

Lainaus
Jippu oli niiiiiin turha - mitä ihmettä niillä sanotuksilla  oli väliä?! Kokoajan 'toi teksti, noi sanotukset, sanat sanat sanat' !!

Niin kuin täälläkin on nähty ihmiset kuuntelevat biiseissä eri asioita ja kun lauletaan suomeksi on helpompi kiinnittää huomiota itse sanoitukseen. Mä olen itse samaa mieltä sun kanssa. Mä en useinkaan edes ymmärrä sanoituksia, mutta eläydyn musiikin tunnelmaan, mutta sanoituksella voi olla merkitystä. Varsinkin silloin, jos biisin tunnelma on pahasti ristiriidassa sanoituksen kanssa. Niin jotkut ainakin sanoo.  ;D Musta oli aika hyvä, kun Pete sanoi suoraan, ettei edes ymmärrä mitä laulussa lauletaan ja mitä ne sanat tarkoittaa.  ;D Olen usein miettinyt ihan samaa eikä se estä eläytymästä lauluun täysillä. En näe, että sanojen ymmärtämisellä olisi mitään väliä, jos vain ymmärtää tunnelman, jonka sen laulu välittää ja eläytyy siihen. Minäkin rakastan vaikkapa Yön Joutsenlaulua ja sen tunnelmaa, vaikka en ymmärrä yhtään mistä sen sanoitus on kertovinaan.  ;DTietysti sanoittajalle se on eri asia, sitä kiinnittää huomiota enemmän siihen sisältöön.
« Viimeksi muokattu: 27.11.2008 11:11:27 kirjoittanut Voldemort »

Carolynne

 • A proud Hufflepuff
 • ***
 • Viestejä: 1 341
Vs: Idols
« Vastaus #329 : 27.11.2008 12:13:39 »
Minusta Jippu oli ihan perusJippu, olen aika monet keikat ja konsertit kiertänyt. Tykkään kovasti siitä, että ihmiset uskaltavat olla valtavirrasta erilaisia. Ja ah, minä rakastan hänen musiikkiaan, ollut kirjoittamiseen ehkä suurin inspiraatio Potterin jälkeen ja runouteen ehkä suurin.

Minusta on hyvä, että vierailevat tuomarit ovat viikoittain erilaisia. Toni kannatti asennetta, Jippu herkkyyttä. Minulle sanoitukset ainakin ovat laulussa tärkeintä, ja vaikka tyypin ääni olisi maailman upein ja melodia hienoin, mutta näyttää, että laulaja ei sisäistä sanoja tai en itse niitä ymmärrä, en voi esityksestä/kappaleesta pitääkään. Minusta siis sanoitusten kuunteleminen kuuluu myös tuomarin tehtäviin, yhtä lailla kuin sekin, että Patrick arvosteli Koopin valintaa iskelmäksi. Kappalevalinnat on myös tosi tärkeitä.

Sitä paitsi kyllähän Jippu muutakin tuomaroitsi. Olin ainakin samaa mieltä siitä Annan esityksestä. Ja minusta tuo "oppitunti" näytti sellaiselta, mihin itse haluaisin osallistua - herkkydestä puhumista ja kirjoittamista.
"Forever may only be twelve days."
"Then we'll take those twelve days, and we'll live twelve lifetimes."

Piitu

 • ***
 • Viestejä: 200
Vs: Idols
« Vastaus #330 : 30.11.2008 16:42:07 »
Lainaus
Neljännen finaalin biisi-valinnat

Idols-finalistit laulavat neljännessä finaalissa ensimmäistä kertaa kaksi kappaletta. Teemana on 2000-luvun ulkomaiset listahitit ja vierailevana tuomarina nähdään Ruotsin Idol-tuomari ja huipputuottaja Andreas Carlsson.


Kappaleet ja esiintymisjärjestys:

Koop Arponen

1) Robbie Williams: Come Undone
2) U2: Beautiful Day

Pete Parkkonen

1) Chris Cornell: You Know My Name (From "Casino Royale")
2) Kings of Leon: Sex On Fire

Anna Puustjärvi

1) The Killers: When You Were Young
2) KT Tunstall: Suddenly I See

Kalle Löfström

1) U2: Vertigo
2) Ozzy Osbourne: Dreamer

Wohoo, tämän kertaiset biisi-valinnat vaikuttavat hyvinkin pitkälti sellaisilta että Koop saattaa tänään vetää noista kaikkein parhaiten, on osannut valita itselleen ja omalle äänelleen hyvin sopivia kipaleita. :) Kalle sitä vastoin luultavasti ajaa itsensä jälleen taas kerran pudotus-uhan alle..
 
~love~
Here it's safe, here it's warm
Here the daisies guard you from every harm
Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
Here is the place where I love you

Lilyena

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #331 : 30.11.2008 16:48:00 »
En kyllä varmaan uskalla edes katsoa kun Pete laulaa You know my namen >< Suurin osa biisivalinnoista on mulle vähän ?, mutta... Tulevatpahan tutuiksi :)

Musta-Anturajalka

 • ***
 • Viestejä: 142
Vs: Idols
« Vastaus #332 : 30.11.2008 17:02:01 »
Äh, mulle tuli joku oikosulku. Monelta Idols alkaakaan? : o
(Sori, en pääse jostain syystä sitä katsomaan tuolta netistä)

~Musta-Anturajalka

nonaah

 • ***
 • Viestejä: 162
Vs: Idols
« Vastaus #333 : 30.11.2008 21:17:11 »
eikä! harmittaa! olisin halunnu nähä peten! no joo what ever..

Musta-Anturajalka, tää nyt on vähän myöhästä mut se alko 20.00>
lalalalalaaaaaa

Voldemort

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #334 : 30.11.2008 21:48:22 »
Ei Koop tipu, kun kaikki vanhemmat naiset äänestää sitä. ;D Hitto mua ärsyttää nyt Pete sen takia, että sillä olisi aivan ihana ääni (ainakin mitä kuuntelin siitä You Know My Namen alusta) ja sitten se pilaa kaiken valitsemalla koko ajan biisejä, joissa sen äänen paras anti ei pääse oikeuksiinsa. Se tykkää aivan liikaa laulaa kovaa, vaikka sillä olisi ääntä paljon muuhunkin. Annan lavakarisma pääsi tällä kertaa jopa mun kotikatsomoon asti ja mä tykkään (monen mielestä varmaan valitettavasti) edelleen Kallen äänestä ja persoonasta. Ehkä samaistun liikaa siihen, mutta toisaalta en kyllä ikinä kestäisi sitä, että saisin vastaavalla tavalla paskaa niskaani. Ehkä siis vain toivon, että kestäisin.  ;) Mutta mun ääneni menee silti Koopille. 

Bulla

 • Vieras
Vs: Idols
« Vastaus #335 : 30.11.2008 21:53:28 »
En edes katsonut koko ohjelmaa enää. En vain jaksa vaivautua. Koopin takia meinasin, mutta järjestin oman boikottini. Kaikki muut suosikkini ovat jo tippuneet ja viime kertainen äänestysohjelma oli sen verran pohjamudissa, etten jaksa. On mulla muutakin tekemistä. Enkä vaan enää jaksa katsoa viikosta toiseen kun Kalle etenee. Ehkä äänestän sitä ihan piruuttani - järjestän oikein kunnon rickrollaus kampanjan ja saan sen voittoon.

Viitsisikö joku ihana tulla sitten kertomaan, oliko tämän päivän äänestystulosohjelmassa samanlaista kusetusta kuin viime kerralla?

-Bulla

Carolynne

 • A proud Hufflepuff
 • ***
 • Viestejä: 1 341
Vs: Idols
« Vastaus #336 : 30.11.2008 22:07:57 »
Lainaus
En edes katsonut koko ohjelmaa enää. En vain jaksa vaivautua. Koopin takia meinasin, mutta järjestin oman boikottini. Kaikki muut suosikkini ovat jo tippuneet ja viime kertainen äänestysohjelma oli sen verran pohjamudissa, etten jaksa.

Sama, minäkin toteutin uhkaukseni ja boikotoin. Toivottavasti katsojaluvuissa olisi edes pieni notkahdus sen edelliskerran idiotismin takia.
"Forever may only be twelve days."
"Then we'll take those twelve days, and we'll live twelve lifetimes."

Daala

 • shapeshifter
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • always find my place among the ashes
Vs: Idols
« Vastaus #337 : 30.11.2008 22:45:49 »
Ärsyttää aivan mielettömästi, kun missasin kyläreissun vuoksi tämän jakson... Olisin niin halunnut nähdä Kallen ja Koopin, kun molemmat veti U2:sta, joka sattuu olemaan yksi lempibändeistäni.
Nuo muutkin olisi kyllä pitänyt ehdottomasti nähdä... Kiukuttaa.
Tuleeko tuo Idols muuten uusintana ollenkaan tv:stä? Kun yhteen väliin se vissiin tuli torstaina...


//Jahas, että Kalle sitten putosi. Jotenkaan en osaa harmitella asiaa, sillä nytpähän Kallella on parempi mahdollisuus päästä tekemään omaa musiikkia ilman, että häntä painetaan siihen Idols-muottiin. Toivottavasti pitää oman linjansa. Sopiva aika pudota oli juurikin nyt.
« Viimeksi muokattu: 30.11.2008 23:03:51 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Amy Malfoy

 • ***
 • Viestejä: 1 121
Vs: Idols
« Vastaus #338 : 30.11.2008 23:24:18 »
No putosihan se Kalle sieltä!!
Vihdoin ja viimein!...
On roikkunut mukana jo liian kauan, oisi pitänyt pudota jo monta viikkoa sitten...

Mutta Pete veti aivan älyttömän hyvin!!
Bondin tunnari meni tosi hyvin ja kun tykkään alkuperäsestä, nii tämä oli aivan loistava!!
Ja plussaa tietty, että Pete on syötävän hyvännäköinen :)

Seuraavaksi voisi kyllä se Koop lähteä, en pidä kyseisestä henkilöstä tippaakaan.. Annalla on ihan kiva ääni.. Toisaalta kyllä toivon, että Pete ei voita, koska sitten se voi tehdä omanlaistan musaa eikä sellasta, mitä levy-yhtiöt heti pakottaa idols-voittajalle :P


~Amy

//Liittyen tavallaan idolsiin katottiin kaverin kaa Perjantaina Joulutarina ja venattiin kauheen kauan Tuiskua (vaikka vihataan molemmat kyseistä hlöä älyttömästi) Sitten kun herra tuli, räkätettiin sen suoritukselle ja vilkutukselle ihan sikana "Mitä tämä tarkoittaa!?" :D :D Anteeksi, mutta ei sille voi mitään...

~Amy

Ginin banneri<3
~The End is here: Deathly Hallows Part II~
~Dramione~
”Goalies don't think." - Chris Osgood
                                                                       Kiitos Leijonat <3

nonaah

 • ***
 • Viestejä: 162
Vs: Idols
« Vastaus #339 : 30.11.2008 23:31:11 »
ketäs siel on nyt oikeen jäljellä :o Anna, Koop ja Pete?

Nooh musta seuraavaks vois tippuu joo anna. Vaikka vetäähän se hyvin mut musta Koop on sellanen symppis ja ansaitsis paikan tos vikas jaksos.
Lainaus
koska sitten se voi tehdä omanlaistan musaa
^ tohon liittyen, peten voittoa kannatan ja haluanki että se voittaa, mut onko se niin ettei se saa ite päättää minkälaista musaa se tekee? ;o

YEA! Kalle tippu viimein!!
lalalalalaaaaaa