Kirjoittaja Aihe: Yleinen kirjakeskustelu jo kirjan lukeneille (Kuoleman Varjelukset)  (Luettu 84832 kertaa)

Amanecer

  • ***
  • Viestejä: 392
Luin Kuoleman Varjelukset ensimmäisen kerran suomeksi viime kesänä, suunnilleen vuosi sitten siis. Nyt tuli kauhea tarve lukea se uudelleen, kun en muistanut enää paljon mitään mistään. :D

Ei hitsi. Kuolemat oli kauheita. Remus, Tonks, Fred, Kalkaros, Hedwig... Jotenkin rupesi itkettämään siinä vaiheessa, kun Lily ja kumppanit tulivat tukemaan Harrya sen kiven ansiosta, kun Harry oli menossa Voldun armoille. Se keskustelu oli vaan niin jotenkin surullinen, että oli täysi työ pitää kyyneleet poissa. Sama juttu oli Lilyn ja Jamesin haudoilla käynti, yksi kohta oli varsinkin.

Toisaalta mukana oli esimerkiksi Ronin ja Harryn sarkastisia ja vitsikkäitä kommentteja, jotka saivat kummasti naurua aikaan (varsinkin jos lukee kirjaa keskellä yötä, niin kuin minun tapauksessani).

Tykkäsin tosi paljon kirjasta, vaikka välillä oli aika turhan paljon draamaa Ronin, Harryn ja Hermionen välillä (joku kenties tietää, mitä tarkoitan), välillä taas otti päähän se ylenpaattinen haahuilu eri paikoissa. KV taisi nousta yhdeksi lempipottereistani. Ja kauhea koukuttuminen Pottereihin taas syntyi, pitää varmaan lukea kaikki kirjat taas jossain vaiheessa läpi.
Lainaus
Olenko muuten ainoa josta Ginny/Harry paritus oli suloinen? Minusta siinä oli vain jotain kaunista.
Juu, tykkään jostain syystä myös ko. parituksesta. Ginny sopii Harrylle todella hyvin, tiedä sitten mistä se johtuu. Ja olen aina pitänyt Ginnysta muutenkin. Puoliverisessä Prinssissä varsinkin jotkut kohdat... No jaa, ehkä sitten ei vaihdeta kirjaa kesken kaiken.

// Albus Severus, nerokasta! ;D
« Viimeksi muokattu: 16.07.2009 13:06:34 kirjoittanut Amanecer »
Onni on kuin lasi: kun se on kirkkaimmilleen hiottu, se särkyy.