Kirjoittaja Aihe: Muistuttaako elämäsi välillä jotain tiettyä sarjaa/elokuvaa/kirjaa?  (Luettu 8771 kertaa)

Inu-Chan

 • ***
 • Viestejä: 196
Joo... että tällaisen aiheen menin tänne aloittamaan... En ole varma, kuuluuko tämä tänne vai tylyahoon, joten saa toki siirtää, jos olen vahingossa pistänyt väärään paikkaan.
Niin, mutta asiaan. Meillä kaikilla on joskus hetkiä, jolloin satumme katsomaan/lukemaan lempi sarjaamme ja huomaamme yhtäkkiä, että joku hahmo muistuttaa aivan itseämme tai tilanne on aivan samanlainen. Eli onko sinulla ollut tällaisia hetkiä?
Itse olen parhaillani katsomassa animesarjaa, jonka päähenkilö on kuin suoraan minun pohjaltani tehty. Luonteissa on paljonkin eroa, mutta se hahmo pitää todella paljon kirjoista, kuten minäkin, hän on joskus vannonut valan, ettei ikinä rakastu, kuten minäkin joskus ja hän on rakastanut kaksi kertaa samaan tyyppiin aivan kuten minäkin. Sillä hahmolla on jopa samanväriset hiukset kuin minulla!
Hahmo on Ritsu Onodera Sekai ichi hatsukoi-nimisestä yaoi sarjasta. Satuin tänään katsomaan ovan kyseisen hahmon ja hänen semensä nuoruudesta. Ei herran jestas.
Ritsu käyttäytyy ihastuneena aivan samalla lailla kuten minäkin, eli tuijottelee kiintymyksensä kohdetta ja käyttäytyy todella hermostuneesti tämän seurassa (eikös me kaikki?)
Ja sillä semellä sattui vanhemmat eroamaan viimeisenä yläaste- tai lukio vuonna niinkuin minun poikaystäväni kanssa. Näillä kahdella on myös joitain samoja piirteitä keskenään.
Mutta, kertokaa, jos teillä on ollut tällaisia kokemuksia.
Vuodenhomokultakalaenkeli

Scaramouche

 • ***
 • Viestejä: 1 169
 • maleficent
Voi, näitä hetkiä on ollut monia!

Viimeksi Gleetä katsoessani (vaikka en ole raskaana tai omista kahta homoisää tai mitään muuta tällaista mitä sarjassa esiintyy) huomasin samaistuvani erittäin vahvasti Mercedeksen rooliin: en ole mikään laiha ja joudun jatkuvasti vakuuttelemaan itselleni että olen kaunis juuri sellaisena kuin olen. Kaiken lisäksi ensimmäinen vakavasti otettava ihastukseni osoittautui homoksi. Erittäin osuvaa.
i'm ready to know what the people know
ask them my questions and get some answers
what's the fire and why does it - what's the word - burn?


Tinppa

 • Rokkari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 798
 • Angustiina
Onhan näitä tullu vastaan minullekin. Olen kova Kummeli- ja Kumman kaa -fani, ja kummastakin löytyy hahmoja, joista löydän jotakin samankaltaista itseni kanssa joissakin tilanteissa.

Kummelista tunnen välillä olevani kuin Speedy ja Saku, jotka ovat siis nämä hölmöt hevimiehet. En itse koe olevani hevari, mutta meitä yhdistää pitkät letit, silmälasit ja se hölmöys. Speedy ja Saku eivät aina tajua kaikkea, kuten en minäkään ihan aina. Lisäksi meitä yhdistävä tekijä on se, että letti on aina välillä jossakin, ruuan joukossa tai auton oven välissä tai jossakin.

Kumman kaa -sarjasta tunnen samaistuvani Vesaan. Välillä kyseistä sarjaa katsoessani tuntuu, että saatan juuri tietää miltä Vesasta tuntuu ja niin edes päin. Välillä on itsellenikin tullut vastaan tilanteita, joissa olen tuntenut olevani kuin Vesa.
Tinpan raapustukset
Vakola
WWW
Ladan pakoputki oli jonkin verran ruosteessa, Igorin slaavikyykky ei.

Caelai

 • ***
 • Viestejä: 40
Samaistun tosi moneen niin sarjaan kuin leffaan ja kirjaankin. Yleensä ne menee niin, että mihin olen sillä hetkellä koukussa, niin siihen myös tempaudun ja samaistun, kuten Skins. Olin kauhea Skins-fani ja pikkuhiljaa aloin samaistumaan Effyyn. Masentuneisuudessa, huolettomalla elämäntyylillä, ym. The OC:n Marissaankin samaistun tosi usein perheongelmiensa ja rakkauspulmiensa takia. On yllättävää ja jokseenkin pelottavaa kun tajuaa, että "hei, mulla ja tolla on melkein samanlaiset elämät ja ajatukset!"

hymykuoppa

 • Kuolonsyöjätär
 • ***
 • Viestejä: 2 251
 • You won't get out of life alive - so chill.
Mun elämän kaks viimestä vuotta on ollu kyllä kun suoraan Frendeistä. Että tuosta vaan mennään naapuriin ja tyyliin heidän jääkaapilleen, vaikka naapurit ei olisi kotona! :D Asuntolan meininkiä itä-suomesta, terve :D Mutta mä oon rakastanu niitä kahta vuotta, ovat olleet ihan loistavia. Keskellä yötä joku saattanut tulla koputtamaan ovelle ja pyytää keittää kahvit, tullut avoimesta ovesta sisälle, heittäytynyt sängylle ja alkanut sepostamaan jotain paskaa ja näin. Itsekin on tullut tehtyä sitä, että olen marssinut naapurien avoimesta ovesta sisään, mennyt jääkaapille, ottanut ketsuppia/maitoa/etc. ja mennyt takaisin omaan kämppään.

Illalla/aamulla on saattanut sukkasillaan mennä naapuriin katsomaan telkkaria, syömään yhteistä aamupalaa tai muuten vain jauhamaan paskaa. Monet yöt ollaan valvottu yhdessä ja puhuttu henkeviä, heitetty vaan läppää ja näin. Tykkään ihan hirveästi, ja nyt harmittaa kun ne kaks vuotta ovat ohitse. :( Viimeisin vuosi oli etenkin rakkautta.
Live the adventure of a lifetime.

if you're looking truth, beauty and freedom, fanfiction is the way to go.♥
Patoutunut humoristi.