Kirjoittaja Aihe: Sakarin villapaitapeli: Viimeinen villapaita (S, 1,5-raapale)  (Luettu 2681 kertaa)

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Title: Viimeinen villapaita
Author: Larjus
Chapters: 1,5-raapale
Fandom: Sakarin villapaitapeli
Characters: Sakari (no daa :D)
Genre: lol
Rating: S
Disclaimer: En valitettavasti ole se nero tämän legendaarisen pelin takana. Rahaakaan en tämän kirjoittelusta ole saanut yhtään.
Summary: Sakarin piina kokee viimein loppunsa.

A/N: Kirjoitin syksyllä 2020 Sakarin villapaitapelistä raapaleen (S) (jonka te hyväkkäät äänestitte Finipikareissa Vuoden muu fandom -ficiksi :D), ja mulla kävi jo vähän samoihin mielessä idea jonkinmoiselle jatkolle/toiselle osalle. Päätin nyt sitten viimein kirjoittaa vähän lisää (superväsyneenä työpäivän jälkeen yhdeltä istumalta lol), vaikkei tämä enää olekaan niin ajankohtainen kuin reilu vuosi sitten olisi ollut. Mutta ei se haittaa. Kaikki muistanee tammikuun 2021 (tai jos ei muista niin ehkä tämä auttaa palauttelemaan asioita mieleen).

Hyvää aprillipäivää kaikille!Viimeinen villapaita


Yli kymmenen vuotta. Yli miljoona villapaitaa. Sakarin suosio – tai piina – oli kestänyt jo kauan, liian kauan. Mutta mikään ei ole ikuista, ja niin oli hänenkin elämänsä kokemassa suuren mullistuksen.

”Hihihii, vituttaa…” Sakari sanoi, vaikka pelaajat tietenkin saivat kuulla vain ennalta määrätyn, siistitymmän lauseen. Villapaita kyllä kutitti, mutta siinä ei ollut Sakarista mitään hauskaa. Voi miten hän olisi mieluummin pukenut ylleen vaikka farkkutakin.

Mutta sitten, aivan yhtäkkiä!

”Flash-liitännäisen elinkaari on loppunut. Flashin kehittäjä Adobe esti uudemmissa Flash-versioissa kokonaan liitännäisen käytön. Tästä syystä kyseinen peli ei toimi selaimessasi.”

Eikä Sakarin villapaitapeliin enää päässyt yrityksistä huolimatta. Moni tietenkin yritti, mutta turhaan. Sivustolle ilmestynyt viesti ei kadonnut minnekään, eikä yksikään pelaaja voinut enää edes nähdä Sakaria saati sitten pukea tälle villapaitoja. Ja sehän tarkoitti vain yhtä asiaa.

Vapaa. Sakari oli viimein vapaa! Hän saisi vastedes pukea ylleen mitä itse halusi! Hyvästi villapaidat!

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan (ainakin kymmeneen vuoteen) hymy Sakarin kasvoilla oli aito.
A/N: Todellisuudessa Sakarin piina ei ole vieläkään täysin päättynyt, sillä vaikka Flash-pelit eivät sellaisenaan enää toimi, on tietysti villapaitapelin kaltainen klassikko muutettu sellaiseen muotoon, että sitä voi edelleen pelata selaimessa (minäkin pelasin muutaman kerran tätä kirjoittaessa). Mutta ei anneta sen häiritä.

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Simma

 • The Witch
 • ***
 • Viestejä: 419
 • banneri © Ingrid
Voihan Sakari! <3

Ihanaa, että Sakarin paitapiina sai jatko-osan. Ja niin onnellinen loppukin vielä! Vihdoin ja viimein Sakari saa hengähtää ja polttaa sen hemmetin villapaidan ja olla loppupäivän vaikka kokonaan paidatta jos siltä tuntuu! Aidosti hymyilevä Sakari saa hymyn kyllä varmasti ihan jokaisen kasvoille.

Kiitos, että päästit Sakarin pois kutisevasta villavankilastaan (suuri kiitos kuuluu tästä varmaan myös Flashille, hitsi kun tulee aina ajoittain mielitekoja päästä pelaamaan jotain vanhoja nettipelejä mutta kun mikään ei enää toimi)!

Nauti Sakari vapaudestasi! <3
(Paitsi että huijasin: kävin pukemassa hänet pari kertaa jo ennen fikin lukua ja teen luultavasti vielä saman tämän viestin lähettämisen jälkeen.)
« Viimeksi muokattu: 01.04.2022 13:04:21 kirjoittanut Simma »

flawless

 • Alempi ylilehmä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 10 710
 • d a d d y
Sakarin paluu! <3 Voihan Sakaria. Nautin erityisesti repliikistä "Hihihii, vituttaa", koska oli kovin hupaisaa kuulla tämä Sakarin äänellä samaan sointuun kuin tuo tuttu kutittaa-repliikki. Vaikka Flash-liitännäisen elinkaari on loppunut, niin onneksi (tai Sakarin kauhuksi) Sakarin villapaitapelin elinkaari ei lopu koskaan, Sakarin villapaitapeli 4ever <3 Kiitos viihdytyksestä, tämä jaksoi hymyilyttää vieläkin oikein kovasti. (Ja minäkin tietysti kävin pukemassa Sakarille taas villapaidan vanhojen hyvien aikojen kunniaksi. :D)

bannu by Ingrid

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Simma: Ihanaa, että susta oli ihanaa kun tämä sai jatkoa ;D Sakari ansaitsee onnellisen lopun sen aikaisemman angstin (:D) jälkeen! Siitä kiitos Adobelle ja Flashille, niiden päätöshän mua tässä inspasi. Ehkä tämän muutoksen myötä, mikäli Sakari vielä haluaa vaatepeleissä olla mukana, voisi joku luoda Sakarista paperinukkeversion, jossa hänen ylleen voisi pukea villapaidan lisäksi paljon muutakin! :D Oma dressup game!

Lainaus
kävin pukemassa hänet pari kertaa jo ennen fikin lukua ja teen luultavasti vielä saman tämän viestin lähettämisen jälkeen.
Oikein! ;D (anteeksi, Sakari.)

Kiitokset kommentista ♥


flawless: Joo Sakari teki paluun ♥ Oli ajatus kytenyt mielessäni jo ihan liian kauan (ei sentään yhtä kauan kuin Sakarin piina on kestänyt). Ihanaa että arvostat tuota vaihtoehtoista Sakarin lausahdusta, se tuli joskus kerran mieleeni ja siitä itsekin tykkäsin niin pitihän se ottaa mukaan. Sellaisella samanlaisella äänellä ja äänensävyllä minäkin sen kuvittelin.

Lainaus
Ja minäkin tietysti kävin pukemassa Sakarille taas villapaidan vanhojen hyvien aikojen kunniaksi. :D
Hyvä hyvä, niin pitääkin! :D (anteeksi taas, Sakari.)

Kiitos sullekin kommentista. Sakarin villapaitapeli 4ever, todellakin ♥

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 661
Oi, Sakari! En ole alkuperäistä kommentoinut, mutta muistan täydellisen äimistykseni sen löytäessäni, kun Finiin palasin viime keväänä. Sitä ennen luulin jo nähneeni kaiken. Mutta ei silloinkaan ollut vielä kaikki nähty. Tämä oli erinomainen jatko-osa Sakarille, toivottavasti päätös, koska hän ansaitsisi sen ihan ehdottomasti. Vituttaa sopii niin hyvin Sakarin äänelle, ihan paras korjaus. ;D Oli ihan tädellinen aloitus aprillipäivälle, kun eilen avasin Finin aamulla. Kiitos nauruista ja todistuksesta, että ficeissä kaikki on sallittua ja mahdollista.  ;D
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 509
 • ava Claire + bannu Ingrid
Aijaijaa, olipa jälleen herkkua! Kiitos, kun pidät tätä fandomia pystyssä. :D Onneksi Sakarin maailmassakin jylläävät muutoksen tuulet ja hän saa kokea vapauden. Ehkä hän kirmaa nyt niityillä ilman villapaitaa, ei enää kutitusta.

Lainaus
”Hihihii, vituttaa…” Sakari sanoi
Ai kauhee, hörähdin ääneen, koska *gasp* Sakari! Ei tuollaisia voi sanoa lasten pelissä, lol.

Mahtavaa, että Sakarin vapautuminen ikuisesta villapaitaoravanpyörästä on nyt totta, ehkä hän voi joskus, (tosi paljon myöhemmin) käyttää villapaitaa myös ihan omasta tahdostaan. Voi tosin olla, että se vaatii aika monta jonkun muun paidan pukemista siihen väliin ennen kuin villapaitaan haluaa koskea. :D

Kiitos tästä! ^^
Hyppää lehtikasaan!

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Meldis: Ihan huippu kuulla, että mun Sakari-raapaleet on aiheuttanut äimistystä ;D Fanifiktion suhteen ei varmaan voi koskaan nähdä kaikkea, vaikka miten siltä tuntuisi.

Kyllä tää varmaan päätös on Sakarin seikkailuille, ku musta vähän tuntuu et vitsi vanhenee jos näitä enempää alkaa suoltamaan. Ei mulla ainakaan ole ideoitakaan enempään (mut ei se huono asia ole). Sakari tosiaan ansaitse loppunsa ja vapautuksen villapaidoista. Pitkän uran jälkeen eläkkeelle mars :D

Lainaus
Kiitos nauruista ja todistuksesta, että ficeissä kaikki on sallittua ja mahdollista.  ;D
Ollos hyvä vain ;D Ja kiitos itsellesi kommentista! Ficeissä tosiaan kaikki onnistuu! Ja hyvä niin.


Grenade: Jonkunhan pitää huolehtia tämänkin fandomin olemassaolosta Finissä XD Vaikka nyt kun annoin Sakarille vapauden niin mitäs sitten, hups. Mut ehkä kaksi raapaletta riittää tästä pelistä (ellen sitten innostu kirjoittamaan Sakarista ja hänen koittaneesta vapaudestaan). Kiitos mielikuvista Sakarista juoksentelemassa jossain kukkaniityllä (ilman villapaitaa ja totta puhuen ilman mitään XD). Hän ei tosiaan taida edes vilkaistakaan villapaitojen suuntaan hetkeen. Ehkä sitten joskus monen monen vuoden päästä (tai joskus talvipakkasella kun on tosi kylmä).

Ihanaa kun toi "Hihihii, vituttaa" -heitto on kirvoittanut nauruja monessa ;D Naurattaa sentään muitakin kuin vain minua (ja mun superkypsää huumorintajua). Eipä vain taida Sakaria enää vituttaa kun vapaus koitti (siihen asti kun peli muunnettiin muotoon, joka toimii ilman Flashiakin :D)

Kiitos sullekin kommentista, mukavaa että tykkäsit tästä! (Herkusta oikein, oih ♥)

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Vilna

 • pinkki bebe
 • ***
 • Viestejä: 1 584
 • bii-boh-bi
Lukaisin sinulta jonkin aikaa sitten Kommenttikampanjan yhteydessä Sakari-fikin ja huomasin jo silloin, että näitä oli useampia, mutta nyt sitten viimein tartuin tähän Kommenttiarpajaisten ansiosta. ☺️

Tämä oli loistava fandomia myöten. Ihanaa, että Sakari-raasun piina päättyi viimeinkin, ja nyt hän voi sitten vihdoinkin pukeutua niihin vakosamettihousuihin, joista haaveili tuosta edellisessä raapaleessa. :') Nyt hän on vapaa ja saa tehdä, mitä huvittaa. ❤️

Lainaus
”Hihihii, vituttaa…” Sakari sanoi, vaikka pelaajat tietenkin saivat kuulla vain ennalta määrätyn, siistitymmän lauseen.
LOL. Kuulin tämän oikein Sakarin äänellä mielessäni!

Kiitos tästä, oli pakko käydä pukemassa Sakarille vielä yksi villapaita tämän luettuani.

//: Siis apua, olin jo painamassa lähetä, kun tajusin että olin ajatuksissani kommentoimassa jotain Supernatural-fikkiä. 😅 Olisipa ollut noloa, lol.

avatar by Claire, banneri by Ingrid

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Miten en ole ollenkaan huomannut tällaista ficciä :D on kyllä Sakarilla ollut pitkä villapaitapiina, ihanaa että hän viimein pääsi siitä eroon! Toisaalta Sakari voisi kokea järkytyksen, kun kirjoittaisit vielä yhden jatko-osan, jossa flashin kaatumisesta huolimatta peli edelleen vaan pyörii :D ihan kamalaa kyllä, että Sakari on joutunut 10 vuotta hymyilemään tekohymyä! Kyllä hän ansaitsee jo farkkutakin eikä yhtään kutittavaa villapaitaa enää! Kyllä silti hihitytti Sakarin siistimätön lause, jota ei pelissä kuultu XD tämä on muuten myös erinomainen raapale: kokonainen tarina mahtuu muutamaan sanaan ja loppulause on erinomainen. Kiitos tästä!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vilna: Joo näitä on jo kolme ehtinyt ilmestyä, ja siinä on kyllä kolme liikaa 😂🙈 Mutta ihanaa kun olet pitänyt! Sakarilla on takanaan pitkä piina, mutta ehkä nyt sais pukea päälleen vakosamettihousut ja muutakin kuin vain villapaitoja. Vaikka eipä taida saadakaan, kun sinäkin mokoma kävit pukemassa hänelle taas yhden villapaidan XD

Lainaus
//: Siis apua, olin jo painamassa lähetä, kun tajusin että olin ajatuksissani kommentoimassa jotain Supernatural-fikkiä. 😅 Olisipa ollut noloa, lol.
Siitä sit seuraava crossover, Sakari ja Supernaturalia XD Mut ihan hyvä kun tajusit just ajoissa, että ei tämä ollutkaan Supernatural-fic! Olisin varmaa iteki ollu melkoisen hämilläni, jos olisin sellaisen kommentin saanut :D (Varsinkin kun en ite Supernaturalista ole mitään kommentoinut enkä koko sarjaa koskaan katsonutkaan.) Mutta kiitokset tästä kommentista!


Thelina: Eipä sitä aina kaikkea huomaa, nou hätä! Sakarin piina tuli päätökseen, vaikka myönnän että vielä joku jatko tälle olisi hauska :D Kun peliäkin pääsee vielä pelaamaan, eli piina ei olekaan lopullisesti ohi! Täytyy haudutella ideaa mielessäni.

Lainaus
Kyllä silti hihitytti Sakarin siistimätön lause, jota ei pelissä kuultu XD
Ihan mahtia kuulla, että se naurattaa muitakin, kun itsekin on tullut hihiteltyä sille useampi kertakin ;D Pelissä kun kuului vain se siistimpi versio.

Kiitokset sinullekin ihanasta kommentistasi ja kehuista! Raapaleiden kirjoittaminen on mun mielestä tosi hankalaa, niin on ihana kuulla, että on onnistunut suoltamaan sellaisen onnistuneesti ulos.

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 187
 • Kurlun murlun
Tämä on kyllä hyvä loren laajennus legendaan. 😂 Alkaahan sitä nyt väkisinkin jyrsiä, jos aina vain täytyy valita joko paidattomuus tai sama vihreä ja kutittava villapaita. Siinä alkaa farkkutakki tuntua oikein hyvältä vaihtoehdolta. xD

Lainaus
”Hihihii, vituttaa…”
Tässä kuulee hyvin Sakarin äänen ja innostuneisuuden määrän. 😂😂😂

Jännä kyllä miten verrattain vanha peli onkin kyseessä! En itse pelannut sitä tässä nyt kommentoidessa, mutta katsoin jonkun tubettajan playthroughin aiheesta (vau) ja Sakarin tyytymätön ilme on edelleen pesiytynyt hienosti verkkokalvoilleni. xD Voi yhä sitä pettymyksen määrää, kun ei villistä saakaan puettua. Onneksi aina voi yrittää uudelleen, aina siihen asti kun ystävämme Sakari lopulta kyllästyy. xD Mainiota viihdettä ja mainio pätkänen, kiits! ❤️

- Mai
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."