Kirjoittaja Aihe: Ilmoitustaulu | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita  (Luettu 28351 kertaa)

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Ylläpidon uudistukset -topicia toivottiin laajennettavan, joten kokeillaan tämän käytännön toimivuutta. Topic on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäisessä viestissä on ylläpidon virallista ilmoitusasiaa foorumilla tapahtuvista asioista, kuten muutoksista, uudistuksista, säännöistä ja muusta tärkeästä. Toiseen viestiin kasataan infoa foorumin "tapahtumista", kuten joulukalenterista, juonittelupeleistä, ficcipiireistä, Finipikareista, Kolmivelhoturnajaisista ja niin edelleen. Ensimmäistä osaa päivitämme tarkemmin, koska se sisältää huomattavasti tärkeämpää informaatiota ja ilmoitusasiaa foorumin käyttäjille, ja toista osaa päivitellään hiukan satunnaisemmin. Meneillään olevista tapahtumista ja foorumin jutuista löydät tietoa myös mm. uutisista ja foorumilla pyörimällä, ja ylläpidon ilmoituksia löytääksesi muistathan aina seurata foorumin kahta ylimmäistä osastoa, eli Rehtorin Kansliaa ja Päivän profeettaa.


1. YLLÄPIDON ILMOITUKSET JA TIEDOTTEET

2. FOORUMILLA TAPAHTUU


« Viimeksi muokattu: 11.05.2020 18:08:37 kirjoittanut flawless »
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #1 : 22.03.2018 14:07:02 »
1. YLLÄPIDON ILMOITUKSET JA TIEDOTTEET

16.9.2019: TIEDOKSI REKISTERÖITYVILLE KÄYTTÄJILLE: Olemme lisääntyneen bottiongelman vuoksi joutuneet laittamaan rekisteröitymisen adminien manuaalisen hyväksynnän taakse. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on hyväksyttävä manuaalisen tarkistuksen jälkeen rekisteröitymisesi ja vasta sitten saat aktivointisähköpostin ilmoittamaasi osoitteeseen. Rekisteröityminen siis tapahtuu pienellä viiveellä ja toivomme sen suhteen kärsivällisyyttä ja pahoittelemme ylimääräisen välivaiheen aiheuttamaa mutkaa matkassa. Käsittelemme rekisteröitymispyyntöjä aina foorumilla paikalla ollessamme, yleensä useita kertoja päivässä. Huomioithan, että rekisteröityessä sinun on käytettävä toimivaa sähköpostiosoitetta. Siansaksaiset tai muutoin epäilyttävän oloisella sähköpostilla tai käyttäjätunnuksella tehdyt rekisteröitymiset hylkäämme suoraan bottiepäilyn vuoksi. Välitön hylky seuraa myös epäasiallisista tunnuksista, sillä nimimerkin on oltava sääntöjemme mukainen.

8.3.2020: Foorumi päivitetty uuteen versioon, jonka seurauksena jokainen käyttäjä joutuu kirjautumaan foorumille uudelleen sisälle. Muuta suurempaa "haittaa" tästä päivityksestä ei käyttäjille pitäisi aiheutua.

21.3.2020: Viime aikoina eri kuvamateriaalien host-palveluilla, joiden kautta ihmiset linkkaavat profiiliinsa avatar- ja bannerikuvia, on ollut erinäisiä teknisiä muutoksia/ongelmia, joista foorumilla on ollut ennenkin puhetta. Sivustoja on suljettu ja niiden käyttöoikeutta on rajoitettu. Ainakin Photobucket ja Tinypic kuuluvat edellä mainittuihin. Tästä syystä virhekuvakkeiden määrä käyttäjien profiileissa on kasvanut huomattavan paljon viime aikoina. Poistamme virhekuvakkeet yleisen mukavuuden vuoksi aina kun sellaisia huomaamme, muttemme ilmoita tästä poistosta erikseen käyttäjälle, koska se luo suhteettoman paljon työtä hyötyyn nähden kun otetaan huomioon, että suurin osa käyttäjistä, joilla on profiilissaan virhekuvake, eivät ole enää aktiivisia foorumilla. Jos siis avatarisi tai bannerisi katoaa, on syynä todennäköisesti se, että se on linkitetty sivustolta, joka aiheuttaa tällä hetkellä foorumilla kookkaan virhekuvakkeen ja se on siksi poistettu.

23.3.2020: Uudet valvojat on valittu!

28.3.2020: Idän temppeli -osasto on purettu ja tekstit on siirretty ikärajojen mukaan muiden fandomien osastoille.

18.4.2020: Foorumin perusominaisuuksissa on otettu käyttöön uuden päivityksen myötä tullut ominaisuus, jonka tarkoitus on varmistaa, että foorumilla noudatetaan henkilötietojen käsittelyyn liittyvää EU:n GDPR-asetusta. Ominaisuuden käyttöönoton jälkeen jokaisen rekisteröityneen käyttäjän on hyväksyttävä foorumin rekisteriseloste.

3.5.2020: Käyttäjillä on jatkossa käytössään rajaton yksityisviestien postilaatikko!

24.5.2020 Sulkakynän säännöt on päivitetty, muistakaahan lukea!

17.9.2020: Bannerien kokorajaa on suurennettu käydyn äänestyksen ja keskustelun perusteella! Bannerien uusi maksimikoko on 300 x 90. Tästä lähtien allekirjoituksissa hyväksytään siis korkeintaan 300 x 90 -kokoiset bannerit, mutta pienemmätkin toki ovat edelleen sallittuja.

24.9.2020: Valvojahaku on taas täällä! Mikäli sinua kiinnostaisi toimia foorumin hyväksi osana ylläpitoa, hae mukaan 11.10.2020 mennessä.

23.10.2020: Uudet valvojat on valittu!


« Viimeksi muokattu: 24.10.2020 00:16:33 kirjoittanut Waulish »
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #2 : 22.03.2018 14:07:35 »
2. FOORUMILLA TAPAHTUU

2.2.2020: Joulukatu on nyt purettu ja piilotettu odottamaan seuraavaa joulua. Tekstit on siirretty fandomeiden, ikärajojen ja tyylilajien mukaisille osastoille. Mikäli tekstisi on siirretty väärälle tai sopimattomalle osastolle, otathan yhteyttä ylläpitoon! Finin joulukalenteri vuosimallia 2019 on yhdistetty ja siirretty Tarvehuoneeseen, jossa sitä voi jatkossakin katsella ja tunnelmoida. :)

3.2.2020: Finipikareiden 2019 tulokset on julkaistu!

6.2.2020: Finipikareille on avattu palautekeskustelu. Tervetuloa keskustelemaan pikareista ja kehittämään niistä entistä parempaa tapahtumaa!

2.5.2020: Jästitaiteiden toivetopic on uudistettu, sinne voipi mennä kertomaan ja toteuttamaan avatar- ja banneritoiveita! :)

15.5.2020: Kesäkolmoset 2020 ovat jo nurkan takana - on siis aika alkaa valmistautua kesän viettoon Finissä ja ottaa kaveritkin mukaan!

25.5.2020: Fini-historiikki - Koontitopik! on nyt pystyssä. Sinne voi juhlavuoden kunniaksi jakaa kaikenlaisia Finiin liittyviä muistoja juhlavuodeksi koottavaa Finihistoriikkia varten.

1.6.2020: Keskustelua ja äänestystä Kolmivelhoturnajaisista on jälleen herätelty Päivän Profeetassa - käykäähän kaikki osallistumassa!

8.6.2020: Juonittelupelejä koskeva keskustelu- ja palautetopic on avattu ja se löytyy täältä!

7.8.2020: Kolmivelhoturnajaisten äänestys on ollut jo muutaman päivän pystyssä ja se kestää tämän kuun loppuun asti. Käykäähän lukaisemassa hienot turnajaistekstit ja äänestämässä suosikkia! :)

30.8.2020: Äänestys ja keskustelu bannerien sallittujen mittojen suurentamisesta on avattu tänne - tule kertomaan mielipiteesi!

5.10.2020: Ilmoittautuminen joulukalenterin tekoon on auki. Ilmoittaudu 8.11.2020 mennessä.

27.10.2020: Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Finin tulevaa 20-vuotisjuhlavuotta? Etsimme idearikkaita ja innokkaita käyttäjiä, jotka ovat kiinnostuneita tuomaan juhlahumua foorumille vuodeksi 2021. Juhlakomiteaan ilmoittautuminen on avoinna toistaiseksi. Tervetuloa mukaan!

1.11.2020: Jouluinen sesonkiosasto Joulukatu on taas auki! Se on paikka jouluisille tuotoksille tarinoista taiteeseen 1.11.2020–31.1.2021. Sinne ilmestyy joulukuussa myös Finin perinteinen joulukalenteri. Tervetuloa!

13.11.2020: Uuden jouluteemaisen juonittelupelin Joulupukin kuuma linja ilmoittautumistopic on auki! Alustavasti ilmoittautumisaikaa on maanantaihin 16.11.2020 asti, mutta tarvittaessa pidennetään, jotta pelaajamäärä saadaan täyteen. Lämpimästi tervetuloa pelaamaan vanhana kaartilaisena tai rohkeasti kokeilemaan uutena pelaajana!

1.1.2021: Finipikarit ovat taas täällä! Äänestys on avoinna 1.-15.1., ja gaala pidetään sunnuntaina 31.1. klo 18 alkaen Discordissa. Tervetuloa muistelemaan ja fiilistelemään mennyttä Fini-vuotta 2020! :)


« Viimeksi muokattu: 11.01.2021 19:02:27 kirjoittanut Grenade »
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #3 : 16.09.2019 17:56:11 »
TIEDOKSI REKISTERÖITYVILLE KÄYTTÄJILLE:

Olemme lisääntyneen bottiongelman vuoksi joutuneet laittamaan rekisteröitymisen adminien manuaalisen hyväksynnän taakse. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on hyväksyttävä manuaalisen tarkistuksen jälkeen rekisteröitymisesi ja vasta sitten saat aktivointisähköpostin ilmoittamaasi osoitteeseen. Rekisteröityminen siis tapahtuu pienellä viiveellä ja toivomme sen suhteen kärsivällisyyttä ja pahoittelemme ylimääräisen välivaiheen aiheuttamaa mutkaa matkassa. Käsittelemme rekisteröitymispyyntöjä aina foorumilla paikalla ollessamme, yleensä useita kertoja päivässä.

Huomioithan, että rekisteröityessä sinun on käytettävä toimivaa sähköpostiosoitetta. Siansaksaiset tai muutoin epäilyttävän oloisella sähköpostilla tai käyttäjätunnuksella tehdyt rekisteröitymiset hylkäämme suoraan bottiepäilyn vuoksi. Välitön hylky seuraa myös epäasiallisista tunnuksista, sillä nimimerkin on oltava sääntöjemme mukainen.
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 601
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #4 : 02.02.2020 20:39:40 »
Joulukatu on nyt purettu ja piilotettu odottamaan seuraavaa joulua. Tekstit on siirretty fandomeiden, ikärajojen ja tyylilajien mukaisille osastoille. Mikäli tekstisi on siirretty väärälle tai sopimattomalle osastolle, otathan yhteyttä ylläpitoon! Finin joulukalenteri vuosimallia 2019 on yhdistetty ja siirretty Tarvehuoneeseen, jossa sitä voi jatkossakin katsella ja tunnelmoida. :)

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 601
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #5 : 03.02.2020 20:17:11 »
Finipikareiden 2019 tulokset on julkaistu!

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 601
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #6 : 06.02.2020 13:30:45 »
Finipikareille on avattu palautekeskustelu. Tervetuloa keskustelemaan pikareista ja kehittämään niistä entistä parempaa tapahtumaa!

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 016
 • Malfoysexual
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #7 : 08.03.2020 15:43:01 »
8.3.2020: Foorumi päivitetty uuteen versioon, jonka seurauksena jokainen käyttäjä joutuu kirjautumaan foorumille uudelleen sisälle. Muuta suurempaa "haittaa" tästä päivityksestä ei käyttäjille pitäisi aiheutua.

19.2.2020: Valvojahaku auki 15.3 asti!

niiina
♥Dramione♥

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #8 : 21.03.2020 18:45:03 »
Viime aikoina eri kuvamateriaalien host-palveluilla, joiden kautta ihmiset linkkaavat profiiliinsa avatar- ja bannerikuvia, on ollut erinäisiä teknisiä muutoksia/ongelmia, joista foorumilla on ollut ennenkin puhetta. Sivustoja on suljettu ja niiden käyttöoikeutta on rajoitettu. Ainakin Photobucket ja Tinypic kuuluvat edellä mainittuihin. Tästä syystä virhekuvakkeiden määrä käyttäjien profiileissa on kasvanut huomattavan paljon viime aikoina. Poistamme virhekuvakkeet yleisen mukavuuden vuoksi aina kun sellaisia huomaamme, muttemme ilmoita tästä poistosta erikseen käyttäjälle, koska se luo suhteettoman paljon työtä hyötyyn nähden kun otetaan huomioon, että suurin osa käyttäjistä, joilla on profiilissaan virhekuvake, eivät ole enää aktiivisia foorumilla. Jos siis avatarisi tai bannerisi katoaa, on syynä todennäköisesti se, että se on linkitetty sivustolta, joka aiheuttaa tällä hetkellä foorumilla kookkaan virhekuvakkeen ja se on siksi poistettu.
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 016
 • Malfoysexual
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #9 : 28.03.2020 11:48:46 »
28.3.2020 Idän temppeli - osasto on purettu ja tekstit on siirretty ikärajojen mukaan muiden fandomien osastoille.

niiina
♥Dramione♥

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
« Viimeksi muokattu: 18.04.2020 15:13:06 kirjoittanut flawless »
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #11 : 18.04.2020 15:14:54 »
18.4.2020: Foorumin perusominaisuuksissa on otettu käyttöön uuden päivityksen myötä tullut ominaisuus, jonka tarkoitus on varmistaa, että foorumilla noudatetaan henkilötietojen käsittelyyn liittyvää EU:n GDPR-asetusta. Ominaisuuden käyttöönoton jälkeen jokaisen rekisteröityneen käyttäjän on hyväksyttävä foorumin rekisteriseloste.
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #12 : 01.05.2020 13:07:01 »
Vink vink, että pitkästä aikaa on juonittelupelin ilmoittautuminen auki, vielä mahtuu mukaan! Rohkeasti mukaan niin uudet kuin vanhatkin pelaajat! :)
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

flawless

 • H B I C
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 818
 • Folie à deux
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #13 : 02.05.2020 20:35:08 »
Jästitaiteiden toivetopic on uudistettu, sinne voipi mennä kertomaan ja toteuttamaan avatar- ja banneritoiveita! :) (Leikitään etten unohtanut tiedottaa tästä kaksi viikkoa sitten, krhm.)
I find it kinda funny being out of control

Lucky for me I'm pretty good at acting like I've got a hold on this

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 016
 • Malfoysexual
Vs: ILMOITUSTAULU | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #14 : 03.05.2020 16:47:38 »
3.5.2020: Käyttäjillä on jatkossa käytössään rajaton yksityisviestien postilaatikko!

niiina
♥Dramione♥

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 2 464
Vs: Ilmoitustaulu | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #15 : 15.05.2020 15:57:44 »
15.5.2020: Foorumilla tapahtuu! Kesäkolmoset 2020 ovat jo nurkan takana - on siis aika alkaa valmistautua kesän viettoon Finissä ja ottaa kaveritkin mukaan!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 183
Vs: Ilmoitustaulu | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #16 : 24.05.2020 18:11:11 »
24.5.2020 Sulkakynän säännöt on päivitetty, muistakaahan lukea!


ava © Inkku ♥
bannu © Walle ♥

Tinppa

 • Rokkari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 159
 • Angustiina
Vs: Ilmoitustaulu | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #17 : 25.05.2020 23:35:25 »
25.5.2020 Finihistoriikki-topik on nyt pystyssä.
Tinpan raapustukset
Vakola
WWW
Ladan pakoputki oli jonkin verran ruosteessa, Igorin slaavikyykky ei.

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 2 464
Vs: Ilmoitustaulu | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #18 : 01.06.2020 18:13:11 »
1.6.2020: Keskustelua ja äänestystä Kolmivelhoturnajaisista on jälleen herätelty Päivän Profeetassa - käykäähän kaikki osallistumassa!

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 2 464
Vs: Ilmoitustaulu | Ylläpidon ilmoituksia ja tiedotteita
« Vastaus #19 : 08.06.2020 22:45:08 »
8.6.2020: Juonittelupelejä koskeva keskustelu- ja palautetopic on avattu ja se löytyy täältä!