Kirjoittaja Aihe: Taylor Swift | Speak Now (Taylor’s Version) tulee 7.7.!!!  (Luettu 5874 kertaa)

Lusikkasirri

 • Pölypallero
 • ***
 • Viestejä: 215
Taylor Swift on yhdysvaltalainen poplaulaja, joka on tällä hetkellä melko varmasti maailman kuunnelluin artisti. (Spotifyn mukaan toinen maailmassa). Speak Now’n uudelleenjulkaisun kunniaksi päätin perustaa topicin tänne, jos täällä olisi muita faneja, joiden kanssa hehkuttaa  ;D (Tänään tuli biisilista!!!) Plus syy hehkuttaa ja avautua omista lempiasioistaan ja pakottaa omaa musiikkimakuaan muille c: Tervetuloa myös kaikille niille, jotka eivät ole superfaneja ja tietävät mahdollisesti vain muutaman kappaleen.

Mikä ihmeen Speak Now (Taylor’s Version)?
Lyhyesti: Taylor Swiftin kuuden ensimmäisen albumin masterit (alkuperäiset äänitteet) eivät tällä hetkellä ole Taylorin omistuksessa, joten Taylor päätti äänittää kyseiset albumit uudestaan. Tällöin Taylorilla on paremmat mahdollisuudet päättää omasta musiikistaan. Taylor’s Versionit ovat uudelleen äänitettyjä ja tuotettuja versioita vanhoista biiseistä. Taylor’s Versioneilla albumeista on myös uusia biisejä, jotka on kirjoitettu silloin, kun kyseistä albumia tehtiin, mutta jotka eivät päässeet alkuperäiselle.

Speak Now on Taylorin kolmas studioalbumi ja uusi versio on siis tulossa kuukauden päästä. Omia suosikkejani sillä ovat Enchanted (ihana ja söpö rakkauslaulu), Dear John (raaka ja paljas erobiisi) ja Haunted (myös erobiisi, bängeri). Mitkä ovat teidän lempparit Speak Now'lla?

Speak Now'n uudet biisit (ns. vault trackit) ovat nimeltään
- Electric Touch (ft. Fallout Boy)
- When Emma Falls In Love
- I Can See You
- Castles Crumbling (ft. Hayley Williams)
- Foolish One
- Timeless


Spekulaatiota luvassa: Foolish One ja Castles Crumbling ovat varmaan erobiisejä. Ne voisivat hyvin jatkaa ja syventää muiden albumin erobiisien tarinoita (Dear John, The Story Of Us ja  Haunted nyt ainakin)

Veikkaan että When Emma Falls In Love on jotain aika kevyttä ja söpöä ja mahdollisesti fiktiivistä. (iso osa Taylorin tuotannosta on omaelämänkerrallista.) Se kuulostaa minusta tällä hetkellä mielenkiintoisimmalta näistä uusista; rakastan Taylorin söpöjä rakkauslauluja <3.

Onko muilla mielipiteitä vierailevista artisteista? Itse en tunne juurikaan Fallout Boyta tai Hayley Williamsia, joten itse en osaa sanoa heistä kovinkaan paljon. Veikkaan mitään tietämättä kuitenkin, että Electric Touch on jotain hauskaa, nopeatempoista ja söpöä ihastumis/rakastumisjuttua. Joten sekin kyllä kiinnostelee.

Timeless'ista tai I Can See You'sta en uskalla sanoa hirveästi mitään. Timeless voisi ehkä jopa kertoa jostain muusta, kuin rakkaudesta. Ei-rakkauslauluja kun on Speak Now'n alkuperäisellä versiolla muutama.

Saa tulla myös hehkuttamaan muita albumeja ja biisejä ja kertomaan kaikenlaisia mielipiteitä. Haluan kuulla! Tällä hetkellä manifestoin voimakkaasti, että ne The Eras -kiertueen päivämäärät Eurooppaan julkaistaisiin jo. Ja sitä, että edes Tukholma olisi yksi konserttipaikoista Euroopasta. Ajattelin ainakin yrittää saada lipun johonkin Euroopan konserttiin, mutta Tukholma olisi ainakin lähellä ja voisi päästä vähän halvemmalla lentolippujen suhteen. Toivon parasta.
Ja niin / taas löydän kotiin tien / ja joukon ystävien / ja syliin kaikkein rakkaimman, ja syliin rakkaimman.
Ei Volga, Niili milloinkaan / niin pysty kohtaamaan / kuin virrat ihmissydänten, virrat sydänten.
Vuokko Hovatta - Virta

Hazyel

 • Master of Godspeed
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 801
 • Not killing people is really hard.
En voi sanoa olleeni koskaan mikään supersuuri Taylor Swiftin fani, mutta oon kyllä aina tykännyt biiseistä ja useampia löytyy mun soittolistoilta! En edes tiennyt että Taylor Swift on oikeasti noin suosittu!

En osaa kovinkaan paljon spekuloida, mutta kuulostaa kyllä melkoiselta projektilta kaikkien noiden ensimmäisten studioalbumien uusiminen, saati sitten vielä uusien biisien ymppääminen mukaan. Varmasti menee hetki jos toinenkin! Tämä on siis kolmas albumi, mutta onko nuo kaksi edeltävää jo uusittu aiemmin? Kävin katsomassa tämän Speak Now -albumin biisilistaa ja ihan nimeltä ainakin Innocent oli tuttu, varmasti jos kuuntelisi, niin muitakin tuttuja löytyisi. Kuten sanottua, niin en ole mikään suurensuuri fani kuitenkaan, joten nimeltä tunnistan lähinnä ne biisit jotka on omilla soittolistoilla :'D
"When I say it doesn't hurt me, that means I can bear it."

Lusikkasirri

 • Pölypallero
 • ***
 • Viestejä: 215
Tähän mennessä uusintana ovat tulleet Fearless ja Red. Fearless (TV) tuli 9.4.2021 ja Red (TV) 12.11.2021.  On tässä jo hieman odoteltu. (Toki kymmenes albumi Midnights tuli tässä välissä, mutta silti...) Fearless on alun perin toinen ja Red neljäs albumi. Speak Now:n jälkeen ovat siis jäljellä ensimmäinen (Taylor Swift), viides (1989) ja kuudes (reputation). Eli vähän sekalaisessa järjestyksessä näitä tulee. On kylläkin aika hauskaa, että Speak Now (TV) jukaistaan 13 vuotta myöhemmin kuin alkuperäinen. 13 kun on Taylorin suosikkiluku :D

Yllättävää, että Innocent on sinulle Hazyel tuttu. Se ei kuulu albumin singleihin, eikä ole fanienkaan keskuudessa kovinkaan suosittu. Taylor ei myöskään ollut kovinkaan tunnettu USA:n ulkopuolella ennen Rediä ja We Are Never Ever Getting Back Together'ia ja I Knew You Were Trouble'ia. (Ainakin minä muistan katselleeni näiden musiikkivideoita silloin joskus 2012 tai 2013 ja juoruilleeni, että WANEGB on Harry Stylesistä 👀) Joten ei sinänsä ihme, ettei Speak Now ole ei-fanille kovinkaan tuttu.
Ja niin / taas löydän kotiin tien / ja joukon ystävien / ja syliin kaikkein rakkaimman, ja syliin rakkaimman.
Ei Volga, Niili milloinkaan / niin pysty kohtaamaan / kuin virrat ihmissydänten, virrat sydänten.
Vuokko Hovatta - Virta