Kirjoittaja Aihe: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron  (Luettu 703 kertaa)

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 1 468
Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« : 01.08.2020 10:33:01 »
Nimi: Usvaisen kesäyön lumo
Kirjoittaja: hiddenben
Ikäraja: S
Genre: fluff, romance, kesäöiden iki-ihana tunnelma
Paritus: Harry/Ron
Haasteet: FF1000 sanalla puolikuu
Yhteenveto: Kuitenkin tänään, Harryn täyttäessä 17 vuotta, hän ja Ron ovat yhteisestä sopimuksesta pysytelleet hereillä yön pikkutunneille asti saadakseen pienen vapauden hetken.

A/N: No nyt on kyllä! Minä kirjoittamassa 1) fluffyä, 2) slashia ja vieläpä 3) Rarrya! Mitä ihmettä! Mutta ai että, kun tämä olikin ihanaa :D Idea syntyi juuri tällaisen usvaisen kesäillan aikana, kun pyöräilin tien viertä ja mietin, jos usvan läpi voisikin lentää. Teksti sijoittuu seitsemännen kirjan alkuun, iltaan ennen Billin ja Fleurin häitä. Tämä teksti syntyi kuin itsestään ja tykkään tästä hurjasti, toivottavasti sinäkin :)


Usvaisen kesäyön lumo


Heinäkuun viimeinen päivä on helteinen, mutta yön lähestyessä lämpötila laskee ja Kotikoloa ympäröiville niityille kohoaa sakea, pimenevässä illassa uiva usva. Taivaalla loistaa täydellisen kirkas puolikuu, joka houkuttelee seikkailijoita luokseen.

Harry ja Ron kuuntelevat hiljalleen hiljentyvää taloa, kunnes Molly lakkaa viimeistelemästä Billin ja Fleurin häävalmisteluiden yksityiskohtia, ja he kuulevat väsymyksestä huokaisevan makuuhuoneen oven sulkeutuvan. Silloin pojat heittävät peitot sivuun, nappaavat mukaansa huoneen nurkassa liian pitkään tyhjän panttina seisseet luudat ja hiipivät portaat alas keittiöön ja sieltä takapihalle.

Yö on hiljainen, mutta kirkas ja raikas, ja Harry nousee innokkaana luutansa selkään. Jo se tuntuu vapaudelta: he ovat joutuneet Mollyn käskyttämänä auttamaan juhlavalmisteluissa koko viikon, joutuen aina tehtäviin eri puolille Kotikoloa ja saaden hengähdystauon vasta mennessään nukkumaan. Aikaa ystäville tai salaisuuksille ei ole ollut.

Kuitenkin tänään, Harryn täyttäessä 17 vuotta, hän ja Ron ovat yhteisestä sopimuksesta pysytelleet hereillä yön pikkutunneille asti saadakseen pienen vapauden hetken.

Harry ponnistaa jaloillaan maasta taivaalle ja keveys täyttää niin hänen kehonsa kuin mielensäkin maan vetovoiman antaessa periksi taikuudelle. He lähtevät lentämään, kiertelevät ja kaartelevat toistensa ympärillä hetkestä nauttien. Ilmavirta sekoittaa hiukset ja kehossa kiertelevä adrenaliini kohottaa hymyn Harryn huulille.

Parasta yöllisessä seikkailussa on se, että juuri Ron lentää hänen vierellään omalla Puhtolakaisullaan. Punatukkaisen leveä hymy ja kuunvalossakin erottuvat pisamat saavat Harryn koko kehon kihelmöimään. On onnea saada rakastaa parasta ystäväänsä.

”Haastan sinut!” Ron huutaa ilmavirran läpi ja osoittaa kauempana näkyvää latoa.

Harry nyökkää, kumartuu hieman lähemmäs luutansa vartta ja kiihdyttää Tulisalaman täyteen vauhtiin. He lentävät kellertävien niittyjen yli, usvan läpi, täynnä elämäniloa. Harrya alkaa lopulta naurattaa pelkästä onnesta. Viime hetkellä hän hidastaa vauhtiaan hieman, jotta saapuu ladolle vain vähän ennen Ronia.

”Olisi pitänyt tietää, että Tulisalamasi voittaa aina”, Ron puuskahtaa, kun he kääntyvät takaisin Kotikoloa kohti, lentäen nyt lempeän hitaasti, yön minuutteja venyttäen. Sitten punapää virnistää: ”Tai ehkä annoin sinun voittaa vain siksi, että sinulla on tänään syntymäpäivä.”

Harry kääntyy luudallaan ja katsoo Ronia, lentäen sitten aivan tämän lähelle. Pojan siniset silmät ovat aamuyössä kirkkaat ja täynnä tunnetta. Harry tuntee mielihyvän väreiden kulkevan aina pohkeista niskaan saakka.

”En minä voitosta välitä”, Harry sanoo hiljaisesti ja nojautuu sitten niin lähelle, että saa painettua pehmeän suudelman Ronin huulille. ”Vaan sinusta.”
« Viimeksi muokattu: 01.08.2020 10:37:24 kirjoittanut hiddenben »

between the sea
and the dream of the sea

Larjus

 • Hedonistificcari
 • ***
 • Viestejä: 2 569
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #1 : 01.08.2020 16:29:30 »
Rarry-söpöilyä! Eikä, en ehkä kestä 😍😍

Tätä lukiessa tuli niin rento ja huoleton olo, pääs hyvin mukaan Harryn ja Ronin tuntemuksiin. Suloinen ajatus, että he valvovat yhdessä myöhään päästäkseen yhdessä nauttimaan vapaudesta ilman että Molly hönkii niskaan häävalmisteluista ;D Ja on kyllä niin hahmoille ominaista tuommoinen salainen yöllinen lentohetki :3 Ja todella suloista, joskin pieni kilpailuhenkisyys tasoittaa sitä suloisuutta juuri Ronille ja Harrylle sopivalla tavalla.

Loppu oli myös niin ihana, äwäwää 😭🧡 Oikee sitä fluffia itseään, mun olo on niin pehmosta hattaraa just nyt. Nautin tästä olosta. Mul on kans lempiparituksieni kohdalla joku pieni heikkous semmoseen oikeen höttöön teiniromantiikkaan, joten mä oon ihan myyty täällä. Harry ja Ron on nuoria ja rakastuneita ja onnellisia ja se on ehkä parasta ikinä 🧡

Lainaus
On onnea saada rakastaa parasta ystäväänsä.
Tykkäsin tästä lauseesta erityisen paljon, koska (childhood) friends to lovers on just niin mun juttu, joten tää lause puhuttelee mua.

Ihana jatkaa päivää tämmöisellä pehmoisen lämpöisellä höttöfiiliksellä. En voi olla hymyilemättä. Kiitos ^^


Маған олай өкпе төкпе,
Ойлама өтірік деп, бөпе,
қара бері! Мұнда қара!

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 1 329
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #2 : 01.08.2020 18:15:16 »
Saisit hairahtua useamminkin tällaisille poluille, sillä tämä oli aivan ihana ficci! Tässä oli nimensä mukaisesti ihanan usvainen kesätunnelma, kuitenkin myös lämmin ja romanttinen. Tykkäsin monista yksityiskohdista, kuten väsymyksestä huokaisevasta makuuhuoneen ovesta, joka toimii merkkinä, että yölliselle lentoretkelle voi lähteä. Harryn ja Ronin pieni kilpalento sopi hyvin näille hahmoille, samoin se, että Harry hidastaa hieman ennen määränpäätä, eikä täysin rökitä Ronia kisassa :D Larjuksen lainaama kohta oli oikein sydäntä lämmittävä, kuten myös Harryn viimeinen virke ❤️ Kiitos kovasti, ihana ja ilahduttava kesätarina! Tiedät, että lukisin näitä mieluusti vaikka kuinka paljon lisää ;)
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 017
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #3 : 11.08.2020 13:05:50 »
Olipa tämä kaunis ja suloinen hetki! Pystyin hyvin aistimaan tuon usvaisuuden, sen lievän kosteuden iholla ja lentämisen ilon ja riemun tunteen. Hienoa kuvailua :)

Mukavaa, että olet "uskaltautunut" slashin puolelle, siinä on omat puolensa ;) Vaikka toki kaikkia tekstejäsi on aina ilo lukea. En tiedä miten koet kirjoittaja sen, kun yleensä käyttämäsi hahmot ovat Potter-maailmasta niitä vähemmän tunnettuja, niin miltä tuntuu kirjoittaa näistä tunnetuimmista hahmoista? Onko sillä oikeastaan edes eroa?

Mutta tässä tuo loppu ja Harryn sanat ja teot kruunasivat kokonaisuuden. Ihanaa oli lukea tuosta odotuksesta, että joko pääsee hetkeksi pakoon Mollya ja tämän vaatimuksia, ja sitten kun vapaus koittaa, niin lopussa on tuollainen ihana palkinto.

Kiitos tästä, pidin!

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 1 468
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #4 : 17.08.2020 20:36:18 »
Larjus, ihanaa, että onnistuin kirjoittamaan sinua piristävää Rarry-söpöilyä! Ja hurjan hauska kuulla, että tästä välittyi huolettomuus ja rentous :) Tuo mainitsemasi trooppi on kyllä mielenkiintoinen ja täynnä mahdollisuuksia, koska toisen tuntee niin hyvin, että askel ystävyydestä romantiikkaan tarkoittaa usein jotain melko erilaista kuin kahden ennestään tuntemattoman ihmisen rakastuminen! Ihanaa, että sain sinut hymyilemään - niin sinäkin minut kommentillasi, kiitos siis siitä ♥

Thelina, pitääkö tässä nyt alkaa suunnitella lisää Rarry-ficcejä ;) On kyllä sanottava, että voisin hyvinkin kokeilla tätä vielä uudelleen! Ihanaa kuulla, että tykkäsit tästä näin paljon - on aina kivaa saada rohkaisua, kun uskaltaa ottaa askeleen oman mukavuusalueen ulkopuolelle :) Olit poiminut ihania yksityiskohtia tekstistä, kiitos hurjasti kommentistasi ♥

Vendela, onpa ihana kuulla, että pystyit aistimaan tuon kesäyön usvaisuuden ja muut tunteet! On aina huikeaa, jos onnistuu tekstissään tuomaan tuollaiset asiat ns. iholle. Ja mikä mielenkiintoinen kysymys! Jäin oikein miettimään sitä pidemmäksikin aikaa, koska on ihan totta, että olen pitäytynyt todella vahvasti tuntemattomien hahmojen puolella HP-ficeissäni. Sanoisin, että tällainen tunnetuista hahmoista kirjoittaminen haastaa kokeilemaan ficcaamista vähän eri tavalla, koska hahmo on ikään kuin rajatumpi - pitää olla valmis käyttämään oikeastaan ainoastaan jo olemassa oloa tietoa jotenkin uudella tai omaa tyyliä mukailevalla tavalla, kun taas tuntemattoman hahmon kanssa voin kuitenkin päättää ja keksiä niin paljon itse. Periaatteessa kirjoittaminenkin on silloin rajatumpaa, kun faktoja pitää tuttujen hahmojen kanssa tarkistaa enemmän. Eli kyllä sillä on eroa! Ja ehkä paineet ovat korkeammat sen suhteen, ovatko hahmot riittävän IC, koska on kyse kuitenkin rakastetuista hahmoista. Mutta siinä mielessä ficcaaminen on aika samanlaista, koska tyylillä ja sanavalinnoilla, kohtaamisilla ja dialogeilla sekä juonella on edelleen suuri merkitys. Huikean hyvä kysymys siis - tätä oli todella kiva pohdiskella ihan oman kehittymisen kannalta! Kiitos siitä :) Ja kiitos hurjasti kommentistasi, se ilahdutti suuresti! :)

between the sea
and the dream of the sea

Sokerisiipi

 • Teekeisarinna
 • ***
 • Viestejä: 5 287
 • yks pieni höpötiainen
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #5 : 07.12.2020 23:06:12 »
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta!

Siis voi awww, miten ihana ficci! Siis, ensinnäkin tämä oli todella kauniisti ja tunnelmoivasti kirjoitettu. Tämä tyyli, sanavalintoineen ja lauserakenteineen vetosi todella hyvin minuun. Tykkäsin monista yksityiskohdista – the secret is truly in the details – kuten uivasta usvasta ja väsymyksekstä huokaavasta makuuhuoneen ovesta (joka voi olla sekä kuvaannollinen että kirjaimellinen ilmaisu, kun on kyse taikuudesta, nice!!)

Onnelliset pojat aikuisuuden kynnyksellä, best <3 Todella kivasti oli kuvannut tuon öisen lennon, sen vapauden ja riemun siitä, että sen saa jakaa juuri lempi-ihmisensä kanssa. Tuollaiset hetket ovat elämässä parhaita, kun on hyvässä seurassa eikä yliajattele tai murehdi huomista. Olit tavoittanut tässä ficissä hyvin sellaista elämäniloa ja hetkessä olemista. Harry ja Ron vaikuttivat niin rakastuneilta, hyvä heille! Tuo viimein virke oli niiin suloinen ja sai hymyilemään leveästi, ihanat!

Kiitos, pidin kovasti!

Sylikisu

 • Höttöilijä
 • ***
 • Viestejä: 378
 • Mitähän tänään mailansa kanssa tekisi?
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #6 : 12.12.2020 12:09:41 »
Näin talven pimeyden keskellä luettuna tämä oli jotain aivan ihanaa. Jos pitäisi nimetä ihannesuhde, se olisi varmaankin juuri tällainen. Hyvän ja rakkaan ystävän kanssa kesäyön viettäminen ja omien synttäreiden juhlistaminen. Harrylla kun on yhteisenä asiana myös rakkaus huispaamiseen. Ei voi muuta kuin huokailla tyytyväisenä tämän lukemisen jälkeen. Kiitos tästä.  :)