Kirjoittaja Aihe: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron  (Luettu 3099 kertaa)

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 403
Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« : 01.08.2020 10:33:01 »
Nimi: Usvaisen kesäyön lumo
Kirjoittaja: hiddenben
Ikäraja: S
Genre: fluff, romance, kesäöiden iki-ihana tunnelma
Paritus: Harry/Ron
Haasteet: FF1000 sanalla puolikuu
Yhteenveto: Kuitenkin tänään, Harryn täyttäessä 17 vuotta, hän ja Ron ovat yhteisestä sopimuksesta pysytelleet hereillä yön pikkutunneille asti saadakseen pienen vapauden hetken.

A/N: No nyt on kyllä! Minä kirjoittamassa 1) fluffyä, 2) slashia ja vieläpä 3) Rarrya! Mitä ihmettä! Mutta ai että, kun tämä olikin ihanaa :D Idea syntyi juuri tällaisen usvaisen kesäillan aikana, kun pyöräilin tien viertä ja mietin, jos usvan läpi voisikin lentää. Teksti sijoittuu seitsemännen kirjan alkuun, iltaan ennen Billin ja Fleurin häitä. Tämä teksti syntyi kuin itsestään ja tykkään tästä hurjasti, toivottavasti sinäkin :)


Usvaisen kesäyön lumo


Heinäkuun viimeinen päivä on helteinen, mutta yön lähestyessä lämpötila laskee ja Kotikoloa ympäröiville niityille kohoaa sakea, pimenevässä illassa uiva usva. Taivaalla loistaa täydellisen kirkas puolikuu, joka houkuttelee seikkailijoita luokseen.

Harry ja Ron kuuntelevat hiljalleen hiljentyvää taloa, kunnes Molly lakkaa viimeistelemästä Billin ja Fleurin häävalmisteluiden yksityiskohtia, ja he kuulevat väsymyksestä huokaisevan makuuhuoneen oven sulkeutuvan. Silloin pojat heittävät peitot sivuun, nappaavat mukaansa huoneen nurkassa liian pitkään tyhjän panttina seisseet luudat ja hiipivät portaat alas keittiöön ja sieltä takapihalle.

Yö on hiljainen, mutta kirkas ja raikas, ja Harry nousee innokkaana luutansa selkään. Jo se tuntuu vapaudelta: he ovat joutuneet Mollyn käskyttämänä auttamaan juhlavalmisteluissa koko viikon, joutuen aina tehtäviin eri puolille Kotikoloa ja saaden hengähdystauon vasta mennessään nukkumaan. Aikaa ystäville tai salaisuuksille ei ole ollut.

Kuitenkin tänään, Harryn täyttäessä 17 vuotta, hän ja Ron ovat yhteisestä sopimuksesta pysytelleet hereillä yön pikkutunneille asti saadakseen pienen vapauden hetken.

Harry ponnistaa jaloillaan maasta taivaalle ja keveys täyttää niin hänen kehonsa kuin mielensäkin maan vetovoiman antaessa periksi taikuudelle. He lähtevät lentämään, kiertelevät ja kaartelevat toistensa ympärillä hetkestä nauttien. Ilmavirta sekoittaa hiukset ja kehossa kiertelevä adrenaliini kohottaa hymyn Harryn huulille.

Parasta yöllisessä seikkailussa on se, että juuri Ron lentää hänen vierellään omalla Puhtolakaisullaan. Punatukkaisen leveä hymy ja kuunvalossakin erottuvat pisamat saavat Harryn koko kehon kihelmöimään. On onnea saada rakastaa parasta ystäväänsä.

”Haastan sinut!” Ron huutaa ilmavirran läpi ja osoittaa kauempana näkyvää latoa.

Harry nyökkää, kumartuu hieman lähemmäs luutansa vartta ja kiihdyttää Tulisalaman täyteen vauhtiin. He lentävät kellertävien niittyjen yli, usvan läpi, täynnä elämäniloa. Harrya alkaa lopulta naurattaa pelkästä onnesta. Viime hetkellä hän hidastaa vauhtiaan hieman, jotta saapuu ladolle vain vähän ennen Ronia.

”Olisi pitänyt tietää, että Tulisalamasi voittaa aina”, Ron puuskahtaa, kun he kääntyvät takaisin Kotikoloa kohti, lentäen nyt lempeän hitaasti, yön minuutteja venyttäen. Sitten punapää virnistää: ”Tai ehkä annoin sinun voittaa vain siksi, että sinulla on tänään syntymäpäivä.”

Harry kääntyy luudallaan ja katsoo Ronia, lentäen sitten aivan tämän lähelle. Pojan siniset silmät ovat aamuyössä kirkkaat ja täynnä tunnetta. Harry tuntee mielihyvän väreiden kulkevan aina pohkeista niskaan saakka.

”En minä voitosta välitä”, Harry sanoo hiljaisesti ja nojautuu sitten niin lähelle, että saa painettua pehmeän suudelman Ronin huulille. ”Vaan sinusta.”
« Viimeksi muokattu: 01.08.2020 10:37:24 kirjoittanut hiddenben »

between the sea
and the dream of the sea

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 4 897
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #1 : 01.08.2020 16:29:30 »
Rarry-söpöilyä! Eikä, en ehkä kestä 😍😍

Tätä lukiessa tuli niin rento ja huoleton olo, pääs hyvin mukaan Harryn ja Ronin tuntemuksiin. Suloinen ajatus, että he valvovat yhdessä myöhään päästäkseen yhdessä nauttimaan vapaudesta ilman että Molly hönkii niskaan häävalmisteluista ;D Ja on kyllä niin hahmoille ominaista tuommoinen salainen yöllinen lentohetki :3 Ja todella suloista, joskin pieni kilpailuhenkisyys tasoittaa sitä suloisuutta juuri Ronille ja Harrylle sopivalla tavalla.

Loppu oli myös niin ihana, äwäwää 😭🧡 Oikee sitä fluffia itseään, mun olo on niin pehmosta hattaraa just nyt. Nautin tästä olosta. Mul on kans lempiparituksieni kohdalla joku pieni heikkous semmoseen oikeen höttöön teiniromantiikkaan, joten mä oon ihan myyty täällä. Harry ja Ron on nuoria ja rakastuneita ja onnellisia ja se on ehkä parasta ikinä 🧡

Lainaus
On onnea saada rakastaa parasta ystäväänsä.
Tykkäsin tästä lauseesta erityisen paljon, koska (childhood) friends to lovers on just niin mun juttu, joten tää lause puhuttelee mua.

Ihana jatkaa päivää tämmöisellä pehmoisen lämpöisellä höttöfiiliksellä. En voi olla hymyilemättä. Kiitos ^^


"Pois silmistäni niljakkeet! Täältä tulee nimittäin haihattelija!"

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 1 998
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #2 : 01.08.2020 18:15:16 »
Saisit hairahtua useamminkin tällaisille poluille, sillä tämä oli aivan ihana ficci! Tässä oli nimensä mukaisesti ihanan usvainen kesätunnelma, kuitenkin myös lämmin ja romanttinen. Tykkäsin monista yksityiskohdista, kuten väsymyksestä huokaisevasta makuuhuoneen ovesta, joka toimii merkkinä, että yölliselle lentoretkelle voi lähteä. Harryn ja Ronin pieni kilpalento sopi hyvin näille hahmoille, samoin se, että Harry hidastaa hieman ennen määränpäätä, eikä täysin rökitä Ronia kisassa :D Larjuksen lainaama kohta oli oikein sydäntä lämmittävä, kuten myös Harryn viimeinen virke ❤️ Kiitos kovasti, ihana ja ilahduttava kesätarina! Tiedät, että lukisin näitä mieluusti vaikka kuinka paljon lisää ;)
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 6 024
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #3 : 11.08.2020 13:05:50 »
Olipa tämä kaunis ja suloinen hetki! Pystyin hyvin aistimaan tuon usvaisuuden, sen lievän kosteuden iholla ja lentämisen ilon ja riemun tunteen. Hienoa kuvailua :)

Mukavaa, että olet "uskaltautunut" slashin puolelle, siinä on omat puolensa ;) Vaikka toki kaikkia tekstejäsi on aina ilo lukea. En tiedä miten koet kirjoittaja sen, kun yleensä käyttämäsi hahmot ovat Potter-maailmasta niitä vähemmän tunnettuja, niin miltä tuntuu kirjoittaa näistä tunnetuimmista hahmoista? Onko sillä oikeastaan edes eroa?

Mutta tässä tuo loppu ja Harryn sanat ja teot kruunasivat kokonaisuuden. Ihanaa oli lukea tuosta odotuksesta, että joko pääsee hetkeksi pakoon Mollya ja tämän vaatimuksia, ja sitten kun vapaus koittaa, niin lopussa on tuollainen ihana palkinto.

Kiitos tästä, pidin!

Vendela

Bannu©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 403
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #4 : 17.08.2020 20:36:18 »
Larjus, ihanaa, että onnistuin kirjoittamaan sinua piristävää Rarry-söpöilyä! Ja hurjan hauska kuulla, että tästä välittyi huolettomuus ja rentous :) Tuo mainitsemasi trooppi on kyllä mielenkiintoinen ja täynnä mahdollisuuksia, koska toisen tuntee niin hyvin, että askel ystävyydestä romantiikkaan tarkoittaa usein jotain melko erilaista kuin kahden ennestään tuntemattoman ihmisen rakastuminen! Ihanaa, että sain sinut hymyilemään - niin sinäkin minut kommentillasi, kiitos siis siitä ♥

Thelina, pitääkö tässä nyt alkaa suunnitella lisää Rarry-ficcejä ;) On kyllä sanottava, että voisin hyvinkin kokeilla tätä vielä uudelleen! Ihanaa kuulla, että tykkäsit tästä näin paljon - on aina kivaa saada rohkaisua, kun uskaltaa ottaa askeleen oman mukavuusalueen ulkopuolelle :) Olit poiminut ihania yksityiskohtia tekstistä, kiitos hurjasti kommentistasi ♥

Vendela, onpa ihana kuulla, että pystyit aistimaan tuon kesäyön usvaisuuden ja muut tunteet! On aina huikeaa, jos onnistuu tekstissään tuomaan tuollaiset asiat ns. iholle. Ja mikä mielenkiintoinen kysymys! Jäin oikein miettimään sitä pidemmäksikin aikaa, koska on ihan totta, että olen pitäytynyt todella vahvasti tuntemattomien hahmojen puolella HP-ficeissäni. Sanoisin, että tällainen tunnetuista hahmoista kirjoittaminen haastaa kokeilemaan ficcaamista vähän eri tavalla, koska hahmo on ikään kuin rajatumpi - pitää olla valmis käyttämään oikeastaan ainoastaan jo olemassa oloa tietoa jotenkin uudella tai omaa tyyliä mukailevalla tavalla, kun taas tuntemattoman hahmon kanssa voin kuitenkin päättää ja keksiä niin paljon itse. Periaatteessa kirjoittaminenkin on silloin rajatumpaa, kun faktoja pitää tuttujen hahmojen kanssa tarkistaa enemmän. Eli kyllä sillä on eroa! Ja ehkä paineet ovat korkeammat sen suhteen, ovatko hahmot riittävän IC, koska on kyse kuitenkin rakastetuista hahmoista. Mutta siinä mielessä ficcaaminen on aika samanlaista, koska tyylillä ja sanavalinnoilla, kohtaamisilla ja dialogeilla sekä juonella on edelleen suuri merkitys. Huikean hyvä kysymys siis - tätä oli todella kiva pohdiskella ihan oman kehittymisen kannalta! Kiitos siitä :) Ja kiitos hurjasti kommentistasi, se ilahdutti suuresti! :)

between the sea
and the dream of the sea

Sokerisiipi

 • Teemestari
 • ***
 • Viestejä: 5 731
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #5 : 07.12.2020 23:06:12 »
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta!

Siis voi awww, miten ihana ficci! Siis, ensinnäkin tämä oli todella kauniisti ja tunnelmoivasti kirjoitettu. Tämä tyyli, sanavalintoineen ja lauserakenteineen vetosi todella hyvin minuun. Tykkäsin monista yksityiskohdista – the secret is truly in the details – kuten uivasta usvasta ja väsymyksekstä huokaavasta makuuhuoneen ovesta (joka voi olla sekä kuvaannollinen että kirjaimellinen ilmaisu, kun on kyse taikuudesta, nice!!)

Onnelliset pojat aikuisuuden kynnyksellä, best <3 Todella kivasti oli kuvannut tuon öisen lennon, sen vapauden ja riemun siitä, että sen saa jakaa juuri lempi-ihmisensä kanssa. Tuollaiset hetket ovat elämässä parhaita, kun on hyvässä seurassa eikä yliajattele tai murehdi huomista. Olit tavoittanut tässä ficissä hyvin sellaista elämäniloa ja hetkessä olemista. Harry ja Ron vaikuttivat niin rakastuneilta, hyvä heille! Tuo viimein virke oli niiin suloinen ja sai hymyilemään leveästi, ihanat!

Kiitos, pidin kovasti!

Sylikisu

 • Höttöilijä
 • ***
 • Viestejä: 388
 • Mitähän tänään mailansa kanssa tekisi?
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #6 : 12.12.2020 12:09:41 »
Näin talven pimeyden keskellä luettuna tämä oli jotain aivan ihanaa. Jos pitäisi nimetä ihannesuhde, se olisi varmaankin juuri tällainen. Hyvän ja rakkaan ystävän kanssa kesäyön viettäminen ja omien synttäreiden juhlistaminen. Harrylla kun on yhteisenä asiana myös rakkaus huispaamiseen. Ei voi muuta kuin huokailla tyytyväisenä tämän lukemisen jälkeen. Kiitos tästä.  :)

Vuorna

 • tahdonalainen
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 876
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #7 : 24.03.2021 23:37:05 »
Iltaa, vai sittenkin jo yötä? Täällä mä joka tapauksessa olen, sillä söpöjä tekstejä on hyvä lukea öisin, ja Rarry kiinnosti tänään mua erityisesti. Siinä on nimittäin paritus, jota oon ignoorannut vuosikausia, tai ehkä sen idea on vaan kypsynyt mun mielessä kuin hyvä viini. Hyvä että nyt heistä halusin lukea, sillä en tosiaankaan pettynyt millään lailla.

Tän tekstin tapahtuma-aika oli hurjan hyvä! Seiskakirjan alku oli monella tapaa sopiva, juurikin Harryn synttäreiden että Billin ja Fleurin häiden suhteen. Vaikka muu velhomaailma oli melko lailla hyrskyn myrskyn ja katastrofi oli käsillä, tämmöinen seesteisempi hetkikin Harrylle ja Ronille vielä löytyi. Tietynlainen viattomuus heistä vielä heijastui siinä, miten he suhtautuivat esimerkiksi tuohon Mollyn käskytykseen, ja se oli minusta sympaattista ja tavallaan vähän surullistakin, kun tietää miten häät lopulta päättyvät. Harryn ja Ronin puuhat olivat myös tosi suloisia, ajatus heistä juhlistamassa Harryn synttäreitä yöllisellä lentoreissulla on erinomainen ja sopii heille aika lailla kuin nenä päähän.

Lainaus
On onnea saada rakastaa parasta ystäväänsä.
Tämä oli minustakin hurjan hienosti sanottu! Harrylla ja Ronilla on ehdottomasti runsaasti friends to lovers-potentiaalia ja minusta tää, että toit vielä erikseen esille sen, että Ron on tosiaan Harryn paras ystävä, oli tosi hieno juttu!

Lainaus
”Tai ehkä annoin sinun voittaa vain siksi, että sinulla on tänään syntymäpäivä.”
Oi miten ihanan Ron juttu sanoa! Tai siis just tämmöinen pilke silmäkulmassa sanottu lausahdus sopii täydellisesti just Ronille tuommoiseen tilanteeseen.

Tykkäsin paljon tämän tekstin kuvailusta, ja ylipäänsä tästä ihanasta vapauden ja riemun täyttämästä kesäisestä hetkestä. Oon romantiikan vannoutunut ystävä, joten tää teksti toi mulle semmoisen tyhmän hymyn kasvoille ja se ilahdutti mua valtavasti. Oli ihana lukea tämmöinen seesteisempi ja ihastuttavan tunnelmallinen teksti juuri tästä parituksesta, tämä oli kaikkiaan erittäin onnistunut teksti. Kiitos tosi paljon tämän kirjoittamisesta ja pahoittelen jos tämä kommentti on jotenkin sekava tai kaoottinen, allekirjoittanut on hyvin väsynyt ;D
it's tough to have to tell you like this, but i'm in a sexual relationship with your mother.
she talks in her sleep.

Felia

 • ***
 • Viestejä: 1 619
 • jokainen päivä on sun arvoinen
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #8 : 25.03.2021 09:59:45 »
Aww, miten suloinen pieni pätkä. ♥

Tästä tuli niin lämmin fiilis ja kaipuu kesäiltoihin on kyllä hirmusen kova. Usvainen maisema on kyllä jotenkin niin kaunis ja taianomainen ja voi että, mun sydän suli tätä lukiessa. Harry ja Ron varastamassa kahdenkeskistä aikaa yöksi, kun muulloin ei ole ollut tilaisuutta - ihanaa. ♥ Mikäs sen ihanampaa kuin nauttia toisen seurasta, pitää yhdessä hauskaa vaikka sitten pienen kisailun merkeissä. ;) Kesäyöt on kyllä loistavia hauskan pitoon, kun häiriötä ei mitä todennäköisimmin ole paljoa. :D

Ah, miten huoleton olo tästä välittyi ja rivien välistä tuli hyvin selville se rakkaus poikien välillä. Tuo loppu - Harryn sanat - oli aivan ääää, ihanat. ♥ Tiivisti hyvin koko tekstin tunnelman ja tunteet. :) Tällä tekstillä oli myös kaunis, loistavasti sisältöä kuvaava, nimi. Siitä ikään kuin huokui se viattomuus samoin kuin Harryn ja Ronin hetkestä. ♥ Oon kyllä niin fiiliksissä nyt täällä ruudun toisella puolella. Höttöhattarapilvet leijailee ympärillä, ai että. :D

Harry/Ronia ei ole tullut vähään aikaan luettua, joten oli kivaa vaihtelua eksyä tämänkin parituksen pariin. Ja hienoa, että päädyit vaihteeksi kirjoittamaan slashia! Tykkäsin hirmusen paljon, tuhannet kiitokset tästä kesäisestä höttösöpöilystä! ♥

...
minne ikinä sä meet, sinne minä jään
ku siellä missä oot ei oo ikävää

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 403
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #9 : 01.08.2021 19:58:51 »
Olipas tänne tullut monta ihanaa kommenttia! Iso kiitos niistä kaikista ja pahoittelut, että kiittämisessä on kestänyt näin kauan!

Sokerisiipi, ihanaa kuulla, että tekstin tyyli ja sen yksityiskohdat iskivät sinuun! Ja että tavoitin tunnelman, sen kuuleminen sai hymyn huulille :) Kiitos ihanasta kommentista! ♥

Sylikisu, iso kiitos kommentista ja kehuista! Kivaa, että tämä toimi talvenkin keskellä :)

Vuorna, minullakin kesti hurjan kauan tajuta Rarryn potentiaali! Edelleenkin heistä kirjoittaminen on vaikeaa, mutta ei onneksi mahdotonta ja näen heidän parituksessaan ihan oikeita mahdollisuuksia :D Kivaa siis, että päädyit tämän tekstin pariin! Ihanaa kuulla, että tällainen aikuisuuden kynnyksellä -teksti toimii ja että tykkäsit tunnelmasta ja romantiikasta. Kommenttisi sai hymyilemään, kiitos siitä! ♥

Felia, onpa ihanaa, että tykkäsit tästä näin paljon! Se on kyllä kirjoittajalle aina ilonaihe :) Höttöhattarapilvet ovat parhaita! Rarry sopii oivallisesti juuri kesään, kivaa siis, että tykkäsit ♥ Iso kiitos kaikista kehuista ja kiitos, että luit ja kommentoit!

between the sea
and the dream of the sea

Fredu

 • Luihuisnörtti
 • ***
 • Viestejä: 1 023
  • Mieleni on maalaus
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #10 : 29.08.2021 12:32:49 »
Jo ensimmäinen lause vangitsee, koska se heinäkuun päivä on aika katkeransuloinen. Päivä on yleensä lämmin, mutta illaksi viilenee ja enteilee jo syksyä. Niin paljon kaikkea niin pienessä lauseessa, asettaa todella hienon settingin koko ficille! Harryn viaton onni öisestä yhteisestä hetkestä juuri Ronin kanssa nostaa niin paljon hellyyttä omaankin sydämeen, suurin osa meistähän toivoo että saisi rakastaa parhaan ystävän kaltaista kumppania. Tämä puhtaan onnen saattelema söpöily on jotenkin niin ihanaa ja saa ikävöimään kesää, joka tässä vaiheessa alkaa olla menneen talven lumia (pun intended). Kiitos tästä ihanasta pätkästä, palasta kesää pimenevään syksyyn. <3
Avatar: Beauty Enchants
hiphei, hurraa, nyt ei surra! pienet on konstit nää: jos joskus täytyy huolia olla, tuntuu pahalta, itkettää, itke kyyneleet sovinnolla,
ei ne silloin sisälle jää
~*~
Hävisin pelin

hiddenben

 • Yksinpurjehtija
 • ***
 • Viestejä: 2 403
Vs: Usvaisen kesäyön lumo | S | Harry/Ron
« Vastaus #11 : 29.08.2021 15:56:43 »
Kiitos kommentista, Fredu! Oli ihanaa kuulla, mitä ajatuksia ja tunteita ficistä nousi - ja että tämä tarjosi pienen palan kesää, kun syksy jo odottaa. Kiitos kovasti ♥

between the sea
and the dream of the sea