Kirjoittaja Aihe: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?  (Luettu 129307 kertaa)

tutu

 • Vieras
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #60 : 12.08.2008 18:26:10 »
yksi suhtautuu ihan hyvin. joskus jopa luki niitä ja kommentoi ja tykkäsi silloin kuin kirjoitin aiheista mitkä kiinnosti sitä. Kaksi on sitten että "Haha! sinäkö muka kirjotat jotain? senku näkis joskus!" eli ei kovin kannustavasti. en mä niitä edes sano ystäviksi. sitten yksi on silleen että "ok, kirjota vaan". eli sitä ei pahemmin kiinnosta asia. muut onkin sitten autuaallisen tietämättömiä. äidinkielen opettaja (ystävä?) tykkää lukea niitä mun tekstejä, enkä mä nykyään pelkää kirjoittaa mitään. Pari Frerardiakin se on lukenut  kun oon kirjoittanut :D
Ei mua pahemmin kiinnosta mitä mieltä ne on. kunhan kirjottelen. en silti tykkää, jos joku tuttu tonkii jostain murderilta vaikka jonkun frerardin ja sitten ilmottaa mulle jossain että "Se oli tosi hyvä!" tai että "ihan huono."  olis hiljaa ja kommentois foorumilla.

jjemsie

 • ***
 • Viestejä: 273
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #61 : 13.08.2008 23:31:59 »
Lähes kaikki ystäväni tietävät, että kirjoitan, osa tietää minkälaista ja lukeekin juttujani, osaa ei kiinnosta. Jotkut lukevat originaalitekstejäni, mutta ficit eivät kiinnosta. Osalla se on toisin päin. Jotkut taas lukevat kaikkea.

On ihan kiva, kun on joitakin, joidenka kanssa voi jutella kaikesta ficceihin liittyvästä, viimeisin keskustelu sillä saralla taisi olla Remus/Sirius-paritus, eräs kaveripoika juoksi karkuun ja huusi "Hyi! Homoja!" No, mikäs siinä, me vain naurettiin. Kyllä se kaveripoika vähän liioitteli, mutta tosiasia on, että hän ei ilmeisesti pidä homoista, häntä itseään haukutaan sellaiseksi ja entinen paras kaveri on laittanut sen jutun aluilleen, joten siinä kaiketi se syy. Offasinkohan nyt tarpeeksi?

Mutta taas jos kysyy palautetta... Se on vähän niin ja näin. Jotkut tyytyy vain hehkuttamaan, ehkä he/hän ei halua pahoittaa mieltäni tai jotain. Minä kyllä itse olettaisin, että jos kavereita tai ystäviä ollaan, sitä kritiikkiäkin saisi, että ei vaikka tarvitsisi koko ajan olla vakuuttelemassa, että pitää jostakin tuotoksesta, vaikka epäkohtia löytyykin. Jos minulta tultaisiin pyytämään palautetta, pyrkisin olemaan mahdollisimman rehellinen ja toivoisin, että itseäni kohtaan tehtäisiin samoin. Tosin kaveripiirissä voi olla niin, että joku suutahtaa, tai sitten joku voi jopa pystyä ottamaan sitä rakentavaa palautetta paremmin vastaan kaverilta. Ihmisiä on moneksi. Harmittaa vain, että suurin osa kavereistani, jotka juttujani lukevat, ylistävät ne maasta taivaisiin, vaikka olen varma, että siellä on ollut ainakin yksi kohta, josta he eivät ole pitäneet, mutta eivät kehtaa sanoa. Olen taas selittänyt mahdollisimman epäselvästi kaiken, en edes tiedä sitä idean ydintä, kunhan selitin.

Koska Finissä pääsee lukemaan kaikkea, eräs kaverini kävi lukemassa yhden ficcini, ensimmäisen kirjoitukseni K-18 ratingilla ja parituksena taisi olla Jensen Ackles/OFC. No, tiistaina uskonnontunnilla hän sitten meni ja mainosti sitä, minä yritin epätoivosesti viittoa hänelle, että on hiljaa, mutta ei. Oli siinä osalla naurussa pidättelemistä, kun minä käsken sitä olemaan hiljaa ja sitten se menee ja korottaa ääntään, lopputuloksena olin ihan täysin punainen kasvoiltani ja häpesin koko lopputunnin. On siitä sitten näin ollen haittaakin, jos kaverit lukee jotain kirjoituksia :D
Kahdessa viikossa voi muuttaa maailman ja neljässätoista päivässä tuhota sen.
banneri by raitakarkki
ava by laaksokukka

Astronautti

 • Crownless
 • ***
 • Viestejä: 512
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #62 : 16.08.2008 21:05:47 »
Hahah  :D vatut ne mitään tietää. En oo kertonu enkä kertois vaik kysyisivät. Kenelläkään ei ole mitään hajua mikä Fini on.
Saisivat varmaan sydärin jos kertoisin. ;D ;D

EDITT// just ku olin painamassa lähetä nappia ni sain sähköpostin betaltani. aika outo juttu.
Ja offiksihan se meni... :DOlisipa kaipaus viiniä,
ympäripäissäni
minä odottaisin sinua.

Mearra

 • ***
 • Viestejä: 19
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #63 : 26.08.2008 18:33:12 »
Itse sain uuden ystävän lukiosta ja jotenkin puhe vaan kääntyi ficceihin ja siihen että hänkin lukee niitä. Hän sai minut lukemaan h/d:tä ja nyt olen täysin koukuttunut slashiin. Koulun käytävillä keskustelemme sitten suureen ääneen kaiken maailman ficeistä, yleensä h/d:stä tai jostain muusta slashista. Siitä ei olekaan enää pitkä matka totaaliseen homo-ihkutukseen ;D. Ja tää mun ystäväni on vielä pahempi kun minä.Joskus mietin, että mitä ohikulkijat tai vieressä istujat oikeen mahtaa ajatella, kun olemme lievästi sanottuna hieman kova-äänisiä(=lähellä olevat tarvitsevat kuulosuojaimet). Puhumattakaan siitä mitä muut meidän porukassa pyörivät saa kestää ;).

Ystäväni siis tietävät ficcailustani, eikä ne siitä oikeen kauheesti välitä. Vähän ne on ihmeissään, kun mäkin luen nc-17 slashiä. Ei ne ymmärrä, että mitä hienoo siinä on.(Outoja ihmisiä ::)) Sitten ne ihmettelee, kun repeen jollekkin ihan älyttömälle jutulle sen ficcari kaverini kanssa. Yritä siinä sitten selittää että siinä äikän-tunnin runossa oli ihan selviä vihjailuja kaikkeen epämääräseen.(Mun aivot kääntää ihan minkä vaan kaksimieliseksi.)

Ei mua haittaa vaikka joku puoli-tuttukin sais tietää, että harrastan ficcailua. En sitä kullä kauheesti ääneen huutele, mutta en kyllä salailekaan. Yleensä vain parhaimpien kavereiden kanssa puhun ficeistä ja muiden kanssa yritän olla kuin "normaali" ihminen.(Toivottavasti kukaan ei ymmärrä tätä väärin)

Vanhemmat tietää,että luen ficcejä, jossain. Epäilen kyllä että niillä ei ole hajuakaan siitä mikä on ficci, puhumattakaan siitä millaisia ficcejä minä luen. Voisivat hieman järkyttyä. Pikkusiskoni sensijaan tietää tarkalleen mitä luen. (Ärsyttävä, utelias ihminen :D) Ensin se oli että "hyi ne on homoja" ja "sä oot ihan sairas". Ja miten on nyt. Se lukee itse slashia. Sain sen siis tartutettua.  ;)
Vain perhosen siiveniskuja

Klara-nne

 • ***
 • Viestejä: 110
 • aurinko on, tuuli on, tähdet on liikaa
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #64 : 26.08.2008 18:58:04 »
Pari kaveria tietää, mutta eivät kyllä itse ficcaile. Eivät oikeastaan edes tiedä mikä ficci on. Loput kavereista varmasti järkyttyisivät.

Luin aluks pelkkää slashia ja olin jopa itse aluksi hieman järkyttynyt (en edes tiennyt mitä slash tarkoittaa :D).. no kuitenkin luin niin hyviä ficcejä ko aiheesta, että pyysin myös Mearran tavalla epäilevän pikkusiskoni lukemaan niitä. Se myöskin rakastui niihin ja sanoi, että "kerrohan aina sitten kun löydät jonkun hyvän homotarinan" :D Mitään muuta se ei kyllä sitten jaksakaan lukea.

Unikko

 • ***
 • Viestejä: 141
 • Peikkokeiju
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #65 : 27.08.2008 12:59:30 »
Kyllä kaikki mun kaverit tietää että käyn täällä finissä ja kirjoitan ja luen ficcejä, mutta ei heillä taida olla aavistustakaan siitä millainen pervouden pesä tämä onkaan.

Ja suurin osa ei vieläkään ole sisäistänyt termejä fini, ficci, fanfiction, pairing, joten  selitän heillä vain, että finissä voi lukea ja kirjoittaa novelleja joissa esiintyy Potter-henkilöitä.
Muutenkin mainitsen finistä/ficeistä hyvin harvoin heille jotain, ovat varmaan unohtaneet missä minä netissä pyörin. Vain yksi ystäväni on kahlannut kaikki kirjat läpi, ja hän ei todellakaan kaipaa mitään Remus/Sirius salasuhteita.

//menin ulos yöllä löytääkseni kirgiisirunoilijan sumusta

Lumous

 • ***
 • Viestejä: 332
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #66 : 29.08.2008 16:14:12 »
Mä en oo viittiny kertoo kun yhelle kaverille ficcailusta ja finistä. Kun ne on kaikki sellasii homofoobikoita että.
Varmaan järkyttyisivät pahasti jos yht'äkkiä läjäyttäisin niiden naamalle hoodeetä.  ;)
Ja se kaveri, jolle oon kertonu, on niin kirja-fanaatikko, eikä kestä yhtään ficciä joka ei oo ihan tasan samanlainen kuin kirjoissa. Että kun sille sanoo 'vähäks mä luin eilen ihanan Remus/Sirius-ficin' nii se kattoo heti mua niinku olisin hullu.  :-\ Itseasiassa sain tän tyypin rekkaamaan finiin, mutta ei se kyllä yhtään viestiä oo kirjottanu. Ja se lukee vaan canon-parituksellisia ficcejä. Kun taas mun mielest ainoa hyvä canon-paritus on Rem/Tonks.
Tai no oikeestaan niissä ficeissä mitä se lukee ei ees oo paritusta..

Kaikki mun kaverit pitäis ficcailua varmaan ihan liian nolona ja lapsellisena..
« Viimeksi muokattu: 21.09.2008 12:20:03 kirjoittanut dream »
Avatar Haavalta, kiitos!

Xxenna

 • ***
 • Viestejä: 40
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #67 : 29.08.2008 21:16:26 »
Hmmm, kyllä kavereilla taitaa olla tiedossa, että kirjoittelen jotain Pottereihin liittyvää, mutteivät varmaankaan tiedä, mitä ficcailu tarkoittaa. Ei kyllä ole ihme, sillä kavereistani suurin osa ei ole ikinä koskenutkaan Potter- kirjoihin, saati sitten käyneet finissä. Luonnollisesti he eivät myöskään tiedä, että tykkään lukea slashia (mikäli edes tietävät, mitä se tarkoittaa.) Jos heille rupeaisin paasaamaan miten hyvin vaikka Sirius ja Remus sopivat toisilleen, taitaisin saada osakseni oudoksuvia katseita ja pitäisivät varmaan hulluna  :) Jos he tietäisivät, että luen homoista kertovaa k-18 tekstiä, saattaisi ystävilläni olla kyllä hieman sulattelemista.
Ainoastaan yksi kavereistani on lukenut Potterit ja pitää niistä kovasti. Kyseinen ystävä taitaa käydä silloin tällöin täällä finissäkin, mutta lukee lähinnä hettiä.

-xxenna
This is
Where heroes
And cowards
Part ways

Dignity

 • Kahvikuppi
 • ***
 • Viestejä: 218
 • tillsammans
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #68 : 10.09.2008 22:24:52 »
Samassa koulussa olevat ystäväni eivät tiedä ficcailustani. Jolleivät sitten itse ole päätelleet jotain, mutta minä en ainakaan ole kertonut. En viitsi mitenkään hirveästi huudella sitä, koska olen saanut sellaisen kuvan ystävistäni, etteivät he mitenkään hirveän innoissaan ainakaan mistään slashista olisi. Asun muutenkin sellaisessa takapajulassa, että ihmiset varmaan saisivat sydänkohtauksen, jos tietäisivät mitä luen. Ja muutenkin pidän ihan mielellään tämän fanfictionin sellaisena ihan 'omana juttunani'.

Minulla on yksi ystävä, joka tietää, että luen ficcejä. Hänelle joskus mesessä olen linkittänyt kaikenlaista nc-17 H/D:ta ja sieltä on tullu vastaukseksi muun muassa "Voi elämä sun kanssas.." tai jotain tuollaista :D

Vanhempanikaan eivät tiedä. Mitä nyt äidille joskus sanoin lukevani juttuja finfanfunissa, mutten sanonut mitä juttuja. Taitaisi heilläkin olla hieman sulattelemista, jos tietäisivät mitä minä siellä netissä oikein luenkaan.
It starts in my soul, and I lose all control

Ava by Rebecca Lupin

Daala

 • shapeshifter
 • ***
 • Viestejä: 1 982
 • always find my place among the ashes
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #69 : 17.09.2008 00:43:44 »
No jaa... Oikeastaan ainoat kaverini, jotka ficcailustani tietävät, ovat itse Potter -ihmisiä, ja pyörivät joko täällä tai Vuotiksessa tai molemmissa, joten he eivät kummaksu ficciharrastustani :) . Heistä monet ficcailevat itsekin.
Sen sijaan muut kaverini suhtautuvat moninkin eri tavoin. Jotkut kavereistani kirjoittavat myös fanfictionia, tosin muista aiheista, ja he usein ovat juuri ymmärtäväisimpiä harrastukseni suhteen.
Jotkut taas eivät oikein käsitä, mikä ficcailussa on se pointti, ja osa jopa pitää sitä hörhelöiden puuhana. Kaverithan eivät sellaista päin naamaa sano, mutta kyllä heidän reaktioistaan on paljon luettavissa.
Yksi ei-potteristi koulukaverini tosin luki joskus pari ficciäni, ja piti niistä kyllä. Hänkin itse kirjoitteli toisinaan ficcejä, mutta lähinnä originaalia.

Vanhempani kyllä tietävät, että luen ja kirjoitan ficcejä. Muutaman hyvän (ja lyhyen) ficin olen pistänyt myös äitini lukemaan, mutta hän kun ei ole Potter -ihmisiä, niin eipä hän sitä hohdokkuutta oikein ymmärrä.
Joskus tulee puhuttua myös hieman heitä kummaksuttavista aihealueista, kuten PWP, K18 jne.
Ihan suvaitsevaisia vanhempani ovat, mutta kyllä se heitä hieman kummastuttaa.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Susihukka

 • Vieras
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #70 : 17.09.2008 20:55:23 »
Mun parhaimmat kaverit (Sanotaanko nyt vaikka, 1,2,3  ;) ) tietää mun ficcailuista.
Ykköstä ei kiinnosta se on vaan sillein että, jaahaa...  :(
Kakkonen on rekannut Finiin, mutta on kirjoittanut vaan yhen komman ja sekin vaan avan hakuun.
Mutta, kolmonen taas... Sekin lukee Pottereita ja on lukenut mun kirjottamia ficcejä.
(Näytin sille vähän pelokkaasti Kauhun Yö ficciäni, ja katsoin miten se siihen suhtautu. Välillä se purskahti nauruun ja katto mua ja me molemmat purskahdettiin nauruun(on sellanen refleksi että, jos toinen meistä alkaa nauraa niin sitten toinenkin nauraa)ja kun se oli lukenut ficcin loppuun, hän sanoi että, hyvä oli! (olin jo oikeasti vähän peloissani että, mitä se sanoisi siitä slash-parituksesta)Huhuh.)
Mutta, hän ei ole rekannut Finiin. (vielä, joulun lähellä vasta sitten kun se saa oman kannettavan  ;) )

Vanhempani eivät tiedä. (Tai no isä tietää sillein) Mutta, äiti saisi varmaan hepulin jos näkisi mun kirjottavan R- ficcejä...  ;D
Isä taas yleisimmin suhtautuu huumorilla koko asiaan. (Siltä saanki just hyviä juttuja. Oikein hupiveikko.  :D

Lainaus käyttäjältä: sokerijuurikas
fiorella tai joku sanoi että ihmettelee miksi ficcailua harrastavatkin mieltävät ficcailun homopornoksi, niin ilmaisin tossa aikaisemmin asiani vähän väärin. Tarkoitin että kaverini luulevat että minä luen vain jotain pornoa vaikka kyse ei ole siitä.

Ficcailuko muka homopornoa! Anna mun kaikki kestää! *vetää kiivaasti henkeä* Mutta, oikeasti ficcailuko muka homopornoa  -__-*, minun mielstäni se ei kyllä ole homopornoa, mainostetaanko PWP muka niin paljon? (Olen kyllä itsekin kirjoittanut sitä 2x kertaa ja (slashina) se on ihan samanlaista kuin, mikä muukin ficcailu, mutta siinä kerrotaan seksuaalisuudesta. Mutta että, "jos rating on heti korkeampi niin se on yhtäkkiä kavereiden mielestä pornoa tai jotain muuta yhtä paheksuvaa" anna mun kaikki kestää.  >:( )

Ooh, pisin kirjoittamani mielipide hommeli ikinä! *kumartaa itselleen* 

~ susihukan mielipidesensuri kuittaa..   :)

hymykuoppa

 • Kuolonsyöjätär
 • ***
 • Viestejä: 2 251
 • You won't get out of life alive - so chill.
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #71 : 18.09.2008 22:50:28 »
Joo, tulenpa tännekin taas höpöttämään. Minä en ole kertonut kavereille/ystävillen ficcailustani, vaikka tämä menee jo täydellisestä harrastuksestani. Minun ystäväni eivät ole sellaisia, joita niinkään kiinnostaisi kirjoittaminen tai kirjallisuus, vaan he ovat musikaalisia tai taiteellisia ihmisiä enimmäkseen.

Minua melkein hävettää, jos joudun jollekin sanomaan, että kirjoitan Harry Potter aiheisia ficcejä. Minusta se vain on jotenkin.. alentavaa näillä leveysasteilla? :D No ei nyt ollut oikea sana, mutta kun täällä ei ole sellaista Harry Potter-buumia, ja Harry Potter ficeistä nyt tulee luultavasti ensimmäisenä mieleen se, että kaikkien täytyy kirjoittaa kirjan kaltaisia tarinoita.

Niinhän se ei kuitenkaan ole, mutta en minä vain viitsi kertoa kellekkään. Oudoksuisivat sitä ainakin jossain määrin. Paras ystäväni on kyllä hyvin suvaitsevainen ja ymmärtäväinen ihminen, mutta emme me puhu tällaisista asioista koskaan. Hän ei ole mikään Harry Potter fani, kuten en oikeastaan ole enää itsekkään niin kiihkeästi kuin ennen.

Minusta tämä vain on niin mukavaa ja rentouttavaa aina koulupäivien jälkeen. Tähän maailmaan on niin mukava uppoutua, joten en viitsi sotkea ystäviäni tähän. Minulla on oikeastaan neljä erilaista elämää, ja tähän ystäväni eivät kuulu. Olen sen päättänyt, sillä tämä on harrastukseni. En tietenkään tarkoita sitä, että tämä olisi salaista ja noloa, mutta eivät minun ystäväni vaan kuulu tähän osaan maailmaani :)
Live the adventure of a lifetime.

if you're looking truth, beauty and freedom, fanfiction is the way to go.♥
Patoutunut humoristi.

Lunella

 • ***
 • Viestejä: 704
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #72 : 18.09.2008 23:49:40 »
Kukaan ei tiedä, muhhaahhaah! Vaikka käyn täällä joka päivä (ainakin melkein) ja ystäväni kysyvät sitten, että mitä mä oikeen teen aina iltasin koneella *köhköh*. Jos kertosin heille, että kirjottelen/luen just Hoodeeta, he varmasti ainakin kuolisivat järkytyksestä.
Eli ystäväni/kaverini eivät pidä Harry Potterista, paitsi yksi. Ja hänkään tuskin lukisi hoodeeta tai Sirius/Remusta, yms. Niin, ystäväni eivät myöskään taida tietää mikä on ficci. He varmaan olisivat, että: "Onks se joku verhojen tyylinen?" :D Eikä kukaan varmasti tajuaisi mitä ihmettä minä näen Draco Malfoyssa (joka on ehdottomasti todella ihana ja kuolattava hahmo niin kirjoissa kuin leffoissakin ja varsinkin ficeissä!!) Eivätkä he todellakaan ymmärtäisi miksi minä pidän Severus Kalkaroksesta, joka on myös todella hot. ;)

Eli lyhyesti: Ei, ystäväni eivät tiedä mitään tästä salaisesta harrastuksestani, ficcailusta.


Life is an illusion.hymykuoppa

 • Kuolonsyöjätär
 • ***
 • Viestejä: 2 251
 • You won't get out of life alive - so chill.
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #73 : 19.09.2008 15:07:03 »
HOI, nyt on tulossa hyvä juttu! :D
Me tehtiin galluppeja psykassa tossa alkuvuodesta, ja sitten yksien aiheena oli harrastukset. Toki kun nimettömänä palautettiin, niin laitoin sinne, että fanfiction. No, tänäänpä ne tulokset sitten esiteltiin luokalle, niin toinen niistä esittelijöistä sanoi, että joukossa oli myö joitain erikoisia, kuten jokin fanfiction, joka joku tyttö oli laittanut. En meinannut revetä tai mitään, kun katselin niiden esittelijöiden ilmeitä heidän siitä kertoessa :D

"Oli siel sellanen joku ihmeen fanfiksön, mistä ei kyllä kumpikaan tiennyt mikä se on."
"Niin, yks tyttö oli tainnu sellasenkin sinne laittaa, juu."
Kuuluu luokan takanta: "Heei, fanfiction." (=yksi oppilas oli kuullut siitä.)
*Itse hymestelen kellolle.*
Live the adventure of a lifetime.

if you're looking truth, beauty and freedom, fanfiction is the way to go.♥
Patoutunut humoristi.

Needled Laiho

 • Laihon nainen.
 • ***
 • Viestejä: 487
 • Suloinen pikku Wild Child
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #74 : 21.09.2008 08:06:34 »
Mulla mun ystävät tietää, ja koko luokka tietää, tein esitelmän fanfictionista *köhköh* Mutta jostain syystä mun kaverit mieltää ficcailun pornoksi. Tai siis että mä luen ja kirjoitan pelkästään pornoa, mitä en tee. Kaksi ystävistäni ovat myös täällä finissä, nickit ovat Eepuska ja Jeensku. Hekin tuntuvat luulevan, että luen pelkästään pornoa/slashia. No myönnettäköön, että en lue paljoa muuta kuin slashia, ja sitäkin usein NC-17... Kaverini eivät ajattele mitään pahaa finistä, mutta luulevat, että kopsissa on pelkkää pornoa, ja siksi luulevat, että luen pelkkää pornoa, koska pyörin paljon kopsissa, ja se on lempisivustoni *köhköh*

Äitini tietää myös, että kirjoitan ficcejä, mutta hän ei todellakaan tiedä, että millaisia ficcejä kirjoitan/luen.
They say drinking is a way to die
But at the end... Dying is a way to drink

Go, go Gryffindor!

Kuution kuusi tahkoa

maisamiisa

 • pähkinäpoika
 • ***
 • Viestejä: 1 740
 • nanana
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #75 : 21.09.2008 12:11:13 »
Huokailevat vieressä kun kirjoitan Pikku Myy-vihkooni (musta, kierrekantinen vihko jossa on kannessa valkoinen Myy : D äiti osti : D) kynä lievästi savuten ficcejä. Eivät voi tajuta, paitsi yksi, joka itsekkin yritti ficata kesällä koska minä edelle ficcasin, mutta lopetti sitten kun tajusi ettei kukaan lue Fall Out Boy-ficcejä, joita yritti rustailla -.- hyvä kun edes tietää Pete Wentzin.

Mutta joo, ihan suht rauhassa saan kirjoittaa, mutta ei kyllä kukaan lue, paitsi yksi kaverini joka lukee MCR-ficcejäni.
Sharpen up your teeth, your dreams are more than worth defending

Miss Salora

 • ***
 • Viestejä: 40
 • asd
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #76 : 12.11.2008 17:41:48 »
Hyvin suhtautuvat, kaksi lukee minuakin innokkaammin ja muutama ei edes tiedä mikä Harry Potter on, tai mitä "fic" tarkoittaa. *häpeää silmät päästään*
<grr3

Needled Laiho

 • Laihon nainen.
 • ***
 • Viestejä: 487
 • Suloinen pikku Wild Child
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #77 : 13.11.2008 07:13:21 »
Ai niin, minä olen nyt saanut sellaisen uuden ficcejä lukevat 'kaverin'. Heittomerkit siksi, etten vielä tiedä, onko hän oikea ystäväni. Tuo tyttö on lukenut kaikki julkaisemani ficit, ja nyt on ruvennut pyörimään täällä finissä tähtitornissa  ;D Heti kun annoin osoitteen, niin tuohan oli jo lukemassa NC-17 ficciä parituksena Harry/Cedrick  ;D
They say drinking is a way to die
But at the end... Dying is a way to drink

Go, go Gryffindor!

Kuution kuusi tahkoa

vjanna

 • Shadowman
 • ***
 • Viestejä: 206
 • Mary Ann's a bitch
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #78 : 13.11.2008 19:34:53 »
No hyvinhän ne suhtautuu,
mutta on niitä semmosiakin jotka ei edes tiedä mikä se ficci on
(ja suurin osa on niin huonomuistisia,
että joudun heille sen monesti selittämään ;)).
Sitten on yksi semmonen ahdasmielinen ja mahdollisimman
epäkaksimielinen ja aina, kun hänelle jostain ficistä alkaa selittämään niin
siltä tulee semmonen O_o-ilme (jota mä syvästi inhoan btw.).
Vanhemmat ei kyllä mitä minä päivisin täällä finissä hommailen.
Taisin kyllä kerran äitille jotain mainita, mutta ei se sitä enäään
muista.  :D
But I'm yours you know
And I'll love you still in hell

weiff

 • ***
 • Viestejä: 283
 • Three Words, Eight Letters and I'm Yours
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #79 : 13.11.2008 22:00:39 »
Tosiaan, oon rakkaille Potter-ystävilleni finiä mainostellut! ;pp ja ne on yllättyny ja ollu ihan vaaauu :o lukenu mun ficceiki. Mut sit nää epäpotteristit ni ne nyt ei tiiä yhtään mitää, tietää vaan et rakastan kirjottamistaaa ;pp (ja pottereita!) Perheen jäsenet jotkut on kuullu jotain ku oon selittäny, mut ei ne oikeen nekää tiiä mitä koneel hommaan. (vikaa?) Mut siis, kai ne ihan hyvin. : ))

weiff
Just trust me