Kirjoittaja Aihe: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?  (Luettu 129082 kertaa)

winterforest

 • ***
 • Viestejä: 83
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #20 : 10.05.2008 21:13:36 »
Joskus ala-asteen lopulla kun tutustuin ekan kerran ficceihin niin tulostin muutamat huumorificit ja vein kouluun. Niitä sitten luettiin kavereitten kanssa, ja muutama Pottereita lukematonkin kaveri tuli niitä nauramaan. Sillon keltään ei tullu mitään negatiivista. Kun sitten kasiluokalla aloin lukea vähän rajumpaa tekstiä ja selittelin koulussa Harryn ja Dracon rakkaudesta, niin monet vähän katto vinoon ja ihmetteli että saanko jotain kiksejä kahden miehen puuhasteluista :D Nykyään sitten oon mein kaveriporukassa se sekopää joka kattoo homopornoo. Vaikken oo ees koskaan katellu :D:D. Välillä jotkut Potterit lukeneet kaverit kysyy että oonko lukenu niitä tarinoita ja että missä luen niitä (ja taitavat unohtaa koko jutun heti kun ovat kysyneet kun kysyvät aina uudestaan).

Yks uudempi kaveri taitaa tietää tästä jutusta jotain kun kehui mun Make slash not war -t-paitaa. Ja se ite piirtelee välillä Legolas/Aragorn -fanarttia :D. Ja nyt myöhemmin tää sama kaveri katteli Deviantartista jotain CSI -fanartia ja luki fanfiction.netistä ficcejä. Ja sano että sen täytyy hankkia tunnukset Deviantartiin että voi katella kans k-18-kuvia :D. Joten hän ehkä on todennäköisin ficcien lukija.

Ja yläasteella huomautin kerran yhelle kaverille kahen tutun pojan käyttäytymisestä, ja alettiin sitten vakoilemaan niitä ja parittamaan toisilleen. Minkäs mä sille voin kun pojat istuu penkillä sylikkäin ja yhestä kulmasta se näytti siltä että olisivat hiplanneet toistensa perseitä :D. Ja tää kaveri kenen kanssa tätä harrastin niin tietää että mistä parituksista tykkään ja näin ja sille voin selittää tällasia juttuja :D
« Viimeksi muokattu: 29.11.2008 20:12:31 kirjoittanut winterforest »

amorito

 • ***
 • Viestejä: 566
 • FF100 11/100
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #21 : 10.05.2008 22:57:54 »
Ne kaverini, joiden kanssa eniten puhun kaikesta mahdollisesta, tietävät kyllä ja ovat tuotoksiani lukeneetkin ja tykänneet. Jos kerran julkaisen juttujani ventovieraille, miksen sitten kavereilleni? :D Tietysti kavereiden palaute on aina enimmäkseen sellaista "sä oot niin hyvä kirjoittamaan!", täällä sitä palautetta saa tarkemminkin ja anonyymina on jotenkin helpompi kirjoittaa sekä vastaanottaa ruusuja ja risuja. Eräällä Potter-fanilla kaverillani on kyllä aika jyrkkä mielipide ficeistä, mutta ehkä joku canon-ficci voisi sopia hänellekin. :D

Toinen ficcejäni lukenut kaverini kirjoittelee myös, Potter-fandomillakin kuulemma haluaisi mutta ei muka osaa. Perfektionismiin taipuvaisena varmaan ei usko tavoittavansa rowlingmaisuutta, mutta vielä en ole onnistunut vakuuttamaan että ficcejä on monenlaisia ja että hänen ficcinsä olisivat kuitenkin huippuja :D Ja harjoitustahan sitä vain kaipaa, jos on epävarma taidoistaan. Ficcaaminen on vain yksi kirjallisuuden muoto, kirjoittaisin kuitenkin jotain jos en ficcailisi.
I don't know what I've done or if I like what I've begun.

mocoma

 • Vieras
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #22 : 16.05.2008 18:02:26 »
Kavereiden ilmeet ovat aina näkemisen arvoiset, kun selitän mitä vihkojeni kansissa lukeva 'H/D' tarkoittaa. :'D

Siis yleisesti, kaikki tuntuvat suhtautuvan ihan... normaalisti. Aina kulmakarvat tosin kohoavat ja ilme on epäuskoinen, mutta.. niin. Yksi 'kaveri' jopa ficcailee itsekin.
Kavereistani läheisin ei oikein ymmärrä mikä slashissa niin viehättää, mutta hyväksyy asian joka tapauksessa, antaa selostaa ja lukee tunnollisesti kaikki räpellykseni. :'D Muut kysyvät asiasta aina kerran ja jättävät asian siihen.

Meidän luokan pojille tai vanhemmille ei tulisi mieleenkään kertoa, ahdasmielisinä kehottaisivat menemään mielisairaalaan. x__x''

dimples

 • ***
 • Viestejä: 110
 • ^___^
  • Blogi
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #23 : 17.05.2008 16:33:55 »
Muutama kaverini tietää harrastuksestani, useimmat heistä myös ficcejä lukevat ja kirjoittavat. Sitten on niitä jotka vieroksuvat ficcailuani, kuten vieroksuvat myös homoseksuaaleja, ja kun minähän luen slashiä.  ;)
Mutta heistä en jaksa välittää, tästä minä pidän, eikä kukaan voi tätä ottaa minulta pois.  :)

OFF: Pikkuinen lisäkysymys: Tietävätkö vanhempanne ficcailustanne?

Omilla porukoilla ei ole mtn tietoa ficcailustani, tai ylipäätänsä siitä, mitä netissä puuhailen.
Live, dance, laugh, write.

shira

 • ryövärintytär
 • ***
 • Viestejä: 184
 • ava © becca ♥
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #24 : 18.05.2008 21:35:53 »
Hei, tännehän on tullut paljon vastauksia. Mukava huomata, että tämä herättää keskustelua (:

Joo, tuohon lisäkysymykseen; Tietävätkö vanhempasi ficcailustasi?
Eivät ne tiedä. Tai, kyllä varmaan ainakin isä on nähnyt, kun olen ollut Finissä mutta ei mitään sen enempää. Tietää että tämä on Potter-sivusto, mutta kait se luulee Finin olevan joku samantapainen kuin Vuotis. Äiti taas on ihan pihalla; ei se varmaan aavistakaan mitään. Ropettamisestani kyllä tietää ainakin isä.

Mutta tosiaan, en osaa kuvitellakaan että kaverini tietäisivät. He inhoavat lukemista(ainakin suurin osa) ja kirjoittamisesta en uskalla puhuakaan. He inhoavat myös Pottereita, joten mitenkäs siinä sitten. Pakko vaan sopeutua, ja yrittää pitää juttu salassa kun kuitenkin torjuisivat koko ficcailun heti jos kertoisin. Kattoisivat vaan että no huhhuh, mikäs friikki tosta on tullut? Eikä kukaan tosiaan edes tiedä, mikä on ficci. Kirjoittelen vain iltaisin(klo 17 eteenpäin), heti kun olen kaverien kanssa koulun jälkeen ollut jonkun luona tai kaupungilla... Joskus jopa yritän inspispuuskassani kirjoitella samaan aikaan kun juttelen kamujeni kanssa mesessä, eikä kukaan tietenkään aavista mitään. Onneksi. Välillä vaan vähän ihmettelevät kun en vastaa pitkiin aikoihin. On hankalaa yrittää pitää tällainen asia salassa.

Sitä minä tässä vaan, että te, joiden ystävät tietävät ficcailustanne ja ficcailevat itsekin, tai edes lukevat tekstejänne, olette todella onnellisia. Olisin todella iloinen jos kaverini ymmärtäisivät kirjoittamisen taidon ja nauttisivat siitä, kuten minä. Sinulle, Jazz*, tahdon sanoa että olet hyvin onnellinen omistaessasi tuollaisia ystäviä. Pidä heistä kiinni.

~ shira

// Heeii, 100. viesti !! Wo-hoo !!  ;D

//// Pigwidgeon, pakko sanoa että avasi on ihana  ;)
« Viimeksi muokattu: 18.05.2008 21:37:34 kirjoittanut shira »

When you touch me it's so delicious

Lokitar

 • ***
 • Viestejä: 1 728
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #25 : 18.05.2008 23:30:17 »
Mun paras ystäväni rakastaa mun ficcejäni ja lukee niitä ihan innolla (varsinkin Adaraa). Toinen kaverini on ennakkoluuloinen ja kysyy että mitä järkeä tollasessa on, ja yksi kavereista lukee kans ficcejä mutta ei mun koska en kirjoita slashia xD luokkalaiseni eivät tajua koko ideaa mutta eivätpä kyselekään mitään kun kirjoitan matikan vihkooni jotain tarinaa :D

Luthien

 • ***
 • Viestejä: 203
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #26 : 20.05.2008 16:26:07 »
Vain kaksi kaveriani tietää ficcailustani :D Toinen ficcailee itsekin ja oli oikeastaan se, kuka sai minutkin innostumaan! ;)
Toinen ei itse ficcaile, mutta lukee kyllä ficciäni. Muuten hän ei juurikaan välitä asiasta.
Siskoni tietää myös ja hän kyllä pitää minua ihan friikkinä, vaikka luulen ettei se johdu pelkästään ficcailusta... ::)
Muut siitä ei sitten tiedäkään, enkä tiedä mitä siitä ajattelisivat.  :P
Wanna see how hard i can fall?

Afeni

 • Vieras
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #27 : 20.05.2008 21:25:33 »
On pitänyt vastata tähän jo pitkän aikaa ja muistaakseni en ole sitä kuitenkaan tehnyt x)

IRL kavereistani harva tietää minun ficcaavan. Kirjoittavan kyllä, mutta mitä, sitä he tuskin tietävät. Todennäköisesti eivät tiedä edes, mitä ficci tarkoittaa. Tietysti joku on saattanut eksyä kotisivuilleni ja järkyttyä ikihyväksi, mutta epäilen sitä. Heitä ei kiinnosta niin paljon. Luulen, että suurin osa suhtautuisi epäilevästi harrastukseeni, jos se selviäisi heille.. varsinkin K-18 femmen kirjoittamiseen ja tuskinpa ymmärtäisivät muutenkaan.

Nettikavereistani puolestaan taitavat tietää kaikki, eikä kukaan suhtaudu negatiivisesti. Osa lukee ficcejäni, osaa ei juurikaan kiinnosta. Suurimman osan kavereista netissä olen kuitenkin saanut juuri ficcifoorumien kautta, joten hyvin samanhenkisistä ihmisistä on kyse.

Vanhempani tietävät. Isää ei kiinnosta ja äiti panikoi, kun muistaa asian xD Äiti siis pelkää, että saan syytteen tekijänoikeuslain rikkomisesta ficcien kirjoittamisen takia. Olen selittänyt hänelle, kuinka paljon ficcejä netissä oikein on ja että esim. keskusrikospoliisilla tuskin on mitään mielenkiintoa alkaa ristiinnaulita ficcareita, mutta ei.. Äidille ficcaaminen on kauhea rikos, joka pitäisi kitkeä minusta pois.

Tästä syystä en luonnollisesti puhu vanhemmilleni aiheesta enää. Tietääkseni he eivät myöskään ole lukeneet mitään kirjoittamaani. Hekin voisivat helposti kotisivuillani käydä kääntymässä, mutta tietääkseni eivät ole. Ja toisaalta ehkä parempi niin. Äiti-parka voisi saada vielä enemmän harmaita hiuksia, jos tajuaisi, mitä hänen tyttärensä oikein netissä julkaiseekaan.

Kupla

 • Perisokea
 • ***
 • Viestejä: 916
 • So tell me, what is there to fear?
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #28 : 26.05.2008 15:36:35 »
Heh, pakko laittaa tähän vaikka onkin hiukan ohi aiheen.

Minua haasteteltiin tänään lehteen ja mainitsin, että aion kirjoittaa kesällä. Haastattelija kysyy, mitä kirjoitan.
M: "Fantasiaa ja sellaista..."
H: "Et kuitenkaan mitään harlekiinikamaa?"
Ystäväni suunnilleen kierii naurusta, kun minä ihan pokkana vastaan:
"En sentään."

:D Minä valehtelija. Jotenkin en vain oikein halunnut paljastaa, mitä oikeastaan kirjoitan sen "fantasian" lisäksi... ;)
I think I saw you in my sleep, darling,
I think I saw you in my dreams, you were
stitching up the seams on every broken promise
that your body couldn't keep.
I think I saw you in my sleep.
La Dispute: Such Small Hands

Hopsumort

 • used Confusion!
 • ***
 • Viestejä: 84
 • いつも眠い
  • Last.fm
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #29 : 03.06.2008 19:15:38 »
Minä, itse hurja ja mahtava(köhköh) Hopsumort, kirjoitan tänne pitkästä aikaa. :3 Milloinkohan viimeksi olin aktiivinen täällä... Empä muista. o_O No mutta asiaan, että ei mene ihan offiksi..

Elikkä siis, kyllä. Ystäväni tietävät, että luen ficcejä ja että myös kirjoitan niitä. (En tosin tykkää antaa omia ficcejäni heidän luettavakseen. Paitsi kolmelle... mutta he ovat ovatkin nettiystäviäni. Ystäviä tosin silti... noh. Ihsm. XD)

Ja moni ystävistäni myös itse lukee ficcejä. 8D Ja tiedän ainakin joidenkin ystävieni kirjoittavan myös itse ficcejä, en ole varma parista tyypistä jotka lukevat että kirjoittavatko he itse, mutta empä ole kysynytkään. 8D

Se joka toiselle kuoppaa kaivaa, se toisen kuoppaan pudottaa.

Enkeliprinsessa

 • Luihuisen Vampyyri
 • ***
 • Viestejä: 431
 • Would you be my vampire...?
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #30 : 06.06.2008 01:20:59 »
Minun kaikki kaverit ja ystävät ja jopa perhe tietää siitä, että kirjoitan ja että tulee kirjoitettua ficcejä.
Muutama kavereista/ystävistä kirjoittelee ja lueskelee itsekin ficcejä, joten he eivät ole moksiskaan. Paras ystäväni toimii betananikin ficeilleni ja originaaleille tuotoksilleni.
Olen myös luetuttanut äidilläni ficcejä, eikä hänkään pidä sitä kummallisena, huomauttelee jopa kirjoitusvirheistäni  ;D
Niille kavereille/ystäville, jotka eivät edes tiedä, mikä ficci on, olen joutunut selittämään juurta jaksain idean. Eivätkä hekään kyllä negatiivisella mielellä ole olleet tästä. Se on miun juttu ja he hyväksyvät sen osana minua, kuten kaiken muunkin.
Myös äitini hyväksyy siis ficcailuni, eikä pidä sitä yhtään kummallisena.

(Olen aina omannut liikaa mielikuvitusta ;))

hobby

 • ***
 • Viestejä: 155
  • http://darthenin.livejournal.com/
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #31 : 06.06.2008 12:30:09 »
IRL-kavereista puolet tietävät, hyväksyvät ja lukevat mukana. Puolet eivät tiedä, ja luulen että on parempi, etteivät tiedäkään :D

Nettikavereista kaikki tietävät ja kirjoittavat mukana. Johtuukohan siitä että olen finin ympyröissä/muissa ficcipiireissä heihin tutustunut?
Jumala ei heitä noppaa.

~Einstein

Thoughtless

 • Vieras
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #32 : 08.06.2008 20:21:12 »
Omat ystäväni (tai no osa) ficcailevat, mutta en ole heille kertonut että ficcaan myös itse. Joten... niin no, luultavasti suhtautuisivat hyvin :)

andine

 • ***
 • Viestejä: 54
 • when i see light, i see you
  • Livejournalini, add me :)
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #33 : 08.06.2008 21:44:39 »
Kyllähän nuo tietää aika monikin. Todella moni ystävistäni ficcailee samaten, tosin aivan eri merkeissä kuin Harry Potter. Ficcailu on tuon yhden kaveriporukan kanssa melko yhdistävä ja kiva juttu. Me jaksetaan väitellä parituksista, betailla toistemme ficcejä ja puhua ficeistä vaikka monta tuntia.

Ne taas sitten jotka ei ficcaile, pitää minua vähän hömpsähtäneenä homojen ääripuolustajana. Ei se minua haittaa, kun sitä vähän olenkin.

Äitinikin tietää ficcailustani ja suhtautuu siihen rennosti. On useimmiten jopa kiinnostunut siitä mitä kirjoitan ja niin pois päin.
Could we be much more gay? - Well, we are gay, but that's beside the point.

sokerijuurikas

 • ***
 • Viestejä: 373
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #34 : 12.06.2008 19:11:23 »
noh enpä oo viel törmänny muihin jotka lukee/kirjottaa ficcejä :D Että sitten kun ohimennen jollekki kerron tästä harrastuksesta niin reaktio on useinmiten: "lueksä HOMO PORNOO " sit vaa nauran joo älä yritä edes tajuta :D

Noh äitille tossa pari vuotta sitten mainitsin jotain vähän epäsuorasti asiasta joten ei hän nyt ota sitä vakavasti kun ei ihan ymmärrä mitä kaikki lukemani teksti kattaa :D

Eli kavereistani melkein kukaan ei tiedä ja jos tietävät, he pyörittelevät silmiään ja alkavat kritisoimaan asiaa suin päin.

Peikkolapsi

 • ***
 • Viestejä: 48
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #35 : 16.06.2008 17:27:08 »
Jakautuu tarkasti keskeltä kahtia. Parhaat kaverini ymmärtävät tämän ficiksikin kutsutun taivaanlahjan, ja ne pelkät kaverit ja hyvänpäiväntutut vieroksuvat suuresti, jos vahingossakaan kuulevat. Kyselevät useinkin miksi minä jotain sellaista epäaitoa roskaa luen, ja kun yritän selittää, tuhahtelevat kuuluvasti. Parhaat kaverit lukevat, jotkut kirjoittavatkin ficcejä ja rakastavat niiden maailmaa. Mutta eiväthän kaikki voi tykätä.

Bulla

 • Vieras
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #36 : 17.06.2008 17:14:36 »
Kaverit ei ennen tiennyt, että kirjoitin tai luin ficcejä. Ei vaan ikinä tullut oikeastaan puheeksi. Mutta sitten eräs ystäväni löysi Tom/Bill-ficcien maailman ja hurahti täysin. Olimme kaveriporukalla iltaa viettämässä heillä, kun tyttö alkaa innoissaan selittää asiasta nimeltä fanfiction. Ylpeänä sitten selosti kaikkia termejä (Slash, femme, flulff etc.) ja kun kaikki muut ihastelivat vieressä, minä nauroin partaani nurkassa. Kertoi ylpeänä että oli jo aloittanut kaksi T/B-ficciä ja samalla minä mietin mielessäni, että mitähän sekin tykkäisi, jos alkaisin paljastelemaan melko monen sadan Word-tiedostoni sisältöjä. Sieltähän olisi sitten löytynyt kaikkiea Harry Potterista The Beatlesiin.

Nykyään, vaikkei kukaan muu vieläkään tämän kyseisen kaverin lisäksi kauheasti ficcejä lue, on jo yleisessä tiedossa että meikäläinenkin niitä rustaa.

Kerran meinasin räjähtää, kun olin mennyt käymään vessassa, jättäen varomattomasti tietokoneeni auki. Olipa siinä sitten pikku tekniikanihmeet menneet kaivelemaan tiedostojani. Jotain Potter oneshottia siinä sitten lukivat, kun palasin. Ja ihan hyvää palautettahan sieltä tuli, joskin eräs huomautti, että enkö ole vähän liian vanha rustailemaan jotain Artemis Fowl-tarinoita, joita siinä oli myös auki.

En kyllä kauhean mielelläni ficcejäni heille näyttele, sillä en todellakaan ole paras vastaanottamaan kritiikkiä teksteistäni IRL. Sen takia myös pidän suuni yleensä kiinni, kun hieman avoimempi ystäväni omia T/B-pätkiään esittelee. Eipä silti, että niissä muuten mitään olisi vikaa, ihan kivat juonet aina, mutta oikeinkirjoitus ei taida olla hänen vahvinta alaansa.

Joten lopputulos on - kaikki tietää että minä ficcaan, mutta siihen se sitten jääkin.

Kivikausi

 • Retard
 • ***
 • Viestejä: 628
 • дьявол
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #37 : 22.06.2008 14:50:34 »
Kerran meinasin räjähtää, kun olin mennyt käymään vessassa, jättäen varomattomasti tietokoneeni auki. Olipa siinä sitten pikku tekniikanihmeet menneet kaivelemaan tiedostojani. Jotain Potter oneshottia siinä sitten lukivat, kun palasin. Ja ihan hyvää palautettahan sieltä tuli, joskin eräs huomautti, että enkö ole vähän liian vanha rustailemaan jotain Artemis Fowl-tarinoita, joita siinä oli myös auki.
Kryptausohjelma on vallan kätevä keksintö. ;) Saa ilmaiseksikin joitain. Salasana vaan ficcikansiolle tai jokaiselle ficille erikseen, niin eipä väärät nenät käy penkomassa.

Mutta ettei offiksi menisi täysin, niin omista kavereistani vain yksi tietää ficciharrastuksestani - tosin siitä on jo vuosia kun puhuttiin asiasta, joten todennäköisesti hän ei tiedä, että olen palannut tänne... On mukavaa pitää jotain ihan omana tietonaan.
Сам заварил кашу, сам и расхлебывай.

An I for detal.

Luihuinen_89

 • Yksinäinen kulkuri
 • ***
 • Viestejä: 1 025
 • Käsi käsessä kuljemme yhdessä ohi esteiden!!
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #38 : 22.06.2008 14:56:49 »
Kaverini eivät tiedä että ficcailen (Sillä minulla ei ole oikeastaan kunnon kavereita, ne vain ovat luokkatovereita), mutta perheeni suhtautuu siihen ihan hyvin ::) ja se on ihan hyvä juttu joskus saatan kysyä jopa heiltä ideoita mutta yleensä keksin ne itse ;)
Kaikki muuttuu, minäkin vaikkei sitä aina uskoisikkaan.

Mun ficci kokoelma

Uusi Mcr G/F
Trust Me

Smarou

 • ***
 • Viestejä: 364
Vs: Miten ystäväsi suhtautuvat ficcailuusi?
« Vastaus #39 : 22.06.2008 15:04:24 »
Muutama tietää mutta suurin osa ei.
Yhdessä vaiheessa aika paljon kavereitani pyöri finissä, mutta he lopettivat eivätkä varmaan tiedä että minä häärään täälä vielä. Kaksi kirjoittaa ja lukee itse ficcejä, tosin muilla foorumeilla, toinen välillä tääläkin. Muutaman poikapuolisen ystävän olen tarkoituksellisesti pelästyttänyt tällä. Tosin he eivät taida tietää että tämä on potter aiheinen sivusto, kunhan jotain "homo juttuja" luen.

Olen ehkä hieman pettynyt kun tämä ystäväni sai tietää uuden nimimerkkini täällä. Toisaalta se ei haittaa, kyllä tämä tiesi että käyn finissä eikä siinä mitään. Mutta nyt en voi olla ihan niin anonyymi kuin haluaisin. Nyt tiedän että yksi ihminen tuntee minut sekä täälä että irl, ja saattaa löytää jotain uutta minusta mitä en ehkä haluaisi paljastaa. Tosin olen vainoharhainen, hän ei niin paljon täälä käy, saati stalkkaa minua. -.-

(Eihän?)
~Kuin sokea auringosta, minä kerron teille rakkaudesta~