Kirjoittaja Aihe: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]  (Luettu 58353 kertaa)

Intia

 • ***
 • Viestejä: 122
Vs: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]
« Vastaus #160 : 24.08.2011 11:47:21 »
Eksyin katselemaan sun töitä enkä voi kuin ihailla! Ihan mahtavaa jälkeä. (: ...Ainakin ne, jotka pystyn avaamaan. DA nimittäin vihaa mua. -_-' En nyt mitään kauheen rakentavaa osaa sanoa, yritän vaan suostutella DA:n toimimaan koska haluan nähdä lisääää!
"Can we move on from this and focus on me?

Nikita

 • Epäinhimillinen
 • ***
 • Viestejä: 24
Vs: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]
« Vastaus #161 : 21.09.2011 19:14:38 »
Vau! Todella uskomattoman ihania ja hienoja! No joo siinä oli monta adjektiivia, mutta kuitenkin :D Rakentava palaute tais nyt unohtua tästä...
Auringon paiste
sadepiraroiden kaste
kaunis kuin kuolema
olemassaolostaan epävarma

Maddy

 • ***
 • Viestejä: 14
 • ava by eisitten
Vs: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]
« Vastaus #162 : 10.04.2013 01:42:05 »
apuva  :o
Tositositosi hianoja! vaikken mitään mistään taiteesta ymmärräkään...
Siis toi Torres!!!  ;D Tai Jasper! Tosi realistisen näkösiä.

Nirhaatko meikäläisen jos otan jonkun kuvan tietsikan taustakuvaks???

-Maddy
"I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all (through it all)
Even if saving you sends me to heaven" (Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel)
Banner by eisitten

Cilla

 • ***
 • Viestejä: 77
Vs: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]
« Vastaus #163 : 16.04.2013 19:07:28 »
Näitä kuvia katsellessa ei voi muuta todeta kuin vaude. Tämän olet varmasti kuullut jo aiemminkin, mutta sinulla on selvästi piirtämisen lahja. Minulla piirtäminen rajoittuu lähinnä tikku-ukkoihin, joten vähän kateellisenakin selasin kuvia lävitse, mutta on aina kiva katsella jonkun taitavan tekijän töitä.

Potter -aiheisista kuvista ehdoton suosikkini on Luna. Kuvassa on kivasti käytetty värejä ja vieläpä kirkkaita värejä, jotka sopivat hahmolle. Mielestäni Luna muistuttaa tässä aika paljon näyttelijäänsä Evanna Lynchiä, mikä ei ole huono asia. Mietin vain, että onko kuva piirretty sen mukaan, minkälaisen ulkonäön hahmo saa näyttelijän myötä vai oman kuvittelun perusteella, miltä sinun Lunasi näyttää. Täytyy Lunan ilmeestä sanoa, että se näyttää vähän vihamieliseltä. Kulmakarvojen asento saa sen jotenkin aikaan. Hienosti tässä on yksityiskohtia mukana. Voisin hyvin kuvitella Lunan käyttävän esimerkiksi tuollaista pullonkorkeista tehtyä kaulakorua.

Sekalaisista töistä tykkäsin eniten Kalevala: Pohjolan Tyttäret ja Kettu talviyössä -piirroksista. Pohjolan tyttäret on todella kaunis kuva. Maisema tuo heti Lapin mieleen. Revontulet on toteutettu hienosti, tuo värin vaihtuminen vihreästä häivähdykseen liilaa ja sinertävään, ja vieläpä se, että värit vaihtuvat myös siinä kohtaa, jossa Pohjolan tyttäret ovat, ettet ole heitä siis yhdellä värillä tehnyt ja jatkanut sen jälkeen seuraavalla. Pohjolan tyttäret eivät ole minulle hirveän tuttuja hahmoja (muistan Kalevalasta oikeastaan Ainon, Väinämöisen ja Joukahaisen), mutta nyt tuli kyllä sellainen olo, että pitäisi heti rynnätä kirjastoon lainaamaan Kalevala ja lukea näistä tytöistä.

Sitten tuo Kettu talviyössä on kanssa upea. Tästä kuvasta ja myös muuten Saunatontusta tulee aivan joulukortit mieleen. Tunnelmaa ainakin riittää, kun on täysikuu, savua tulee piipusta ja valot kajastavat ikkunoista. Omalla tavallaan siinä mielessä surumielinen kuva, että kuvan mökki on itse asiassa oikein kutsuvan ja lämpimän oloinen, mutta kettuhan jää ulkopuolelle. Toisaalta kun kuvassa on ulkopuolella eläin, kettu, niin ulkopuolisuus ei ole niin vahvasti läsnä kuin miltä se tuntuisi, jos kuvassa olisi esimerkiksi yksinäinen ihminen.

Toteanpa vielä kerran, että sinä osaat totisesti piirtää hienoja kuvia! Näitä oli ilo katsella.
from the road where the cars never stop going through the night
to a life where I can watch the sun set and take my time

Merle

 • ***
 • Viestejä: 74
Vs: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]
« Vastaus #164 : 17.07.2015 17:01:19 »
Ai että, näitä on ilo katsoa. Toinen toistaan hienompia töitä, erityisesti säväyttivät A Fox in the Night sekä Severus Snape.
Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy