Kirjoittaja Aihe: Harry Potter  (Luettu 9664 kertaa)

Larjus

  • Foorumiyandere
  • ***
  • Viestejä: 6 497
  • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
    • twitter
Vs: Harry Potter
« Vastaus #20 : 27.02.2024 22:46:39 »
Onko teillä mitään mietteitä tuosta HBO Maxille työstettävästä suuresta Harry Potter-sarjasta? Itse olen jotenkin sellainen, että vaikea uskoa koko projektin olemassaoloon ennen kuin se on katsojille tarjolla :D
Vaikka sitä onkin about koko elämänsä ollut sitä mieltä, että leffat jättivät niin paljon (liikaa) pois, ja monen Potter-fanin unelma olis tv-sarja, joka oikeasti sisältäisi tyyliin kaiken kirjoista, mä en oikee tiedä, mitä ajatella. Kun vaikka se just olis sitä, mitä teoriatasolla on halunnut, niin käytännössä...
Tuntuu kyllä vähän hassulta päätökseltä. valokin tavoin minäkin olen nähnyt paljon kommentteja siitä, että jokin muu Potter-aiheinen tv-sarja, vaikka kelmien sukupolvesta tai Tylypahkan perustajista, olisi paljon houkuttelevampi vaihtoehto kuin uusi tulkinta kirjoista. Olen itsekin samaa mieltä.

Mutta näyttelijöistä ja musiikista tuli itselle sen verran rakkaita, että on vaikea edes kuvitella joitain muita heidän saappaissaan.
Sama! Pakkohan se on myöntää, että leffat ovat ohjanneet tosi paljon sitä, millaisiksi hahmot kirjojakin lukiessa kuvittelen, niin on vaikea ajatella ketään muuta niihin rooleihin. Leffojen musiikitkin ovat niin ikonisia, että en mä osaa kuvitella velhomaailmaa ilman Hedwigin teemaa ja muita.
お~ラスティ
ファンタスティック
頭の中