Finfanfun.fi

Vapaa keskustelu => Saivartelija => Aiheen aloitti: Ansa - 26.07.2021 04:47:02

Otsikko: Annette, a film by Leos Carax
Kirjoitti: Ansa - 26.07.2021 04:47:02
Annette
(Musikaali draama)

Annette on  Leos Caraxin ohjaama ja Sparksin veljesten kirjoittama ja säveltämä musikaali, mikä sai maailman ensi-iltansa vuoden 2021 Cannesin elokuvajuhlien avajaisfilminä, missä musikaali voitti myös kultaisen palmun parhaasta ohjauksesta.

Annette kertoo;

Koomikosta nimeltä Henry (Adam Driver), jonka ura on laskusuunnassa, hänen oopperalaulaja vaimostaan nimeltään Ann (Marion Cotillard), joka on uransa huipulla, sekä heidän elämänsä mullistavasta lapsestaan Annettesta, jolla on erityislaatuinen kyky...

Elokuvaa on kuvattu hulluksi. Intohimoisen pakkomielteiseksi. Koomiseksi, mutta ilottomaksi. Sinemaattisesti erittäin kauniiksi. Sellaiseksi, mitä joko vihaa tai rakastaa.

Onko täällä muita, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta? Mahdollisten juonikuvioiden puinnista?

Itse en ole nähnyt elokuvaa, kun sitä ei ole saatavilla vielä, mutta Soundtrackin ja spoilereiden vuoksi on jonkinlainen kuva juonesta. Tai siis niin hyvä, mitä nyt abstrakteista taideleffoista voi nyt olla.

Olisi ihanaa keskustella aiheesta.
Otsikko: Vs: Annette, a film by Leos Carax
Kirjoitti: Abarat - 02.11.2021 05:11:51
Annette tulee näköjään Suomen elokuvateattereihin siinä joulukuun lopussa. Elokuva on herättäny mielenkiintoni. Ansa, tosi kiva kun herättelet keskustelua ja kirjoitit noin hienon aloitusviestin! Ehkä meen katsomaan kyseisen elokuvan sitten kun se on ajankohtaista ja mahdollista...