Kirjoittaja Aihe: Houkutus (+Twilight) || keskustelua niin kirjasta, kuin elokuvastakin  (Luettu 216770 kertaa)

Julma-Nala

 • Alfanarttu
 • ***
 • Viestejä: 3 092
 • Ia cen Alphasuttans' waalii, sen yxin on onni.
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #460 : 08.03.2010 18:26:21 »
Noihin lihavoituihin kohtiin pakko mainita, että kotiarestiin sun muuhun oli yleensä hyvä syy, esim. joku James tai Victoria. Ihmisen arviointikyky ei noissa kohdissa aina riitä. Ja varsinkin, kun Bella on tarpeeksi tyhmä mennäkseen itsehillintäongelmaisen suden luokse leikkimään, niin se tarvitsee kotiarestia. Edward toimi vähän niin kuin Charlien puolesta, koska tämä ei tiennyt ihmissusista tai vampyyreista. Edward sentään oli harjoitellut itsehillintää reilut sata vuotta ja osasi häipyä, jos se itsehillintä uhkaa pettää, Jacob olisi ihan oikeasti saattanut muuttua sudeksi ja tappaa Bellan siinä sivussa. Kävi lähellä monta kertaa

Tyypillistä Bellaa ajatella, kuinka juuri hän voi nostaa Jacobin murheiden alhosta, kun siihen ei kukaan muu pysty :P Onko pahempaa Mary Sue-biatchiä ikinä nähty?

~Nala~

*juoksee turvaan vihaisilta Jacob-faneja Felix Volturin selän taakse*

Sulla on erinomainen pointti. Tuo Bellan oma typeryys taitaisi todellakin vaatia hieman suurempaakin kotiarestia. Mutta olen silti sitä mieltä, että Edwardilla ei ole mitään oikeutta lukita Bellaa kotiinsa tai hajottaa hänen autoaan. ;)

Kuura: Tälläinen hyödytön välikommentti, että se auto olis kyllä pian hajonnut ihan itsekseen. Ja Edward kasas sen uudestaan, lopulta :D

Compete: Ei täydellinen, mutta parempi kuin Jacobilla, joka on ollut ihmissusi jotain pari vuotta, sitä meinasin :)

Ja sitten yleisesti: Minä tunnen Alicen tyylisen ihmisen, joka kieltämättä välillä väsyttää, mutta on loppujen lopuksi kiva.

Ja eikö koko kirjasarja ole sellainen, että se on kirjoitettu Bellan näkökulmasta, jolloin Edwardin vikoja ei juuri nähdä? Jacobin POV nelosessa kyllä tuo esiin sitä toista puolta. Ja kaikki älyttömät epäterve suhde -jutut voi kuitata sillä, että Edward on vampyyri; Twilightissa vampyyrit on kuvattu vastustamattomiksi näiden sitä halutessa. Bella oli kylläkin hyvin pottuuntunut Edwardiin siinä alussa, kun se oli tosi kryptinen ja kaikkea :D Loistokohta, kun Bella miettii, kuka "Stupid, shiny Volvo owner" oikein kuvittelee olevansa ;D

Niiden suhteessahan on mukana sitä vampyyrien "kumppanuusjuttua", että kaipa niillä ei sitten loppujen lopuksi ollut vaihtoehtoja :P No, se on fantasiaa, emmekä saa koskaan tietää, miten oikeassa elämässä olisi käynyt.

~Nala~

"Raiskaus? Check. Paha ikäero? Check. Graafista lapsipornoa mielellään raiskauksena? Check. Insestiä? Check.
Verta ja suolenpätkiä? Check. Raiskaajaan rakastuminen? Check... JULMA-NALA TÄÄ ON SUN!!!"

zilah

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #461 : 11.03.2010 09:43:45 »
Lainaus
Muita positiivisesti ajattelevia yhä mukana? Vai käyvätkö tässä topikissa yksinomaan ne, joita ärsyttää tuo ihkutus ja valtaisa suosio? Meikäläinen kun meinaan tykkää Twilightista edelleen kovasti, ficciäkin aiheesta omaksi ilokseni kirjoittelen. Vaikkakaan en Edwardista ja Bellasta
No ei tarvitse kaukaa etsiä, täällähän yksi sellainen on :D Pidän Twilightista edelleen. Ja vaikka Twaikusta ei mitään muuta hyvää keksisi, niin kyllä siitä ainakin ihan loistavia ficcejä saavat jotkut aikaiseksi. Vink vink, Zilah :)

Haha! Oikeassa olet!  :D Minä jätän ihan iloisesti ne kohdat huomiotta, jotka kirjassa ärsyttävät ja keskityn kirjoittamaan niistä, jotka kiinnostavat. Eli melkein mistä tahansa muusta kuin Edwardista/Bellasta/Jacobista.  On se muuten kumma, että ihan samalla tavalla ignoorasin sen dream teamin HP-fandomista, silloin kuin vielä sitä kynäilin.  Sivuhahmot ovat vain niin paljon kiinnostavampia, ja Twilightissa myös elokuvilla on minun koukuttumiseeni iso vaikutus. Tai pikemminkin niillä hottiksilla miesnäyttelijöillä... ;D


zilah

Annoy

 • Lännen paha noita
 • ***
 • Viestejä: 383
 • Dancing through life
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #462 : 14.04.2010 16:45:09 »
Aloin tässä juuri miettiä, että miten ihmeessä Katen kyky ei toiminut Bellaan? Sillä  Katen kykyhän on ihan fyysinen, se ei toimi mielen sisällä. Ja sitähän korostettiin miten Bellan kilpi on vain mentaalinen.
"What everyone does. Like you said. Hope."

Nej, du måste finnas, du måste
Jag lever mitt liv genom dig
Utan dig är jag en spillra
på ett mörkt och stormigt hav
Du måste finnas, du måste
Hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting
Om du inte fanns

Twilight_Lover

 • ***
 • Viestejä: 34
 • Nikki Sixx<3
Twilight Epäilys
« Vastaus #463 : 03.07.2010 15:59:55 »
niin kuka teistä katto twilight epäilyksen?:)
mun mielestä se oli hyvä ja xavier samuel osas näytellä hyvin riley biersiä:)
mikä oli teidän mielestä paras kohtaus?
http://www.youtube.com/watch?v=UlhnhyIabNs
mun mielestä toi oli hyvä^ :)
no niin, sanokaa teidän mielipiteenne leffasta.
ketkä oli teidän mielestänne söpöt näyttelijät?
hyvä kohtaus?
pelottava kohtaus?:)


// Sprig yhdisti aiheen Twilight-topicciin, keskustellaan elokuvasta täällä.
« Viimeksi muokattu: 03.07.2010 18:34:03 kirjoittanut sprig »
Mötley Crue <3<3

Annoy

 • Lännen paha noita
 • ***
 • Viestejä: 383
 • Dancing through life
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #464 : 03.07.2010 19:11:43 »
Mä kävin tänään katsomassa Eclipsen, ja yllätyin todella.

Voin ihan rehellisesti sanoa, että Eclipse on tähän mennessä paras elokuva tästä saagasta. (Ja tää on aika paljon mun suusta sanottuna, sillä olen aika lailla lytännyt edelliset elokuvat) Kokonaisuus oli hyvä, ja oli vain yksi tai kaksi hiukan ontuvaa kohtaa. Mutta muuten kaikki toimi todella hyvin. Koko elokuva oli kuvattu todella hyvin, kamera kuvasi mielenkiintoisia kuvakulmia ja ne maisemat oli jotain niin ihanaa. Ja musiikki oli kans todella hyvä.

Näyttelijät onnistu mun mielestä hyvin, paremmin kuin edellisissä elokuvissa. Stewart näytteli paljon paremmin kuin koskaan, oli tunnetta ja muutenkin se oli uskottava. Pattison oli ehkä hiukkasen jäykkä, mutta kuitenkin oli melko luonteva ja kyllä sitä näyttelemiseksi pystyi sanomaan. Ja Lautner näytteli myös hyvin tunteikkaat kohdat ja oli hyvä kokonaisuutena.
 
Sivuosat olivat yksinkertaisesti mainiot. Pidin todella paljon siitä että Riley nostettiin  suurempaan rooliin, se teki leffasta todella mielenkiintoisen. Ja Xavier Samuel näytteli erinomaisesti sitä. Victoria oli kans ihan hyvä, mutta pidin ehkä hiukan enemmän entisestä Victoriasta, Rachelle Lefevrestä, mutta kyllä Bryce Dallas Howard teki myös hyvän työn. Breetä näyttelevä Jodelle Ferland oli kans hyvä. Myös Cullenit olivat hyviä, etenkin Nikki Reed ja Jackson Rathbone (tosin mitä ihmettä sen hiuksille oli tehty? Ne oli kammottavat) Voltureista on vähän vaikea sanoa mitään, sillä ne olivat vain parissa kohtauksessa, mutta täytyy sanoa että Dakota Fanning on kyllä loistava. Jane oli kerrassaan karmiva.

Yllätyin vähän siitä, että Eclipse oli aika hauska. Siis ihan oikeasti, ei niin kuin Twilight ja New Moon, sillä ne olivat lähinnä noloja, mutta Eclipsessä oli oikeasti hyvää huumoria. Varsinkin Jacobilla. :'D

Eli, kokonaisuutena; paras leffa näistä. Ihan kirkkaasti. Aion kyllä mennä katsomaan uudestaan.
"What everyone does. Like you said. Hope."

Nej, du måste finnas, du måste
Jag lever mitt liv genom dig
Utan dig är jag en spillra
på ett mörkt och stormigt hav
Du måste finnas, du måste
Hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting
Om du inte fanns

Milgia

 • Kapteenska
 • ***
 • Viestejä: 1 790
 • He'd be Her Bert.
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #465 : 03.07.2010 19:28:28 »
Haluaisin nostaa tänne keskustelunaiheeksi yhden epicfailin lisää: miten ihmeessä Renesmee meni Bellan kilven läpi? Miten se pystyi antamaan niitä ajatuksiaan suoraan Bellasuskin aivoihin jos kilpi on mentaalinen? En tajua, mitä meni ohi? Vai onko tämä nyt joku eeppinen äidinrakkaus-juttu?

Lainaus
Todellaki on eeppine äidinrakkaus-juttu. :'D

Mä en kans tajuu tota. o_o mietitään.

On. Nääs heillä on taas aivan toisenlainen erityinen side toisiinsa, sen takia se menee mentaalisen suojan läpi, koska he ovat äiti ja tytär, esimerkiksi jos Esmellä olisi tämä mentaalinen suoja, Renesmee ei pystyisi antamaan niitä ajatuksia hänelle. Ymmärsitkö? Näin minä olen asian ymmärtänyt.

M
But deep within my soul, I'm glad the times have changed
As long as rock and roll and the Chevys stay the same.

It was me and you and Chevy.

Fell

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #466 : 03.07.2010 19:38:54 »
No, en edes aloita, mutta olenko mä ainoa jota karmii tämä tosiseikka, että kun Jake ja Nessie aloittavat intiimimmän suhteen niin Nessie on jotain seitsemän? No, toisaalta, eihän tässä sarjassa ikä taida paljoa merkata, pääasia on se, minkä ikäiseltä näyttää. Yäk.
Kannattaa muistaa, että Nessie kehittyy psyykkisestikin nopeammin kuin tavalliset muksut, ei se jää pelkästään fyysisen kehityksen tasolle (:

Lady Dynamite

 • ***
 • Viestejä: 1 703
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #467 : 03.07.2010 20:49:47 »
Mutta siis eikö ois aika karmivaa, jos oot 18 ja joku yli sata vuotias tulee vikitteleen sua. Paitsi no Edu yritti pysyä Belluskaisesta erossa, mutta Belluskainen oli avuton ja lyöttäytyi Edun seuraan.

Edin tapauksessa ikä on pelkkiä numeroita :D henkisesti ja fyysisestihän Edi ei kehity sen enempää, henkisesti ehkä ajan myötä kokemusten kautta, mutta muuten Edi on täysin 17-vuotias elävä kuollut. Ja bella on nekrofiili.

Minä en pidä Renesmeestä myöskään. Meyer siinä meni tekemään virheen, sillä se on ihan liian kaikkea. En sanoisi että täydellinen, mutta siinä on sitä kaikkea. Oliko siihen syynsä tehdä hahmosta sellainen vai en, sitä ei voi tietää.


Parisade

 • enkelten verta
 • ***
 • Viestejä: 422
 • Once upon a time in a fairytale
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #468 : 03.07.2010 23:08:20 »
Oi, jee, pääsen tunkemaan näppini tähän topiciin.

Twilight. Nelisen vuotta sitten kun sain kirjan ensi kertaaa käsiini, rakastuin siihen ihan täysin. Vampyyrit olivat mielestäni niin ihquja ja Edward Cullen maailman ihanin mies. Bellasta en silloinkaan pahemmin tykännyt, mutta olin rehellisesti sanoen sitä mieltä, että Houkutus oli paras kirja, mitä olin ikinä lukenut. Sittenmmin mielipiteeni on vähän muuttunut. En tiedä mistä se johtuu, ehkä siitä, että tulin vähän vanhemmaksi tai sitten siitä, että kirja sai yhtäkkiä ihan valtavaa suosiota osakseen, mutta minua alkoi ärsyttää koko Edwardin ja Bellan rakkaustarina ihan suunnattomasti.

Ensinnäkin on tämä Bella, josta jotkut ihmiset jostain ihmeen syystä yhä pitävät. Kamalahan se tyttö on, ehkä historian pahimpia Mary Sue hahmoja. Bella on kaunis ja suosittu ja ah-niin-suunnattoman epäitsekäs. Bella antaa kelle tahansa anteeksi mitä vain, sillä hän on luonteeltaan niin mahtava. Joka ikinen hänet tapaava pitää hänestä ja sitten BD:ssä hän saakin itselleen häikäisevän upean, täydellisen lopun rakkaan Edwardinsa ja typerän puolivampyyrimuksunsa kanssa. Bellan käytös ärsyttää ja ajatukset ärsyttää ja oikeastaa kaikki hänessä ärsyttää.

Sitten on se palvottu Edward, joka hieman Bellaa parempi hahmo, mutta hänen täydellisyyttään korostetaan ihan liikaa ja hän on kamalan hallitseva kontrollifriikki, joka ei anna tyttöystävänsä tehdä yhtään mitään. Kaksikon ihanainen kulta-Renesmee taas yhdistää Bellan ja Edwardin kaikki huonot puolet. Olen ehkä seitsemäntoista vuotiaana vielä liian nuori tajuamaan äitiyden ihanuutta, mutta minusta koko rakkaustarina meni ihan kuuseen Renesmeen takia. Yhtäkkiä se tytteli onkin tärkeämpi kuin kukaan muu, edes Edward. Suhteen romanttisuus meni siinä.

Minusta BD pilasi koko sarjan lopullisesti, lähinnä Renesmeen takia, mutta en myöskään tajua, että miksi hemmetissä jotkut vieraat vampyyrit muka olisi niin valmiita kuolemaan Cullenien ja Renesmeen puolesta. Bellasta tuli vampyyrinä entistäkin täydellisempi, hänellä on uskomaton itsehillintä ja kappas vain, hän taisi myös päihittää koko Volturien mahdin.
There are no rules in dreaming.

zalluzki

 • Kananmunan murskaaja
 • ***
 • Viestejä: 105
 • Oppia ikä kaikki
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #469 : 05.07.2010 21:55:15 »
En jaksanut selata viestejä taaksepäin, joten valitan nyt vaikka muutkin olis jo sen tehneet. ;D Häiritseekö teitä kahden jälkimmäisen elokuvan silmät? Kyllä mä tajuan että niiden kuuluu olla punaiset ja yliluonnolliset, mutta liika on liikaa. Tykkäsin paljon enemmän ensimmäisen elokuvan silmistä. Ja ne oranssi oranssit. Ihan karseet. Ja nyt tässä Epäilyksessä niillä kaikilla Culleneilla oli samaan aikaan oranssit silmät ja kaikilla oli yhtä aikaa mustat silmät, kun niitä janotti, kaikkia tasan yhtä aikaa. Outoo. Elokuva oli kokonaan iha naurettava.Seuraava spoilaa elokuvaa pahasti, niiin laitan pienellä. Jacob ja Charlie huumorillaan saivat pidettyä sen siedettävänä. Muuten iha täyttä kukkua.  ;D Anteeks nyt vaan. Ja miten ne vampyyrit kuoli voi jumatsuikka. Yheltä murtu puol päätä kerrallaan... Jasper oli iha outo. Sen hiukset oli iha kamalat ja piti käsiään koko ajan selän takana ku selitti. Ja se että Carlisle sai tyrmättyä Edwardin ku se käänty, ei voi olla mahollista. Edwardha ois kuullu sen ajatukset. Vai oonko nyt ihan tyhmä? ;D
Monestikko se sama virhe pitää toistaa?

aurore

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #470 : 09.07.2010 15:04:32 »
Vautsi, löysin tänne  :D
Komppaan Earaa täysin.
Aluksi Twilight oli ihana, täydellinen yms. mutta kun yhtäkkiä kaikki alkoivat tykätä siitä, niin minulla meni kiinnostus siihen täysin. Bella on niin täydellisen ihana ja kaikki pojat ovat lääpällään siihen, Edward niin "epäitsekäs" todellakin, stalkkaa Bellaa ku se nukkuu eikä anna olla Jacobin kanssa ja vielä kaiken kukkuraksi täydellinen puolivampyyri Renesmee. Mitäköhän Meyer oli syönyt keksiessään kakaralle nimeä ?
Leffoista Houkutus ja Uusikuu olivat järkyttäviä, mutta pakko myöntää, että Epäilys oli hauska ja sitä oli kiva katsella. Carlisle ja Jasper, nam <3
Fanfiction on siitä mukavaa, että hahmoja pystyy muunnella täysin ja joissain hyvissä ficeissä, se ei-Meyerin Bella on paljon hauskempi kuin Meyerin Bella(esim. Voiman Kilpien Bella on ihana <3).
Twilight-saaga on ihan jees, mutta ei minun lempparini.
Toivottavasti en loukannut ketään kärkevillä sanoillani ;s
~ a.

Garesu

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #471 : 13.07.2010 19:36:58 »
Minulla Tvailait-innostus alkoi siitä, kun ensimmäinen leffa ilmestyi. Halusin ensiksi lukea kirjan, jotta voin tuomita elokuvan sen perusteella. No, leffahan oli täyttä scheisseä mutta kirjoihin ihastuin. En ymmärrä miksi kaikki moittivat sitä ''paperin tuhlaukseksi'' yms. Minusta kirjasarja on hienoa tekstiä.

Houkutus oli alussa ihan mahtava, mutta loppua kohden teksti heikkeni hieman. Uusikuussa on vähän kökkö juoni mutta rakastan sitä loppua. Epäilys oli vähän sekava ekalla lukukerralla mutta kyllä se siitä aukeni. Aamunkoi on ehdoton suosikkini.

Onko kenenkään muun mielestä tuo Bree - kirja hieman turha? Minusta siinä on lievää rahastuksen makua. ;)

Wazlibi

 • ***
 • Viestejä: 25
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #472 : 14.07.2010 00:44:12 »
Onko kenenkään muun mielestä tuo Bree - kirja hieman turha? Minusta siinä on lievää rahastuksen makua. ;)

*KÄSI YLÖS*

Ehdottomasti ! (Yli) 20e kirjasta, joka on ehkä vähän yli 1/3-osa esimerkiksi Epäilyksen koosta.. Ei näin.

Mä odottelen niin kauan, että sen löytää kirjastosta. Jos tykästyn, ostan jos halvalla saa. Uutena en todellakaan raaski tuhlata rahojani ainakaan tähän läpyskään, en jaksa uskoa että se olisi ihan tuon 20 euron hintansa väärti. En osaa sanoa vielä vahvaa mielipidettä, koska en ole kyseistä opusta lukenut.

 Mieluummin mä olisin lukenut tarinan esim. Rileyn tai Victorian näkökulmasta. Bree ei mulle hahmona merkitse käytännössä mitään.  En tiedä mitä tämän kirjoituksella on haettu - kenties tämä on yritys syventää melkein merkityksettömiä sivuhahmoja ja tietenkin rahastaa ihmisiä ?  :P
''You are, so sweet, so sweet''

Garesu

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #473 : 14.07.2010 08:51:01 »
Onko kenenkään muun mielestä tuo Bree - kirja hieman turha? Minusta siinä on lievää rahastuksen makua. ;)

*KÄSI YLÖS*

Ehdottomasti ! (Yli) 20e kirjasta, joka on ehkä vähän yli 1/3-osa esimerkiksi Epäilyksen koosta.. Ei näin.

Mä odottelen niin kauan, että sen löytää kirjastosta. Jos tykästyn, ostan jos halvalla saa. Uutena en todellakaan raaski tuhlata rahojani ainakaan tähän läpyskään, en jaksa uskoa että se olisi ihan tuon 20 euron hintansa väärti. En osaa sanoa vielä vahvaa mielipidettä, koska en ole kyseistä opusta lukenut.

Juuri näin! Sen voisi jopa ostaa, jos se maksaisi vähemmän, mutta kaksi kymppiä kirjasta, joka kertoo periaatteessa merkityksettömästä hahmosta? Kirjoittaisi mielummin vaikka kirjan Alicen menneisyydestä, sen voisin ostaakin. >: ) Mutta luen sen kyllä mielenkiinnosta, jos kirjastoon ilmestyy.

//
Mutta siis eikö ois aika karmivaa, jos oot 18 ja joku yli sata vuotias tulee vikitteleen sua. Paitsi no Edu yritti pysyä Belluskaisesta erossa, mutta Belluskainen oli avuton ja lyöttäytyi Edun seuraan.

Edin tapauksessa ikä on pelkkiä numeroita :D henkisesti ja fyysisestihän Edi ei kehity sen enempää, henkisesti ehkä ajan myötä kokemusten kautta, mutta muuten Edi on täysin 17-vuotias elävä kuollut. Ja bella on nekrofiili.

Mäkin oon huomannu saman asian! Siis, vampyyrithan on kuolleita, niillä ei periaatteessa toimi mitkään muut kuin aivot -> bella + edu+ shag shag -> bella on nekrofiili! 8D Hoksasin tämän yhtenä päivänä kun kuuntelin Rammsteinin nekrofiliasta kertovaa biisiä. :')
« Viimeksi muokattu: 14.07.2010 09:26:49 kirjoittanut Garesu »

Garesu

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #474 : 15.07.2010 10:03:51 »
//
Mutta siis eikö ois aika karmivaa, jos oot 18 ja joku yli sata vuotias tulee vikitteleen sua. Paitsi no Edu yritti pysyä Belluskaisesta erossa, mutta Belluskainen oli avuton ja lyöttäytyi Edun seuraan.

Edin tapauksessa ikä on pelkkiä numeroita :D henkisesti ja fyysisestihän Edi ei kehity sen enempää, henkisesti ehkä ajan myötä kokemusten kautta, mutta muuten Edi on täysin 17-vuotias elävä kuollut. Ja bella on nekrofiili.

Mäkin oon huomannu saman asian! Siis, vampyyrithan on kuolleita, niillä ei periaatteessa toimi mitkään muut kuin aivot -> bella + edu+ shag shag -> bella on nekrofiili! 8D Hoksasin tämän yhtenä päivänä kun kuuntelin Rammsteinin nekrofiliasta kertovaa biisiä. :')
Haha, aivot ja penis:'D Koska eihän Bella ja Edu muuten ois saanu sitä ihanaa Nessietään. :'D En kyllä tajua, mikä Stephiin meni, kun se laitto sen nimeks Renesmee. :'D No ei, on se ihan ok nimi.

Ai niin, unohdin kokonaan Edun miehisen ulokkeen. Totta kai sekin toimii. ;D

(Jos joku muuten ihmettelee mitä tuo shag shag tarkoittaa, niin se on seksiä. En ymmärrä että mistä nuo ''äänitehosteet'' tuli. :'))

Oioi, sain rippilahjaksi 65 e ja saan vihdoin ostettua Aamunkoin! Ostan samalla myös Nälkäpelin kaks ekaa osaa <3

Adrianne Castellani

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #475 : 20.07.2010 16:51:40 »
Täytyy myöntää, että minusta The Short Second Life of Bree Tanner oli suunnilleen kirjasarjan paras kirja, kyynisesti ajatellen ehkä siksi, että kun Bree kuitenkin kuolee, siitä ei voi tehdä niin tajuttoman foundtruulaavaimsouhäpi-tyylistä. Reikiä juonesta tietysti löytyy, ja kirjoitustyyli iskee edelleen yhtä vähän (ja Bree on tietysti speshul snoufleik ja rakastuminen on törkeän nopeaa), mutta juonellisesti itse asiassa lähestulkoon tykkäsin.

Annoy

 • Lännen paha noita
 • ***
 • Viestejä: 383
 • Dancing through life
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #476 : 22.07.2010 13:13:44 »
Mä tykkäsin tuosta The Short Second Life of Bree Tannerista. Juoni oli hyvä, ja se selitti monta asiaa mitkä olivat jääneet epäselväksi Eclipsessä. Bree oli kiva hahmo ja tykkäsin myös Diegosta ja Fredistä. Sen luettuani oli vähän semmonen fiilis että Meyerin olisi pitänyt jättää Bree eloon.

Mua kyllä tosin ihmetytti ton kirjan suomennos. Moni kohta oli aika tönkkö ja korni. Ja Edwardia kuvailtiin "punapääksi". Mä nauroin sille varmaan puoli tuntia. :'D

Tuli vaan mieleen, että onko kukaan teistä lukenut Midnight Sunia? Mä aloitin eilen sen lukemisen ja olen jossain sivulla 45. Vaikuttaa ihan kiinnostavalta, ja onhan se kiva lukea jotain Edwardin näkökulmasta. Toivottavasti Meyer kirjoittaa sen jossain vaiheessa loppuun.
"What everyone does. Like you said. Hope."

Nej, du måste finnas, du måste
Jag lever mitt liv genom dig
Utan dig är jag en spillra
på ett mörkt och stormigt hav
Du måste finnas, du måste
Hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting
Om du inte fanns

Julma-Nala

 • Alfanarttu
 • ***
 • Viestejä: 3 092
 • Ia cen Alphasuttans' waalii, sen yxin on onni.
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #477 : 22.07.2010 13:32:08 »
Oon lukenu Midnight Sunia ehkä sivulle 70 ja oon nauranu sille, miten ärsyttävänä Edu on pitäny Bellaa :D Ei ikinä uskois, että ne päätyy yhteen, kun otetaan huomioon Edun ennakkoluulot ihmisiä kohtaan. Paljon viihdyttävämpi kuin Houkutus, jossa Bella vain ihasteli Culleneiden kauneutta ja paskat välitti siitä, että näissä oli jotain vialla. Myös kuvailu siitä, miltä vampyyrin jano tuntuu, auttaa Twi-ficeissä tosi paljon :P

~Nala~

"Raiskaus? Check. Paha ikäero? Check. Graafista lapsipornoa mielellään raiskauksena? Check. Insestiä? Check.
Verta ja suolenpätkiä? Check. Raiskaajaan rakastuminen? Check... JULMA-NALA TÄÄ ON SUN!!!"

fallenangel

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #478 : 04.09.2010 23:13:26 »
Heh, täällä ilmottautuu vannoutunut Twilight fani (; Eli sarjaan hullaannuin kirjojen kautta, ei leffoja ja kirjoja voi verratakkaan keskenään! Siis ensimmäinen leffa oli suorastaan ihan kauhee pohjanoteeraus, eli ihan floppi. Joo tiedetään se tehtiin pienellä budjetilla jne. mutta kuitenkin - näytteliät ei osannu hommaansa, kässärikää ei mikää paras ollu ja kaikki muukin oli vähä huonossa jamassa :p Toinen leffa sentää oli jo ihan kattomisen arvonen leffa, mut tää viimesin oli se paras ♥ (;

Mut kirjat menee edelleen leffojen edelle, niissä voi kuvitella hahmot ja tapahtumat paljon paremmiksi ja erilaisiksi kuin leffoissa (: Bree Tannerin kirja selkiinnytti ainakin paljon asioita mulle, siis kun ennen koko kirjaa ei ollu kunnolla päässy lukemaan/näkemään edes mielessään millasta toi elämä 'pahis vampyyri' leirissä oli, sen takia oli ihan kivaa päästä lukemaan tästäkin (;

Penber

 • Vieras
Vs: Houkutus (+Twilight)
« Vastaus #479 : 04.09.2010 23:19:34 »
Oon lukenu Midnight Sunia ehkä sivulle 70 ja oon nauranu sille, miten ärsyttävänä Edu on pitäny Bellaa :D

Uu. Mistä sitä voi lukea? :o