Kirjoittaja Aihe: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100  (Luettu 443 kertaa)

Hurrikaani

 • Uneksija
 • ***
 • Viestejä: 276
 • Your living your live only once. Remember that.
Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« : 01.02.2023 09:49:16 »
Punaisia sidoksia.
Paring: Albus/Gellert
Rating: oletan k 11
Warnings: Angst, drama, Mainintana veri
Summary: ”Moni asia voisi mennä pieleen ja peruuttamattomallakin tavalla.”
Beta: Ygritte


A/N: Heippa taas. Täällä on kovaa hautauduttu kouluhommiin ja kaikkeen muuhunkin. :DD Osa 17 ja tämän kerran sanalistan sanana toimii ”Punainen” Kesä 1889, Heinäkuu.
Ja haluan kovaa nostaa kiitokseen jälleen ihanasta ajatustenheittelystä ja apugooglailusta Ygritelle. Canonin sirpaleita on välillä vaikea löytää, varsinkin kun kirjoissa ei juuri tätä aihetta käsitelty. Onnea on ihanat oikolukijat ja ajatustenpalloittelukaverit. <3

---


Gellert oli hermostunut selatessaan kuumeisesti vanhan, haperon kirjan sivuja lävitse. Hän ei halunnut näyttää hermostuneisuuttaan ulospäin, mutta pelkäsi Albuksen huomaavan sen peittely-yrityksistä huolimatta. Tuon tarkkaavaisen miehen silmät tuntuivat näkevän suoraan Gellertin sisimpään, kaikkien suojamuurienkin lävitse.  Gellert oli myös edelleen hämillään siitä, kuinka helposti Albus oli suostunut hänen ehdotukseensa. Hän ei voinut uskoa onneaan ja tuuriaan. Ja siitä syystä Gellert ei ollut ehtinyt perehtyä verivalaan perusteoriaa enempää. Asia hermostutti häntä suuresti, moni asia voisi mennä pieleen ja peruuttamattomallakin tavalla. Eikä hänellä ollut vastauksia kaikkiin kysymyksiin!

Gellert oli kerännyt pöydälle pienen veitsen, Bathildan posliinikulhon, taikasauvansa, muutaman kynttilän ja pienen pussin epämääräisiä yrttejä. Gellert vilkaisi Albusta silmänurkastaan. Sinisilmäinen nuorimies mittaili katseellaan pöydällä olevaa veistä hermostuneen näköisenä.

”On se turvallisempi kuin sauvalla huitominen.” Gellert mutisi hiljaa, laskien katseensa maahan. Hän ei suoraan halunnut sanoa, ettei hän uskaltanut käyttää sauvaansa haavan tekemiseen, ettei tapahtuisi mitään peruuttamatonta. Tutkimuksia tehdessään hänen silmiinsä oli osunut lyhyt, muutaman lauseen mittainen teksti siitä, miten karmivalla tavalla kaikki voisi mennä pieleen. Hän ei halunnut, että kumpikaan heistä vuotaisi kuiviin valaa tehdessään.
”Ei se silti tee tästä vähemmän hermostuttavaa.” Albus kuiskasi ääni käheänä. 

”Niin. Aiotko muuttaa siis mieltäsi?”
”Jos olisin muuttanut mieltäni en olisi täällä.”
”Albus…”
”Gellert, hukkaamme vain aikaa. Minä olen tehnyt päätökseni, jos sinä et ole itse muuttanut mieltäsi, voisimmeko edetä?” Albus sanoi lukiten taas noiden uskomattoman sinisten silmien katseen Gellertiin. Pian Albus olisi hänen, monessakin merkityksessä. Gellert nyökkäsi, repien katseensa irti Albuksen silmistä.

Gellert tarttui sauvaansa, sytytti pöydällä olevat kynttilät nopeasti, ja levitti ne tasaisen välimatkan päähän toisistaan. Tämän jälkeen hän tarttui yrttipussiin, levittäen siitä pienen, tasaisen ympyrän vaalean posliinikulhon reunoille. Makeahko tuoksu täytti ilman. Gellert laski kulhon takaisin pöydälle kynttilöiden keskelle, kääntäen katseensa sitten Albukseen, joka astui varman näköisenä lähemmäs pöytää. Gellert katseli Albusta, nähden oman kuvajaisensa heijastuvan tämän silmistä. Nuori mies henkäisi, ja tarttui lyhyeen veitseen käsi jännityksestä täristen.

”Anna minä.” Albus kuiskasi, tulkiten ilmeisesti Gellertin käsien tärinän pelkona tai hermostuneisuutena. Gellert ei korjannut oletusta, vaan antoi  Albuksen ottaa veitsen hänen kädestään. Albuksen ote oli liioitellun vakaa. Gellert nosti sauvansa valmiiksi, nyökäten lyhyesti tuntien sydämensä hakkaavan luonnottoman kovaa.

Albus viilsi veitsellä omaan etusormeensa kevyen viillon. Vaaleaa ihoa vasten viillosta nouseva punainen veri piirtyi selkeänä esiin. Gellert ojensi omaa kättään kohti Albusta, joka viilsi samankaltaisen viillon Gellertin sormeen. Yksissä tuumin kaksikko ojensi kätensä pienen posliinikulhon ylle, ja veripisara molempien sormesta tippui kulhon pohjalle. Albus laski veitsen kädestään, tarttui omaan sauvaansa, ja nyökkäsi sitten itsekseen. Gellert ojensi sauvansa pienen kulhon ylle samaan aikaan Albuksen kanssa. Nuorten miesten katseet kohtasivat, ja molemmat vapauttivat samaan aikaan äänettömän taian. Huoneessa välähti tumma, punertava valonvälähdys, joka sai Gellertin sulkemaan silmänsä hetkeksi.

Kun Gellert avasi silmänsä, hän näki, kuinka hopeanauhainen riipus roikkui ilmassa. Hopeisesta ketjussa oli kiinni verenpunainen riipus.  Gellert laski sauvansa alas, ojentaen kätensä riipusta kohti. Nuori mies tunsi, kuinka hänen sydämensä tykytti, ja hänen oli vaikea uskoa mitä he olivat juuri tehneet. Riipus tuntui kylmältä ja kevyeltä, kun Gellert poimi korun ilmasta. Gellertin eriparisilmät kohtasivat Albuksen sinisten silmien katseen. Leveä virne kohosi Gellertin kasvoille ja tunteenpuuskassaan hän syöksyi Albuksen syliin halaamaan tätä.

”Me teimme sen Albus. Me onnistuimme” Gellert sanoi nauraen puoliääneen. Albuksen kädet sulkivat Gellertin lämpimään halaukseen ja Gellert tunsi villiä riemua. Kaikki järjestyisi, ja hän voisi luottaa siihen, ettei Albus pettäisi häntä, tapahtui mitä tahansa.
Nuori mies irrottautui halauksesta melkein yhtä nopeasti, kuin oli siihen heittäytynyt. Leveä lähes mielipuolinen virne kohosi Gellertin kasvoille, eikä hän vaivautunut peittämään sitä. Se huolellisesti koottu ulkokuori, jota Gellert oli tottunut pitämään yllä, mureni. Ja vilauksen ajan oli nähtävissä kuva siitä nuoresta miehestä, joka hän oikeasti oli.
Albuksella oli selvästi vaikeuksia kohdata hänen katsettaan, sillä tämä käänsi katseensa vastapäiseen seinään. Gellert ei välittänyt.  Albus olisi hänen puolellaan, tapahtui mitä tahansa. Gellert kuuli omassa äänessään kylmän ja laskelmoivan sävyn, jota hän yritti yleensä piilotella, mutta sillä ei ollut nyt mitään merkitystä. Hän oli melko varma, että näki Albuksen olkapäiden jännittyvän, vaikka tämä ei muuten vaikuttanutkaan reagoivan äänensävyyn.

“Yhteiseksi hyväksi, Albus.”
Ei unelmiin uskominen ole lapsellista.
Listaukseksi haukkuvat

Ygritte

 • ***
 • Viestejä: 175
 • [igrit]
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #1 : 01.02.2023 14:46:01 »
Siis tää on ihana!! Olen sanonut tämän jo varmasti kymmenen kertaa, mutta ihan mieletön jatko-osa. Menee ihan kylmät väreet tuosta lopusta!

Tähän lukukokemukseen kun vielä yhdistelee niitä aiempia lukuja, sitä, miten toivottamassa tilanteessa Albus kokee olevansa ja miten Gellertiin tarttuminen tuntuu olevan ainoa onnea tuova asia, sitä parempi tästä tulee. Tämä tunnelma on niin täydellinen tässä, rakastunut Albus kokee, että hän hallitsee tilannetta, jopa auttaa Gellertiä jouduttamaan suunnitelmiaan.

Mutta Gellertin saatua haluamansa hän ei mitenkään kykene enää pitämään todellista minäänsä salassa. Ja käyttää Albuksen omia sanoja tilanteessa, joka saa Albuksen ymmärtämään, että kaikki ei ole niin kuin piti. Vai ymmärsikö Albus vai haluaako hän vielä kieltää kaiken ja takertua Gellertiin entistä epätoivoisemmin? Jatko-osia odotellessa :D

Ah, kiitos, kun kirjoitat tätä<3 Ja minä ehdottomasti edelleen autan ja heittelen ideoita, jos tarve on<3

Hurrikaani

 • Uneksija
 • ***
 • Viestejä: 276
 • Your living your live only once. Remember that.
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #2 : 04.02.2023 13:10:37 »
<3 oot Ygritte kultaa. :3

"Kamalinta" tän osan jäljiltä oli ehkä se et mun päässä kuhisee seuraaviin osiin ideoita. :D tää on ollu kyl tähän mennessä kiva matka kun itsellekään ei oo ollu aina ihan selvää mihin suuntaan tässä ollaan menossa. :DLähetetty minun M2006C3LG laitteesta Tapatalkilla

Ei unelmiin uskominen ole lapsellista.
Listaukseksi haukkuvat

Lizlego

 • ***
 • Viestejä: 870
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #3 : 13.02.2023 13:23:21 »
Tämä on ihanan kaksijakoinen. Ensin jotenkin romanttisen tuntuinen, mutta lopulta sitten kuitenkin jotain muuta ja päällimmäiseksi tästä jäi kusetuksen maku. Nyt on Albus saatu kiikkiin eikä enää irti pääse, vaikka alkaisi kaduttaa ja vaikka näkisi, mikä Gellert todella on. Kamalaa miten rakkaus voi tehdä niin sokeaksi. Gellert sai mitä halusi, mutta saiko Albus. Tämä oli aika paha ja jatkoa ajatellen pahaenteinen.

Hurrikaani

 • Uneksija
 • ***
 • Viestejä: 276
 • Your living your live only once. Remember that.
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #4 : 13.02.2023 20:03:07 »
Kiitosta kommentista Lizlego!:3

Tää oli kyl kamalaa kirjoittaa koska sääli tässä tulee vaan Albusta kohtaan. :D Albus rukkanen.
Ei unelmiin uskominen ole lapsellista.
Listaukseksi haukkuvat

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 1 759
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #5 : 16.02.2023 15:17:06 »
Ahh, ihanaa jatkoa. ^^ Minusta tässä oli hauska viba, ihan kuin tässä olisi ollut kaksi teiniä tekemässä jotain rituaalia, jonka ohjeet löysivät netistä. Ja siis ilman mitään taikuutta tai verivaloja. Rikotaan sääntöjä, venytetään sallittavuuden rajoja, ollaan teinejä ja tehdään tyhmyyksiä. Koska kyllähän tässä molemmat tyhmästi eivät ajatelleet kauhean pitkälle, mitä verivala lopulta tarkoittaisi. Juuri siksi tuntui, että he olivat ihan nuoruuden puuskassa - ja tässä tapauksessa rakkauden sokaisemana - tekemässä jotain, mitä eivät kunnolla ymmärtäneet, eivätkä osanneet ajatella seurauksia. Mitä teinit saattavat muutenkin tehdä, eivät vain, koska ovat nerokkaita velhoja ja haluavat "parantaa" maailmaa.

Lainaus
Leveä virne kohosi Gellertin kasvoille ja tunteenpuuskassaan hän syöksyi Albuksen syliin halaamaan tätä.

Minä jotenkin näin tämän Gellertin naamion riisumisen tulevan jo tässä esiin. Hänen ensimmäinen, peittelemätön reaktionsa oli huojennus ja halu halata Albusta. Hän voisi nyt aina luottaa Albuksen tukeen ja siihen, että he olisivat erottamattomat. Gellert ei ole koskaan selkeästikään voinut luottaa keneenkään, eikä voi luottaa edes Albukseen, vaikka tämä kuinka sitä vannoisi ja näyttäisi olevansa luottamuksen arvoinen. Sitten vasta tuli se ilkeämpi ajatus, että Albus on nyt hänen otteessaan. Ja koska minä ajattelen asian aina niin, että Gellert oli ja pysyi aina rakastuneena Albukseen, oli rakastuneempi kuin suostui itselleen myöntämään, paitsi ihan elämänsä viime metreillä kenties, joten hänestä oli helpompi ajatella, että hänen suurin motivaationsa oli pystyä ohjailemaan Albusta, että he saavuttaisivat tavoitteensa. Koska Gellert ensiksi halasi Albusta ja sitten vasta päästi naamion tippumaan. Vai päästikö yhden naamioistaan tippumaan? :D Gellert on niin nerokas hahmo ja rakastan hänen eri puoliaan ja olet taas osannut esittää niitä todella mehukkaasti. ^^
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

Hurrikaani

 • Uneksija
 • ***
 • Viestejä: 276
 • Your living your live only once. Remember that.
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #6 : 16.02.2023 16:02:39 »
Ihanaa Meldis et löysit tän pariin. :3 Seuraavakin osa on jo julkaistu, se on piilossa iskunkiertokujalla jos sitä ei oo bongannut. :D (Mainostan julkeasti.)

Ah ja voi kiitos kovaa kehuista, Gellertiä on mun mielestä tosi paljon vaikeempi kirjoittaa kuin Albusta, mutta kiva kuulla et oon tässä onnistunut. <3 Toisaalta oon aika paljon joutunut tekee pohdintatyötä et miten Gellerttiä kirjoittaisi ja miten hän missäkin tilanteessa toimisi.

Kiitos vielä hurjana kommentista <3
Ei unelmiin uskominen ole lapsellista.
Listaukseksi haukkuvat

valokki

 • ***
 • Viestejä: 690
Vs: Punaisia sidoksia. K-11 Albus/Gellert ff100
« Vastaus #7 : 18.03.2023 16:43:59 »
Olen vähäksi aikaa pudonnut nyt tämän tarinan kelkasta, mutta koitan tässä hiljalleen päästä takaisin kyytiin! Ja mentiinpä tässä tosiaan jo todella syvälle juonessa! Vaikka tätä verivalaa onkin pohjustettu jo paljon ja lukija on kyllä tiennyt sen tulevan, tuli se silti jotenkin yllätyksenä. Olit luonut tässä todella intensiivisen tunnelman ja tuo koko rituaali kuulostikin vähän pelottavalta, ettei mikään ihme, että molempia tässä jännitti. Molemmat olivat kuitenkin selvästi vakavasti sitoutuneita tähän, kun uskalsivat tehdä tämän ja mennä rituaalin loppuun asti omasta jännityksestä huolimatta.

Kuten Meldiskin tuossa aiemmin sanoi, tuntui siltä, että Gellert päästi nyt viimein suojauksensa oikeasti alas, mikä näkyi hänen avoimessa reaktiossaan verivalan onnistuttua. Hän voi nyt viimein luottaa kunnolla Albukseen ja siihen, että he tulevat varmasti olevan tiimi loppuun asti. On toisaalta melko surullista, että jonkun täytyy saada tällainen ulkoinen vakuus ennen kuin uskaltaa oikeasti luottaa toiseen ihmiseen. Ja siis oikeasti vielä tosi painava vakuus, kun luottamuksen rikkomisella uhkaa omaa henkeään.
Albuksen reaktio tässä kiinnitti eniten huomiota. Tämän osan alussa hän oli vielä mukana ja juttelikin, vaikkakin hermostuneena. Lopussa tämä kuitenkin selvästi sulkeutui kuoreensa, eikä sanonut enää mitään tai katsonut Gellertiä silmiin. Vaikutti siltä, että Albusta alkoi jo tässä kohtaa kaduttaa, mitä hän oli mennyt tekemään, mutta kuten tässä muutkin ovat jo sanoneet, rakkaus voi pahimmillaan tehdä sokeaksi.

Kiitos jälleen uudesta osasta! :)