Kirjoittaja Aihe: Kylmästä lämpimään | K-11, UST-mökkilomahömppä (Markus/Rami), raapale  (Luettu 3079 kertaa)

Parris

 • menteur artistique
 • ***
 • Viestejä: 3 220
Nimi: Kylmästä lämpimään
Ikäraja: K-11
Genre: mökkilomahömppä, UST
Hahmot: Markus/Rami
Haasteet: Spurttiraapale V (kierros 37, maanantai 31.1.), Ota koppi: eli haaste juuri sinulle (tämä kuva, käytä jotain opinnoissasi oppimaasi siistiä faktaa, kaksisanainen aloituslause), Ficlet300 (sanalla 271. Hieroja)

A/N: Halusin vielä kirjoitella lyhyen tekstin tuohon Kaarneen erinomaiseen haasteeseen, ja inspiroiduin etenkin kehityspsykassa vastaan hiljattain tulleesta faktasta. Spurttiraapale kaipasi idean tälle päivälle, ja totesin, että nythän on mainio mahdollisuus lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Enjoy <3
”Ei sukkia? Rakas, onnistuitko sinä ihan oikeasti unohtamaan kaikki sukat kotiin?”

Markus kallisti päätään Ramin suuntaan ja katsoi silmälasiensa yli.

”Kai tiedät, että jo kaksivuotias lapsi ymmärtää ’kaiken’ käsitteen? Että kun pyydän sua varmistamaan, että onhan kaikki nyt mukana, niin se tarkoittaa myös sukkia?”
”Hei, äläs nyt käytä niitä kehityspsykologian faktoja miuhun. Mie luulin pakanneeni kaiken!”

Vaikka Markuksen äänensävystä kuuluikin läpi pieni närkästys, hänen kasvoilleen oleva ilme oli omiaan saamaan pysäyttämättömän naurunpurskahduksen livahtamaan Ramilta ilmoille. Markus pudotti matkalaukun kannen käsistään ja kaappasi poikaystävänsä halaukseen.

”Voi sua pöhköä.”
”Mie tiiän vielä, missä ne sukat olisivat. Mie muistan, mihin jätin ne.”

Rami painoi kasvonsa Markuksen rintakehää vasten ja hihitti hytkyen. Kaksikko pyöri paikoillaan ympäri hetken kunnes kaatui takanaan olevalle laverivuodesohvalle. Markus huokaisi ja tiiraili vuokramökin parven reunaa kiertävää kuvitusta, joka oli täynnä lehmiä pellolla. Piirustustenkin mukaisesti paikka oli keskellä maaseutua – täydellinen ja halpakin lomapaikka, mutta osa moderneista luksuksista puuttui ja esimerkiksi vesi piti hakea itse kaivosta.

”Täällä tulee yölläkin varmaan kylmä.”

Rami pompahti parempaan istuma-asentoon Markuksen viereen, kädet edelleen kiedottuna tämän ympärille, ja hymisi hetken miettien.

”Nooooh, miulla on siihen ratkaisu. Kuules…” – Rami liu’utti jalkansa Markuksen jalkojen alle ja potkaisi lattiasta siten, että Markus oli nyt melkein hänen sylissään – ”… mie voin lämmittää siun jalkoja, pyydät vaan. Tiiät, etten oo turhaan hakeutunut hierojaksi – asiakkaat rakastaa, kun miulla on lämpimät kädet.”

Rami irrotti otteensa Markuksesta ja kahmaisi tämän oikean jalan käsiinsä. Sitten hän painoi peukaloillaan jalkapohjasta ja jatkoi järjestelmällisesti koko matkan paksuihin reisiin asti. Koko huolellisen prosessin ajan Markus vapisi tyytyväisyydestä; Rami selkeästi tiesi, mitä teki. Rami toisti saman vielä vasemmalle jalalle ja reiden yläosaan päästyään huomasi, että Markuksella näytti olevan piukat paikat vielä hieman ylempänä.

”Pitäisikö tuollekin tehdä jotain?”

Markus nuolaisi huuliaan ja ruttasi itsensä pystyasentoon pussaamaan Ramia.

”No siis, en mää pahaksi pistä, jos tämä on kokovartalopalvelun hierontatalo…”
”Pyh pah!”

Rami nauroi Markuksen ehdotukselle ja tyrkkäsi hänet sylistään pois. Tämän kasvoilta näki, että jotain olisi voinutkin tehdä, mutta Rami tunsi kyllä poikaystävänsä.

”Jatketaan illemmalla. Ja voin maksaa sulle luonnossa näistä, jos et säkään pistä pahitteeksi…”
”Sovitaan niin.”

Rami virnisti, antoi pitkän pusun Markuksen poskelle ja hyppäsi sitten tutkimaan sukattoman matkalaukun arvoitusta.
« Viimeksi muokattu: 31.01.2022 22:44:58 kirjoittanut Parris »

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 926
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Aww, onpa söpö ja lämmittävä mökkilomahömppä. :-* Jotenkin tästä tekstistä huokuu sellainen rentous ja levollisuus, kun ollaan lomalla eikä ole oikein kiire minnekään, vaan saa kaikessa rauhassa perata ja purkaa tavaroita ja vaikka sitten unohtua leikkimieliseen sananvaihtoon ja naljailuun kesken sukkienetsintäoperaation. Mikseipä johonkin muuhunkin - Ramin hierojatausta ja siitä kumpuavat kädentaidot ovat hauska yksityiskohta, ja se johtaa luontevasti fyysisiin reaktioihin ja pieneen kiusoitteluun USTin merkeissä. ;D Voi Rami minkä teit, mutta ehkäpä myöhemmin on luvassa sitten jotain vielä kuumempaa! Kaksikko vaikuttaa tuntevan toisensa hyvin ja tulevan mainiosti toimeen, mikä ilmenee paitsi Ramin hierontakäsittelyn strategisesta ulottuvuudesta, myös esimerkiksi siitä, miten kumpikaan ei kilahda sukkien puuttumisesta, vaan Markuksen unohduskin on lopulta pikemminkin vain huvittava ja hellyttävä sivuseikka.

Inspismuruset esiintyvät tässä tarinassa luontevasti, ja etenkin tuon kuvan tunnelma on mielestäni ihanasti aistittavissa. Ei ehkä ihan perinteisin mökki lehmäkuvituksineen, mutta sitäkin tunnelmallisempi ja kodikkaampi!

Kiitos paljon tästä hyvän mielen söpöilystä! :) -Walle


lately I’ve been looking hard
where is my love, where is my luck, where is my faith


my reason to die another day

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 064
Tsihii, olipas tämä söppänä pieni tunnelmapala.
Vasta jälkikäteen tietysti kiinnitin huomion UST-mainintaan genreissä😂 koska siis olisi sitä hiplailua ja hieroskelua lukenut enemmänkin... ::)
Ihan helposti voi sukat unohtua, ne on sellainen itsestäänselvyys, että niiden melkein olettaisi olevan siellä laukussa pakkaamattakin.
Tästä jäi hyvä mieli, vaikka nyt toisaalta jäi myös hirvittämään ajatus sukattomasta elosta jossain lappimökissä, jossa ehkä vetää🙈

~Violet kiittää

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Kineza7

 • ***
 • Viestejä: 322
No voi että. Tässähän oli mukava tunnelma. Ja siis mä myönnän, voisin hyvin unohtaa sukan jos toisenkin, vaikka joku olisikin kysynyt, että onko kaikki mukana. No nämähän on tulkintakysymyksiä vai miten se nyt menikään. Tykkäsin tästä kaiken kaikkiaan, tässä oli mukava tunnelma, hirveän hyvin tästä sai juuri sellaisen loman tunnelman tänne kotiinkin asti. Vielä paremmin tästä sai sellaisen loman alun tunnelmasta kiinni.

Tykkäsin myös lehmistä pellolla, sain aika selkeän kuvan siitä piirustuksesta. Tai no kuvittelin sen heti maalaukseksi (tauluksi), mutta tuskinpa se haittaa, vaikket sitä ihan niillä sanoin kuvaillutkaan. Onpan siinä toki jokin ero, mutta voi se olla piirustuskin...(joo taiteilen itsekin, joten helposti tulee mietittyä näitä), mutta hyvin pystyin ylipäätään tämän pätkän visualisoimaan mielessäni.

Komppaan Violetua, koska olisihan se aika hirvittävää, jos jalat jäätyis mökissä. Muuttaisin varmaan peiton alle....

Vilna

 • pinkki bebe
 • ***
 • Viestejä: 1 584
 • bii-boh-bi
Terkkuja KK:sta! ☺️ Listauksessasi oli kyllä niin paljon valinnanvaraa ja kivoilta ja ihanilta kuulostavia tekstejä, että olin hetken ihan pulassa ja päädyin sitten lopulta valitsemaan jonkun umpimähkään, ja tämä sieltä nyt arpomalla tuli, lol.

Tämä oli ihana! Ja samaistuttava. 🫣 Sukat on yleensä minulta aina hukassa, kun olen jonnekin matkalla menossa - kaikki muu (yleensä) hoituu kyllä, mutta sukat ei, haha. Joten siinä mielessä fiilaan Ramia, mutta ei sitä aina kaikkea voi muistaa. 😭 Ainakin Ramilla on Markus (oikein hieroja vielä!) lämmittämässä jalkoja, minulle sitä virkaa toimittaa vain koira. 😅 UST on aina kivaa ja herkullista, vaikka usein tuleekin sellainen fiilis, että hitsi olisi se voinut jatkuakin vähän pidemmällekin. u_u Mutta ehkä se juuri on se kauneus kyseisessä genressä.

Minunkin muuten pitää mainita tuo lehmät! Lehmät on yksi minun lempieläimistäni ja aina kun ne mainitaan jossain niin pitää mainita ne. Kiiiiiitos! 🩷

Tämä oli ihana ja suloinen pieni arkitunnelmointi/-hetki ja jätti minulle hyvän mielen.

avatar by Claire, banneri by Ingrid