Kirjoittaja Aihe: Sailor Moon: Yhteen punottu huominen | Haruka/Michiru, S  (Luettu 247 kertaa)

Neptunus

  • ***
  • Viestejä: 780
Nimi: Yhteen punottu huominen
Fandom: Sailor Moon
Ikäraja: S
Paritus: Haruka/Michiru
Tyylilaji: draama, femme
Vastuuvapaus: Sailor Moon kuuluu Naoko Takeuchille.
Haasteet: Femme10 #6

A/N: Olen jonkin aikaa tahtonut kirjoittaa näistä kahdesta ja nyt pääsin alkuun. Teksti venkoili, mutta pääsin lopulta itseäni tyydyttävään lopputulokseen.Yhteen punottu huominenMaailman pelastaminen on heille prioriteetti. Kaikki muu on merkityksettömiä kohtaamisia, hetkellistä vauhdin hurmaa. Vaikka Haruka rakastaakin autoja ja kilpailua, hän tietää, ettei siitä ole tulevaisuudeksi. Harukan huominen on punottu yhteen Michirun kanssa.

Ei tule päivää, jona Haruka katuisi päätöstään tarttua Michirun käteen. Michiru saa hänet tuntemaan suurta helppoutta. Hän ihailee tätä, tämän kärsivällisyyttä ja eleganttia tapaa kantaa itsensä. Michiru on siro ja kaunis, muttei missään nimessä heikko. Hänen hiuksensa ovat aaltoja ja silmänsä kuin pohjaton meri.

Haruka on kiitollinen hetkistä, jotka viettää Michirun kanssa. Joka päivä, kun hän saa tarttua Michirua kädestä, koskettaa hellästi ja suudella, on kuin tuulahdus paratiisia. Kun Haruka kuuntelee Michirun viulunsoittoa ja ihailee tämän autuaan keskittynyttä ilmettä, onni nostattaa hänet korkealle taivaisiin.

Maailman pelastaminen on heille prioriteetti, eikä Haruka tiedä ketään toista, jonka kanssa mieluummin jakaisi huomisensa.
« Viimeksi muokattu: 01.06.2021 00:25:55 kirjoittanut Neptunus »

ava & bannu by Sokerisiipi