Kirjoittaja Aihe: SK∞: Tissiterapiaa (K-11, Cherry/Joe, oneshot)  (Luettu 144 kertaa)

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 045
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Title: Tissiterapiaa
Author: Larjus
Chapters: Lyhehkö oneshot
Fandom: SK∞
Pairing: Nanjou Kojirou (Joe)/Sakurayashiki Kaoru (Cherry blossom)
Genre: tissit näin Maissinaksua lainatakseni jonkinmoinen arkitöhöily 
Rating: K-11
Disclaimer: Hahmot eivät kuulu minulle. En myöskään ole saanut rahaa tästä ficistä.
Summary: Kaoru tekee yllätysvierailun Kojiroun luo.

A/N: Fici ihan vain Joen bara boobsien kunniaksi :D Koska miksipäs ei, mikään muu ei oo kiinnittänyt mun huomiota SK∞:a katsellessa niin paljon kuin sen miestissit 😂😂 Ja MatchaBlossom on jo muuttanut päähäni asumaan. Niistä on kiva kirjoitella, koska se hahmodynamiikka on täyttä kultaa ja todella inspiroiva. Jokainen saa itse päättää, millä tasolla heidän suhteensa tässä ficissä on, minä taas vaihteeksi en selittele mitään :D Asiat vain tapahtuvat.

Kirjoitin tän yhdeltä istumalta, lukaisin kerran läpi, ja heitän tän nyt teidän iloksenne, koska eipä kai tämänlaista tekstiä tarvitse sen enempää hioa. Mulla oli tälle mielessä muitakin nimiä mutta lol, jotenkin kiinnyin tähän niin se jäi ;D Nää on lisäksi ne sanat, joista tämä koko fici sai alkunsa mun mielessä.Tissiterapiaa


”Aa, kappas, Kaoru”, Kojirou tervehti oven avattuaan ja tunnistettuaan sen taakse ilmestyneen vieraan. ”Mikäs sinut tänne tuo tähän aikaan päivästä?”

Kaoru ei sanonut heti mitään vaan asteli täysin vaiti peremmälle. Zōrinsa riisuttuaan hän kääntyi Kojiroun puoleen ja avasi viimein suunsa.

”Paita pois”, hän komensi.

”Mitä?” Kojiroun kuulossa ei ollut mitään vikaa, mutta hän ei silti ollut täysin vakuuttunut korviensa toiminnasta.

Mutta oikeassa ne olivat olleet.

”Paita pois”, Kaoru toisti.

”Hyvää päivää vain sinullekin”, Kojirou sanoi sarkastisesti. ”Minäkin voin erinomaisesti, kiitos kysymästä.”

”En tullut tänne kuuntelemaan huonoja vitsejäsi.”

”No mitä varten sitten tulit? Komentelemaan minua?”

Kaoru ei vastannut siihen kysymykseen. Hän tuijotti Kojirouta vaativasti, mutta kultaisten silmien tiukassa katseessa oli jotain muutakin. Jotain haurasta. Kojirou huokaisi.

”No tule nyt edes vähän peremmälle”, hän pyysi. ”Haluatko jotain juotavaa?”

”En, vaan että – ”

”Otan paidan pois, se tuli jo selväksi.”

Kun he pääsivät olohuoneen puolelle asti, Kojirou päätti ihan jo silkkaa uteliaisuuttaan testata, mitä Kaorun pyynnön (vaikka käskyhän se käytännössä oli ollut) toteuttamisesta seuraisi, ja hän alkoi napittaa paitaansa auki. Sivusilmällä hän huomasi Kaorun seuraavan hänen sormiensa etenemistä tarkkaan. Kun hän oli saanut auki viimeisenkin napin ja nykäisi paidan pois päältään, Kaoru syöksyi välittömästi häntä kohti, nakkasi silmälasinsa vieressä olevalle pöydälle ja painoi kasvonsa vasten hänen rintaansa.

”Öh… Kaoru?”

Tämä ei vastannut vaan painoi itseään tiukemmin häntä vasten, upotti nenänsä muhkeiden rintalihasten väliin.

”Kaoru, mitä sinä oikein teet?”

”Ole hiljaa.”

Eikä Kojirou enää sanonut mitään vaan antoi Kaorun olla juuri siinä, mihin tämä oli itsensä asettanutkin. Kaoru laski oikean kätensä hänen alaselälleen ja vähän myöhemmin tarrasi vasemmalla kiinni hänen toisesta rintalihaksestaan. Siihenkään hän ei todennut mitään, vaikka huomasikin kehonsa värähtävän, kun tämä varovasti puristi nännin peukalonsa ja etusormensa väliin.  Aivan kuin tämän laihoissa sormissa kulkisi sähkövirta.

Kului pari ikuisuudelta tuntuvaa minuuttia, joidenka aikana he pysyivät molemmat hiljaa. Kojirou katsoi suoraan alaspäin Kaorua, joka nojasi hänen rintaansa vasten vuoron perään kasvojensa eri kohdilla, siveli ja tökki paljasta ihoa ja välillä jopa paineli sille niin huomaamattomia suukkoja, ettei Kojiroukaan ollut varma, olivatko ne hänen oman mielikuvituksensa tuotetta.

Mutta sitten Kaoru sulki huulensa hänen toisen nänninsä ympärille, ja hän oli sataprosenttisen varma siitä, ettei ollut kuvitellut tämän suun aikaisempiakaan tekemisiä. Huulten ja kielen kosketus oli hienovaraista ja loppujen lopuksi todella epäseksikästä, mutta koska Kojirou ei ollut kivikovaksi treenatuista lihaksistaan huolimatta kiveä, hänen kehonsa reagoi siihenkin. Hän ei tiennyt, oliko se kenties Kaorun tarkoitus – tämän motiivi oli hänelle täysi mysteeri.

Kaoru hipelöi hänen kroppaansa vielä hetken ennen kuin lopulta vetäytyi kauemmas. Hän suki kasvojensa eteen valahtaneita pitkiä hiuksia sivuun ja pyyhkäisi kosteaa alahuultaan etusormellaan. Sitten hän veti syvään henkeä ja puhalsi ilman hitaasti ulos.

”Kiitos”, hän henkäisi kurotellessaan silmälaseja takaisin nenälleen. ”Johan helpotti.”

”Tohdinkohan edes kysyä, mistä hitosta tuossa oli oikein kysymys”, Kojirou sanoi hampaidensa välistä Kaorun ilmeettömyyttä seuratessaan.

”Turhaan tuhlaat sanojasi sellaiseen. Nähdään myöhemmin.”

”He-hei hetkinen!” Kojirou älähti ja kiirehti tarttumaan selvästi lähtöä tekevää Kaorua ranteesta. ”Odotapa hetki. Et sinä kuule voi noin vain marssia sisään, lääppiä vartaloani ja lähteä saman tien pois!”

”Ai, en vai?” Kaoru kysyi kaikkea muuta kuin kysyvällä äänensävyllä. ”Minä kun luulin, että sinä olet harrastanut moista ja enemmänkin monen eri naikkosen kanssa.”

Niinhän sitä periaatteessa pystyi sanomaan, sillä Kojiroun luona oli vuosien aikana ehtinyt käymään monikin neito vain fyysisten asioiden takia, mutta ne menneet eivät hänen mielestään liittyneet siihen tilanteeseen millään muotoa. Eikä Kaorua edes voisi koskaan laskea osaksi sitä joukkoa.

”Vanhat ihmissuhteeni eivät kuulu tähän, nelisilmä”, hän tokaisi, minkä seurauksena Kaoru välittömästi haukkui häntä gigoloksi ja gorillaksi. ”Jäisit edes hetkeksi”, hän pyysi sitten. ”Lasilliselle.”

Kaoru empi tovin. Hänen aikataulunsa oli kyllä melko kiireinen jo valmiiksi, mutta ehkä pieni lisäirtiotto tekisi hänelle ja hänen korkeille stressitasoilleen ihan hyvää. Ainakin siihen asti että hän stressaantuisi kasvaneesta kiireestä entisestään. ”Hyvä on”, hän myöntyi. ”Mutta vain hetkeksi.”

Kojirou hymyili ja alkoi käydä mielessään läpi, mitä voisi tarjota Kaorulle lasillisen. Ravintolassa hänellä olisi tietenkin laajempi juomavalikoima, mutta kyllä häneltä kotoakin löytyisi vaikka mitä, useampikin erilainen viini tai jotain raikkaampaa. Ajatuksissaan hän kumartui nostamaan lattialle pudonneen paitansa ja oli vetämässä sitä takaisin ylleen, kun Kaorun sanat saivat hänet pysähtymään:

”Ei, odota. Et saa laittaa sitä päällesi.”

Hän jäi katsomaan Kaorua, joka oli jo kuin ei olisi mitään koskaan sanonutkaan vaan marssi määrätietoisesti hänen ohitseen ja istuutui sohvalle odottamaan juomatarjoilua. Kojirou hymähti ja laski paidan käsistään sohvan toiselle käsinojalle.

Mikäpäs siinä. Ja ehkä hän saisikin tätä käskyä totellessaan Kaorun vieraakseen pidemmäksi aikaa kuin tämä oli ajatellutkaan. Vaikka ihan yön korvillekin asti.
« Viimeksi muokattu: 06.04.2021 23:18:43 kirjoittanut Larjus »

Жүрегім сені таңдады.

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 275
 • "Sietämätöntä tämä maito."
Vs: SK∞: Tissiterapiaa (K-11, Cherry/Joe, oneshot)
« Vastaus #1 : 03.04.2021 22:08:29 »
Lainaus
Genre: tissit
Kai sitä voi laskea tämänkin olevan varteenotettava genre! Ihan kyllä jo siksikin, että Joen moobseille sopiikin omistaa kokonaisen ficin. 8)

Äää, tämä oli niin hulvattoman random teksti. :D Kaoru se vain päätti tulla hakemaan itselleen terapiaa selittelemättä mitään sen kummemmin, normi juttu. Tai sitten ei. Ihmekään jos Kojiro asiaa kummastelee, mutta kumman nopeasti sitä sitten vain tyytyy tekemään mitä käsketään, varmaan tietää selviävänsä helpommalla. En tiedä koettaisiinko tuollainen vähän ärsyttäväksikin toiminnaksi Kaorun suunnalta, etenkin jos hommasta tulee vakiojuttu, eikä koskaan avata mielenmaisemaa yhtään enempää. ??? Oletettavasti jossain kohtaa päästäisiin vähän fiiliksistäkin puhumaan, kunhan ensin vähän maadoitetaan mielialaa boobseja hiplaamalla. :D

Lainaus
Huulten ja kielen kosketus oli hienovaraista ja loppujen lopuksi todella epäseksikästä, mutta koska Kojirou ei ollut kivikovaksi treenatuista lihaksistaan huolimatta kiveä, hänen kehonsa reagoi siihenkin.
Niinpä niin. xD

Kiitosta tästä, tämä oli erikoinen tapaus!

- Mai
一夜の徹夜でこの世の星を知り
二度目の夜明けで陽の歌を聴く

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 045
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: SK∞: Tissiterapiaa (K-11, Cherry/Joe, oneshot)
« Vastaus #2 : 04.04.2021 22:20:03 »
Joella on niin isot miestissit, että niistä riittää genreksi asti  8)

Hauska kuulla, että tämän randomius puree. En tosiaan edes halunnut selittää tätä auki sen kummemmin, Kaoru vain tulee "terapiakäynnille" Kojiroun luo :D Tämä ei tosiaan jaksa alkaa sen kummemmin väittää vastaan, kun niin pääsee helpommalla, ja oli hän itsekin utelias tietämään, mitä tapahtuu paidan riisumisen jälkeen. Ehkä Kaoru joskus tohtii vähän selittääkin, miksi haluaa tulla upottamaan päänsä Kojiroun rintalihasten väliin (ja vähän näperrellä niitä käsillään ja suullaan siinä samalla ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Ties vaikka jo tuon päivän aikana sen luvatun lasillisen äärellä. Vaikka se on kyllä vissi, että Kojirousta tulee aika muikea heti sillä samalla sekunnilla, kun ymmärtää rintalihastensa terapeuttisen vaikutuksen Kaoruun ;D Että ehkä siinä mielessä avautumista saa oottaa aika pitkään - tai ainakin se vaatii usemman lasillisen :D Mut ihan varmasti tuosta tulee ainakin jossain määrin toistuva juttu.

Tämä oli joo erikoinen tapaus, mutta hyvä että viihdytti :D Joskus on hauska kirjoittaa tällaista randomia settiä. Ei se elämä aina niin vakavaa ole. Kiitoksia jälleen kerran, Mai! ^^

Жүрегім сені таңдады.

Grenade

 • Fluff-fiilistelijä
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 538
 • Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä
Vs: SK∞: Tissiterapiaa (K-11, Cherry/Joe, oneshot)
« Vastaus #3 : 06.04.2021 22:57:12 »
Miksi maksaa terapiasta itsensä kipeäksi, kun on Kojiro ja hänen lämmin rintansa. :D Ymmärrän hyvin Kaorun ajatuksenjuoksua tässä asiassa. Uskon, että maailman murheet unohtuisi, jos vain saisi päänsä painaa niille tyynyille.

Aww, olipa tämä kiva hyvänmielenficci, vaikka pari välillä sanailikin kirpeämmin ja vähän saatettiin olla mustasukkaisia edellisistä heiloistakin, mutta päällisin puolin onneksi päädyttiin lopulta sellaisiin tunnelmiin, että saattaisihan siitä jotain enemmänkin kehittyä, jos molemmat vain tajuaisivat asioita. :D Näin ainakin itse luin tätä tilannetta, että mitään virallista ei vielä ole, mutta voisi tulevaisuudessa ihan ollakin, molempien puolesta.

Lainaus
”En, vaan että – ”
”Otan paidan pois, se tuli jo selväksi.”
Awww :DD

Kiitoksia siis, tästä jäi sellainen vähän hömppä hymy huulille! ^^
Hyppää mukaan!


(banneri by Sokerisiipi)

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 045
 • En kaipaa teksteihini parannusehdotuksia tms.
  • twitter
Vs: SK∞: Tissiterapiaa (K-11, Cherry/Joe, oneshot)
« Vastaus #4 : 10.04.2021 13:18:07 »
Grenade: Mä voisin jopa maksaa siitä, että pääsisin lähempään tuttavuuteen Kojiroun rintalihasten kanssa... 😅😅 Mut Kaorulla on onneksi mahdollisuus moiseen ihan ilmaiseksikin, joten hyvä että hyödyntää niitä ;D

MatchaBlossomin ydintä on kipakkakin sananvaihto, ja kyllä sellainen pieni mustasukkainen vivahde Joen naisvalloituksiin liittyen on aina paikallaan :D Kiva lukea pohdintojasi siitä, millainen suhde Kojiroulla ja Kaorulla tässä on, kun sen tarkoituksella jätin auki. Mut näille kahdelle on kyllä niin sopivaa se, että jos vain älyttäisiin avata suu ja puhuakin asioista, sitä oltais voitu olla pari jo ties miten monta vuotta sitten. Mutual pining on niin MatchaBlossom-juttu, tunteita on pitkään mutta ystävärintamalla pysytään sinnikkäästi, kun kumpikaan ei osaa ottaa sitä seuraavaa askelta :D

Ihanaa että tämä random hömppäni sai hymyn huulille! Kiitoksia itsellesikin ^^

Жүрегім сені таңдады.