Kirjoittaja Aihe: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)  (Luettu 1394 kertaa)

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 592
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« : 20.03.2021 11:05:23 »
Nimi: Ei myynnissä
Hahmo: Draco
Ikäraja: S
Kirjottaja: Vendela
Tyylilaji: Synkähkö pohdinta
Pituus: raapale, 100 sanaa
Vastuuvapaus: Rowling omistaa, minä lainaan.

Tiivistelmä: Dracon ajatuksia Voldemortista.

Vapaa sana: Osallistuin Spotify Wrapped -haasteeseen ja sain kappaleeksi Imagine Dragonsin kappaleen Machine joka on sijalla #8 omalla vuoden 2019 soitetuimmat listallani. Siitä syntyi tämmöinen pieni synkähkö raapale.
Teksti on oikolukematon, virheet ovat omiani.

Osallistuu haasteeseen: Spotify WrappedEi myynnissä


Voldemortin koneisto toimi täydellisesti. Tai siltä se ainakin näytti. Tiesin kuitenkin totuuden. Pimeyden Lordi oli niin täynnä itseään ettei nähnyt luomuksensa heikkouksia.

Minä olin yksi niistä.

Hän luuli että olin heikko. Mutta olin vahva. Omalla tavallani.

Silloinkin kun hän luuli omistavansa minut, olin jossain muualla. Kaukana.

Kylmät sormet ihollani eivät merkinneet mitään. Valheita kuiskivat huulet saivat minut hymyilemään. En uskonut sanaakaan.

Tiesin kuka tulisi olemaan tämän sodan voittaja.

Eikä minun sieluni ollut myynnissä. En ollut koskaan ollutkaan vaikka isäni muuta saattoi väittääkin. Mutta sitä Voldemort ei tiennyt. Enkä minä kertonut.

Annoin hänen elää uskossaan. Sillä minulla oli muita suunnitelmia tulevaisuudelleni.
©Sokerisiipi

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • ***
 • Viestejä: 4 524
Vs: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« Vastaus #1 : 08.04.2021 23:24:49 »
Hei mitä, mähän oon lukenut tämän jo mutta en oo kommentoinut??? Tähän varmaan multakin ne kootut selitykset että kiire ja mitä muuta :'D MUTTA tää oli mielenkiintonen katsaus Dracon ajatuksiin - voin hyvin uskoa, että hän on saanut voimaa jaksaa eteenpäin juuri tämänkaltaisten ajatusten myötä.

Lainaus
Valheita kuiskivat huulet saivat minut hymyilemään. En uskonut sanaakaan.

Tiesin kuka tulisi olemaan tämän sodan voittaja.

Erityisen paljon pidin tästä kohdasta ja tietysti sisäinen Drarryshipperini ilahtui, kun mietin että Draco on jo tuolloin ajatellut Harryn selviävän sodasta voittajana (tai näin mää sen tulkitsin ;D). Pidin myös kovasti tuosta lopusta ja sen toiveikkuudesta, siitä että Draco aikoo selvitä ja jatkaa eteenpäin elämässään sitten, kun sota on ohi. Sodan keskellä ja vielä Dracon saappaissa ei varmastikaan oo ollut helpointa ajatella tulevaisuutta tai sitä, mitä elämä mahdollisesti on sen kaiken jälkeen, mutta samaan aikaan tollanen päättäväisyys ja unelmat ovat varmasti auttaneet eteenpäin ♥


bannu © Inkku ♥

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 1 506
Vs: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« Vastaus #2 : 09.04.2021 19:36:03 »
Tämä oli todella mielenkiintoinen! Todella toimiva ajatus, että Draco olisi alusta alkaen ymmärtänyt totuuden siitä, kuka sodan tulisi voittamaan ja että hän olisi saanut voimaa tuosta ajatuksesta ja omista tulevaisuudensuunnitelmistaan. Varmasti totta, että Voldemort oli liian itsevarma, eikä siksi nähnyt kaikkia virheitä, joita teki. Tämä pätkä istuu myös hienosti canoniin, esim siihen ettei Draco erityisen ponnekkaasti loppujen lopuksi yrittänyt tosissaan tappaa Dumbledorea ja ettei hän antanut Harrya ilmi, kun hänet tuotiin kartanoon. Minäkin tykkäsin pienistä Drarry-vihjeistä, joita rivien välistä saattoi lukea, mutta yhtä hyvin tämän voi ajatella ilman sitä. Kiitos tästä :)
Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Larjus

 • Отабекқызы
 • ***
 • Viestejä: 3 140
 • En kaipaa kirjoituksiini negaa kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« Vastaus #3 : 11.04.2021 21:02:38 »
Dracon ajatukset Voldemortin paluun aikana on mielenkiintoinen aihe, johon kirjasarja ei (ymmärrettävästi) voinut koskaan kunnolla tarttua. Mut onneksi on ficit :D Pidän tämän valinnasta, että Dracon ajatukset olivat melkeinpä päinvastaisia kuin kirjoissa aluksi annettiin Harryn kautta ymmärtää (muistelen niitä hänen höpinöitään Puoliverisessä prinssissä). Hän ei koskaan uskonutkaan Voldemortin voittoon vaan hänellä olikin omat suunnitelmansa siellä taustalla. Se sopii hyvin siihen, miten hänen tekonsa kirjoissa sitemmin kuvattiinkin: hän ei selvästikään halunnut tappaa Dumbledorea, ja Malfoyn kartanossakin ehdottomasti suojeli Harrya väittäessään, ettei tunnista tätä.

Pidän siitä, miten fiksun ja laskelmoivan kuvan tämä raapale Dracosta antaa. Siinä oikein huokuu luihuisen henki ja ajattelutapa! Lempikohtani on varmaankin se, missä Draco sanoo olevansa vahva omalla tavallaan. Se on nimittäin totta, ja on hienoa, että hän tietää sen itsekin (ja luihuismaista ajattelua sekin).

Lainaus
Tiesin kuka tulisi olemaan tämän sodan voittaja.
Draco on aina ollut oikealla puolella ♥ Koska siis kyllähän tän on pakko viitata Harryyn :)

Жүрегім сені таңдады.

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 592
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« Vastaus #4 : 11.04.2021 21:27:39 »
Angie, jahas, jahas, milloin sitä on käyty salaa lueskelemassa eikä mitään ole sanottu, soo soo ;D No ei vaan, kivaa jos olit tämän jo lukenut ja vielä kivempaa tietty että kerroit ajatuksiasi! Ihanaa että bongailit pienen Drarry-viitteen, sillä näin sen ajattelin itsekin. Se on myös varmasti antanut Dracolle toivoa suunnitella tulevaa. Kiitos kun kommentoit!

Thelina, mukavaa kuulla, että tämä istahtaa myös canoniin, sillä samoin ajattelin itsekin :) Kivaa myös, että sinäkin bongalit viittauksen Drarryyn vaikka kuten sanoit, se ei ns. pakollinen ole. Voldemort ei käy kyllä ihan täysillä, joten siksi hänellä jäi varmaan huomaamatta tämmöisiä pikkujuttuja ;) Ihanaa kun kommentoit, kiitos paljon!

Larjus, onneksi on tosiaan ficit ja se, että näiden kautta voi täydentää (tai jopa muuttaa) canonia itselleen mieleiseksi ja sopivaksi :D Tämä tosiaan näyttää Dracon luihuispuolen hyvin, sillä kuten sanoitkin niin kaikki mitä Dracosta tiedetään on täysin Harryn näkökulmasta kerrottua. Joten tämä mahdollisuus mitä toisaalla on voinut tapahtua ja miten on todella mielenkiintoinen ja itse tykkään paljon tämän tyyppisistä ficeistä :D Kyllähän tässä se pieni H/D viittaus oli, sillä onhan se oma OTP:ni ;D Kiitos paljon kommentista!

©Sokerisiipi

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Vuorna

 • tahdonalainen
 • ***
 • Viestejä: 494
Vs: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« Vastaus #5 : 02.05.2021 12:42:06 »
Päivää! Myönnettävästi minäkin tätä olen jo aiemmin silmäillyt, mutta vasta nyt pääsin siihen kommentointiosuuteen asti. Dracon sisäinen pohdinta on kyllä semmoinen asia, josta mielelläni luen, se on hyvin usein erittäin kiinnostavaa. Aina välillä sitä pohtiessaan tajuaa, miten nuori Draco on oikeastaan ollut, kun hän Voldemortin vaikutusvallan alle on päätynyt. Hänen tekojaan voi toki kritisoida, mutta kyllä niihinkin tuo oman lisänsä se, että kyseessä on tosiaan ollut teinipoika eikä mikään elämää nähnyt aikuinen.

Tuo on ihan hirveän hyvä huomio, että Voldemort luuli Dracon olevan heikko, mutta oikeastaan hän on ollut omalla tavallaan vahva. Kaipa näkökulmakin vaikuttaa asian tulkintaan, mutta itse ainakin pidän kovasti tavasta, jolla olet Dracon vahvuuden tässä osoittanut. Dracoa luonnollisesti demonisoidaan kirjoissa aika tavalla Harryn näkökulmasta, joten oli tosi virkistävää lukea canonin tapahtumista vaihteeksi Dracon näkökulmasta. Teksti sai minussa aikaan vahvoja mielikuvia, kuten esimerkiksi noiden kylmien sormien ja valheita kuiskivien huulien ansiosta.

Lainaus
Eikä minun sieluni ollut myynnissä.
Tykkään aina ihan hurjasti siitä, kun tekstien nimet näkyvät myös teksteissä itsessään! Tämä oli myös hienosti sanottu ja vallan mainiosti valittu osa siitä tuonne otsikkoonkin.

Vaikka tämä olikin aika synkkää pohdintaa, pidin paljon myös siitä tietynlaisesta toiveikkuudesta, joka tästä huokui. Ja toki myös kevyestä Drarry-viittauksesta, ne tuppaavat tekemään teksteistä aina parempia ;D Ilahduttaa tietää, että Draco ainakin suunnittelee tulevaisuuttaan myös Voldemortin jälkeen, mikä ihastuttavasti konkretisoi sitä, että Draco tosiaan uskoo Harryn voittoon. Tämä oli oikein kiva ja pohdituttava raapale, kiva aina lukea näinkin sisältörikkaita mutta silti lyhyitä tekstejä. Kiitos paljon tämän kirjoittamisesta!
de tes bras, je m'arracherai tout doucement
et c'est la réalité qui m'attend

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 4 592
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Vs: Ei myynnissä (S, Draco, raapale)
« Vastaus #6 : 04.05.2021 13:12:40 »
Vuorna, kiitos paljon kommentista! Dracon sisäinen pohdinta on kyllä mielenkiintoista ja siitä on kiva kirjoittaa, vaikka se aihe itsessään ei niin kiva olekaan. Tuo on ihan totta, että täytyy muistaa kuinka nuori Draco oli ja myös se, kuinka vahva ja voimakas Voldemort myös on ollut. Häntä ei ole varmastikaan ollut helppo vastustaa. Hienoa että kylmät sormet ja kuiskivat huulet loivat mielikuvia :D Kun on minun tekstistäni kyse, niin jonkinlainen Drarry-viittaus on lähes pakollinen ;D No ei vaan, mutta kyllä mielelläni ujutan johonkin väliin tämän parituksen. Lämmin kiitos pohdiskelevasta kommentista :D

©Sokerisiipi

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!