Kirjoittaja Aihe: Radiointerventio (se elää!) | K-11 | 250-raapale  (Luettu 44 kertaa)

Starr

  • cryptidish
  • ***
  • Viestejä: 179
  • carpe whatsit?
Nimi: Radiointerventio (se elää!)
Ikäraja: K-11
Varoitukset: mielenterveysongelmia, tulkinnanvaraista itsetuhoisuutta
A/N: Raapalejuoksun tuotos sanalla "mielenterveys". Kaikenlaiset kommentit tervetulleita!


SKRI-RI-RIII, DJ:n levynpyörityksen raapiva ääniefekti;

"Ihmettelet varmaan miten päädyin tähän? No, kaikki alkoi kun–"

Sillä olethan sinä varsinainen farssielokuvaklisee tässä tyhjässä kirkuvanvalkoisessa odotushuoneessa, eilisissä vaatteissa eilisillä turvonneilla silmillä ja eilisen maailmanlopun tänne langettamana. Jatkuukohan se edelleen? Vaikea sanoa, olo on niin epätodellinen että voisit varmaan leijua heliumpallona kattoon.

Ei tämä kuitenkaan unta ole, tuntuu liian arkiselta. Tuleekohan tästä tapa nyt kun olet rikkonut jään? Nyt kun olet huijannut itsesi tänne, Mission Impossiblen teeman pauhatessa päässäsi kertoessasi kerrankin koko totuuden? Ei, varmasti unta oli vain eilinen.

"Kyllähän sinä ihan hyvin pärjäät."

"Hae hoitoa, hullu."

Onneksi tässä odotushuoneessa ei ole ketään muuta. Puoli vuorokautta aiemmin muistat ryystäneesi räkää ja kyyneliä mahdollisimman hiljaa ja paikallesi jähmettyneenä häveten sitä ja kaikkea, ympärillä kaikki muut oikeine ongelmineen. Vieressä istui pikkulapsi joka oli kai murtanut ranteensa, perhe mukana silittelemässä päätä kun se itki. Saikohan se hauskanvärisen kipsin?

Ei, nyt saat täyttää odottelun ratoksi eteen tungettua nivaskaa monisteita kaikessa rauhassa. Aikaa on kuin avaruudessa, kerrankin saavuit jonnekin reilusti etuajassa. Ainoastaan radio pauhaa taustalla; aamujuontajien överipirteys on kuin joltain oudolta omalta planeetaltaan. Onneksi se vaihtuu pian takaisin musiikiksi.

"–could never know what it's like, your blood like winter freezes just like ice– "

Tunnistat kipaleen heti. Se on se sama, jonka cover-version aikana ulvoit elokuvateatterissa ääneen Rocketmanin loppukohtauksen läpi huolimatta siitä että luulit kyynelkanaviesi kuluneen puhki jo itse elokuvaan.

"–don't you know I'm still standing better than I ever did, looking like a true survivor– "

Saapuessaan noutamaan akuuttia kello kymmenen potilastaan psykiatrinen sairaanhoitaja löytää sohvalta hysteerisesti nauravan Lasaruksen.
« Viimeksi muokattu: 20.02.2021 23:54:01 kirjoittanut Starr »
✷✧ Or someone that I used to be      ·   ✧ 
         ⋆ ✧   *Or someone that I will be ⋆ 
                    ✵  ˚ Or someone that I am right now✵ ✦