Kirjoittaja Aihe: Kevyen keveä kevät | S | Drarry | fluffy  (Luettu 356 kertaa)

Winga

 • ***
 • Viestejä: 2 096
Kevyen keveä kevät | S | Drarry | fluffy
« : 23.04.2020 21:08:28 »
Ficin nimi: Kevyen keveä kevät
Kirjoittaja: Winga
Ikäraja: S
Tyylilaji: niiiiin siirappinen hattarafluffy kun vaan voi olla
Paritus: Harry/Draco
Vastuuvapaus: Row’n on, ei mun. En tee rahaa tälläkään.
Yhteenveto: Kevät. Tuo uuden alku.
Kirjoittajalta: Siis en muista millon olisin kirjottanut näin hampaita mädättävän höttöstä tekstiä :D Nauttikaa!
Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus 2 -haasteeseen.

Kevyen keveä kevät

Oli vihdoin kevät. Aurinko säteili verhojen välistä jo aikaisin aamulla, ja Harry mutisi tyynyynsä jotain tyytymättömänä. Draco naurahti, nousi ylös ja avasi verhot.

“Luulin sanoneeni, että ei vielä”, Harry mumisi ja veti peiton päänsä päälle.

“Ehkä niin, mutta minä pidän valosta. Täällä on ollut ihan tarpeeksi pimeää viimeiset kukaties miten monta kuukautta, kun on satanut ja ollut loputon syksy”, Draco vastasi. Hän siirtyi vetämään peiton Harryn päältä ja kumartui suukottamaan miestä. “Menen keittämään teetä. Tule keittiöön, kun olet valmis.”

Harry huokaisi ja avasi silmänsä katsoakseen Dracon perää(n). Tämä ei ollut vaivautunut pukeutumaan, joten näkymä oli piristävä, ja Harry tiesi sen tarkoitukselliseksi ja viekkaaksi viekoitteluksi. Hän kuitenkin lankesi siihen, työnsi peiton pois päältään ja heitti aamutakin päälleen.

Draco hymyili kävellessään keittiöön, kun kuuli Harryn nousevan sängystä. Ainakin hänen keinonsa saada toinen ylös sängystä tepsivät yhä. Toki niitä olisi voinut hyödyntää myös sängyssä, mutta hän halusi nauttia tästä aamusta. Heillä ei ollut niin usein yhteisiä pitkiä aamuja, ja kun kerrankin oli ja kun kerrankin oli kaunista, hän halusi tehdä jotain yhdessä.

Hän oli juuri saanut teeveden kiehumaan kun Harry taapersi huoneeseen ja hänen taakseen, kietoi kädet hänen ympärilleen ja suuteli niskaa.

“Vai sellaista peliä”, Draco sanoi ja nauroi. “Ajattelin, että söisimme aamupalan ulkona.”

Harry puraisi kevyesti ja astui sitten taaemmas. “Mitä syömme?” hän kysyi valmiina auttamaan.

Draco hymyili. “Jääkaapissa on lautanen, siinä on leipiä ja keksejä, otamme sen.” Hän oli valmistellut tätä päivää jo aiemmin, toivonut vain hyvää säätä, ja jos ei sitä saanut niin sitten sisäpiknik. Mutta sitä ei enää tarvinnut miettiä.

Harry haki lautasen ja lähti kohti parvekkeen ovea. “Tule sitten perässä.”

Ihan kuin olisi ollut mahdollista, että Draco jäisi sisälle suunnitelmiensa jälkeen. Draco pyöräytti silmiään ja kävi pukeutumassa ennen kuin otti teet ja meni parvekkeelle.

“Ai”, Harry sanoi katsoen Dracon pukeutunutta vartaloa.

“Älähän nyt”, Draco vastasi ja istui Harryn viereen. “Ota teetä ja leipää! Anna silmien levätä keväässä.”

Harry kurtisti kulmiaan mutta otti huikan teestä. “Et sinä viime keväänä ollut tällainen”, hän totesi ja katsoi toista kysyvästi. Hän ei ollut ihan varma siitä, mitä kysyä, joten antoi katseensa kysyä, ja Dracon vastata siihen.

“No, viime keväänä sinä et edes nähnyt minua aamuisin”, Draco totesi huvittuneena. “Mutta totta kyllä, en ollutkaan. Viime keväänä minusta tuntui, että aloin vihdoin päästä yli kaikesta siitä, mitä oli tapahtunut. Voisin ehkä kiittää Hermionea vielä, ja Pansya, minusta on hienoa, että he edistivät mielenterveyspalveluja velhomaailmassakin.”

Harry nyökkäsi mutta ei sanonut mitään, koska Draco oli selvästi vasta pääsemässä itse asiaan.

“Niin, että minä vain olen onnellinen. Että on kevät, ja kaunis ja valoisa. Eikä edessä ole sellaista, mitä ennen. Joka ikinen vuosi Tylypahkassa tapahtui jotain keväällä. Ei se silloin tuntunut kauniilta, ja sodan jälkeen oli vaikeaa, ensin. Totta kai, kun oli oikeudenkäyntejä ja valheita ja selvitettäviä asioita. Tuntui, ettei pääse oikein mihinkään.” Draco pudisti päätään, puisteli muistoja pois. Hän joi teetään, ja Harry laski käden hänen kädelleen. Hän hymyili.

“Ja sitten tulit sinä, tarjoten auttavaa kättä, ja minä ajattelin ensin purra. Mutta sitten tajusin, että en minä jaksa enää, niin monta vuotta tappelemista. Ja sinun myötäsi minä aloin vähitellen nähdä maailmassa taas sitä kauneutta. Tiedätkö, se viimeinen vuosi, tai kaksi, minä olin niin valmis luovuttamaan. Kaiken kanssa.”

Hetken he istuivat hiljaa, Harry siirtyi lähemmäs ja otti Dracon kainaloonsa. He joivat teetä, Draco maistoi leipää.

“Mutta niin, se on ollutta ja mennyttä”, Draco viimein sanoi ja kääntyi katsomaan Harrya. “Ja nyt meillä on kaikki aika yhdessä ja kevät on kesän alkua. Uuden syntymää.”

Harry kurtisti kulmiaan. “Niin?” hän sanoi kysyvästi, koska oli selvää, että Dracolla oli vielä jotain mielessä.

“Niin, että jos et vielä tajunnut, niin ajattelin kysyä, että menisitkö kanssani naimisiin.” Draco kaivoi taskusta sormusrasian ja avasi sen.

Harry hymyili, miltei korvasta korvaan. “Tietenkin.”

Draco nyökkäsi ja pujotti sormuksen Harryn sormeen. “Hyvä, olisi ollut ikävä palauttaa tätä”, hän totesi ja antoi sitten toisen sormuksen Harrylle. “Saat harjoitella häitä varten ja pujottaa tämän minun sormeeni”, hän sanoi, ja Harry teki työtä käskettyä.

“Hermione on kysellyt jo tovin aikaa, että koska kosin sinua”, Harry sanoi naurahtaen ja suuteli Dracoa.

Draco hymähti. “Hän tiesi kyllä, että minulla on jo sormukset”, hän totesi ja kääntyi takaisin aamiaisen pariin. “Ajattelin, että aamiaisen jälkeen voisit ehkä viedä minut makuuhuoneeseen ja riisua.”

Harry hymyili. “Kuulostaa hyvältä.” Hän puristi Dracon polvea kevyesti. “Minäkin olen mahdottoman onnellinen, tässä ja nyt.”
"It's just like I always say; if you want to find something weird you have to go downtown."

Thelina

 • Unelias luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 792
Vs: Kevyen keveä kevät | S | Drarry | fluffy
« Vastaus #1 : 26.04.2020 12:15:44 »
Luin tämän jo pari päivää sitten koska fluffyinen Drarry maistuu aina ♥

Minäkin ajattelen, että se on näistä kahdesta juuri Harry, joka on aamu-unisempi. Mutta keväinen aamupiknik Dracon kanssa on kyllä erittäin hyvä syy nousta :) Ihanaa, miten valoisana kevät heille nyt näyttäytyy, vaikka takana on raskaita aikoja. On aina hienoa, jos kirjoittaja mainitsee tai käsittelee hahmojen mielenterveyspulmia, sillä sodanjälkeisessä Potter-maailmassa niiltä tuskin on voinut välttyäkään. Kaksikon hellyydenosoitukset ovat tietysti ihania, mutta jotenkin heistä oikein huokuu rakkaus toisiaan kohtaan, varsinkin tuon kosinnan jälkeen ♥

Kiitos tästä hattarasta, tykkäsin :-*

Kurkista matka-arkkuun

Avatar Ingridiltä ♥

Briste

 • slytherin
 • ***
 • Viestejä: 65
 • i solemnly swear that i am up to no good.
Vs: Kevyen keveä kevät | S | Drarry | fluffy
« Vastaus #2 : 21.05.2020 01:09:05 »
Mä en kestä, en vaan kestä...
En hirveästi lue Drarrya, mutta nyt päätin mennä mukavuusalueiden ulkopuolelle, onneksi. Tämä on kerta kaikkiaan ihana ja suloinen kirjoitelma, tykkäsin ihan tajuttomasti. En tiedä johtuuko jostain mun hormonihöyryistä, mutta tuli ihan tippa linssiin lopussa. En edes muista millon olisin tosissani liikuttunut tällaisesta! :D Välillä vaan tekee mieli herkistellä ja tää kyllä tarjosi sen mahdollisuuden.

Koska en oo hirveesti lueskellut tällaisesta fluffyisesta Dracosta, niin oli aluksi hassua kuvitella tätä tilannetta päässä, mutta silti se kuitenkin tuntui sopivan hyvin myös Dracolle. Jotenkin käy järkeen, että isänsä kasvatuksen ja paineen alla siitä kouluikäisestä ilkeästä kiusaajasta suli lopulta ihana ja rakastavainen mies, kun pääsi ammattiavun piiriin ja löysi sitten yhteyden Harryyn. Tässä ficissä oikein kulminoitui se, kuinka Draco on selvästi kasvanut siitä lapsellisesta ajatusmaailmastaan pois ja tykkäsin hirveästi tämmöisestä "uudesta" aikuisesta Dracosta.

Lainaus
Harry huokaisi ja avasi silmänsä katsoakseen Dracon perää(n).

Naurahdin tälle. :D
Ehkä mä tämän lukukokemuksen myötä alan lueskelemaan enemmänkin Drarrya, ken tietää... Ainakin tästä jäi positiivinen kokemus ja hyvä mieli. Olit ihanasti onnistunut yhdistämään tähän myös sellaista rentoa arkisuutta, jolloin tekstistä ei muodostunut pelkkää siirappista ällösöpöilyä.
Kiitän kovasti tästä! <3

laula mulle se kulkijan laulu
jonka säkeissä perille saavun

Fairy tale

 • ***
 • Viestejä: 1 837
Vs: Kevyen keveä kevät | S | Drarry | fluffy
« Vastaus #3 : 26.05.2020 19:35:42 »
Luin tämän toistamiseen ja hymyilin taas tuolle että Dracon peffa on mainittu. Ja kuinka Harry lankeaa siihen tietäen että se on Dracon pieni juttu ja juoni. Mikä ihana ajatus onkaan syödä aamupala ulkona linnunlaulua kuunnellen ja heräilevää kevättä haistellen. On mukava lukea Dracosta, joka on viimein päässyt synkän vaiheen yli ja joka nyt nauttii täysin siemauksin juuri tästä hetkestä - jonka hän oli suunnitellut aivan ainutlaatuiseksi.

Tykkään aina myös siitä kun mainitaan Hermione ja Pansy (joko yhdessä tai jompikumpi) tukemassa ja auttamassa Dracoa ja Harrya eteenpäin. Kyllä tämä teksti nyt houkutteli että voisi itsekin syödä aamupalan ulkona. Kiitos tästä hattaraisesta pehmoisesta tekstistä.  :)