Kirjoittaja Aihe: Kolme kertaa sanaton Malfoy | S | Harry/Draco | raapalesarja 3/3  (Luettu 684 kertaa)

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 652
Title: Kolme kertaa sanaton Malfoy
Author: Angelina
Rating: S
Genre: pre-slash, fluff, hyvin lievä angst
Paring: Harry Potter/Draco Malfoy

A/N: Saappaaton: "Voitko Ang kirjoittaa söpön Drarrin siitä lähtökohdasta, että pieni ekaluokkalainen Draco on menossa uhoamaan Potterille, kun se osti koko kärryn tyhjäksi ja sit Harry vaan tarjoo sille sitä suklaasammakkoa, mitä Draco alunperin halusikin? Samaan haasteentynkään voisin vielä ehdottaa, et se ois osa kokonaisuutta "Kolme tapaa saada Malfoy pois itsestään." What Saaps wants, Saaps almost gets, koska tuo jälkimmäinen osuus ei nyt ihan toteutunut ;D Idea lähti alunperin tästä ja sitä on ensimmäisessä osassa törkeästi hyödynnetty. Tästä tuli aikalailla tällainen pre-slash, mutta on siellä paritusviboja havaittavissa kuitenkin :3

Haasteet: Vuosi raapalehtien, Harry/Draco - kaikkien aikojen paritus, 3 kertaa kun...
Kolme kertaa sanaton Malfoy
YKSI


“Hei, eväskärry! Vihdoin”, yksitoistavuotias Draco Malfoy hihkaisee, nähdessään pyylevän noidan tönäämässä vaunua junan käytävällä. Hänen harmikseen noita ei kuitenkaan pysähdy, vaan jatkaa matkaa heidän vaunuosastonsa ohi.

“Töykeää”, Draco mutisee ja nousee ylös, “isäni saa vielä kuulla tästä. Mutta nyt minä haluan suklaasammakoita.”

“Tuo minullekin yksi”, Pansy pyytää ja Draco pyörittää silmiään. Pihistelijä-Pansy, aina pyytämässä muita tuhlaamaan.

Kauhukseen Draco saa kuulla myyjänoidalta, että koko kärry on tyhjä, eikä ainuttakaan suklaasammakkoa tai sen paremmin torakkaterttuakaan ole enää jäljellä.

“En yleensä tee näin”, myyjänoita pahoittelee, “mutta Harry Potter halusi ostaa koko kärryn tyhjäksi! En kertakaikkiaan voinut kieltäytyä, niin kohtelias ja suloinen poika.”

Harry Potter.
Harry Potter.
Potter.

Kiukusta kihisten Draco lähtee harppomaan vastakkaiseen suuntaan selvittääkseen, missä rahoillaan rehentelevä Potter oikein istuu. Muutama vanhempikin oppilas väistyy nopeasti hänen tieltään, nähdessään Dracon murhanhimoisen katseen.

Potter istuu aivan junan viimeisessä vaunussa, seuranaan punapäinen poika, jonka kasvot ovat täynnä pisamia.

Weasley, Draco irvistää.

Hän vetää syvään henkeä, ennen kuin vetää vaunuosaston oven auki.

“Jaaha, kuuluisa Potter”, hän aloittaa venyttelevällä äänensävyllä.

Potter kääntyy katsomaan häntä yllättyneenä, avattu suklaasammakko käsissään.

“Älä päästä sitä karkuun, typerys!”

Potter ei kuitenkaan ehdi tehdä mitään, ennen kuin suklaasammakko on jo hypännyt junan avoimesta ikkunasta tuhoonsa.

“Hienoa! Ensin sinä ostat koko kärryn tyhjäksi ja sitten päästät ne vielä karkuun", Draco kivahtaa, "ja minä saan koko loppumatkan kuunnella Pansyn kitinää siitä, miten hän ei saanut -”

Kesken Dracon paasauksen Potter nappaa kaksi suklaasammakkoa penkiltä ja ojentaa ne Dracoa kohti.

“Anteeksi”, tummatukkainen poika sanoo, “ei ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä. Ota tästä ja vie ystävällesikin.”

Draco ottaa hämmentyneenä suklaasammakot vastaan, eikä saa vastattua, ennen kuin Weasley nousee ylös ja lyö vaunuosaston oven kiinni hänen kasvojensa edestä.

Draco palaa vaunuosastoonsa ja heittää toisen sammakoista Pansylle sanomatta sanaakaan. Oman sammakkonsa hän avaa, mutta on niin häkeltynyt ja ajatuksissaan, että tämäkin sammakko pääsee ottamaan ainoan hyppynsä ikkunasta vapauteen.

Hemmetin Potter.KAKSI


Draco Malfoy on tuijottanut Harry Potterin kasvoja viimeisen kuuden vuoden ajan lähes päivittäin. Yleensä toki siristettyjen silmien ja irvistyksen takaa, mutta yhtäkaikki toisen kasvot ovat piirtyneet pysyvästi hänen verkkokalvoilleen.

Tästä syystä Dracon ei tarvitse kuin vilkaista kirouksella runneltuja piirteitä ja hän tietää heti, että Potter on vangittuna heidän kartanossaan. Hän tietää myös, ettei hänellä ole aikomustakaan sanoa sitä ääneen.

“Draco, meidän on oltava varmoja -”
“En minä tiedä.”

Sodan edetessä Draco katuu hetki hetkeltä enemmän sitä, ettei hän uskaltanut olla rohkea. Hän seuraa vierestä vanhempiensa pyristelyä ja Pimeyden lordin hulluutta, eikä voi uskoa, miten on saattanut joskus ajatella tämän olevan oikea tie.

Tylypahkan taistelu on verinen ja armoton. Crabbe lähettää tappokirouksen kohti Potteria ja Dracon sydän pysähtyy.

“Älä tapa häntä!” hän huomaa huutavansa ja hetkeä myöhemmin hän istuu Potterin takana, heidän lentäessään henkensä uhalla pirunpaloa pakoon.

Tarvehuoneen ovi sulkeutuu ja Draco haukkoo henkeään. Hän katsoo hetken Potterin noensotkemia kasvoja ja kuiskaa, “pysy hengissä.”

Potter virnistää.

“Se on tarkoitus.”

Kun kaikki on viimein ohi ja Voldemort on vihdoin kukistettu, Draco pystyy vihdoin hengittämään kunnolla. Hän istuu äitinsä ja isänsä välissä suuren salin kauimmaisessa nurkassa ja hänestä tuntuu, ettei heidän pitäisi olla siellä. Kukaan ei kuitenkaan kiinnitä heihin mitään huomiota, eikä Draco tiedä onko se hyvä vai huono asia.

Yhtäkkiä Potter seisoo heidän edessään. Hän katsoo Luciusta halveksuen ja Draco tuntee isänsä liikahtavan hermostuneesti. Narcissaa tämä katsoo pitkään, kunnes lopulta nyökkää.

“Kiitos.”

Narcissa nyökkää jäykästi takaisin ja lopulta Potter kääntää katseensa Dracoon. Hän hymyilee pienesti ja Draco huomaa pidättävänsä hengitystään.

“Kiitos... Draco.”

Potter ojentaa Dracolle taikasauvan, jonka hän tunnistaa oitis omakseen. Draco puristaa sormensa tutun puupinnan ympärille ja vetää henkeä. Potterin hymy ylettyy silmiin ja Draco huomaa vastaavansa siihen. He katsovat toisiaan hetken, kunnes Potter nyökkää ja kääntyy lähteäkseen.

Jälleen kerran Harry Potter jättää Dracon täysin sanattomaksi, mutta tällä kertaa hän ei ärsyynny.KOLME


Sodan jälkeen Draco keskittyy maineensa puhdistamiseen, joka on yllättävän helppoa - kiitos Potterin, joka puolustaa häntä ja Narcissaa oikeudenkäynnissä. Puolen vuoden kotiaresti hänelle ja vuoden mittainen Narcissalle on pieni hinta ja vähemmän, kuin mitä Draco odotti. Lucius ei vältä Azkabania, mutta sitä ei kukaan heistä olettanutkaan.

Arestin jälkeen Draco suorittaa opintonsa loppuun ja pääsee kuin pääseekin Ministeröön taikaurheiluosastolle. Hän ei sodan jälkeen enää vakavissaan kiinnostunut huispaamisesta pelaamisen muodossa, mutta näin hänellä on mahdollisuus olla läheisessä yhteydessä itselleen rakkaaseen lajiin.

Ministeriössä työskentelyn toinen puoli on se, että hän törmää Potteriin lähes päivittäin. Aluksi he tervehtivät toisiaan asiallisesti, kunnes muutaman kerran Potter jää juttelemaan hänen kanssaan ja kyselee kuulumisia.

Potter itse toimii tietenkin kunnia-aurorina ja on taikaministeri Kahlesalvan silmäterä. Draco pyörittelee silmiään, mutta todellinen iva hänen eleistään puuttuu. Nyt se tuntuu lähinnä kiusoittelulta ja Potter naurahtaa.

“Mukava huomata, että jotkut asiat pysyvät ennallaan.”

Draco ei tiedä, miksi toisen sanat saavat hänet punastumaan.

Muutamaa kuukautta myöhemmin Draco huomaa lähes odottavansa Potterin tapaamista käytävillä. Hänellä ei ole liikaa tuttavia saati ystäviä ja keskusteleminen jonkun muun kuin Pansyn kanssa on enemmän kuin tervetullutta. Kaiken lisäksi Potter on yllättävän miellyttävää juttuseuraa.

Draco ei kuitenkaan näe Potteria moneen päivään (hän ei ole huolissaan) ja huokaisee helpotuksesta kuullessaan, että auroriosasto on ollut yliaurorin järjestämällä koulutusmatkalla. Draco läimäyttää itseään ajatuksissaan ja linnoittautuu työhuoneeseensa - hänellä on täysi työ järjestää seuraavia Huispauksen maailmanmestaruuskisoja.

Hän uppoutuu työhönsä niin, että kuluu tunteja ennen kuin hän huomaa pöydällään olevan pahvipakkauksen. Kulmiaan kohottaen hän tarttuu suklaasammakkorasiaan - yleensä häneltä ei jää ylimääräisiä makeisia lojumaan, sillä hänen sokerihammastaan kolottaa aina.

Draco avaa rasian hyräillen, mutta vaikenee huomatessaan että suklaasammakon lisäksi hänen pöydälleen tipahtaa paperilappu.

Lähtisitkö kanssani illalliselle?

Harry

PS. Toivottavasti vielä pidät näistä


Draco huomaa naurahtavansa ääneen. Hän tietää mitä haluaa vastata - hänen täytyy vain saada sanottua se. Vastausta kirjoittaessaan hän ei huomaa, että tämäkin sammakko pääsee karkuun.


« Viimeksi muokattu: 29.03.2020 04:30:59 kirjoittanut Angelina »

ava & bannu ©Ingrid ♥

Fiorella

 • ***
 • Viestejä: 4 453
 • Hyvän tuulen kotisatama
  • https://archiveofourown.org/users/Fiorelle
Siis eikä, miten ihana idea ficille! ;D Enpä ollut ikinä ajatellutkaan tuota, jäikö joku onneton ilman herkkuja siksi, että Harry rohmusi kärrystä lähes kaiken!

Ja vielä mokoma sai Draco-poloisen niin tolaltaan, että sammakkokin karkasi! ;D

Oli mukavaa, miten Dracon oikeudentunto heräili ja hän alkoi valita puoltaan uudelleen. Minustakin oli jo ihan kirjassa selvää, että totta kai Draco tunnistaa Harryn muttei syystä tai toisesta sitä siinä tahdo tunnustaa. ;)

Toinen osa jäi kyllä melkein sivuosaan sillä kolmas vie taas lukijan huomion aloitukseen ja tarinan loppu oli ihanasti hellyttävä. :) Jotenkin tosi herttaista, miten Draco tuntee olonsa kotoisaksi kunhan Harry vain on jossain siellä lähistöllä. Ja kuinka ollakaan, huomaa myös hänet. ;)

I´m kind and caring Hufflepuff!
~ Iltakävelylle Fiorellan ficcitarhaan? ~

Larjus

 • Sir Candy
 • ***
 • Viestejä: 1 397
 • Sytytä kämppäs palaan, se on voimaa.
  • twitter
Awww, olipa nää söpöjä! Toi alkuperäinen idea on aivan ihana. Oon itsekin pohtinut joskus, että sääliksi käy niitä oppilaita, jotka olisivat Harryn jälkeen halunneet ostaa kärryistä jotain evästä matkalle. Eipä se taida muita lapsia liikuttaa, oli ostaja miten kuuluisa tahansa. Voin niin kuvitella, että tuosta alkoi Luciuksen "kuuntele poikasi Potter-avautumisia 24/7" -maraton ;D

Tää eteni hauskasti, kun ajassa harppaamisesta huolimatta se Harry aina jotenkin saa Dracon sanattomaksi ;D Tykkäsin myös tosi paljon tuosta, miten eka ja kolmas osa tavallaan nivoutuivat yhteen karkailevien suklaasammakoiden myötä :3 Kuten ficissäkin todetaan, jotkin asiat pysyvät ennallaan, tai jotain :D Ajan vaikutuksen huomasi kuitenkin hyvin, samoin ympäröivän tilanteen, koska tunnelma oli kaikissa ihan omanlaisensa. Toinen osa etenkin oli kovin erilainen kuin muut, ja se siksi jäikin jossain suhteessa vähän enempi irralleen toisista, mutta olit kuitenkin saanut senkin hyvin mukaan kokonaisuuteen. Etenkin kolmannen rapsun alku sitoi sen hyvin kiinni itseensä, vähän niin kuin sen loppu puolestaan sitoi itsensä "ekaan sanattomaan Malfoyhin" :3  Näistä muodostuikin sitä kautta varsin soma kokonaisuus.

Tykkäsin siitä, että olit käyttänyt hyödyksesi canonin kohtauksia näitä kirjoittaessa. Musta on aina hauska lukea uusia versioita, näkökulmia ja syvennyksiä sarjojen oikeisiin kohtauksiin ja tapahtumiin. Sen myötä näihin jotenkin tuntui sujahtavan hetkessä mukaan, kun hahmojen ja miljöön lisäksi myös itse tilanne on ainakin jossain määrin tuttu.

Näistä oli kiva huomata myös, miten Harryn ja Dracon suhde kehittyy :3 Onneksi lopulta edes toinen sai aloitteen tehtyä, koska kuka tietää, miten pitkään tätä olisi jatkunut, jos kumpikin olisi odottanut aloitetta toiselta!
On the wild and misty hillside
Fear is nature's warning
Hunger here is never far away

Crys

 • Taivaanrannanmaalari
 • ***
 • Viestejä: 3 674
 • inFINIty
  • Listaukseni
En ole kova Darry fani, mutta avasimpa tämän kuitenkin ja sitten hihitin tuolle alulle niin että oli jäätävä lukemaan koko teksti :D Tuo alku! Ihana! Olen itsekin miettinyt että mitäköhän mahtoi muut oppilaat tuumia kun yksi poika on ostanut koko kärryn tyhjäksi ;D Heheh, mutta sanattomaksi Draco jäi kun Harry on niin kohtelias :D Muutkin sanattomaksi jättämiset oli kyllä hauskoja, tuo taikasauvan takaisin antaminen on kyllä niin Harryä että näin olisi voinut canonissakin tapahtua :D

-Crys

Never underestimate the power of fanfiction

Saappaaton

 • Pretentious /af/
 • ***
 • Viestejä: 1 968
 • Ravenfluff
Here I am!

Ehehe, oon niin happy, että lähdit tähän ja sit vielä sain tän luettavaksi tällaiseen viikkoon, kun kaikki tällainen hassuttelu tekee vain gutaa. :D Ihan ensin haluan kertoa sulle, että tönätä ei imho ole suomea ja se osui ikävästi silmiin heti alkutaipaleella, aijai. Ei sattunut kuitenkaan kovinkaan pitkään, koska tää sun eka pätkä oli ihan pelkkää hunajaa ja hattaraa, valkoista sokeria suoraan pussista!

Lainaus
Pihistelijä-Pansy, aina pyytämässä muita tuhlaamaan.
Hihittelin tälle, koska muistin sun kommentin mun drarriin ja rakkautesi Pansyyn. :D Toitpas sen ekan pätkän tyyliin sopivalla lapsellisuudella esiin, pisteet siitä.

Lainaus
Muutama vanhempikin oppilas väistyy nopeasti hänen tieltään, nähdessään Dracon murhanhimoisen katseen.
Anteeksi, mutta siis hihittelin tällekin mielikuvalle, koska voiko 11-vuotias murhanhimoinen Malfoy olla muuta kuin söpö? No ei voi.

Tykkäsin, että hyväksikäytit niin paljon sitä kuvaa, josta kaikki lähti, ja tykkäsin myös kovasti siitä, että Harryn suklaasammakko ei ollut ainoa, joka pääsi hyppäämään omaan tuhoonsa. Buaha. >:)

Tää aikaloikka ekan kirjan alkutaipaleelta vikan kirjan loppuselvittelyihin pääsi vähän yllättämään, mutta on oikein toimiva ratkaisu. Musta on myös todella hauskaa, että useampi kuin yksi mun vanhoista drarreistani menis tosi hyvin tähän sun verseen, koska kuten varmasti moni muukin, me on käsitelty esimerkiksi Dracon suhdetta isäänsä ja isäntäänsä kovin samoin tavoin. Nää sun tekstisi siis vastaa tosi hyvin mun omia headcanoneita, mikä on aina vähän jännä tunne. Siitäkin huolimatta, että me tunnetusti ollaan aina ja kaikesta samaa mieltä muutenkin. :P

Kolmannesta...

Lainaus
Draco pyörittelee silmiään, mutta todellinen iva hänen eleistään puuttuu.
... nostan tän vain esille, koska:

Lainaus
“Mukava huomata, että jotkut asiat pysyvät ennallaan.”

Okei, tää loppu jätti mut(kin) sanattomaksi - venaas ni tilaan tekarit, koska tää sun teksti sulatti mun hampaat!

Mut silleen vähän enemmän tosissaan vielä tähän loppuun haluan sanoa, että tykkään siitä et nivoit nää yhteen noilla suklaasammakoilla. Lisäksi tykkään hirveästi siitä ajatuksesta, että Draco on perso makealle.

Kiitos, kun kirjotit tän mun hölmöstä pyynnöstä, oot paras. <3


I push my fingers into my eyes
it's the only thing that slowly stops the ache

Vendela

 • Teeholisti
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 516
 • Maistuisiko kupponen teetä?
Uih! Ihanaa, että olet kirjoittanut lisää Drarrya *silmät sydäminä* Voisin vaatia, että siirtyisit kokonaan niistä supersankareista takaisin tänne oikeasti tärkeiden asioiden pariin ;D No ei vaan, ihanaa kun kirjoitat, se on pääasia ♥

Luin tämän jo eilen, mutta kommentointi jäi lähinnä ihqutus-tasolle, joten parempi yrittää nyt jos jotain järkevää irtoaisi :D Tosin tuolla on jo kommentoitu hyvin paljon samaa, mitä itsekin ajattelin, joten toistoa voi tulla!

Minäkin tykkään tosi paljon siitä, että tässä on yhdistelty canonia. Se toimii kivasti ja tuo myös uskottavuutta tarinaan. Lisäksi se mahdollistaa sen, ettei aivan kaikkea tarvitse avata lukijalle. Tykkään siitä! Myös tuo tiettyjen fandom-juttujen yhdistely tekstiin oli kivaa :)

Tuolla on sanottu jo moneen kertaan miten huippu tämä idea on, ja täytyy kyllä yhtyä näihin hehkutuksiin! Sillä miten ihana ajatus, että Harry osataa kärryn tyhjäksi ja Draco jää täysin ilman ;D Siinäpä taas yksi hyvä syy vihata tuota Potterin poikaa ihan urakalla!

Tuon kakkososan tapahtumat olivat minusta aivan täydelliset. Siinä ei selitelty turhaan vaan luotettiin siihen, että lukija tietää mitä tapahtuu isossa mittakaavassa. Juuri tämä on yksi niistä jutuista miksi tykkään ficeistä, voi luottaa että hahmot ja tapahtumat ovat tuttuja ja jos eivät ole, niin ei ole kirjoittajan ongelma ;) Tämmöisiä ficcejä saisi olla minusta enemmänkin.

Pre-slash oli aivan paras ratkaisu tähän! Sillä kyllä me kaikki Drarry-fanit osaamme lukea nämä asiat niiden oikeanlaisten shipperilasien läpi ;D Lisäksi on mukavaa kun kaikkea ei väännetä rautalangasta ja loppuun jää ihanan kutkuttava fiilis että mitkä mahdollisuudet näillä kahdella onkaan edessään. Ja lisäksi sinne jää mahdollisuus jatko-osaan... ;)

Kiitos kun kirjoitit ♥ Olet ihana!

Vendela

©Waulish

I think it's time for little story... It's definitely Storytime!

Angelina

 • Stark-Rogers
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 652
Apuva, kun täällä on paljon kommentteja ♥__♥

Fio: Hah joo, tää idea oli niin loistava että pakkohan siihen oli tarttua ;D Kyllähän Potter Harry on niin iso osa Dracon elämää ollut vuodesta toiseen, että olisihan se outoa yhtäkkiä olla ilman toista <3

Larjus: JOO, tuo varmasti löi startin sille "Potter sitä, Potter tätä" -marinalle Malfoyn kartanossa ja epäilemättä ajoi Luciuksen kerran jos toisenkin hulluuden partaalle ;D Hyvä kuulla, että tuo eteneminen toimi kuitenkin! Toinen kieltämättä eroaa aika selkeästi kahdesta muusta, mutta halusin ottaa tuon sodan kuitenkin isona tapahtumana mukaan :) Canoniin nitoutuvat ficit ovat yleensä suosikkejani, joten hienoa että pidit toteutuksesta :3

Crysted: Drarry on rakkaus, vaikka nyt oonkin siirtynyt määrittelemättömäksi ajaksi pääasiassa tuonne Marvelin puolelle... ;D ♥ Ja joo, Draco lampsi paikalle uhoamaan ja meuhkaamaan, mutta menikin jauhot suuhun kun Harry olikin kiltti :3

Saaps: HAH tottakai pongaat sieltä heti jotain nillitettävää :''D No ei vaan, mutta tiedäthän että nyt en voi periaatteestakaan korjata sitä? Kyllähän sää tiedät. Valkonen sokerihan on heroiiniin verrattavissa, että varo ettet jää koukkuun angstilapsi <3 Ja joo, aikahyppy on melkoinen, mutta kuten tuolla aiemmin sanoin niin halusin sodan jollain tavalla mukaan ja no, kolme kertaa antaa rajalliset toimintamahdollisuudet ;D On kyllä ennenkuulumatonta, että meillä olisi samat ajatukset jostakin, meneekö taas rasti seinään? Hammaslääkäriin siitä ja kiitos itsellesi tästä huikeesta ideasta. Toivottavasti tein sille edes hiukan kunniaa ♥

Ven:

Lainaus
Voisin vaatia, että siirtyisit kokonaan niistä supersankareista takaisin tänne oikeasti tärkeiden asioiden pariin ;D

Oh honey, no ;D Voin tehdä säännöllisiä täsmävierailuja, mutta mun sydämeni on menetetty :'''D <3 Mun oli oikeasti hankala kirjoittaa tätäkin, oon niin vieraantunu näistä ja se on kyllä aika kamalaa... Onneks pidät mut joten kuten vielä mukana! Voisin kyllä kuvitella, että 11-vuotiaalle tyhjä herkkukärry on ehkä yksi maailman suurimmista pettymyksistä, joten siinä mielessä ymmärrän kyllä Dracoa hyvinkin ;D Canoniin sidotut tekstit on parhautta ja onneksi pre-slash toimi, vaikkei tässä niin romanttisiin tunnelmiin päästykään :3


Kiitos hirveästi kaikille kommenteista, arvostan <3 En ehkä aivan täysin oo hukannut otettani Pottereista ;D

ava & bannu ©Ingrid ♥

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 051
 • How's my singing?
  • En runotyttö, ehkä ihminen -kirjoitusblogi
Kommenttikampanjasta hei moi! Tieni on vienyt jälleen drarryn pariin, olenhan vain yksinkertainen pieni Piraatti. Draco Malfoy ja sanattomaksi jääminen eivät kyllä yhtään sovi yhteen, mutta jokaiselle säännölle täytyy olla aina poikkeuksensa - ja minusta on kiva ajatella, että Potter on aina Se Poikkeus Dracolle. Hauskaa, että Draco, joka on minusta aika itsetietoinen ja tarkka kaikesta, mitä tekee, häkeltyy Harryn mukavista teoista niin, että unohtaa suklaasammakkonsakin. Tykkään tarinoissa kehistä ja tässäkin oli ihana, kun alun ja lopun suklaasammakot sitoivat tämän kivaksi söpöksi paketiksi. Enemies-to-friends-to-lovers-trooppi on aina kiva ja tykkäsin, miten tässä on vähän niinku jokaisessa osassa aina yksi "etappi" tuosta vihollisista rakastavaisiksi matkasta.

Lainaus
Draco Malfoy on tuijottanut Harry Potterin kasvoja viimeisen kuuden vuoden ajan lähes päivittäin.
MMMMMMMMmikään ei ole makoisampaa kuin hiljaiset ihastukset, jotka tekeytyvät niin hyvin joksikin muuksi, ettei henkilö itsekään oikein tiedä, mistä tunteesta on kyse. Dracokin varmaan ajatellut, että kiinnittää Potteriin niin paljon huomiota siksi, ettei pidä tästä ja haluaa olla tämän juonista perillä, mutta tottahan nyt siellä pinnan alla on ollut jotain aivan muuta. Sydämeni kehrää tällaiselle.

Lainaus
Draco ei kuitenkaan näe Potteria moneen päivään (hän ei ole huolissaan) ja huokaisee helpotuksesta kuullessaan, että auroriosasto on ollut yliaurorin järjestämällä koulutusmatkalla.
Yeah, right :D Draco, huijaat vain itseäsi.

Kiitos tästä, makoisa Drarry on aina sitä itteään - eli makoisaa!

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"