Kirjoittaja Aihe: Yuri!!! on Ice: Rakkaus kaipauksella silattuna, S, Otabek/Yuri, songfic-ficlet  (Luettu 469 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 686
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ficin nimi: Rakkaus kaipauksella silattuna
Kirjoittaja: Maissinaksu
Fandom: Yuri!!! on Ice
Ikäraja: S
Paritus: Otabek/Yuri
Genre: Slice of life, pieni fluff ja romance

Summary: "Kuulostaa joltain ruokalajilta."

A/N: Kuuntelin kyseisen biisin (Amaranthen Amaranthine) pitkästä aikaa pari päivää sitten, ja muistelin, että minun oli ollut joskus muinoin tarkoitus kirjoittaa siihen liittyen jotain Otayurilta haiskahtavaa. Parempi vähän jälkijunassa kuin ei ollenkaan. :D



***



Time
Is the reason why we fight to stay alive
Until the morning comes

It's a strife
But the shimmer in your eyes just makes me know
That you and I belong


Seuraava kappale hänen listallaan alkoi soida heleän naisäänen säestämänä. Ohikiitävän hetken Otabek joutui muistelemaan laulun nimeä ja esittäjää, ja kun hänellä sitten leikkasi, hän hymähti itsekseen ja käänsi äänenvoimakkuutta suuremmalle. Hän ei ollutkaan kuunnellut kyseistä kappaletta aikapäiviin, mikä oli oikeastaan harmi. Otabek ei pitänyt itseään taipuvaisena rakkauslaulujen kuuntelemiseen etenkään niin keskittyneesti, mutta harvat poikkeukset vain vahvistivat sääntöä. Hyvältä kuulostava hevi oli sitä paitsi aina paikallaan.

And you can light the dark all by your own
So let us show the world our love is strong


Sointia ja sanoja kuunnellessaan Otabekin mieltä valtasi hetki hetkeltä enemmän idea, josta hänen oli vaikea päästää irti, kun se kerran oli onnistunut pesiytymään päähän.
 
Ties vaikka Yuri olisikin lämmennyt sille. Otabek pysäytti musiikin ja korotti ääntään.

"Yura!"

"Kerro!"

"Tule vähän tänne, jos ehdit!"

Tuokion kuluttua Yuri luisteli villasukillaan tiensä makuuhuoneeseen ja työpöydän ääreen, jossa Otabek istui.

"En minä noissa osaa auttaa, jos sitä meinasit", Yuri tuhahti katsahtaessaan epäluuloisesti hänen koulujuttujaan.

"En minä sitä", Otabek sanoi ja tarjosi toista kuuloketta. "Kuuntele vähän ja sano mielipiteesi tästä."

Yuri kumartui hieman hänen puoleensa kuuloke korvassaan ja kuunteli tiukan keskittyneen näköisenä. Kappaleen tullessa kertosäkeeseen tämän ilme pehmeni huomattavasti.

Like a sign
Like a dream
You're my amaranthine
You are all I needed, believe me
Like we drift in a stream
Your beauty serene
There's nothing else
In life I ever need
My dream, amaranthine


"Onpa muuten kiva", Yuri tokaisi ja katsahti laulun nimen hänen kännykkänsä näytöltä.

"Minulla kävi mielessäni eräs asia tähän liittyen."

"Mikä niin?"

"Kuulostaisiko se pähkähullulta idealta, jos rakentaisimme pariluistelunumeromme tämän ympärille?" Otabek kysäisi näpertäen sormillaan Yurin harmaan fleecehupparin hihaa. "Toki me päätimme ryhtyä kyseiseen projektiin vasta eilen, eikä musiikin miettimisellä ole kiire –"

"Hei, niiden juttujen miettiminen pitää aloittaa hyvissä ajoin, terveisiä vain Lilialta!" Yuri virkkoi ja siirtyi hänen taakseen voidakseen naputella kämmenillään hänen hartioitaan kuin viiden tähden hieroja. "Eipä tuo ideasi yhtään pöllömpi ole. Tekee luistelumaailmallekin hyvää päästä välillä osalliseksi raskaasta musiikista herkistelevän pianon ja muun vastapainona."

"Se kai sitten tarkoittaisi, että meidän pitäisi määritellä teemaksemme rakkaus kaipauksella silattuna?" Otabek ojensi kaulaansa ja katsahti Yuria ylösalaisin.

"Kuulostaa joltain ruokalajilta", Yuri hymähti ja kopsautti otsansa kevyesti hänen otsaansa. "Rakkaus silattuna kaipauksella ja palanpainikkeeksi ällösiirappia."

"Minun puolestani voidaan jättää se siirappi pois."

"Kaikin mokomin", Yuri virkkoi ja laittoi kuulokkeen taas korvalleen. "Laita se alusta, niin kuulen kaiken."

Otabek sulki silmänsä kuvitellessaan heidän tulevan pariohjelmansa koreografiaa ja hienovaraisia yksityiskohtia, mutta hänen ajatuksensa ottivat lipuakseen kuluvaan hetkeen, kun Yurin sormet hipsuttelivat hänen hartiaansa musiikin tahtiin.

"Ihan pirun hyvä biisi..." Yuri painoi poskensa hänen hiuksiinsa ja kietoi kätensä hänen ympärilleen. "Miten sinulta löytyykin aina niin hyvää musiikkia, Bekaseni."

"But just so you know, I have the hand-eye coordination of a drunk kitten."

Larjus

 • ISSNA
 • ***
 • Viestejä: 4 897
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Siis mä en tajua, miten sä aina onnistut iloisesti yllättämään mut näillä sun kirjoituksilla ja nostamaan mielialani kattoon (/w\) Mut jotenkin sä sen teet, koska nyt oon täällä yhtä virnettä ja onnellista höttöä, vaikka just äsken manailin et äää kun väsyttää töiden jälkeen (tulin kotiin vasta hetki sitten).

Todellakin parempi vähän jälkijunassa kuin ei ollenkaan! Se on muutenkin ficcimaailmassa hyvä ohjenuora, ja jos se takaa tällaisia tekstejä, niin voi kyllä, mä ainakin voin odotella! ^^

Sanoit, ettei tässä oo liikaa siirappisuutta nimestä huolimatta, mut sitä oli just sopiva määrä, että oon nyt täällä jossain vaaleanpunaisessa otp-kuplassani. Oon varmaan sanonut sata kertaa jo, että rakastan kaikkee arkista pientä söpöö näistä kahdesta, ja aaaa mä niin rakastan sitä tapaa, jolla sä sitä kirjoitat ♥ Kaikkia ihania pieniä yksityiskohtia, kuten Yuri luistelemassa villasukillaan ja naputtelemassa Otabekin olkapäitä kuin viiden tähden hieroja, ja Otabek näpräämässä Yurin hihaa :D Noista välittyy myös silleen kivan arkisesti se välittäminen ja hellyys, joita Yuran ja Bekan suhteessa on ♥ Joo arkifluffi on mun heikkous aaaaaaa.

Kuuntelin tota biisiä, ja nyt sit vain kuvittelen Yuria ja Otabekia luistelemassa sitä yhdessä. Aaaah, se näyttää niin kauniilta mun mielikuvissa. Ja voi että kun toi biisi sopii noille kahdelle niin helkutin hyvin, niin tyylilajin kuin sanojenkin suhteen. Oon Yurin kanssa samaa mieltä siitä, että herkistelevät pianot ja muut on niin nähty, aika vaihtaa raskaampaan :D Ja toi biisi itsessään on kaunis! + Siinä on hyvä melodia, ei oo mitää örvellystä :D

Lainaus
"Kuulostaa joltain ruokalajilta", Yuri hymähti ja kopsautti otsansa kevyesti hänen otsaansa. "Rakkaus silattuna kaipauksella ja palanpainikkeeksi ällösiirappia."
Ihanat ♥

Mä, mä en kestä. Nyt vaan tuijottelen ruutua ja näytän suunnilleen tältä. Miten voikaan tulla niin onnelliseksi yhden lyhyen ficin lukemisesta ♥-♥
"Pois silmistäni niljakkeet! Täältä tulee nimittäin haihattelija!"

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 686
 • ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Yhyy, voi kiitos! ^^ <3 Tulee kyllä itsellekin niin hyvä fiilis, jos tarina uppoaa ja sillä saa piristettyä toisen päivää!

Sopiva määrä siirappia kuulostaa about siltä, mihin pyrinkin. xD Onhan kyseessä nyt kaunis rakkauslaulu ja Beka ja Yura enemmän tai vähemmän vaaleanpunaisia toistensa kanssa... Arjen pienissä hetkissä esiin tulevat hellyydenosoitukset ovat kyllä silkkaa parhautta. <3 Ihanaa, että nostit erikseen esiin Yurin ja villasukilla luistelun, se taitaa nimittäin olla oma suosikkiyksityiskohtani tässä.

En yleensä harrastele sellaista musiikkivideoiden luomista pääni sisällä, mutta tämän kyseisen kappaleen kohdalla huomasin Otabekin tavoin vähän eksyväni pohtimaan, millainen niiden koreografia ja muut jutut olisivat. Olen kyllä sitä mieltä, että biisi sopii tuolle shipille kuin nokka päähän!

Awws tuo Jeremy Renner! xD <3 Kiitos vielä, kommenttisi kyllä sai hymyilemään suu korvissa!

- Mai
"But just so you know, I have the hand-eye coordination of a drunk kitten."