Kirjoittaja Aihe: Teen Wolf: Liikaa | K-11 | Stiles/Derek | 3,5 x raapale  (Luettu 331 kertaa)

Avaruuspiraatti

  • ryöväriruhtinas
  • Valvoja
  • *****
  • Viestejä: 1 630
  • Psychrolutes marcidus
Stiles Stilinski alkaa olla Derekille liikaa. Derek on kestänyt paljon, mutta kaikkea hänenkään ei tarvitse sietää.Nimi: Liikaa
Kirjoittaja: Avaruuspiraatti

Fandom: Teen Wolf
Paritus: Stiles/Derek

Ikäraja: K-11
Tyylilaji: draama

Haasteet: Vuosi raapalehtien VII

Vastuunvapaus: Kaikki tunnistettavat hahmot, tapahtumat ja miljööt kuuluvat Teen Wolfin luojille. En ansaitse tällä rahaa.


A/N: Siitä on pitkä aika, kun viimeksi katsoin TW:tä. Kaikkia kausiakaan en ole nähnyt, taisin lopettaa kolmanteen silloin aikoinaan. Nyt kuitenkin halusin kirjoittaa jotain ihanalle Lyralle ja hän toivoi TW:tä, joten minä tietenkin sitten koetin toimittaa! Sterek on mulle ihan uusi paritus (olin itse enemmän Stydia-fani), mutta oli hauska kokeilla näiden kahden dynamiikkaa. Derek varsinkin on hauska kirjoitettava, kun se on niin raivoissaan omista tunteistaan ;D Mutta siis, oikein hyvää joulua Lyrmyseni ja toivottavasti tämä sterek onnistuu täyttämään hiukan fikkimittariasi ♥

LIIKAA
350 sanaa

Stiles on liian äänekäs ja eksentrinen, liian kärsimätön ja lapsellinen. Liian ärsyttävä, liian puhelias, liian levoton ja aina liian lähellä. Stilesin tuoksu on voimakas ja jää kiinni Derekin vaatteisiin. Stiles tulee hänen uniinsa: niihin, joissa hän antaa tälle selkään, ja niihin, joita hän ei halua ajatella aamulla, kun alushousut ovat jo likaiset.

Niin.

Stiles Stilinski alkaa olla Derekille liikaa. Derek on kestänyt paljon, mutta kaikkea hänenkään ei tarvitse sietää.

Derek paiskaa Stilesin seinää vasten paidankauluksesta kiinni pitäen. Hän on raivoissaan ja pystyy hädin tuskin hillitsemään itseään. Hänen kyntensä repivät ohueen puuvillaan reikiä. Stiles katsoo häntä suoraan silmiin ja näyttää pelkäävän – ja silti tämän silmissä on jotain muutakin. Jotain, minkä nimeä Derek ei halua selvittää, sillä sekin on vain liikaa.

”Helvetin nulikka”, Derek murisee hampaidensa välistä. ”Kerjäät verta nenästäsi.”

Stiles naurahtaa hermostuneena. Kerta taitaa olla ensimmäinen, kun hän jää sanattomaksi. Jostain syystä se vituttaa Derekiä enemmän kuin pojan näsäviisaat kommentit. Stiles taitaa nähdä jotain hänen silmistään, jotain, mitä Derek ei itse tiedosta, sillä tämä rentoutuu.

”Et sä mua lyö”, Stiles sanoo. Hänen silmänsä ovat liian ruskeat ja niiden pelokas katse pehmenee liian lempeäksi.

”Vittu sun kanssasi…”

Stiles pistää kätensä Derekin käden päälle, sen joka pitelee häntä paidankauluksesta. Derek puristaa kätensä tiukemmin nyrkkiin, niin että kynnet uppoavat jo hänen omaan kämmeneensä.

”Mitä sä haluat musta?” Derek kysyy. Hänen epätoivonsa vuotaa jo sanoista läpi.

”Turpaani?” Stiles ehdottaa pilke silmäkulmassaan.

”Ansaitsisit saada”, Derek sanoo, ”mutta sä et kestäisi sitä.”

”Kokeile mua.”

Derek ei aio (halua) kokeilla. Se ottaa voimille, sillä Stiles on liian uhkarohkea ja painaa huulensa kokeillen hänen suulleen. Kämmenien haavoista tihkuu jo verta. Jokainen solu Derekin kehossa huutaa: työnnä se pois! Stiles käy rohkeammaksi, vie kätensä Derekin niskan taakse ja vetää hänet lähemmäs. Stiles on typerä: vain nopea liike ja Derek voisi katkaista tämän niskan tai purra kaulavaltimoon.

”Rentoudu, susimies. Ei tämä ole niin vakavaa”, Stiles kuiskaa hänen huulilleen. Derek ei ymmärrä: se tuntuu vakavalta. Hän vetäytyy pois, mutta Stiles katsoo häntä, kuin haluaisi jotain lisää, eikä Derek kestä enää. Hän painaa suunsa niin raivoisasti Stilesin omalle, että tämän takaraivo kolahtaa seinään.

”Sä et tiedä, mihin olet ryhtymässä, Stiles Stilinski.”

”Näytä mulle.”Äänestysaika 1.–15.1.

listaustaidetopic

Aurinkolapsi

  • ***
  • Viestejä: 517
Vs: Teen Wolf: Liikaa | K-11 | Stiles/Derek | 3,5 x raapale
« Vastaus #1 : 14.12.2019 15:38:39 »
Apua, en minä tiedä yhtään mitä sanoa,,, Minulle taas Steter on Se Juttu, mutta juurikin Lyran takia on Sterek alkanut nousta taas minun maailmankartalle. Olen niin iloinen, että kirjoitit tämän! Tämä on aivan ihana ♥ Stiles on juurikin niin tuollainen, spastic one might say. Ja Derek on ihana rakas, tuollanen kyrmy ;; Heidän dynamiikka on aika hieno ja sie toteutit sen vallan hyvin ♥ En tajua miten osaat olla noin lahjakas, käyt mihin tahansa niin luot jotain käsittämättömän upeaa.

Rakastan kaikkea tässä, mutta eniten tuota loppua, vaikka se saakin janoamaan lisää ja saatan anella ja suostutella niin kauan, että kirjoitat jatkoa. Taas jään miettimään, että miten saat niin lyhyeen tekstin niin paljon kontenttia? Tämä on aivan täydellinen. Heidän repliikit on niin heitä ja rakastan, että tämä on Derekin näkökulmasta -- tuntuu, että olen viimeaikoina lukenut tosi paljon Teen Wolf -fikkejä ja ne on tosi usein Stilesin näkökulmasta. Hän on hyvin rakas, mutta tämä on jotenkin virkistävää. Ja rakastan juuri noita susiaisteja, joita voi kuvailla tällä näkökulmahahmolla. Erityisesti myös tykkään siitä, että Stiles saa Derekin suden esiin, että hän on vähän niinkuin wolfed out tuossa, kun pitelee Stilesia. (8 Tuo jännite heidän välillään on ihan käsin kosketeltavaa.

Kiitos tästä ♥ Olet parhautta!!