Kirjoittaja Aihe: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot  (Luettu 2014 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Ficin nimi: Vetovoima
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: My Hero Academia
Ikäraja: S
Paritus: Uraraka/Midoriya
Genre: Kepeä draama, fluff ja ripaus ääliöhuumoria

Summary: Dekun kanssa pusuttelu ei oikein ota sujuakseen.

A/N: Näiden kahden rusinapullan kustannuksella pilailu oli kerrassaan hauskaa. ;D Ja tosiaan, tuo Ochaco hymyilemässä nimensä veroisesti → uraraka = päivänsäde***Ochaco saattoi haistaa lounaaksi syödyn curryriisin aromeja, joita oli yritetty peittää muutamalla kurkkupastillilla. Pehmeän suukon mukana hän sai tujauksen ummehtunutta minttua, joka jäi hänen suupieleensä kunnon läntiksi. Dekun pusut olivat tuon tuosta vähän kuolaista sorttia.

Vaeltavien ajatustensa vuoksi Ochacon oli hankala keskittyä kuluvaan hetkeen. Vähän kuin joku ulkopuolinen olisi havainnoinut tilannetta kynän ja lehtiön kanssa ja raapustellut yksityiskohtaisesti ylös kaiken näkemänsä: heidät istumassa kahdestaan Dekun huoneessa vaihtamassa kömpelöjä suukkoja tämän sängyllä. Ochaco silitteli Dekun pörröisiä hiuksia ja yritti olla ajattelematta, miten huoneen jokainen All Might -juliste näytti tiirailevan heitä kiiltävän hymynsä kanssa kuin haluten julistaa olevansa ylpeä tai jotain muuta yhtä kuumottavaa.

Huone olisi totisesti kaivannut hieman uutta ilmettä. Koulukirjat siistimpään pinoon, hikiset vaatteet pyykkikoriin, aidon kokoisen All Might -patsaan kääntäminen kaiken varalta kasvot kohti seinää...

"U-Uraraka-san..."

Ochaco käänsi kasvonsa kohti Dekua ja oli saada sätkyn, kun tämä nojautui häntä kohti naama yhteen tiukkaan sumppuun puristuneena ja huulet muikistettuna.

"Huih! Karmit minua kun näytät tuolta!"

"A-ah, ööh, anteeksi!" Deku sopersi naama niin hehkuvana, että sen päällä olisi voinut paistaa kananmunan.

Ochaco suoristi ryhtiään ja virnisti nimensä veroisesti. "Olet ihan hassu."

Dekua suukotellessaan Ochaco yritti olla ajattelematta, miten tämän kanan- ja mintunmakuiset huulet nirhivät inhasti hänen alahuultaan ja yritti vaivihkaa johdatella pusua lempeämmille vesille. Tavallaan se oli kivaa ja jollain tapaa vetoavaakin. Deku ei ehkä ollut kummoinen pusuttelija, mutta toisaalta tämä oli nopea oppimaan. Lisäksi Deku oli loppujen lopuksi kunnon herrasmies ja hänellä taas oli tapana pitää kaiken maailman korniuksista ja outouksista.

Sitten Deku päästi suutelun ohessa kamalan ryystävän äänen, minkä ansiosta Ochaco tyrskähti niin, että hänen nenästään purskahti jättikokoinen vetelä räkäkupla.

"Ohhoh, voi kauhistus!" hän älähti läiskäisten kätensä kasvoilleen sitä rataa, että kupla puhkesi ja levisi hänen kämmeneensä.

"Ööh, Uraraka-san... Ota tämä", Deku virkkoi hermostuneena ja ojensi hänelle kankaista nenäliinaansa. Ochaco otti sen vastaan ja töräytti niin hienon neidin elkein kuin vain kykeni.

"Kiitoksia!" hän köhähti ja huomasi niistäneensä suoraan nenäliinaan painettuun All Mightin kuvaan. Hän piilotti liinan nopeasti selkänsä taakse ja suostui jollain ilveellä katsomaan Dekua yhä silmiin. "Mitä nyt?"

"En... en ole ennen kuullut söpön tytön niistävän noin antaumuksella", Deku sai jostain päähänsä sanoa, vieläpä iloisesti hymyillen.

"A-ai."

Deku oli kai niitä, jotka luulivat, että söpöt tytöt oksensivat sateenkaaria, piereskelivät glitteriä ja kakkivat niittykukkasia.

"Älä suotta näytä noin häkeltyneeltä! Minähän se tässä kaikkea outoa puhun..." Deku mutisi tarttuen häntä kädestä.

"Jos ei puhuttaisi yhtään mitään?" Ochaco ehdotti viimeisen päälle kiusaantuneena ja kietoi kätensä pojan niskaan. Deku sulki hänet käsivarsiensa syleilyyn vähän turhankin voimakkaasti, mutta Ochaco ei halunnut antaa moisen kylkiä rusentavan pikkuseikan häiritä. Tuota pikaa hänen oli kuitenkin pakko tehdä jotain.

"Mmmh, D-Deku-kun? Älä liiskaa minua...!" Ochaco kellahti sängylle tavoitteenaan luikerrella karkuun intensiiviseltä halailulta, mutta turha toivoakaan, että hänen mongerrustaan olisi kuultu.

"Hm? Mitä sanoooooooooit!?"

"Deku-kun!"

Ochaco katsoi silmät teevadin kokoisina, miten poika alkoi kohota kohti huoneen kattoa ja tajusi aktivoineensa kykynsä vahingossa. Sekin vielä kaiken päälle!

"A-apua, voihan rähmä!" Ochaco kiljaisi ja painoi kiireesti sormenpäänsä toisiaan vasten. "Hetki vain, pääset tuota pikaa alas!"

"H-hei, odota, Uraraka-san!" Deku kirkui huitoen villisti käsillään suoraan hänen yläpuolellaan. "Älä vain –"

"Vapautus!" Ochaco deaktivoi painovoiman.

"AAAAAA, URARAKA-SAAAN!"

"HIÄÄÄÄÄÄH!"


"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Röhkö

 • ***
 • Viestejä: 1 172
 • Oot kuuma.
Vs: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot
« Vastaus #1 : 08.11.2019 23:21:29 »
No tämähän oli just sopivan kevyt perjantai-illan viihdyke. Repeilin noille All Might -fanikamoille ja mielikuvalle, että figuurien naamat pitäisi kääntää kohti seinää.xD
Deku ja Ochaco oli symppiksia. Ääliöhuumori pelasti tän liialta sokerilta. Molemmat ovat sopivan aloittelijoita suhteessa. Ei OTP, mutta toimii kyllä näin!

- Röh
Mitä tapahtuu ficissä, jossa päähenkilö kirjoittaa ficciä? Ficcinception, K-15

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Vs: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot
« Vastaus #2 : 11.11.2019 20:51:18 »
Deku ja Uraraka kyllä ovat molemmat niin sööttejä ja ihan pahuksen kömpelöitä tuollaisisssa asioissa. :D Liian sokerista tästä en varmaan edes olisi osannut kirjoittaakaan, kun väkisinkin tuli mieleen kaikenlainen kiusallinen, mitä pusuttelun ohella voisi sattua. Toisaalta ainakaan kukaan ei ollut röyhtäisemässä toisen suupieleen, vaikka lounaan jämät vähän puskivatkin läpi, yöh. xD Kiiros, Röhkö! <3

- Ayu
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Avaruuspiraatti

 • varattua puraisi
 • ***
 • Viestejä: 2 250
Vs: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot
« Vastaus #3 : 14.11.2019 11:27:54 »
Tämä oli justiinsa niin kiusallista, kuin voisin Urarakan ja Midoriyan suuteloiden olevan ;D Midoriya tekee kaikesta aina niin kiusallista... Mutta kauhean söpöähän se on, että hän saa olla oma höntti itsensä Urarakan kanssa, eikä Uraraka pistä sitä juurikaan pahakseen! Kiitos ♥

"I am as constant as a northern star."
"Constantly in the darkness, where's that at?"

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Vs: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot
« Vastaus #4 : 14.11.2019 20:40:28 »
Deku on kyllä välistä niin raasu vaivaannuttavan ulosantinsa kanssa, mutta eiköhän se Ochacoon syystä tai toisesta tee pientä vaikutusta. ;D Ainakin Deku on aidosti sitä mitä on!

Kiitos kommentista, Piraatti! <3

- Ayu
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 810
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot
« Vastaus #5 : 19.04.2022 21:21:42 »
Awww, tää oli söpö ♥ Hauska lukee tämmöstä vähä kömpelöä mutta niin herttaista fluffia/snogia. Nuorta lempeä... :3 ja curry-minttusuukkoja, kuolaa, räkää ja ties kuinka monta kymmentä All Mightia tuijottamassa kun teinit puuhastelee XD Siinähän onkin hyvät ainekset viihdyttävään ficiin. Lopun sähellys vielä kruunasi koko jutun, koska sehän nyt ois ollutkin liian helppoa että fici loppuu pusuttelun jatkamiseen :D Jos näil olis joku oma romcom-hömppä-spin-off niin aivan varmasti tälleen tapahtuis :D

Lainaus
Deku oli kai niitä, jotka luulivat, että söpöt tytöt oksensivat sateenkaaria, piereskelivät glitteriä ja kakkivat niittykukkasia.
Joka päivä oppii jotain uutta 😂 Kyllä voi toisen pusuttelu ollakin sivistävää.

Kiitos taas kerran mukavasta lukukokemuksesta :3

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Vs: My Hero Academia: Vetovoima, S, Uraraka/Midoriya, oneshot
« Vastaus #6 : 03.05.2022 17:59:38 »
Kiitoksia, Larjus! <3

Tämä teksti oli jotenkin samaan aikaan herttainen ja kamalan kiusallinen muun muassa Dekun kömpelön toiminnan ja monen tuijottavan All Might -figuurin ansiosta. Oikein kunnon suloinen teinimeininki, kun kumpikaan ei oikein tunnu tietävän, miten olla luontevasti. Lohdun sanoina voi kai silti todeta, ettei se aikuisillakaan aina niin luonnistu tuo lähekkäin oleminen. xD Supervoimien avulla tilanne sai onneksi nopeasti... nostetta! (badum tssss)

- Mai
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."