Kirjoittaja Aihe: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot  (Luettu 3401 kertaa)

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« : 20.06.2016 23:56:41 »
Ficin nimi: Nuolikaulakoru
Kirjoittaja: Ayu
Fandom: The Avengers
Ikäraja: S
Paritus: Taustalla mainittu Bruce/Natasha
Genre: Kepeä draama

Summary: ”Kuvittelin vain aina, että sinulla ja Clintillä oli jotain meneillään.”

A/N: Jos joku sattuisi kysymään, mielestäni paritus Bruce/Natasha on aika puskista poimittu. :D***Steve Rogers oli mielestään taitava lukemaan sosiaalisia tilanteita. Ei hän itseään asiantuntijana pitänyt, mutta ystävien ja tovereiden kesken järjestetyissä illanistujaisissa hänestä oli mukava seurata tunnelmaa ja ottaa osaa keskusteluihin, joissain määrin muodostaa johtopäätöksiäkin näkemänsä ja kuulemansa perusteella.

Niin ihmisläheisenä kuin Steve itseään pitikin, hän tunsi henkilöitä, jotka hän sinänsä laski läheisiksi itselleen samalla tietämättä heistä oikein mitään. Natasha Romanoff oli yksi sellainen.

”Nautitko juhlista?” nainen kysäisi jäädessään hetkeksi jutustelemaan.

Kapteeni kohotti lasiaan positiivisena eleenä. ”En edes muista milloin olisin viimeksi rentoutunut näin.”

”Vaihtelu todella virkistää. Eikä ruoassa tai seurassakaan ole moittimista.”

Steve näki, kuinka Natasha silmäsi ohi kulkevaa Brucea hillitysti mutta sen verran kiinnostuneen oloisena, ettei Kapteenilta jäänyt huomiotta pieni jännite. Hänellä oli asiasta omat epäilyksensä, jos niin saattoi sanoa, mutta kenties hänen olisi ollut syytä kysyä ihan suoraakin saadakseen edes jonkinlaisen selvityksen meneillään oleville kuvioille. Hetki kun sattui olemaan mitä mainioin.

”Joten, sinä ja Banner...?” Steve aloitti jättäen kysymyksen loppupään roikkumaan antaakseen Natashalle puheenvuoron. Kysymys kohtasi hienoisen kulmien kohotuksen, mutta pieni hymy ei kieltänyt saman tien kaikkea.

”Oletpa utelias.”

”Ihan viaton kysymys se oli”, Kapteeni virnisti ja kulautti oluestaan. ”Ajattelitteko jossain kohtaa julkistaa vetävänne yhtä köyttä?”

”En menisi asioiden edelle”, Natasha sanoi muistuttaen kuitenkin etäisesti Steven kauan sitten tuntemia neitokaisia, joita oli onni potkaissut rakkausrintamalla kirjeen tai kukan muodossa. Vienossa hymyssä oli jotain samanlaista.

”Enpä olisi arvannut”, Kapteeni virkkoi ja sai hieman kummastuneen katseen osakseen.

”En ole ihan varma, mitä tarkoitat.”

”Tiedän, eikä se mitään”, Steve naurahti keksimättä ollenkaan, miten jatkaisi saadakseen kokonaisuudesta edes osapuilleen järkevän. ”Kuvittelin vain aina, että sinulla ja Clintillä oli jotain meneillään.”

”Minulla ja Clintillä?” Natasha näytti entistä oudoksuvammalta ja äänensävystä päätellen hän todella oli tainnut kuvitella omiaan.

”Ilmeisesti olette läheisiä.”

”Suoraan sanoen hän tietää minusta epämiellyttävän paljon”, Natasha tuumasi epäluonteenomaisen lämpimästi. ”Tuskin luotan keneenkään toiseen samoissa määrin.”

”Jokainen meistä ansaitsee sellaisen ystävän”, Steve totesi antaen ajatustensa harhailla ohikiitäväksi hetkeksi menneisiin aikoihin. ”Joka tapauksessa tuo kaulakorusi on aika hämäävä”, hän huomautti nyökäten päätään kohti pientä nuoliriipusta naisen kaulassa.

Natasha kosketti vaistomaisesti kiiltävää hopeapintaa. ”Hmm, en ole tullut ajatelleeksi.”

”Minua se ainakin johti harhaan.”

”Kyse taisi olla enemmänkin siitä, ettet ollut perillä asioista”, Natasha tokaisi ja osui kommentillaan aika lailla maaliinsa. Silloin tällöin Stevestä todella tuntui, että hänen olisi ollut oman mukavuutensa vuoksi syytä olla enemmän tietoinen ympärillään tapahtuvista asioista.

”Lienee hyvin mahdollista.”

”Joka tapauksessa me olemme hänen kanssaan vain ystäviä”, nainen virkkoi korua sormellaan sipaisten. ”Tämä on syntymäpäivälahja parin vuoden takaa.”

”Ai. Milloin sinulla muuten on syntymäpäivä?”

Sekin oli yksi niitä asioita, joita Steve yleensä kysyi hiljalleen läheisemmiksi muuttuvilta tuttavuuksiltaan, mutta tarkemmin ajatellen hän ei muistanut Brucen tai Clintinkään syntymäpäivää.

”Loppusyksystä”, Natasha hymähti summittaisen vastauksen. ”Entä itselläsi?”

Steve olisi tietysti voinut samalla tavalla leikkiä salaperäistä, mutta kyseinen päivämäärä sattui joka tapauksessa olemaan Yhdysvaltojen merkittävin.

”Heinäkuun neljäs.”

Natasha kallisti päätään huvittuneen epäuskoisena.

”Tiedän, kuulostaa aika uskomattomalta.”

”Tuota isänmaallisemmaksi sinun on hankala enää päästä”, Natasha naurahti ja keskitti sitten huomiotaan etäämmälle jonkin napattua mielenkiinnon. ”Mmm, Samilla ilmeisesti on sinulle jotain asiaa.”

Steve katsahti olkansa yli ja näki ystävänsä viittomassa hänelle toiselta puolelta olohuonetta. ”Siltä vaikuttaa. Tuletko mukaan?”

”Ei kiitos, minulla itse asiassa on Tonylle asiaa”, nainen tokaisi ja kohotti lasiaan tervehdykseksi. ”Jatka hyviä juhlia.”

”Samoin.”***

Psst, havainnollistava kuva
« Viimeksi muokattu: 05.02.2018 15:47:03 kirjoittanut Ayudara »
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

vinkuravarvas

 • Carabasin markiisi
 • ***
 • Viestejä: 44
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #1 : 23.06.2016 20:41:22 »
Täytyy tunnustaa että luin tämän jo jokin aika sitten, mutta kun en heti ehtinyt kommentoimaan niin tietäähän sen mitä siinä sitten kävi :D

Tämä oli tämmöinen mukavan mielen tunnelmointipätkä, josta minä ainakin pidin! Kuvasti hyvin keskustelua joka hyvinkin olisi voinut tapahtua joskus "ihan oikeastikin", sekä Steve että Natasha tuntuivat olevan ihan omia itsejään. Tekstin dialogivoittoisuus sopi myös mukavasti tämmöisen pätkän tyyliin.

Jotenkin tuntuu että Natasha on jo ihan vaan elokuvissakin ehditty ainakin viitteellisesti parittaa jo lähestulkoon jokaiselle mahdolliselle kostajalle ja jos ihan totta puhutaan niin bruce/natasha on kaikista näistä parituksista tuntunut aina oudoimmalta. Vähän jännä sitten nähdä miten pysyväksi se vakiintuu, nyt kun parissa viimeisimmässä elokuvassa niin selvää puhetta jo on ollutkin :D


Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #2 : 24.06.2016 17:18:38 »
Kiitoksia paljon kommentista, vinkuravarvas!

Natasha on kyllä vähän sellainen, että sen voi jollain perusteella tökätä melkein jokaiselle tiimin jäsenelle... Se vähän vaihtaa puoltakin aina sen mukaan kenen leffasta on kyse. xD Joka tapauksessa B/N on ehkä ainoa paritus, jolla en nähnyt oikein mitään pohjaa, kunnes sitten näin Ultronin. Mielenkiintoista sinänsä. :P

- Ayu

"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Waulish

 • rohkupuusku Nedric ♡
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 938
 • ”Mutta totta kai sitä munnaaki pittää olla.” #50
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #3 : 15.01.2022 19:57:14 »
Tervehdys Kommenttiarpajaisista, ja onnittelut voitosta! :) Teki mieli kurkkia, mitä olet kirjoittanut Avengersista, ja tämän tekstin valitsin sympaattisen parituksen perusteella. Itse olen Natasha/Bruce-fani ja pidän paritusta hyvinkin luontevana, vaikka tavallaan ymmärrän kyllä esimerkiksi Steven hienoisen yllättyneisyyden tässä tekstissä. ;D Natin salaperäisyys tuntuu luonteenomaiselta ja sopivalta, ja pidän siitä, miten hienovaraisena paritus näyttäytyy Steven uteluiden jälkeenkin. Nat pitää vähintäänkin mielenkiintoa yllä, kun hän puhuu kyllä melko avoimesti joistakin asioista, kuten suhteestaan Clintiin, mutta sitten taas on huomattavasti pidättäytyväisempi Brucen ja tarkan syntymäpäivänsä suhteen. Minulle tulee sellainen kutina, että lämpimien tunteiden syttyminen ja realisoituminen on vielä vaiheessa, mutta kipinää kuitenkin saattaapi olla! Tässä tarinassa on hauskaa se, miten näkökulma on Steven eivätkä esimerkiksi Brucen tunteet käy ilmi, ja se antaa tällaiselle Nat/Bruce-shippaajalle innostavan mahdollisuuden kuvitella, että ehkäpä Bruce vaistoaa Natin katseen ohi kulkiessaan ja se aiheuttaa hänessä lämpimän läikähdyksen. ;)

”En menisi asioiden edelle”, Natasha sanoi muistuttaen kuitenkin etäisesti Steven kauan sitten tuntemia neitokaisia, joita oli onni potkaissut rakkausrintamalla kirjeen tai kukan muodossa. Vienossa hymyssä oli jotain samanlaista.
Minusta tämä on jotenkin ihana ja eläväinen luonnehdinta. On helppo kuvitella, että vaikka ajat muuttuvat, samantapaiset tunneilmaisut säilyvät, ja samalla tavalla niistä voi ulkopuolinen jotain päätellä.

Stevekin vaikuttaa tässä tarinassa ihan omalta itseltään. Hänestä henkii sellaista välitöntä kiinnostusta muita ihmisiä ja ympäröivää maailmaa kohtaan, ja on helppo nähdä, että hän on kiinnostunut tutustumaan Natashaan paremmin. On jotenkin sympaattista, miten hän luokittelee Natin itselleen läheiseksi ihmiseksi, vaikkei sillä tavalla perusteellisemmin tätä tunnekaan - kapu on ihana kaikkien kaveri. :D

Tämä juhlakohtaaminen on kaiken kaikkiaan tosi luonteva ja jättää lukijalle (tai ainakin minulle) hyvän mielen. Kiitokset! :-* -Walle


lately I’ve been looking hard
where is my love, where is my luck, where is my faith


my reason to die another day

niiina

 • Ylikuolonsyöjä
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 5 612
 • Malfoysexual
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #4 : 16.01.2022 16:05:38 »
Kommenttiarpajaisista minäkin täällä paikalla o/

Sulla oli tosiaan hyvin tekstejä ja oli vaikea lähteä valitsemaan vain yhtä. Tämä nyt ehkä veti parituksen vuoksi puoleensa, vaikka toki tässä nyt ei itse paria juurikaan ollut, mutta ei se haitannut! Teksti oli tosi kiva välipala tähän kiireiseen päivään ja tästä tuli sellainen ihana fiilis. Keskustelu Natin ja Steven välillä oli tosi kiva ja sellainen ihanan ystävämäinen. Pidin, että Steve uskaltautui kysymään Natilta hänen ja Brucen väleistä sekä muitakin yksityisiä asioita, koska jos haluaa tutustua ja tuntea ihmisiä on toki hyvä luoda keskusteluita ja olla kiinnostunut toisen asioista. Tykkäsin heidän välisestä keskustelustaan tosi paljon! Olit kirjoittanut sen äärimmäisen hyvin.

Oli myös hauska, että Steve oli tehnyt päätelmiään nuolikaulakorusta, jonka olit saanut tekstin nimeksikin hienosti! Hymyilin sille huvittuneena, mutta se on kyllä totta, että Nat ja Clint on tosi läheisiä ja voisihan kuka vaan tehdä tuon päätelmän. Toki Clintin perhe on aika iso este, mutta heillä on tosi hieno ystävyys kuitenkin keskenään!

Musta oli myös tosi kutkuttavaa tuo Katse. Sellainen kertoo monesti todella paljon. Ah.

Ihana teksti, kiitos tästä!

niiina
Dramione

Violetu

 • Draamaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 6 075
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #5 : 16.01.2022 19:55:19 »
Olipas mukava pieni ficceröinen tämä, Natasha <3
Alkoi melkein tehdä mieli kirjoittaa Steveäkin taas pitkästä aikaa, kun hän oli tässä niin suloisen hömelö ja vilpitön. Ei sillä, itsekin kyllä silloin joskus shippasi Clintiä ja Natia, (tai kuvitteli, että niillä on jotain) kun kaksikko oli selvästi niin läheinen jo ekassa Avengersissa ^^'

Sam mainittu! Omalle naamalle levisi ihan tyhmä hymy, Sam kun ei tunnu suomenkielisellä puolella olevan mitenkään erityisen usein esiintyvä hahmo, joten häntä on aina yhtä ilahduttavaa nähdä vaikka sitten yhdessä lauseessa :'D

Oli jotenkin tosi suloista, miten Steve mielessään vertasi Natin hymyä niiden naisiten ilmeisiin, jotka sota-aikana saivat rakkaaltaan kirjeen. On kiva, kun Steven menneisyys on näkyvästi mukana, vaikka hän näennäisesti sulautuukin nykyaikaan aika hyvin^^

Off// Tilasin joskus cossia varten tuollaisen nuolikaulakorun itselleni, ja niitä tuli aika monta siinä samassa paketissa, varmaan jotain kymmenisen kappaletta  vähintään😅

~Violet kiittää
« Viimeksi muokattu: 16.01.2022 19:57:31 kirjoittanut Violetu »

Sometimes a girl just needs to shoot.
.

Angelina

 • such is life
 • ***
 • Viestejä: 6 600
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #6 : 30.04.2022 16:27:49 »
Mustakin Bruce/Natasha oli ehkä hieman tuulesta temmattu, mutta siitä huolimatta jotenkin kiinnostava ja herttainenkin paritus! Mua vähän harmitti, että se lopulta vesitettiin ihan täysin, heidän mahdollinen suhteensa olisi varmasti tehnyt molemmille hyvää :<

Lainaus
”Suoraan sanoen hän tietää minusta epämiellyttävän paljon”, Natasha tuumasi epäluonteenomaisen lämpimästi. ”Tuskin luotan keneenkään toiseen samoissa määrin.”

Natin ja Clintin välit ovat myös ihanat, enkä ihmettele että Steve on alkuun saattanut olettaa heidän olevan enemmänkin kuin ystäviä. Clintasha on kuitenkin ainakin itselleni nimenomaan parasta läheisenä ystävyytenä <3

Tää oli ihanan rauhallinen hetki näiden kahden välillä - keskustelusta ehkä huomasi, etteivät Steve ja Nat olleet vielä niin kovin läheisiä, mutta lämpimästä sävystä voi päätellä, että sitä kohti ollaan koko ajan menossa :3 Kiitos, tykkäsin kovasti!Slytherin will help you on the way to greatness

ava & bannu © Inkku

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 3 190
 • Kurlun murlun
Vs: The Avengers: Nuolikaulakoru, S, oneshot
« Vastaus #7 : 03.05.2022 17:55:42 »
Voihan nenä, onpas unohtunut vastailla jotain takaisin aina tammikuusta lähtien. :D Pahoitteluni ja kiitoksia kaikille kommenteistanne! <3

Oli jännää lukea tämä pitkästä aikaa, ja omien kirjoituskykyjensä lisäksi nostalgista muistella, missä tilanteessa MCU oli vuonna 2016. Samalla on kulunut niin kauan mutta kuitenkin niin vähän. Nyt jälkeenpäin kun ajattelee vaikka Bruce/Natashaa (SPOILERS), on jotenkin erikoista, ettei kyseinen ship ikinä oikein päässyt satamasta pidemmälle. Ei sillä, etteikö Clint/Natashastakaan olisi tullut sen ihmeellisempää, mikä nyt kyllä todettiin jo Ultronissa. Loppuun asti Clintin ja Natashan ystävyys oli kyllä niin riipaisevan herttainen. <3 Steve ja Natashakin pelasivat niin hyvin yhteen, voi että.

- Mai
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."