Kirjoittaja Aihe: Fruits Basket: Jäätävää, S (Hatori & Shigure)  (Luettu 134 kertaa)

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 367
 • bannu by. Ingrid
Otsikko: Jäätävää
Fandom: Fruits Basket
Kirjoittaja: Violetu
Ikäraja: S
Genre: Slice of life, huumori(?), triplaraapale
Hahmot: Hatori & Shigure, myös mainintoja muista.

Summary: Hatori on mielikuvamatkalla.

A/N: Osallistuu inspiroidu kuvasta -"haasteeseen", tämän tekstin innoittanut kuva tässä.


***


Jäätävää

Hatori huokasi syvään silmät kiinni ja nautti itseään ympäröivästä kylmyydestä. Varpaita alkoi hiljalleen pistellä, samoin sormia. Mies ei kuitenkaan antanut sen haitata itseään.
Talvella oli kylmä, silloin kuului hiukan palella. Miellyttävän viileä tuuli kävi kasvoilla ja Hatorin otsa rypistyi.
Hän oli odottanut jäätävää puhuria, mutta ei kai kaikkea voinut saada.

Jostain kuului epämääräisiä kolahduksia, aivan kuin joku olisi yrittänyt avata lukittua ovea.
Se oli hiukan häiritsevää ja rikkoi illuusion siitä, että hän oli yksin talvi-illassa kioskin luukulla.
Hatori veti savut juuri ostamastaan tupakasta ja yritti olla kuulematta yhä yltyvää kolinaa ja pauketta.
Hän oli yksin hämärtyvässä marraskuussa. Missään ei ollut ovista sisään pyrkiviä kodittomia, ja vielä vähemmän kylpyhuoneeseen pyrkiviä sietämättömiä serkkuja –

”Haa-san, mitä hemmettiä sinä oikein touhuat?” Shiguren ihmettelevä ääni räksäytti rikki Hatorin ihanteellisen mielikuvitusmaailman, ja Hatorin oli pakko ottaa musta unimaski pois silmiltään.
Maskissa luki Kuolema kuittaa univelat.

”Mursit sitten oven?” Hatori katsoi myrkyllisesti serkkuaan ja sitä, mitä Sooman kesämökin kylpyhuoneenoven salvasta oli jäljellä.
Shigure kohautti olkiaan.

”Kaikki ovat Aayan kanssa ihan kriisissä. Ja sinä käytit näköjään kaikki jääpalat pakkasesta?”
Shigure silmäili jokseenkin ihailevan näköisenä kylpyammetta, joka oli täynnä hiljalleen murtuvia jäitä, joiden seassa Hatori makasi.
”Sinuna olisin aika hiljaa, herra ’joskus syön tahallani kaikki leikkeleet jääkaapista.’ Tiedät, että tämä helle on minulle aivan sietämätöntä.”

Shigure katsoi ystäväänsä mietteliäs ilme kasvoillaan, ja Hatori tuijotti haastavasti takaisin.
Hiljaisuus venyi venymistään, kunnes katkesi yhtä äkkiä kuin oli alkanutkin. Ei ikävä kyllä sillä tavalla, jota Hatori oli toivonut.

”Tee tilaa, minä tulen sinne”, Shigure alkoi riisuutua.

”Et ole tosissasi.”

”Kyllä nuo Aayan kanssa vielä hetken selviävät.”

”Voi luoja auta”, Hatori mutisi ja veti unimaskin takaisin kasvoilleen. Hän ei halunnut nähdä sitä tuhoa, joka tulisi, kun Yukilla ja muilla menisi Ayameen hermot.

Ikävä kyllä hänen mielikuvamaisemansa marraskuuhun ilmaantui kioskijonoon koditon Shigure, joka pummi Hatorilta juuri vaivalla ostettua tupakkaa, ja tunki muutenkin henkilökohtaiseen tilaan.« Viimeksi muokattu: 04.07.2019 02:15:56 kirjoittanut Violetu »

       O' valley of plenty.

Sielulintu

 • Teen suurkuluttaja
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 636
Vs: Fruits Basket: Jäätävää, S (Hatori & Shigure)
« Vastaus #1 : 04.07.2019 18:54:48 »
Oo, ihanaa, taas lisää Shigurea ja Hatoria! :)
Tää oli taas aivan mahtava lukukokemus. Voin oikein hyvin kuvitella Hatorin nauttivan mielikuvitusmaailmassaan marraskuisesta viileydestä jääpaloilla täytetyn kylpyammeen avulla. Aika fiksu tapa muuten paeta yhtä aikaa sekä hellettä ja sen aiheuttamaa sietämätöntä kuumuutta että yleistä sekamelskaa, joka mökillä varmasti vallitsee. Harmi vain Hatorin kannalta, että Shigurekin inspiroituu viilennyksestä ja päättää tulla saman tien samaan ammeeseen. :D

Tykkäsin taas ihan älyttömästi näiden juttelusta. Hatori on niin oma itsensä toivoessaan vain, että saisi rauhassa jatkaa omassa marraskuisessa kuplassaan. Olisihan sen kuitenkin pitänyt arvata, ettei Shiguresta niin helposti eroon pääse. Varmasti mahtava tunne, kun hiljaisuus päättyy ilmoitukseen, että ammeeseen tulee seuraa ja saman tien Shigure onkin jo riisumassa. Ihan tyypillistä käytöstä siis silläkin tässä tekstissä. :D

Kiitos jälleen kerran hienosta ja hauskasta tekstistä! :)
Tervetuloa tutustumaan kirjoituksiini
ja seikkailemaan
tarinalabyrintin sokkeloihin

Violetu

 • Rottaprinssi
 • ***
 • Viestejä: 3 367
 • bannu by. Ingrid
Vs: Fruits Basket: Jäätävää, S (Hatori & Shigure)
« Vastaus #2 : 06.07.2019 00:16:19 »
Kiitokset jälleen kommentista Sielulintu^^

Shiguressa ja Hatorissa vaan on sitä jotain, että niistä on törkeän kiva kirjoittaa, ja jotain huumoria muistuttavaa hiipii aina melkeinpä väkisellä mukaan. Mabudachi-Triolla (Shigurella ja Hatorilla jo kahdestaankin) on jo canonissa niin toimiva dynamiikka, että niistä on aina ilo kirjoittaa, kun mitä tahansa randomiakin saattaa tapahtua.
Googlailin tätä kirjoittaessa, jos olisi löytynyt jotain lohikäärmeaiheiseen otsikkoon inspaavaa, mutta sen sijaan kävi ilmi, että Hatori on luonteeltaan erittäin stereotyyppinen Lohikäärme, mitä kiinalaiseen horoskooppiin tulee ;D

       O' valley of plenty.

Sokerisiipi

 • Teekeisarinna
 • ***
 • Viestejä: 4 862
Vs: Fruits Basket: Jäätävää, S (Hatori & Shigure)
« Vastaus #3 : 05.11.2019 20:27:31 »
Kommenttikampanjasta tervehdys!

Fandom on minulle vieras, mutta alkutietoihin linkattu kaunis kuva herätti uteliaisuuteni, ja oi, miten mielenkiintoinen mielikuvaleikki! Onhan luminen talvi-ilta kovin tunnelmallinen miljöö, kun on hiljaista, kylmää ja pimeää. Kertoo sikäli Hatorista paljon, että hän laittaa jääpaloja kylpyammeeseen vain, jotta saisi fiilistellä kylmässä yksinäisyydessä. Aika hardcore ;D Ovista sisään pyrkivät kodittomat marraskuun illassa mielikuvina naurattivat, ai kamala :D "Kuolema kuittaa univelat" oli myös ihanan riemastuttava yksityiskohta. Tuo kylpy ei kyllä kauaa pysy kylmänä, jos siellä istuu kaksi tyyppiä, mutta liekö tuo kamalasti Hatoria lopulta haittaavan :'D

Kiitos tästä epätavallisesta kylpyhetkestä, viihdyin!