Kirjoittaja Aihe: Joulu Kotikolossa (sallittu)  (Luettu 2291 kertaa)

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 307
 • Banneri @ Crysted
Joulu Kotikolossa (sallittu)
« : 22.12.2017 23:52:15 »
Nimi: Joulu Kotikolossa
Kirjoittanut Melodie
Ikäraja: Sallittu
Tyylilaji: jouluhöttö, AU (kaikki elävät!)

Hyvää joulua rimpsessakerpeera!!

-


Joulu Kotikolossa


Molly Weasley oli aina pitänyt touhotuksesta. Ja jouluun touhotusta toden totta liittyi, enemmän kuin mihinkään muuhun vuodenaikaan. Oli jouluaatto, ja koko perhe oli koolla. Isoimmat lapset pelasivat lautapeliä keittiössä (Charlie kuului huijaavan, mikä närkästytti Percyä suunnattomasti). Kaksoset miettivät erilaisia keinoja, joilla saada joulupukki nalkkiin. Ron ja Arthur lukivat kirjaa jästien keksinnöistä, ja Ginny keikkui Mollylla kantoliinassa hänen ripustaessaan joulusukkia takanreunukselle. Lapsia oli siunaantunut sellainen liuta, ettei kenellekään olisi luvassa paljoa lahjoja, mutta tärkeimmät toiveet sentään saisi toteutettua. Ja tärkeintähän tietysti oli se, että heillä oli toisensa. Oli tavattoman mukavaa katsoa, kuinka lapsille oli toisistaan seuraa ja iloa – pienimmistäkin päivä päivältä enemmän. Arthurkin oli joulunalla tehnyt lyhyempiä työpäiviä, ja heillä oli ollut aikaa käydä yhdessä puistoissa ja museoissa (se olikin ollut hurjaa heidän poppoollaan).

”Lapset, alkaa olla nukkumaanmenoaika”, hän huikkasi. Lapset tietysti nurisivat, vähän, mutta seuraavan aamun ihmeistä muistuttaminen sai heidät vetäytymään vällyjensä alle. Molly laittoi Ginnynkin nukkumaan kehtoonsa, ja keräili sitten muutamia Fredin ja Georgen laatimia ansoja pois.
”Keitin meille glögiä”, Arthur sanoi, ja Molly käpertyi mukinsa kanssa tyytyväisenä sohvannurkkaan miehensä kainaloon.
”Mm, herkullista”, hän sanoi, ja Arthur rutisti häntä. He katselivat tovin liekkejä ennen kuin laittoivat lahjat valmiiksi ja kömpivät itsekin nukkumaan.Lasten ollessa teini-iässä jouluntaika oli saanut hiukan väistyä kaiken muun hössötyksen tieltä, mutta nyt se oli palannut. Hän oli kutsunut myös Nymfadora Tonksin perheineen heidän luokseen, ja Teddyn iloinen kikatus täytti koko talon. Lisäksi sekä Ronilla ja Hermionella että Harrylla ja Ginnylla oli nyt omat pikkuiset, joille he esittelivät innoissaan joulukuusta ja muita koristuksia. Charlie järjesti koko seurueelle tulitaiturointinäytöksen, ja Bill puolisoineen auttoi liki kaikessa. Teddy mietiskeli, miten saisi joulupukin kiinni, ja kaksoset tarjosivat hänelle avuksi parhaita neuvojaan ja pilailupuodin tuotteita. Kaikki oli kerta kaikkiaan mallillaan.

Mollyn valmistaessa keittiössä joulutorttuja Nymfadora tuli hänen avukseen.
”Arvaa mitä”, nainen kuiskasi, kun ensimmäinen pellillinen oli saatu uuniin.
”No?” Molly kysyi uteliaana, kuivaten samalla käsiään.
”Minä olen raskaana!”
”Voi miten ihanaa”, Molly huudahti ja kapsahti toisen naisen kaulaan. ”Teddystä on varmasti ihanaa saada pikkusisarus.”
”Hän ei vielä tiedä”, Nymfadora naurahti. ”Ajattelimme kertoa hänelle huomenna.”
”Hauska ajatus”, Molly sanoi, ja rutisti Nymfadoraa uudestaan. ”Joulu on sitten ihmeellistä aikaa!”

rimpsessakerpeera

 • ***
 • Viestejä: 1 200
 • porngoddess since 2005
Vs: Joulu Kotikolossa (sallittu)
« Vastaus #1 : 23.12.2017 19:03:03 »
Voi ihana höttöys<333 miten suloisen siirappista jouluarkifluffya.

Todella ihana idea ottaa mukaan sekä joulumuisto, kun omat lapset oli pieniä että AU-joulu jälkikasvun kanssa. Hyvin kiteytetty se, että tärkeintä joulussa on viettää se rakkaiden kanssa. Sait mukaan kivasti mun lempihahmoja ja miten herttaista antaa Tonksille ja Remukselle toinenkin lapsi<33

Näinkin lyhyessä tekstissä pienillä maininnoilla toit onnistuneesti esille hahmojen persoonallisuudet. Voin hyvin nähdä kaksoset kehittämässä ansoja Teddyn kanssa<3 ja Mollyyn samaistun aina.

Suuri kiitos ihanan jouluisesta tunnelmapalasta<333
Nämä ihmiset kanssasi kulkee
läpi vuosien taivaltaa
Ja sydämees jää hehkumaan

Quibbler

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 165
 • Potterhead? Always.
Vs: Joulu Kotikolossa (sallittu)
« Vastaus #2 : 24.12.2017 16:33:18 »
Oli mukavaa lukea tällainen tarina! Kivan lyhyt ja upea.  :) Eipä muuta kommentoitavaa, tykkäsin.

Sokerisiipi

 • Teekeisarinna
 • ***
 • Viestejä: 5 769
 • yks pieni höpötiainen
Vs: Joulu Kotikolossa (sallittu)
« Vastaus #3 : 08.10.2019 23:19:58 »
Yleensä en välitä jouluisista teksteistä, mutta tämä oli kyllä vallan suloinen! Ehkä juurikin siksi, kun tämä oli nimenomaan Mollyn näkökulmasta ja hän on niin koti- ja äiti-ihminen kuin olla ja voi! Jo ensimmäinen lause on niin Mollymainen. Ihanaa, että olit ottanut tähän kaksi eri aikatasoa, ja on vallan suloista ajatella Weasleyn lapsia pieninä jouluhössötyksen keskellä <3 Ihanaa, miten köyhyys ei vaivaa Mollya, vaikka lahjoja ei voikaan antaa niin paljon kuin haluaisi, koska tärkeintähän hänelle on juurikin perhe ja yhdessäolo. Kivaa, miten kullakin lapsella on omaa tekemistä ja Ginny-vauva kantoliinassa, voi että! <3 Toisen puolikkaan viimeiset repliikit olivat nekin niin hellyttäviä, kun perhe sen kuin kasvaa ja taikuus sen mukana.

Kiitos ihanasta joulusta Kotikolossa!