Kirjoittaja Aihe: Skam: Colors K-11 (Evak-shuffle x3)  (Luettu 1478 kertaa)

Violetu

  • Shipperi
  • ***
  • Viestejä: 2 150
  • You are not alone
Skam: Colors K-11 (Evak-shuffle x3)
« : 03.09.2017 21:04:27 »
Ficin nimi: Colors
Kirjoittaja: Violetu
Fandom: Skam
Genre: Shuffle, näissä ehkä eniten fluff. AU
Ikäraja: K-11
Paritus: Even/Isak

A/N: Paras tapa vältellä muuta kirjoittamista, koulua ym: Ala kirjoittaa shuffleja!
Jälkimmäiset kaksi liittyvät toisiinsa, ensimmäisen voi katsoa liittyväksi samaan tarinaan (epäkronologisesti) halutessaan.
Otsikoitu biisien mukaan.


Ghost

Even vilkaisi selkänsä taakse. Tuntui aivan kuin joku olisi ollut siinä vielä hetki sitten.
Yö oli laskeutunut niin kuin aina, ja silti tämä tuntui jotenkin erilaiselta. Aivan kuin hän ei olisi ollut yksin. Even meni sulkemaan olohuoneen verhot. Oli niin kylmä.
Taas hän oli tuntevinaan kevyen kosketuksen niskassaan.
”Isak?” Even kääntyi, mutta huone oli ja pysyi tyhjänä.
Even käpertyi sohvannurkkaan. Isak ei ollut enää täällä, eikä tulisi takaisin.
”Tulisin jos voisin”
 Even kuuli toisen äänen ja värisi taas kylmästä.


Colors

Se oli savuinen ilta, kun he tapasivat. Tiiliseinät naamioituivat viemäristä kohoaviin höyryihin ja Isak seisoi siinä, paino toisella jalalla. Farkut paljastivat aavistuksen ihoa, lonkkaa.
Even ei voinut kuin pysähtyä ja tuijottaa.
”Minuako etsit?” Isakin äänessä oli bravadoa, jota Even ei silti täysin ostanut. Nuoremman silmät pälyilivät syrjemmälle ja Even halusi vain kietoa toisen syliinsä, silittää ja pitää hyvänä ilman, että ikäraja kohoaisi Sallitun yläpuolelle. Isak näytti niin pieneltä, vaikka kuinka selvästi yritti uskotella muuta.
”Löysin sinut”, Even sanoi ja hymyili silmät niin täynnä rakkautta, että häntä itseäänkin hetken hirvitti. Isak ei kuitenkaan paennut. Nuorempi käveli suoraan hänen eteensä ja asettui seisomaan kevyeen haara-asentoon sormet vyönlenkeissään.
”Vie minut sitten kotiin.”
Even vei.


Hurricane

He pyörivät lakanoissa, laittoivat koko kämpän uuteen uskoon. Mutta vaatteet pysyivät päällä. He polttelivat pilveä ja Isak huokaili kuin kokemus olisi ollut maailman ihanin. Even piti Isakia kainalossaan, kuiskaili tämän korviin kauniita sanoja, paineli suukkoja hiuksiin ja suupieleen.
Isak katsoi häntä silmät sirrillään, epäileväisenä. Mutta välillä nuoremman silmät laajenivat hämmästyksestä aivan kuin Even olisi ensimmäinen mies, jonka Isak oli koskaan nähnyt.
Minä rakastan sinua, Even halusi sanoa, mutta nieli sanat kerta toisensa jälkeen. He olivat vasta tavanneet. Isak myi itseään, ei suudellut suulle, vaikka painelikin välillä ujoja suukkoja Evenin kaulalle.
Even halusi kietoa toisen tusinaan vilttiin ja pistää suojaan maailmalta, pitää kokonaan itsellään.
Tästedes Isak oli hänen ja vain hänen.


***

Palautetta? Ja pliis kirjoittakaa joku pitkä ficci tästä seksityöläis-skenaariosta ;)

« Viimeksi muokattu: 11.03.2019 14:53:37 kirjoittanut Violetu »
Vie minut kanssasi yöhön ja
seikkailuun.

Ava: .joyriding.

Ronen

  • prickly and in bloom
  • Valvoja
  • *****
  • Viestejä: 1 980
Vs: Skam: Colors K-11 (Evak-shuffle x3)
« Vastaus #1 : 11.03.2019 15:11:39 »
Kommenttikampanjasta tervehdys!

Evak on yksi mun suosikkiparituksia ikinä, ja tämänkaltaiset canoniseen "jossain toisessa maailmankaikkeudessa" -ajatteluun sopivat tekstit ovat tosi kivoja. Tykkään siitä, miten molemmat hahmot tuntuvat tässä olevan kivan IC, vaikka kyseessä onkin AU-teksti. Isakin bravado, jota Even ei täysin osta tuntuu osuvan hyvin kohdilleen, kun ainakin itselleni on jäänyt Isakista sellainen vähän epävarma ja hukassa oleva kuva sarjasta (varmaan syynä lienee Isakin kamppailu seksuaalisuutensa kanssa!). Toisaalta voi kuvitellakin, että tällöin hän voisi päätyä jopa myymään itseään. Evenistä tulee tässä lämmin ja välittävä kuva, mikä yhtä lailla sopii mainiosti häneen.

Se täytyy vielä mainita, että oli hurjan kiva huomata tämän Shuffle-tekstin muodostuneen Halseyn kappaleiden myötä! Mun mielestä oot saavuttanut tosi hienosti biisien tunnelman ja etenkin Ghost-pätkä kantoi tyylikkäällä tavalla mukanaan biisin fiiliksen. Oikein kiva teksti, oli ilo lukea ja kommentoida! <3


the memories fade
like looking through a fogged mirror

(ava by Waulish)