Kirjoittaja Aihe: Raivo (pimeys mielessä) | K-11 | angst | Aapo/Iiro  (Luettu 672 kertaa)

Sokerisiipi

  • Teekuningatar
  • ***
  • Viestejä: 2 886
Nimi: Raivo (pimeys mielessä)
Kirjoittaja: Sokerisiipi
Ikäraja: K-11
Tyylilaji: angst, slash
Paritus: Aapo/Iiro
Varoitukset: itsetuhoisuus
Haasteet: Kaiken maailman ficlettejä V vk 8, Otsikoinnin iloja (esine- / motiiviotsikko) ja Yhtyeen tuotanto II Samuli Putron Kehon Voimaa -biisillä

A/N: Aaa, on ollut mielessä ikuisuus, että pitää kirjoittaa Iirosta Kehon Voimaa -biisiin, koska se on niin Iiro, ettei ole tosikaan, ja nyt viimein, kiitos yöllisen inspiraation ja silkan päättäväisyyden, sain sen tehtyä. Jee!


Raivo (pimeys mielessä)

Peloton ja vahva ihminen
halua ei vahingoittaa
Minä olen usein heikompi
heikompi kuin tahtoisin
Tunnen kuinka varjot nousevat


(Samuli Putro – Kehon Voimaa)


Iiro huuhtelee verisiä rystysiään. Häneen ei satu, mutta kehosta tuntuu katoavan kaikki se voima, joka saa nyrkin heilahtamaan. Iiro valuu vessan lattialle. Vapisevat kädet sotkeutuvat blondattuun tukkaan. Iiro tuntee olonsa huijatuksi. Hän ei ole juonut eikä aineissa. Sen ei pitäisi tapahtua, kun hän on selvin päin, mutta nyt sekin sääntö oli romutettu. Iiro painaa sormenpäänsä nenäänsä vasten ja hengittää syvään. Hänellä ei ole kotona mitään, millä unohtaa. Liina, Ville ja Aapo ovat ratsanneet Iiron asunnon aivan liian monta kertaa viime aikoina.

Kun hän lyö, hän lyö lujaa. Se tuntuu pimeytenä mielessä. Hänestä tulee kuuro ja mykkä. Järki kuolee raa’an voiman edessä. Se ei ole koskaan tasaväkistä. Iiroon harvemmin sattuu, sillä hän tulee niin raskaasti päälle. Ei hän anna mitään mahdollisuuksia. Se tekee kaikesta paljon pahempaa. Iiro näkee heti, kuinka paljon ehtii satuttaa. Ei haavoista vaan niiden silmistä. Ne silmät tulevat uniin, joista hänen on vaikea herätä.

Tällä kertaa hän tajusi juosta jo ensimmäisen lyönnin jälkeen. Iiro päätyi purkamaan tyytymätöntä raivoaan seinään. Siitä haavat ja veri, joka oli onneksi vain hänen omaansa. Iiro ei tiedä, mitä tehdä itsensä kanssa. Hän ei hallitse sitä, mitä se ikinä onkaan. Se ei ilmoita tulostaan. Äkkiä se vain on koko maailma eikä sitä pysäytä mikään. Ehkä Iiro on vain liian heikko. Ehkä hän ei halua muuttua tarpeeksi lujasti. Ehkä raivo ja sen voima on ainoa, mitä hänellä on.

Vessan oveen koputetaan. Iiro hätkähtää. Hän ei ole tajunnut, että joku on hänen luonaan, vaikka useammalla on avain. Hänen oman turvallisuutensa vuoksi, vaikka omaa turvallisuuttaan heidän pitäisi ajatella aivan ensimmäiseksi.

Ovi avautuu. Se on unisen näköinen Aapo.

”Väistä”, Aapo käskee, ja Iiro konttaa toiselle seinälle, jotta Aapo pääsee kuselle. Aapo vilkaisee häneen ja näkee veriset kädet. ”Ootko sä juonu?”

Iiro pudistaa päätään.

”Jassoo”, Aapo toteaa. ”Parasta, että sidot ne. Muuten lakanat ovat taas ihan veressä.”

Iiro nyökkää, vaikka ajatukset eivät kulje eikä hän oikeasti ymmärrä yhtään mitään.

”Voi helvetti sun kanssa. Ootko sä jossain psykoosissa vai mikä sulla on?” Aapo taivastalee ja tyrkkää häntä jalkaterällään.

”Painu vittuun”, Iiro murahtaa.

”Oot kyl yks avuton paska”, Aapo toteaa ja kaivaa kaapeista sideharsoa ja desinfiointiainetta. ”Kädet tänne perkele.”

Iiro ojentaa käsiään kuin käsirautoihin. On silkka ihme, ettei hän ole istunut kuin yhden tuomion pahoinpitelystä. Hän ei hievahdakaan, kun Aapo puhdistaa haavat ja sitoo rystyset hiukan liian tiukasti. Aapo saa hänet ylös ja sänkyyn.

”Keksitään aamulla jotain”, Aapo sanoo. ”Löytyy varmaan jokin nettikurssi tai etitään sulle joku noitatohtori, kun et niihin oikeisiin luota. Liina takuulla tuntee tarpeeksi hämärää porukkaa.”

”Jospa ostetaan vaan ase ja lopetetaan mut. Silleenhän vaarallisille eläimille tehdään”, Iiro vastaa.

”Lopeta. Sulla on vaan ongelma ja ongelmat voidaan ratkaista”, Aapo sanoo. ”Se on ihan susta itsestä kiinni, että haluatko sitä.”

”Oon epäonnistunut niin monta kertaa. Miksi tää kerta olis sen parempi?” Iiro kuiskaa.

”Sun täytyy onnistua vaan kerran, muista se”, Aapo sanoo. ”Sä pääsit irti viinastakin. Mikset siis tästä?”

Iiro kääntyy ja kietoo kätensä Aapon ympäri, koska se vielä uskoo häneen. Jotenkin Aapon sanat auttavat, vaikka mikään muu ei. Ehkä raivo ei olekaan ainoa, mitä Iirolla on.


« Viimeksi muokattu: 27.06.2018 13:46:32 kirjoittanut Sokerisiipi »


ja arjessa sävyt on sinisen

ava © Auroora

Grazioso

  • ***
  • Viestejä: 172
Vs: Raivo (pimeys mielessä) K-11 | angst | Aapo/Iiro
« Vastaus #1 : 13.07.2017 14:25:23 »
Lueskelin eilen yöllä *köh* tuon Hallitsemattomat-sarjan läpi, ja tykkäsin kyllä todella paljon! :D Olisitpa nähnyt mun ilmeen kun tämä oli ilmestynyt, ihana päivänpiristys!

Heti kun aloin lukemaan tätä, niin alkoi takaraivossa sellainen "Hei hei heei, mitäs täällä on tapahtunut?" Jos Iiro ei kerran ollut humalassa eikä aineissa, niin... vihanhallintaongelmia(?) Masennus(?) Ägh, nyt tuli sellainen fiilis että Iirolla ei kaikki ole niin kuin pitäisi. Ja se teki tästä teksitstä todella mielenkiintoisen - asioita ei kerrottu suoraan, mutta kuitenkin tuli selväksi että jotain ongelmia Iirolla on.

Lainaus
”Lopeta. Sulla on vaan ongelma ja ongelmat voidaan ratkaista”, Aapo sanoo. ”Se on ihan susta itsestä kiinni, että haluatko sitä.”

Ihana Aapo <3 Hyvä että tukee Iiroa eikä jätä vain oman onnensa nojaan. Se olisi liian julmaa (!!)

Lainaus
Iiro kääntyy ja kietoo kätensä Aapon ympäri, koska se vielä uskoo häneen. Jotenkin Aapon sanat auttavat, vaikka mikään muu ei. Ehkä raivo ei olekaan ainoa, mitä Iirolla on.

Voi että kun tykkäsin tästä pätkästä! Siis mä en vaan suostu uskomaan että Aapo ja Iiro olis pelkkiä panokavereita, niiden on pakko tuntea toisiaan kohtaan (romanttisessa mielessä siis) edes jotain. Ihan pakko! Oon siitä 100%:ia varma.

No niin - ehkä vain sulan paikalta pois. Kohta pidän varmaan jonkun palopuheen omista headcanoneistani sun muista, heh.
Sometimes only paper will listen to you ~

Ava ja bannu by Auroora

Sokerisiipi

  • Teekuningatar
  • ***
  • Viestejä: 2 886
Vs: Raivo (pimeys mielessä) K-11 | angst | Aapo/Iiro
« Vastaus #2 : 12.08.2017 00:03:34 »
Grazioso: Oi, mahtavaa kuulla, että pidät sarjasta! Näistä on ollut hyvin antoisa kirjoittaa :> Hii, kivaa että tämä tuli piristäneeksi päivääsi ^^ Iirolla ei tosiaan ole kaikki niin kuin pitäisi. Kaikilla näillä on ongelmia, mutta Iirolla ne näkyvissä muita paremmin. Aapo tukee omalla tavallaan. Ei se jätä kaveria pulaan, vaikka käytös voisi tylyltä vaikuttaakin. Haha, jätkien tunteet toisiaan kohtaan ei ole koskaan saanut täsmällistä selitystä, mutta kyllä siellä ehdottomasti jotain on. Kiitos hirmuisesti kommentista!


ja arjessa sävyt on sinisen

ava © Auroora