Kirjoittaja Aihe: Aku Ankka: Konkari Ramsselin keittiössä | S  (Luettu 2946 kertaa)

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 12 254
Ficin nimi: Konkari Ramsselin keittiössä
Kirjoittaja: Odo
Beta: Bluji
Genre: draama, huumori
Ikäraja: Sallittu
Fandom: Aku Ankka
Vastuunvapaus: En omista Aku Ankkaa, enkä saa tästä palkkiota. Gordon Ramsaykin omistaa itse itsensä ja tv-sarjansa, joskin niiden nimeämisestä ankkalinnalaiseen muotoon saa kiittää minua, kuten tarinastakin.
A/N: Tämä iski aamukahvia ryystäessä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olen kauan haaveillut korkkaavani Aku Ankan fandomina, mutta en ole kuitenkaan uskaltanut. Nyt idean saatuani päätin vihdoin tehdä sen. Tästä pitänee kiittää immobitchiä, jonka telkkarissa pyörii aina jokin Gordon Ramsayn lukuisista tv-sarjoista. Sekä kuuluisia Gordon Ramsay memejä. Kiitän myös betaani Blujia, joka oikoi typojani ja antoi palautetta rohkaisten julkaisuunkin! Osallistuu muutes Vuosi raapalehtien V.Konkari Ramsselin keittiössä

Aku Ankka oli päättänyt taas kerran todistaa pojille, että osasi kokata paremmin kuin yksikään ankkalinnalainen.
 
Erinäisten sattumuksien ja muutaman onnettomuuden kautta hän olikin päätynyt maineikkaan Konkari Ramsselin keittiöön. Hauskintahan siinä oli, että pojat pystyivät katsomaan töllöstä, miten hyvin heidän rakas Aku-setänsä pärjäsi. 

Kaikki ei mennyt ihan Akun suunnitelmien mukaan, sillä oman munakasreseptinsä sijaan hän sai eteensä menun, joka sisälsi niin ällistyttäviä nimityksiä, ettei hän ollut täysin varma miltä niiden kuului näyttää. Onneksi hän oli katsonut kaikki 19 623 jaksoa Konkari Ramsselin tv-sarjoja aina Kehnoista kuppiloista Mestarikokkiin ja tietysti Pelkokeittiön kaikki tuotantokaudet, joista uusimmassa hän sai nyt ilokseen olla vieraana. 

Pieni hermoiluhan vain kuului asiaan, Aku uskoi, joten muitta mutkitta hän etsi käsiinsä mahdollisesti tarvittavat raaka-aineet, pisti pannun ja padan tulille, eikä antanut muutaman rehvakkaan hypähdyksenkään jäädä pois onnea tuomasta.
 
Nämä lätyt hän heittäisi kolmoiskierteellä ja saisi katsojat haukkomaan henkeään.
 
Pikaisella vilkaisulla créme brûlee ainakin näytti perinteisille lätyille, Aku pohdiskeli. Sitä paitsi hänessähän oli synnynnäistä kokinvikaa, eikä ruuanlaittajan taiteellista vapautta saanut kyseenalaistaa. 
 
Konkari Ramsseli ei ollut yhtä kannustava kuin Akun oma toiveikas mieli, sillä huudahdukset alkoivat kaikua hyvin pian keittiössä.
 
”Tämä härkäfilee on yhtä punainen kuin vanha rämisevä autosi!”
 
”Sanotko tätä ratatouilleksi? Olet säästellyt vihanneksissa yhtä paljon kuin setäsi palkassasi!”
 
”Vai lättyjä! Créme brûlee ei ole lättyjä! Tässä on enemmän sokeria kuin Mummosi kakuissa!”
 
Aku ei tullut edes kysyneeksi, mistä Ramsseli oli saanut tietää kaikenlaista hänen elämästään. Ehkä se johtui siitä, että hän oli hyvää vauhtia ylenemässä tv-julkkikseksi.

”Häränfileesi on niin musta ettei edes renki pistelisi sitä poskeensa!”
 
*

Veljenpojat eivät tienneet itkisivätkö vai nauraisivatko katsellessaan töllöstä Aku-sedän kommelluksia ja kuunnellessaan Konkari Ramsselin varsin osuvia lausahduksia.
 
Kyllähän Aku-sedän ranskalainen illallinen oli ”pahempi fiasko kuin työsi Kattivaaran margariinitehtaalla”, kuten Ramsseli ystävällisesti virkkoi. 
 
"Meidän on varmaan parasta tilata pizzat”, Lupu ehdotti mahansa kurniessa.
 
”Piparkakkujäädykkeesi muistuttaa jääkautta!”
 
”Joo, pizza on hyvä”, kolmoset virnistelivät yhteen ääneen.
« Viimeksi muokattu: 19.10.2016 13:00:16 kirjoittanut Odo »

Maissinaksu

 • Trubaduuri
 • ***
 • Viestejä: 2 928
 • Tulin, tyrin, lähdin. ᕕ(ᐛ)ᕗ
Vs: Aku Ankka: Konkari Ramsselin keittiössä | S
« Vastaus #1 : 19.10.2016 14:55:50 »
*Bongaa Aku Ankkaa Rinnakkaistodellisuudesta ja kipittää katsomaan*

Ahhahhahh, tämä oli lyhykäisyydessään ja ytimekkyydessään ihan mahtava! ;D Ajattelin ihan ensimmäiseksi Konkarin vain yleisnimenä tälle herra Ramsselille, kunnes sitten äkkiä välähti, että Ramsayhan siinä onkin asialla.

Tämä alkaakin jo lupaavasti: Aku on tuttuun tapansa halukas jälleen todistamaan sukulaispojilleen ties mitä, ja kokkailu istuu tilanteeseen kuin nokka päähän (pun, oho). Ja tuokin pisteenä iin päälle, että eteen lykätään jotain ihan muuta kuin alun perin oli aiottu... Jostain syystä hymyilin ääneen tuolle menun kursivaatalle. :D Aku on todella päätynyt isojen poikien leikkikentälle.

Lainaus
Nämä lätyt hän heittäisi kolmoiskierteellä ja saisi katsojat haukkomaan henkeään.

xD

Gordon Ramsay-memet on kyllä loistavia ja olit hienosti saanut ne lokalisoitua Ankkalinnaan. Ramsseli hiillostaa kunnolla jokaisella elämänalueella, voi ankkaparkaa. Loppu on myös mainio ja muistuttaa juuri niitä ihania Heymansien tai Rodriquesin piirtämiä muutaman sivun tarinoita, jotka Rosan pidempien teosten lisäksi lukeutuvat omiin suosikkeihini.

Kiitoksia tästä! ^^

- Ayu
"Harakka."
"Oi kyllä! Krää krää."

Nyyhti

 • ***
 • Viestejä: 3 889
Vs: Aku Ankka: Konkari Ramsselin keittiössä | S
« Vastaus #2 : 21.10.2016 21:35:30 »
Hahahah, heti ensimmäinen virke aiheutti totaalisen repeämisen ;D ;D

Tää oli aivan ihana! Ihan kuin olisi lukenut ihan kunnon sarjakuvaa mutta raapalemuodossa - ne hulluimmat juonenkäänteet oli karsittu pois, mutta aivan selvästi tässä oli akkarimaisia juttuja. Aku oli aivan ihana, siis se on muutenkin ehkä suloisin hahmo maailmahistoriassa <33 Erityisesti tuo Akun tomeruus ja se, että hän oli valmistautunut tähän ohjelmaan, olivat aiiivan akumaisia!
Never regret something that once made you smile.

Larjus

 • Foorumiyandere
 • ***
 • Viestejä: 6 127
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Vs: Aku Ankka: Konkari Ramsselin keittiössä | S
« Vastaus #3 : 25.03.2023 13:22:17 »
Olipas sulla vielä yksi Aku Ankka -fici, jota en ollut lukenut :D Ja vielä itse parhaimmasta ankasta. Aku on kyllä sellainen hahmo, että se keplottelee tiensä vaikka minne (tai sitten joutuu eri tilanteisiin ihan vahingossa), eipä siis ihme että hän on päässyt mukaan kokkausohjelmaan. Tietysti Ankkalinnassa pitää olla Gordon Ramsaystakin oma versionsa! Ihana toi nimi ;D ♥ Onhan se melkoinen konkari kyllä. (Vaikka niin on Akukin! Eri asioissa vain.)

Lainaus
Pikaisella vilkaisulla créme brûlee ainakin näytti perinteisille lätyille, Aku pohdiskeli. Sitä paitsi hänessähän oli synnynnäistä kokinvikaa, eikä ruuanlaittajan taiteellista vapautta saanut kyseenalaistaa.
Katastrofin ainekset alkavat viimeistään tästä :D On kyllä tosi akumaista ajatella toisinaan vähän liikojakin itsestään, että hän voi oikoa ohjeet ja soveltaa niitä miten haluaa. Lopputulos ei sitten ole ihan sitä mitä oli tarkoitus!

Lainaus
Aku ei tullut edes kysyneeksi, mistä Ramsseli oli saanut tietää kaikenlaista hänen elämästään. Ehkä se johtui siitä, että hän oli hyvää vauhtia ylenemässä tv-julkkikseksi.
Ja siltikin Aku luulee ehkä vähän liikoja ;D Ihania kyllä kaikki ankkamaailmaan sovitetut solvaukset, joita Ramsseli latelee. Niinhän sen pitää ollakin, että Ankkalinnassa on kaikesta omat versionsa!

Lainaus
”Joo, pizza on hyvä”, kolmoset virnistelivät yhteen ääneen.
Pizza on tosiaan hyvä ja tuossa tilanteessa varmaan paras vaihtoehto. Ja nyt munkin tekee mieli pizzaa 😅
君の知らない
僕の世界を教えてあげる