Kirjoittaja Aihe: Sikuriinan galleria [Uusia 11.4.2011]  (Luettu 57098 kertaa)

Psykiatri

 • Mr. Kala
 • ***
 • Viestejä: 60
 • Shall we dance through the night 'till we bleed?
  • kadotus
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #120 : 12.09.2009 22:53:33 »
Pidän tyylistäsi. Värien käyttö on nättiä ja hahmot mukavan realistisia. Ilmeet ovat onnistuneita ja anatomia toimii (ainakin Potter-kuvissa, ainakin nyt näytti siltä). Ainoa asia joka nyt sattui häiritsemään on Union Jakcissä Peterin astuva jalka. Muuten asennotkin näyttävät luontevilta. Siriuksesi näyttää Siriukselta, Kalkaroskin on aika hyvin hän itse. Remus on nätti ja taisin alunperin kirjaa lukiessani  ajatella hänet hieman tuon näköisenä (kuvani hänestä ei ole enää selkeä enkä muista millaisena olen hänet itse ajatellut).
Tuli laitettua asiat tiiviisti. ^_^''' Mutta joka tapauksessa aivoni kieltäytyvät löytämästä kritisoitavia asioita kuvistasi. .)

Riel

 • ***
 • Viestejä: 131
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #121 : 15.09.2009 14:53:34 »
Tekstejäsi joskus kommentoidessani kirjoitin siitä, kun en henkilökohtaisesti tykkää, jos lukija "pakotetaan" katsomaan kirjoittajan piirtämät mielikuvat hahmostaan. Siinä asiassa olen edelleen samaa mieltä, mutta toisaalta, en ole hetkeen tekstejäsi selaillutkaan, eli en voi väittää tietäväni vieläkö kuvat ovat esillä heti tekstin alussa. Tämä sinällään meni ihan aiheen vierestä, sillä nyt kun ollaan tällä osastolla, kuviahan minä kattomaan tulinkin. Ja hienoja kuvia ovatkin.

Siinä missä osaan tekstit arvostella huolella ja rakentavasti, kuvataiteesta en osaa sanoa mitään muuta kuin "hienoja". Anatomiasta en ymmärrä mitään niin kauan, kun ihmisen pää ei ole esimerkiksi muuta kroppaa isompi. Värien käytöstä ymmärrän ihan yhtä vähän. Olen viimeksi kokenut osaavani piirtää (silloin tietysti "ikäisekseni") ollessani suunnilleen kymmenvuotias, sen jälkeen en ole kynällä paljon muuta osannut tehdä kuin kirjoittaa. Ymmärrykseeni ei mahdu, miten kuvasta saadaan väreillä ja varjoilla niin elävä, kuin kuvat toisinaan ovat. Näin ollen kommenttini kaikessa tylsyydessään on, että näitä kuvia oli ilo selailla. Kauniita, realistisia, yksityiskohtaisia. Etenkin yksityiskohtaisuudesta tykkään kovasti.

Ps. Mitä ystäväkirjakuvaan tulee, se on Hanno Möttölä (: Luukas sen varmasti koripalloilijana tietää, myös näissä yksityiskohdissa huolellisuus tekee vaikutuksen.
Tulin, nain, voitin löytyy viimein Pöytälaatikosta.

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #122 : 15.09.2009 23:36:29 »
Kiitokset, Psykiatri ja Riel. Anatomiaa ja ihmiskehoa on tullut kyllä treenattua koko ikä, mutta silti on vielä juttuja joiden piirtäminen tuottaa hankaluuksia. mm. jalat polvista alas päin ja sormet/kämmenet. Psykiatri, mulla oli aina Pottereita lukiessa näyttelijät mielessä, kun aloin lukemaan kirjasarjaa vasta kolmannen leffan nähtyäni. Mutta on silti kiva piirustaa hahmoista myös omat näkemykset.

Riel, mä tykkään piirtämisessä eniten just siitä värien, valojen ja varjojen kanssa leikkimisestä, se on ihan parasta :) Ja tuosta kun mainitsit, ettet pidä siitä että lukijalle annetaan valmiiksi tietty kuva kirjan hahmoista, niin en ole siitä ihan samaa mieltä. Tai se ei häiritse mua henk.koht. yhtä paljon. Koristaahan monien kirjojenkin kansia joko valokuvat tai käsin piirretyt kuvat tarinan hahmoista. En oikein ymmärrä miksi se häiritsee sitten niin kovasti ficeissä  :-\ Haa! Kiitos muuten että huomautit tuosta typosta siinä Möttölän nimessä! En tiedä mikä lie lukihäiriö iskenyt, kun luin ja kirjoitin sen toistuvasti väärin.

Riel

 • ***
 • Viestejä: 131
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #123 : 16.09.2009 01:23:59 »
Saako tästä kommentoida asian vierestä, ohitse ja keskustelua jatkaen (: ? Jos sanon vielä kerran, että pidän töistäsi, niin sit mulle ei varmaan suutu kukaan? No joo. Halusin vaan sanoa tohon kuvien ja tekstien yhteyteen, että inhoan ihan yhtä paljon kirjojen kansikuvia, joissa esitetään esim. kirjan päähenkilöstä valokuva / piirros. Tällä samalla periaatteella en koskaan katso elokuvia ennen kuin luen kirjan, jos aion sen kirjan lukea. Näin Pottermaailmassa liikkuessa esimerkkinä vois sanoa, että mulle esim. Potter itse ei tule koskaan näyttämään Danielmikälieltä. Potter näyttää siltä kuin se mun mieleen muotoutui joskus silloin ensimmäisen kirjan julkaisun jälkeen, ja mulle henkilökohtaisesti on tärkeää saada luoda ja pitää ne oman pään sisäiset ulkonäöt, maisemat. Elokuva on tekijöidensä versio kirjan maailmasta, mutta ei se ainoa oikea. Mutta elokuvien suhteen jokainen saakin tehdä sen päätöksen, tahtooko katsoa vai eikö tahdo. Tahtooko lukea kirjan ensin, tai ollenkaan. Mutta etenkin kirjojen kansikuvat on yks aihe, josta mielipidettä löytyisi pidempäänkin kirjoitukseen. Oma lukunsa on ihan jo se, miten vähän kustantamoiden kautta julkaisevat kirjailijat saavat kirjojensa kansikuviin vaikuttaa. Tunnen useammankin tapauksen, joka henkilökohtaisesti inhoaa oman kirjansa kantta. Minu mielestäni se on järjetöntä. Mutta sit tosiaan myös se, että kukaan lukija ei voi kirjan kansikuvalta välttyä. Kansikuvataidetta on laidasta laitaan, ja kansikuvaan voi ainaki minu mielestäni laittaa kirjasta jotain muutakin kuin valokuvan punatukkaisesta tytöstä, jos sillä kirjan päähenkilöllä sattuu punainen tukka olemaan. Jos ensimmäinen asia mitä kirjasta näet on se valokuva, mielikuvitukselle asetetaan yhden keskeisen henkilön suhteen aika ikävät rajat. Tämä tietysti vain oma mielipiteeni. (Ja tätä samaa sovellan myös ficceihin. En todellakaan sano, että ficciensä kuvittamisessa olisi mitään vikaa. Se on vaan hienoa, jos oikeasti löytyy taitoa sekä kirjoittaa että kuvittaa henkilönsä. Minä vaan oon sitä mieltä, että jokainen ansaitsee sen mahdollisuuden käyttää ensin omaa mielikuvitustaan. Jotkut ehkä haluavat aloittaa niillä kuvien katsomisella, toiset eivät. Kumpikin on tietysti ihan yhtä hyvä valinta, mutta jokaiselle sallittakoon omansa.)
Tulin, nain, voitin löytyy viimein Pöytälaatikosta.

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #124 : 16.09.2009 01:56:45 »
Laitoin sinulle yksäriä, ettei tämä mene ihan OT:ksi  ;)

// Lisätty The Beatles - Words of Wisdom (A3 juliste) S (9.12.2009). Mulla on aivan hullu Beatles-fanitus päällänsä, joten sitä oli pakko purkaa jollain tavalla, vaikka aikaa ei välttämättä olisi ollut :)

// Lisätty Final Fantasy XIII hahmot S (2.1.2010) Ajattelin treenata vaihteeksi vähän animemaisemmalla tyylillä piirtämistä :)

// Lisätty Potretti: Sirius Black 7th year. S (7.1.10) Mun on ollut tarkoitus piirtää tämä kuva viimeset kolme vuotta, ja vihdoin sain jotain aikaisiksi ;D

// Lisätty Moony and Padfoot elikkäs Remus ja Sirius Kelmien ajoilta S (9.1.10)

// Lisätty Creepy Young Severus Snape S (11.1.10)


// Illusia yhdisti tuplapostaukset ja lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 07:00:41 kirjoittanut Illusia »

Minttushka

 • Vieras
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #125 : 11.01.2010 16:46:23 »
Aivan ihania nuo uudet! Rakastan tuota Siriuksen ja Remuksen potrettia, voisin jäädä tuijottelemaan etenkin Siriuksen silmiä ikuisuudeksi. Saanko kysyä, piirsitkö ne käsin vai muokkasitko koneella, vai mitä tyyliä käytit? Oli se millainen tahansa, niin se toimii ja loistavasti. En osaa sanoa varmaan mitään järkevää, paitsi että rakastuin. (Ja että menin heti googlettamaan George Craigin, ja hän todella tihkuu jotain siriusmaista, eli loistava valinta.) Saanko asettaa kuvan luvallasi taustakuvakseni? (:

Severus Snapekin on ihana, rakastan noita silmiä jälleen kerran. Ne kahlitsevat minut paikalleen, oi voi, olet todella taitava tekemään niitä. Rakastanko edes. Hiukset, suu, nenä - kaikki on niin kovin hienoa. Pidän kovasti näistä kuvistasi, ne vetävät minut hiljaiseksi, siksi tavallista lyhyempi kommenttikin.

Kiitoksia paljon, toivottavasti teet vielä paljon lisää töitä!

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #126 : 11.01.2010 17:40:47 »
Kiitoksia, Minttushka <3 Oli valtavan ihanaa löytää elävä ihminen, joka vastaa mun mielikuvaani kirjan Siriuksesta lähes täydellisesti. Piirrän kuvani Photoshopissa piirtopöydällä. Etsin George Craigista sopivan kuvan, jota käyttää referenssinä, ja pidin sitä auki Photarissa työni vieressä ja otin mallia niin hyvin kuin kykenin. Vähän kuin elävän mallin piirtämistä, mutta mallina on kuva. Viimeistelin työn muutamalla DA:sta löytämälläni tekstuurilla, jolla sain aikaan vanhan valokuvan tuntua. Ja mun puolesta voit käyttää kuvaa taustiksena :)

DISTURBANCEMBU

 • Vieras
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #127 : 15.01.2010 20:37:11 »
MMMMMNH rakastuinko vai rakastuinko noihin sun X-Men piirrustuksiisi  DDDDD8>
   VOI v***u RÄJÄHDÄN, makunsa kullakin, mut mä olen DC- ja Marveliikko joten olen ihan sikainnoissani kun joku tekee näitä, JA NÄÄ ON LAATUA. Hei, jopa victor näyttää näissä hyvältä.
 
SYVÄÄ RISPEKTIÄ, enkä edes puhu siitä, mitä kaikkea muuta noi kuvat mulle aiheutti :'DD gease nyt voisin alkaa pommittaa sua piirtopyynnöillä koska olet oikeesti aivan älyttömän hyvä, muttet varmaan arvostais sitä kamalasti enkä tiä kiinnostaisiko sua, ehe 9D
 KIITOS orgasmista mielihyvästä ilosta jota toit mun viikonlopulle. Keep up the allsome work o/
     Sun Siriuksesikin on aika lutunen tossa Remuksen kanssa olevassa kuvassa. Nam. Kaikki on tosi hienoja. (enkä oo sanonu sitäkään vielä kertaakaan)
  EMBU KIITTÄÄ JA NUOLEE SAAPPAAT.
   Ja sori kun en osaa pistää rakentavaa kehiin, sä ehkä haluaisit sitä mutta mä en osaa sitä antaa vaikka kuinka sitä koittais musta puskea ulos ^^'' Joten sori.

 Ehkä lopetan tähän? Mielipiteeni tuli ulos. Vaikkakin ryöppynä. Sori.

     EmBu

   

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #128 : 16.01.2010 14:09:27 »
Kiitos kommentistasi, DISTURBANCEMBU! Siitä välittyi ainakin, että pidit töistäni :) Wolverine on ehkäpä mun lemppari sarjishahmo, joten tokihan mun on pitänyt päästä piirtämään sitä. Ääks, noiden piirtopyyntöjen suhteen olen niin fail, että en uskalla ottaa vastaan mitään, ellet sitten ole valmis odottamaan työtäsi toooodella pitkään. Mulla venähtää nimittäin niiden toteuttaminen monesti huonon muistin tai ajanpuutteen takia, tai ihan vaan siksi ettei mulla iske inspiraatio. Muistin juuri taas yksi päivä, että mulla on edelleen piirrettävänä eräälle finiläiselle työ, josta oli puhetta varmaan jo joskus syyskuussa.

DISTURBANCEMBU

 • Vieras
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #129 : 16.01.2010 14:34:25 »
Haha : DD nojoo, ei siinä mitöön, olen odotellut reippaasti kauemminkin piirrustuksia. Mutta jos ne ahistaa sua niin en pommita 9 D hyvä että mielipide tuli esille! Ja Wolverine on. Mutta en laita pyyntöä, mutta saatan mainita että tykkään aika paljon Pyrosta noissa X-meneissä, enemmän elokuvissa 9D Vaan silleen vihjauksenomaisesti jos joskus jäät aiheista ulos.
   Mutta noi on tosi hianoja. Pidä tasoa yllä! : DDD

   EmBu

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #130 : 16.01.2010 14:43:37 »
Hah, Pyro on kyllä hahmo jonka voisin varmaan joskus jopa piirtää. Tykkäsin etenkin elokuvien Pyrosta ;) Pistetään ehdotus siis korvan taakse.

// Lisätty Nefernefernefer S, hahmo Mika Waltarin romaanista Sinuhe egyptiläinen.


// Illusia lisäsi ikärajan ja yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 07:01:34 kirjoittanut Illusia »

Gingivere

 • L.O.V.E Howl
 • ***
 • Viestejä: 74
 • 我是你的 Super Man
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #131 : 28.03.2010 20:27:08 »
Tykkäsin tosi paljon piirustuksistasi. Ne ovat kauniita ja upeita.

Amidala kuvasta pidin hyvin paljon. Värit ovat todella upeita ja tykkäsin kaikista niistä pienistäkin yksityiskohdista, joita olit tehnyt. Kuvan tausta oli hyvin sopiva ja hillitty kuvaan nähden, joka korostaa hyvin itse Amidalaa.
Olen itse Sw- fani ja voin sanoa, että tuo on hyvin loistavasti tehty piirrustus Amidalasta.
Amidala löytyy myös miun deviantArt-sivuilta suosikeistani ;3 Niin hieno kun se on.

~ Gingivere

You. Are. So. Bad.
You are full of mystery, mystery, mystery, mystery.
Hold me with deep feelings. Please love with all of your heart.

Cause I love you, My princess. You're the one I love, I won't ever change my mind

----------

Meniks läskiks vai?
Ota tikkari.

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #132 : 31.03.2010 15:06:10 »
Kiitoksia, Gingivere <3 Amidala oli hahmona ihana upeine pukuineen, vaikka kolme uusinta SW-elokuvaa olivatkin vähän kyseenalaisia.

flawless

 • Deathbat
 • Administrator
 • *****
 • Viestejä: 8 351
 • Folie à deux
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #133 : 06.05.2010 17:56:49 »
Vau, ompa hienoja.
Pidin erityisesti tuosta viimeisestä Kalkaroksen kuvasta, erittäin aidon näköinen! Upea, ihanat silmät. Ja tuo ilme on niin Snapea :D
Lavenderin ja Lunankin kuvista tykkäilin, niissä vain oli sitä jotakin.
Lisäksi tuo kuva tunnilta oli hauska, todella hieno myös. Kivat värit ja monipuolinen, oli mukavaa huomata kaikki pienetkin yksityiskohdat.
Monissa kuvissa oli hienoja yksityiskohtia, esimerkiksi silmät olivat melko vangitsevia, hienosti toteutettuja. Tyylisi toimii, nämä ovat ihan mahtavia!
En oikein osaa sanoa mitään rakentavaa, mutta hienoja töitä. Pläh, anteeksi epärakentava kommenttini :(

bannu: Sokerisiipi

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #134 : 07.05.2010 19:03:16 »
Kiitoksia kovasti, flawless <3 Ihanaa palautetta annoit! Mä tykkään hirveesti piirtää etenkin ihmisten kasvoja ja se silmien alue on yksi suosikeistani, vaikka haastava onkin.

// Lisätty Sledgehammer (The Pacific) S (28.5.2010)


// Illusia lisäsi ikärajan ja yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 07:02:40 kirjoittanut Illusia »

Minttushka

 • Vieras
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #135 : 28.05.2010 08:02:20 »
Wow, miten hienoja nämä uudet! Korjaan heti tapani ja tulen kertomaan sen omin sanoin.

Ensinnäkin, tuo Nefernefer on upea. Sinuhella on omat merkityksensä elämässäni ja kasvamisessani, ja tuo kuvaa aika hyvin sitä, millaiseksi kuvittelin hänet itsekin. Pidän kiiltävistä, pitkistä hiuksista, valo taittuu niistä tosi nätin näköisesti. Huulet ovat kivan rosoiset, eivät täydelliset, mutta tekevät kokonaiskuvasta juuri siksi hienon. Silmämeikin kaarre on myös hieno ja katse kivan unelmoiva. Tykkään tuosta kokonaisuutena.

Seuraava, tuo Sledgehammer on sekin upea, vaikka hahmo onkin minulle etäisempi. Toisin kuin aiemmassa, tässä tykkään juuri yksityiskohdista - tahroista takilla ja kaulalla, lyhyistä kontrollista karanneista hiuksista ja korvista, jotka vähän höröttävät söpösti. Silmät ja suu sopivat yhteen ja nenä on terävä, silti tosi kiva. Tuokin työ on tosi hieno.

Itse asiassa nämä ovat kaikki tosi hienoja, toivottavasti piirrät tosi pian lisää!

sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #136 : 28.05.2010 21:05:47 »
Voi kiitos, Minttushka, ihanasta kommentista! Ja vielä extra kiitos siitä, että jaksat käydä kommentoimassa töitäni kerta toisensa jälkeen <3

// Lisätty Sid Phillips (The Pacific) S (29.5.2010)


// Illusia lisäsi ikärajan ja yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 07:03:48 kirjoittanut Illusia »

Lady Dynamite

 • ***
 • Viestejä: 1 697
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #137 : 29.05.2010 19:09:28 »
Siis kyllä vetää sanattomaks. Enkä mä normaalisti kommentoi taiteita, mutta nyt oli niin pakko että pitää ylistää ja heittää hattu nurkkaan kun pelkkä hatunnosto ei riitä.

Oon ollut sun suuri fani sitten Potter taiteiden jälkeen (kerran mulla oli eräs sun piirtämä Remus kännykän taustakuvana about vuoden, taisin kertoa) mut ödskslködsfk helvetti kun ei osaa sanoiksi muuttaa sitä tunnetta mikä näistä välittyy. Siis kaikki näissä kuvissa toimii, on kyllä niin elävän näköinen ja samalla niin piirretyn oloinen, että pfffffff olis niin monta aihetta/henkilöä mitä tahtoisin sun tyylilläsi nähdä. :D jos haasteita saa antaa, niin Kristen Stewart, Ashley Greene tai Ayumi Hamasaki sulta niin olisin niin myyty. Jos et ota haasteita yleisestikään vastaan, niin ignoraa tämä haasteenanto ;D

mut yks kyssä: saisitko nää kuvat photobuckettiin tai johkin, mua itteäni vituttaa avata DA, koska mun kone aina avaa sen pirun hitaasti. Ainoo syy minkä takia katon nää työt, on se et luotan et on katottavan arvosia, yleensä kun avaan taidetopan ja heti eka kuva jossain DA:ssa niin jätän katsomatta samantien kun en vaan jaksa, kärsimätön kun olen hehehe

 :-*


///aww hyvä että piristi ♥  mullakin girl crush KStewiin <3
« Viimeksi muokattu: 29.05.2010 19:29:24 kirjoittanut Lady Dynamite »
no rain, can't get the rainbow


sikuriina

 • ***
 • Viestejä: 170
 • Not all those who wander are lost
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #138 : 29.05.2010 19:27:38 »
Kiitos ihanasta kommentista, Lady Dynamite, se piristi mun iltaa ihanasti! Ja aww tuo Remus taustakuvana-juttu <3 Tuohon KStew-haasteeseen voisin tarttua, vaikka oon yleensä tosi huono pitämään haastelupauksia, mutta KStew on niin kaunis ja mulla on Crepen kanssa siihen hirmuinen girl crush, joten voisi olla kiva piirtää hänet :)

Mä voin latailla näitä töitä jossain välissä Photobucketiin, jos DA tökkii sulla, vaik mulla itelläni yleensä just Photobucket tökkii :P Laitan vaikka linkin tuonne johonkin sitten kun olen lataillut näitä kuvia PB:n tai johonkin kuvasäilöön.

// Lisätty Summer Day (The Pacific) S (2.6.2010)


// Illusia lisäsi ikärajan ja yhdisti tuplapostauksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2012 07:04:41 kirjoittanut Illusia »

redapples

 • ***
 • Viestejä: 3
 • you just walk away.
Vs: Sikuriinan galleria
« Vastaus #139 : 09.06.2010 15:30:13 »
saanko kysyä milla ohjelmalla teet näitä kuvia? todella hienoja !