Kirjoittaja Aihe: Musiikki #2  (Luettu 34541 kertaa)

Abarat

  • ***
  • Viestejä: 317
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #320 : 11.09.2019 07:58:16 »
Kuunteleeko joku muukin Indicaa? Muistan, kuinka kauan sitten kesäisessä Summeri-ohjelmassa bändi esiteltiin. Mulla on Spotify mutta ajattelin ostaa omaksi puuttuvat CD-levyt. Joku Indican tyylissä kiehtoo ja Jonsulla on hieno ääni.

Mikä teidän mielestä on paras albumi? Itselleni tärkein on Tuuliset tienoot. Muutama kappale upposi sisimpään saakka eräänä ei niin hehkeänä ja kurjana aikana.

Toimiiko Indican musiikki englanniksi? Toimii, mutta samalla siitä katoaa suomeksi kirjoitettujen sanoitusten mystisyys. Kirjaston valikoimista puuttuu albumi Shine. Levykaupoissakin myydään vaan vinyyliä. Outoa? Mitä mieltä ootte Indican musiikista? Entä onkohan Jonsun sooloura jo päässyt vauhtiin?
« Viimeksi muokattu: 11.09.2019 15:58:44 kirjoittanut Abarat »

Lunalotta

  • Valon ja ilon tuoja
  • ***
  • Viestejä: 1 074
  • Kuinka mielettömäksi kaipuu kasvaa nopeesti
    • Smaragdien säihke
Vs: Musiikki #2
« Vastaus #321 : 11.09.2019 21:29:14 »
Oi, sopivasti avasin tämän topan - rakastan siis Indicaa! Itse kuuntelen spotifysta, mutta ne levyt olisi kyllä kiva saada fyysisenä myös itselle (vähän samoin ajattelen toisen suosikkibändini Within Temptationin levvyistä, ne on pakko saada kerättyä kaikki myös fyysisinä hyllyyn!). Suosikkilevyä ei ole, en osaa ikinä valita kokonaista suosikkilevyä, vaan aina valitsen lempi kappaleet. Rannalla, Pidä kädestä, Ikuinen virta... Siinä muutamia mainitakseni. Aivan ja Lapsuuden metsä! Englanniksi ei toimi mielestäni yhtä hyvin, usein ohitan englanninkieliset versiot. Jos olisi tehty aivan uusia kappaleita englanniksi eikä versioita suomenkielisistä, voisin olla eri mieltä. :D Jonsun ura ei ehkä vielä oo huipussaan, eihän häneltä ole muistaakseni tullut kuin pari kappaletta vasta (ja jos on tullut albumi, niin kiroan itseni etten oo huomannut). Muistaakseni Jonsu on saanut/saamassa lapsen, mikä voi osittain olla ehkä syynä hiljaisuuteen musiikkiuralla. :)
Ex-SparklingAngel
Tupani on Puuskupuh
Kaakao ja suklaa ovat lähellä sydäntä <3
Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä jos haluatte jutella tai tutustua, ilahdun suuresti :)

listaus

Avasta kunniat Fractalle <3