Kirjoittaja Aihe: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)  (Luettu 3544 kertaa)

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 3 421
Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« : 01.03.2015 18:56:04 »
Author Ingrid
Genre Fluff
Fandom Hobitti
Rating S
Pairings Thorin Oakenshield/Bilbo Baggins
Disclaimer Hahmot ja maailma © J.R.R. Tolkien

Summary Polte hänen sisällään tyynnytti pyryn ja sulatti roustikon tuhansiksi jäähelmiksi.
A/N Löysin tämän tuplaraapaleen koneeltani ja harmittaa, että oltuani itse reissussa unohdin postata sen Laskiaisena! No, tässä pätkässä nyt kummiskin on tasan 200 sanaa ja se osallistuu FF100 -haasteeseen sanalla 'lumi'.
P A K K A S E N S I E M E N I Ä

Bofur viiletti hattu tuulessa hulmuten rinnettä alas. Hänen kirkkaanpunainen pulkkansa pomppi kumpuraisessa mäessä, ja kerran se oli likellä kaartaa rinteen laidalla kasvavaan kuusipöheikköön. Puolelta toiselle horjuvan Bofurin rinnalla hurjastelivat Fili ja Kili, jotka olivat ahtautuneet samaan pulkkaan, sekä heidän vanavedessään kahdeksan muuta kääpiötä kuka kenenkin päällä puisessa ahkiossa istuen. Rinteen juurella nuotion äärellä istuskeli vain Bombur kermavaahdolla ja mantelimassalla täytettyjä pullia ahmien, hän kun oli liian suurikokoinen pulkalla matkustamiseen.

Mäen huipulla Bilbo Reppuli katseli kääpiöiden railakasta menoa pieni kulunut pulkka kainalossaan. Rinne oli jyrkkä, ja hobittia hieman pelotti tiirailla alas sen laelta. Hänen karvaiset jalkansa tepastelivat hermostuneina pehmeällä lumella kiihtyneiden huokausten karatessa punoittavilta huulilta.

Thorin astui hänen vierelleen rukkasia käsiinsä vetäen. Hänen kuuraisen partansa ympäröimillä huulilla viipyi hymynkare, kun hän katseli ilakoivia tovereitaan. Sitten hän kääntyi vilkaisemaan hobittia, jonka vaalean kiharaiset hiukset olivat kastuneet kevyessä lumisateessa. Kääpiökuningas otti pulkan puolituiselta ja tovin ponnisteltuaan sai lopulta itsensä ahdettua siihen istumaan. Bilbo puolestaan katseli hämmästyneenä kintut solmussa kyyhöttävää Thorinia.

"No Reppuli, alahan tulla", kääpiö murahti vetäen hobitin syliinsä. Hän painoi pienen suudelman Bilbon pakkasesta punoittavalle nenänpäälle ja tönäisi pulkan vauhtiin.

Niin he laskivat lumi pöllyten alas, ja Bilbo Reppuli tunsi, kuinka polte hänen sisällään tyynnytti pyryn ja sulatti roustikon tuhansiksi jäähelmiksi.


« Viimeksi muokattu: 02.04.2016 07:55:08 kirjoittanut Ingrid »

Moon dust in your lungs, stars in your eyes,
you are a child of the cosmos, a ruler of the skies.

Suensielu

 • Musheri
 • ***
 • Viestejä: 147
 • Koska Richard on too fabulous
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #1 : 01.03.2015 21:52:12 »
Aaa voi että kun oli ihana! Voin niin kuvitella tuon tilanteen kun kääpiöparvi laskee pulkillaan mäkeä alas :'D Lyhykäinen ihana ficcilöinen, tykkäsin. Etenkin tuo viimeinen lause oli vain niin mahtava. Piristi päivääni, kiitos ^^ Niin mikä rakentava kommentointi *köhköh*
Kakkaa kakaroille koparat kopisten

The Pure-Blood Princess

 • Vieras
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #2 : 02.03.2015 00:41:19 »
Samoilla linjoilla olen Suensielun kanssa, tämä oli tosi ihana! :D Bofur on kyllä jotenkin tosi helppo kuvitella laskemaan pulkkamäkeä, virne naamalla ja hattu lepattaen. :'D Ja muutenkin, kääpiöt laskemassa pulkkamäkeä... Aivan mahtava idea! :'D

Mutta siis tämä Bagginshield-osuushan tässä parasta oli, of course. Ääää, ihan liian suloista! :D Hymy nousi väkisinkin huulille kun kuvittelin, kuinka Thorin yrittää ahtautua pieneen pulkkaan... Söpöä. <3 Kiitos siis tästä! :D (Valitettavasti en nyt tähän aikaan vuorokaudesta taida saada tämän ihmeellisempää kommenttia aikaiseksi.)

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 3 421
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #3 : 02.03.2015 17:23:26 »
Suensielu ja The Pure-Blood Princess Oih, kiitos kaunis kommenteistanne! Bofur oli ehdoton inspislähteeni tähän pieneen raapaloiseen ja kyseisen vekkulin myötä tästä tekstistä tuli kokonaisuudessaankin juuri niin hassunsuloinen kuin oli tarkoituskin! Kyllä täällä kieltämättä tuli hihiteltyä vähän itsekin Thorinille pulkkineen ja kinttuineen, mutta mokoma kun on toisinaan niin totinen niin pitihän se nyt laittaa vähän irrottelemaan. :D

Moon dust in your lungs, stars in your eyes,
you are a child of the cosmos, a ruler of the skies.

Eririn

 • valomiekkalesbo
 • ***
 • Viestejä: 955
 • Jedi like my father before me
  • lesbian with a sword and a grudge
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #4 : 03.03.2015 00:11:49 »
Ääääwwwww tää oli söpö <3 Bofur, Fili ja Kili laskemassa mäkeä apua en kestä! Liian suloinen mielikuva! Ja Thorin yrittämässä tunkea itsensä liian pieneen pulkkaan, kiitos siitäkin mielikuvasta xDDD ihan paras! Kiva, että panit hänet vähän irrottelemaan, kun mokoma tosiaan on liian totinen liian usein (ja nyt tulin ajatelleeksi kaikkia niitä hetkiä kun se hymyilee Bilbolle ja parun täällä, ups).

Ai ni, Bombur odottelemassa pullineen mäen alla ftw! Bombur on ruuan suhteen joku mun sielunkumppani xD

Ja ylipäänsä tuo koko Bagginshield-osio oli jumalattoman suloinen <3 en kestä <3 Thorinin pikku suukko Bilbon nenänpäälle ääääwwww mäkin haluun tuollaisen suhteen!! Mäkin haluun laskea mäkeä liian pienessä pulkassa oman kullan kanssa <3

Mä vähän luulen, että mitään tämän selkeämpää musta ei tällä haavaa irtoa, joten eipä muuta kuin että törkeän suloinen ficci, kirjoita ihmeessä lisää tällaisia! <3
We had each other. That's how we won.

Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 3 421
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #5 : 03.03.2015 15:35:02 »
Hei vaan Eririn, kiva kuulla että tykkäsit! Bomburin kanssa kyllä tulee toisinaan minunkin vedeltyä samalla raiteilla - kyllä sitä silloin tällöin ihan mielellään istuu nuotion äärellä ja herkuttelee eväillä, kun muut riehuvat hangessa. :D Thorinin kyydistä tuskin voisin kuitenkaan kieltäytyä, heh. Kiitos kommentistasi!

Moon dust in your lungs, stars in your eyes,
you are a child of the cosmos, a ruler of the skies.

Kaatosade

 • pervektionisti
 • ***
 • Viestejä: 4 853
 • kiero ja sarkastinen
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #6 : 18.03.2015 13:16:54 »
Olipas söpö tapaus. <3 Laskiaisfiilis oli kyllä tavoitettu mäenlaskun ja laskiaispullien muodossa mainiosti, ja musta on välillä hirveän mukavaa löytää myös sellaista Thorin/Bilboa joka ei ole angstista. Kyllähän hekin välillä ansaitsevat fluffihöttöä!

Lainaus
Sitten hän kääntyi vilkaisemaan hobittia, jonka vaalean kiharaiset hiukset olivat kastuneet kevyessä lumisateessa.

Aw, tästä tuli hyvin eläväinen ja söpö mielikuva.

Pikkusöpöilylle on vain välillä paikkansa, tästä tuli hyvälle tuulelle. Kiitoksia. <3
Mitä tarinoita kertoisin sinulle hämärän rannalla
että haihtuisi surusi, suloinen ja surullinen nukkeni.   (Pablo Neruda)


Ingrid

 • Ryöväriruhtinatar
 • ***
 • Viestejä: 3 421
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #7 : 20.03.2015 21:12:04 »
Pics Et arvaakaan, miten paljon kommenttisi piristi pitkää työpäivää. :-* Mie oon kyllä ihan samaa mieltä, että Thorin Bilboineen ansaitsee aina välillä vähän hupsumpaakin menoa, ja jotenkin ehkä itsekin tyksin paljon enemmän fluffyhömpän kirjoittamisesta tällä parituksella ja niinpä angstiraapustukset on ainakin toistaiseksi jäänyt minulta kirjoittelematta. Anyways ihana kuulla, että pidit ja kiitos vielä oikein hirmuisen paljon kommentistasi!

Moon dust in your lungs, stars in your eyes,
you are a child of the cosmos, a ruler of the skies.

Unohtumaton

 • Uno
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 2 716
Vs: Hobitti: Pakkasensiemeniä (Bagginshield, S)
« Vastaus #8 : 07.12.2021 20:21:26 »
Olipas ihanan keveä, talvinen ja leppoisa teksti! Thorin ahtautuneena pulkkaan ja houkuttelemassa Bilboa kyytiin (heh) olikin juuri täydellinen mielikuva tähän iltaan.  ;D

Tykkäsin ja nyt hymyilyttää, kiitos! <3

ja ilo viilsi heitä miekan lailla
ja heidän ajatuksensa liitivät maille joilla tuska ja ilo virtaavat yksiin
ja kyyneleet ovat siunauksen viini.

listaus