Kirjoittaja Aihe: Harry Potter: Wizards Unite -peli  (Luettu 2428 kertaa)

Tuittu

 • ***
 • Viestejä: 353
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #40 : 01.07.2019 23:27:09 »
Kiitos infosta :)

Joo edelleenkään ei ole kyllä selvillä tuo fortressien toiminta. Joo siinä saa valita tason ja pienemmät tasot on helpompia ja isommat vaikeampia, ja samoin saa valita runestonen ja pienemmät on helpompia ja isommat vaikeampia. Ja runestonen valinta vaikuttaa jotenkin palkintoon (ja varmaan se taso myös?). Mutta en saa tästä hommasta kiinni sen enempää kuin että ensin arvalla valitaan joku taso, sitten arvalla valitaan joku runestone, ja sitten peli arpoo jonkun määrän satunnaisia vastustajia, ja voiton jälkeen jotain palkintoja ::)  Ja siinä voi jotenkin tehdä jotain ammatissa opittuja taikoja, mutta en niistäkään tajua oikein miten ne vaikuttaa ja miten niitä kannattaisi tehdä. Ja eri ammateilla on eri vahvuudet, mutta en tiedä miten niitäkään siellä näkee.


Pelissä harmittaa se, kun asuu täällä keskellä ei mitään, niin on hankala saada energiaa täyteen, kun noita innejä sun muita ei vaan oo täällä. Sen takia tuskin pelailenkaan tätä kauheasti ennen kuin sitten muutan Turkuun, jossa luultavasti innejä piisaa. Olis paljon parempi jos energiat tulis täyteen ajan kanssa niin kuin PoGo:ssa. Samoin ärsyttää että vault on koko ajan täynnä kun saan usein vaan jotain sellasia aineita mitä potioneihin ei tarvitse. Enkä tiedä yhtään mihin niitä siemeniä ja vesikannuja käytetään? Siis johonkin kasvattamiseen? Mutta missä niitä muka kasvatetaan? Taistelujuttua en oo myöskään vielä kokeillut, mutta toisaalta mun mielestä hauskempaa on nappailla niitä juttuja.
Eihän Pokemon Go:ssakaan täyty mitään itsestään vaan pitää pyöritellä pokestoppeja?
Sitä vaulttia pitää siivota ahkerasti, poistelee sieltä niitä mitä ei tarvitse.
Siemeniä istutetaan tosiaan kasvihuoneisiin, mutta jos siellä ei ole innejä niin tuskinpa kasvihuoneitakaan.


Mäkin olen tämän ladannut ja kokeillut, saa nähdä kummasta tulee mieluisampi, tästä vai Pokemon Gosta (paha kyllä poikaystävä pelaa pokemonia ja kaipailee usein siihen seuraa ;D). Olen tasolla 10 ja mäkin valitsin ammatikseni professorin. Musta tuntuu, että verrattuna Pokemoniin niin noita löydettäviä uusia juttuja löytyy tosi usein, tai ainakin näin isossa kaupungissa pelatessa moni niistä kuvista on jo lähes valmis.
Me pelataan miehen kanssa molemmat molempia :D Minä en kyllä ole yhtä hyvä multitaskaamaan tätä kuin mies, joten useimmiten vaan ahdistun kun pitäisi ehtiä molempia... Mutta niin, nuo kuvat kun täyttyy, niin se kuuluu aloittaa alusta vaikeammalla tasolla = pitää kerätä enemmän niitä samoja. Kenties kultakehykseen asti kerätään niissäkin? Minä olen saanut vasta pari kuvaa pronssille.


Minulla tuo profiilivalikko on koko ajan toiminut ihan normaalisti, vaikka android-käyttäjä olenkin.

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 460
 • © Ingrid
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #41 : 02.07.2019 02:02:04 »
Minullekaan ei ole auennut kaikki fortressien salat. Tuleeko ne vastukset randomilla vai vaikuttaako niihin esim. oma ammatti, valittu runestone tai joku muu? Saatiin jo kerran sattumalta kolmaskin pelaaja meidän kanssa tappelemaan muttei siinä tajuttu ajatella, miten paljon energiaa tappeleminen syö, joten ei tullut voittoa siitä. En osaa vielä ihan taktikoida, että minkä numeroista kiveä kannattaisi käyttää mitenkin korkeassa kammiossa. Aika lailla on tullut vaan säädettyä ja todettua että ei ehkä ihan näin olisi kannattanut tehdä :D Tässä lähellä ei ole fortressia, joten ei kyllä ole kovin monesti tullut tapeltua.

Käytiin lauantaina minieventin aikana Heurekalla ja oli hauskaa, kun kerrankin näkyi kaikkea erikoista! Heti syttyi innostus peliin, kun ei joutunut kävelemään kilometriä nähdäkseen kaksi fletkumatoa. Hassun paljon kyllä siellä ohikulkijat hämmästelivät, miksi kaikki ovat puhelin kädessä. Luulisi olevan tuttu näky Pokemonin myötä. Joku päivitteli vielä kuuluvaan ääneen, että tämä näky on kuin Black Mirrorin jakso.

Kasvihuoneiden lisäksi saisi tulla vaihtoehdoksi teurastus, jotta saisi sitä vertakin jostain. Liemet koko ajan sitä vailla ja sitä on tullut vastaan vain kahdesti.

And some people, dance.

Iippa

 • urheiluholisti
 • ***
 • Viestejä: 367
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #42 : 02.07.2019 11:52:17 »
Minullekaan ei ole auennut kaikki fortressien salat. Tuleeko ne vastukset randomilla vai vaikuttaako niihin esim. oma ammatti, valittu runestone tai joku muu?
Mulla on kans vielä hakusessa myös tää, että miten niitä hirviöitä sais, ja että mitkä ois parhaita komboja kivien ja kammioiden suhteen. Olen pari kertaa jollain oikein "huippukivellä" käynyt sielä ykköskammiossa, niin on ollut ihan hyviä palkintoja yllättävän helposti.

Kasvihuoneiden lisäksi saisi tulla vaihtoehdoksi teurastus, jotta saisi sitä vertakin jossain. Liemet koko ajan sitä vailla ja sitä on tullut vastaan vain kahdesti.
Jännä sinällään, koska mulle tulee koko ajan vastaan tuota verta, varsinkin töihin kävellessä. Kävelen sellaisten alueiden ohi, missä on taikaolentoihin liittyviä löydettäviä, niin voisikohan johtua siihen. Muuten en tosin ole ainakaan vielä huomannut, että alueet hirveästi vaikuttaisivat löytöihin.

**
Nyt olen jonkin verran käyttänyt noita dark detectoreita töissä ollessani, kun on ollut hiljaisempia hetkiä. Tässä on yksi inn sopivasti juuri kohdalla, niin on ollut sitten tekemistä. Tykkään siitä erosta Pokemon Go:hon, että noita dark detectoreita voi laittaa sen 3, jos haluaa oikein erikoisia ilmestymään. Tykkään myös, että ne voi laittaa aina useampi henkilö, helpottaa pelaamista.

Quod scripsi, scripsi.♥

 Ilmakehän olosuhteet

Nevilla

 • Rohkelikko
 • ***
 • Viestejä: 5 042
 • Phantom Thief of Hearts
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #43 : 04.07.2019 15:45:33 »
No niin! Meikä on nyt kanssa megessä.

Nevilla/Vehkatar/7442 5424 7198

Tulen kertomaan ajatuksia sitten kun tajuan tästä pelistä jotain :P

we deserve a soft epilogue, my love

Simma

 • The Witch
 • ***
 • Viestejä: 207
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #44 : 05.07.2019 19:18:38 »
Oon nyt vähän silloin tällöin tätä pelaillut, mutta en ole saanut sitä samaa innostusta kuin mitä aikanaan PoGon kanssa, että jaksaisin kierrellä ympäri pitäjiä keräillen asioita. Lähinnä oon kotona välillä avannut pelin ja keräillyt sen mitä tähän on ilmestynyt. Ja joskus kaupungissa käydessä oon muistanut avata pelin sen verran että oon saanut kerättyä lisää energiaa. Miulla meni muuten aivan liian kauan tajuta tuo, että mitä nopeammin suorittaa loitsun, sitä paremmin se menee. Mietin että mikä tässä mättää, että vaikka kuinka hyvin saan sen liikkeen tehtyä niin saan vaan pelkkiä faireja. :-D

Noita fortress-juttuja en ole kokeillut kuin vasta kerran, kun niitä ei oikein tässä lähettyvillä ole, ja sekin kerta oli sellainen nopea testaus etten oikein päässyt kunnolla vielä jyvälle siitä että mitä siinä pitäisi edes tehdä.

Lainaus käyttäjältä: Kiirsu
Kasvihuoneiden lisäksi saisi tulla vaihtoehdoksi teurastus, jotta saisi sitä vertakin jostain. Liemet koko ajan sitä vailla ja sitä on tullut vastaan vain kahdesti.
Sama juttu täällä. Tuntuu että samat kasvit pomppii aina ympärillä, mutta muutama tietty ainesosa - kuten juurikin tämä veri - on sellaisia että niitä en ole nähnyt vielä kertaakaan. Pitäisi kai liikkua vähän laajemmalle alueelle kuin koti-työ -välille jos niitä alkaisi sitten löytyä paremmin. :-D

Saisi myös tuo yksi valikko alkaa pikkuhiljaa toimimaan, turhauttavaa aina käydä asetuksista muokkaamassa se gps pois päältä, varsinkin vanhalla ja hitaalla puhelimella.

ava © Ingrid
banner © .joyriding.


Listaus

Nevilla

 • Rohkelikko
 • ***
 • Viestejä: 5 042
 • Phantom Thief of Hearts
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #45 : 14.07.2019 20:45:06 »
Nyt kun olen tätä vähän ehtinyt pelaillakin, niin on todettava, että itseeni tämä uppoaa jopa paremmin kuin Pokémon Go. Syy voi kyllä olla siinä, että minusta tässä on yksinkertaisesti paljon enemmän tekemistä! Pokémon Go:ssa ilahduttaa toki enemmän se pokémonien keräily, kun ne menevät miellyttävästi kaikki samaan listaan, mutta Wizards Unitedissa on kyllä kivaa se, että keräillessä saa myös avattua tarinaa ja ainakin vielä se vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Vähän kyllä mietin sitä, että mitäpä sitten, kun tarina on saatu loppuun? Kai silläkin oikeasti täytyy jokin loppupiste olla, koska olisi aika tylsää, jos juonta vain pitkitettäisiin loputtomiin.

Challenget ovat kivoja, koska miekkosenikin pelaa ja meillä on hyvä tiimi. On mukavaa olla magizoologisti, kun meitä ei tunnu hirveästi olevan, ja saa sitten rauhassa olla se muiden taisteluita tukeva parantajatyyppi. :)

Minuakin kyllä ärsyttää tuo tässä ketjussa aiemmin mainittu bugi, jonka vuoksi profiilia ei voi avata, ja inventoryjen ärsyttävän pieni koko, mutta muutoin ei ole hirveästi napisemista pelin suhteen vielä.

we deserve a soft epilogue, my love

Kiirsu

 • ***
 • Viestejä: 1 460
 • © Ingrid
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #46 : 14.07.2019 21:04:04 »
Minäkin olen hyvin tälle pelille lämmennyt kun olen enemmän pelannut! Eniten harmittaa se, että örkkejä näkee sitä enemmän mitä enemmän on aktiivisia pelaajia ja tämä ei ole saanut niin valtavaa suosiota. Vielä en ole Helsingistä löytänyt paikkaa, missä näkyisi paljon pelaajia. Kaipaan sitä suosiota, mikä pokemonilla oli sen julkaisun jälkeen.

Onko kukaan muu päässyt jumittamaan sos-tehtäviin formidable pixie -kohtaan? Tässähän menee ikä ja terveys. 19 wizarding challengea tapeltu ja 2 pixietä voitettu. Ollaan yritetty tapella illalla kymmenen jälkeen 4. chamberissa, mutta ei noita pirulaisia vain näy. Kuulemma professorit houkuttelee niitä myös, mutta ollaan pelattu wingan kanssa kahdestaan, eikä kumpikaan ole professori.

And some people, dance.

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 405
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #47 : 14.07.2019 22:32:31 »
Mä oon joo myös jumissa pixie tehtävässä. Ollut kohta jo kolme kolme viikkoa. Kohta pääsee pelailemaan (toivottavasti) seuraavaa SOS haastetta, kun 9/10 pixietä on koossa. Lähinnä 4 ja 5 tason challengesta saatuja, silloin kun oon siskoni kanssa sattunut pelaan.

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 101
 • Banneri @ Crysted
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #48 : 14.07.2019 22:41:14 »
Mä oon professori, tuu Kiirsu pelaamaan minun kanssa. :D Ei hajuakaan missä kohtaa sos-tehtäviä menen. Pixieitä ainakin on näkynyt! Mutta joo, olisi kyllä kiva pelata joidenkin kanssa. Yksi päivä satuin olemaan puistossa samaan aikaan kuin jotkut muut ja tungin mukaan taisteluun mutta se tuntui jokseenkin kiusalliselta ja meni lisäksi huonosti. Puoliso kyllä pelaa mutta aika innottomasti ja on vasta kerran tullut mukaan taistelemaan! Ehkä kesälomalla saan sen houkuteltua uudestaankin...

Jotenkin tulee tosi myötähäpeäinen olo ainaku joku Tonks tai Ron vilkuttelee kiusaantuneesti kiitokseksi. ;D Onneksi sitä ei kovin usein käy... Ja sitten energia on koko ajan loppu! Pokemonissa palloja kyllä riittää, mutta sehän johtunee siitä että on niitä ollut aikaa keräilläja kasvattaa laatikkoa ja toisaalta ihan jokamonia ei enää jaksa ottaa kiinni. Lisäksi pallojahan saa kaikkialta, nytkin (kai olen valittanut jo) lähileikkipuistossa on fortress niin energiaa vaan menee eikä tule! Vaikka ei lähimmälle majatalollekaan sinällään pitkä matka ole niin ei siellä juuri tule käytyä. Joka päivä täytyy jonnekin mennä että saa energiat täyteen. Tulee oaha mieli aina kun jotain ostaa kun ne laatikot kasvavat ihan onnettoman vähän vaikka raha kyllä kuluu!

Eventti oli ihan hauska ja sain kaiken tehtyä. \o/

Nyt tarttee mennä tekemään päivittäiset tehtävät!

Nevilla

 • Rohkelikko
 • ***
 • Viestejä: 5 042
 • Phantom Thief of Hearts
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #49 : 14.07.2019 22:54:44 »
Kiirsu: sovitaan joku päivää treffit ja tulkaa Wingan kanssa mun ja filosofin kanssa tappelemaan :) Se on professori ja myö asutaan Helsingissä!

we deserve a soft epilogue, my love

Lyra

 • ***
 • Viestejä: 1 434
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #50 : 15.07.2019 17:07:12 »
Koodien pitäsi taas olla ajantasalla!Minä olin niin innoissani, että pääsen Suomessa pelaamaan Berliinin jälkeen, mutta enpä ehtinyt suomessa pitkään olla, ennen kuin kävi lähtö Marbellaan, joten vaikka kuinka huvittaisi pelata, niin olen taas wifin varassa. Energia on koko ajan lopussa, kun pelaan käytännössä yhdestä pisteestä, mistä ei yllä mihinkään ja mihin vain sattumanvaraisesti ilmestyy mitään.

Tässä pelissä olen huomannut, että ärsyttää kovasti, että näitä kuvia ei voi tavallaan kerätä pysyvästi vaan kun yksi taulu tulee valmiiksi se suositellaan aloittamaan alusta uudella kehyksellä. Yhden vahingossa aloitinkin, mutta tästä eteenpäin en aio, koska haluan kaikki kuvat täyteen.

Pidin kovasti tuosta yhdestä tapahtumasta, mikä tässä muutama päivä sitten oli ja tykkään myös fortresseista. En oikeasti malta odottaa, että pääsen suomeen ja voin kunnolla kävellä pelin kanssa. Tämä on jotenkin tahmaista etenemistä. Porttiavaimet on kyllä ihan uberihania ja tykkään siitä miten ne on toteutettu.

Jos ootte helsinkiin lähdössä pelailemaan voisin mieluusti tulla mukaan, jos vain otatte. Olisi kiva pelata yhdessä jonkun kanssa!

Odo

 • Sankari
 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 8 352
 • Yhteiseksi hyväksi.
  • Instagram @sonnjahei
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #51 : 17.07.2019 18:51:42 »
Hei, minäkin uuden puhelimen myötä hyppäsin völjyyn! Kokeilin vasta ihan omassa pihassa tuota peliä ja apua, miten paljon kaikkea kerralla. :D Ehkä huomenna sitten kävelemään tuon kanssa ja katsoo, mitä tapahtuu. :)

Pelistä minut löytää tämmösillä spekseillä, ensin Fininick ja loput pelikoodit tästäpä Odo/sonnjahei/9032 5864 0668 ja lisään muutaman nyt samointein kaveriksi! Loppuja lisäilen myöhemmin, vastaan kaveripyyntöihin jne. :)

Vaikuttaa ihan hauskalta peliltä kyllä kaikinpuolin. En ole kamalasti topicia seurannut, kun entiseen puhelimeen ei saanut, mutta onko täällä aloittelijavinkkejä? :D

// Lisätty tovereita!
« Viimeksi muokattu: 17.07.2019 19:13:31 kirjoittanut Odo »


"Kotiinsa kannettiin Odo tuo sankari
paikkaan joka oli lapsesta tuttu.
Hattunsa käännettiin nurinpäin hautaan,
sauvakin katkaistiin: surkea juttu."

Melodie

 • ***
 • Viestejä: 1 101
 • Banneri @ Crysted
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #52 : 18.07.2019 21:46:52 »
Onkos ihmissusia näkynyt! Olen kuullut huhuja että niitä on nyt ollut öiseen aikaan liikkeellä, ja ilmeisesti vielä tänä yönä olisi. Itse en ole nähnyt yhtään vaikka on sitä nyt sentään yhdentoista huitteilla tullut pelattua. Vähän harmittaa että on tuollaisia kellonaikaan sidottuja hahmoja (vissiin niitä on jotain aamuyöllekin) kun ei sitä nyt yösydännä tule ulkona hortoiltua (tai edes kotona pelattua)!

Ja nyt on tosiaan taas eventtikin päällä ja lauantaina on community day (silloin saa ilmeisesti ilmaista energiaa ja aivojuoman kaupasta). Tekemistä riittää!

Karma91

 • Sassmonster
 • ***
 • Viestejä: 405
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #53 : 18.07.2019 23:18:01 »
Itse keräilin kaikki tarvittavat ihmissudet toissa yönä. Kello 11 jälkeen niitä näkyi jonkin verran, keskiyön jälkeen sitten enemmän. Suht helposti sain kasaan, mutta en tiedä kuinka paljon oma asuinpaikka (ihan hautausmaan lähellä) vaikuttaa noide ilmestyvien odditien määrään. Doxyja tosiaan saa aamuyöstä. Ne vielä itseltä puuttuu, joten täytynee etsiä joku vapaa viikonloppu, jolloin noiden perään jaksaisi lähteä.

Multa jää community day väliin, koska työt, mutta aika xp painotteinen eventti taitaa olla kyseessä, ja itse oon jo levelillä 25, niin kamalaa kiirettä ei itsellä ole kavuta tasoja ylös.

Sain tänään 7 tason fortressin kaadettua soolona. Tiukille meni, koska viimeinen vastustajani, Imposing Erkling, väisti jotain 10 loitsuani yhteensä. Pitääkin varmaan säästellä kääröjä ja kirjoja niin, että voisin seuraavaksi keskittyä voimaan tai tarkuuteen.

Nevilla

 • Rohkelikko
 • ***
 • Viestejä: 5 042
 • Phantom Thief of Hearts
Vs: Harry Potter: Wizards Unite -peli
« Vastaus #54 : 19.07.2019 10:06:55 »
Mua vähän harmittaa, että juuri nyt kun olen matkalla Latviaan ja ajetaan Viron kautta, niin tietenkin se matkustusachievement on korjauksessa. -.- Jää siis se saamatta tämä reissulla, ja seuraavasta ei ole tietoa. Community daykin jää nyt vähän epäyhteisölliseksi, kun ei varsinaisesti ole seuraa sitä pelaamassa huomenna, kun kukaan perheestä ei (vielä) pelaa.

we deserve a soft epilogue, my love