Kirjoittaja Aihe: Tanssi kanssani / S / HG/SK  (Luettu 5918 kertaa)

Myötätuuli

 • Neiti Herrasmies
 • ***
 • Viestejä: 463
 • entinen miisuli ♥
Tanssi kanssani / S / HG/SK
« : 15.09.2013 21:17:54 »
Title: Tanssi kanssani
Author: Myötätuuli
Beta: Ei ole.
Genre: Draama (?)
Rating: S
Pairing: Jonkinsortin Severus/Hermione
Disclaimer: En omista hahmoja, enkä mitään Potter-maailmasta, vaan kaikki kuuluvat J.K. Rowlingille. En saa tästä mitään korvausta.
Summary: "Saanko luvan?"

A/N: Noniin, kaikkien kauhuksi iloksi julkaisen taas yhden kirjoituksen pöytälaatikon pohjalta. Kommenteja saa ja pitää laittaa!

Tanssi kanssani


”Saanko luvan?”

Tuo kysymys oli varsin erikoinen, silloin kun sen lausui joku sellainen, jolta ei sitä odottaisi. Hermione hätkähti, kun kuuli tummanpuhuvan äänen puhuttelevan häntä. Hermione nosti katseensa kummastuneena mieheen ja päästi hiljaisen vastauksen:
”Mitä?” Mies huoahti, kuin tilanne olisi jo tarpeeksi vaikea muutenkin.
”Neiti Granger, en tiennytkään että olette kuuro”, hän aloitti ja mutisi kysymyksensä uudestaan.

”Saanko luvan?”

Hermione oli hieman pyörällään, siitä että mitä ihmettä oli oikein tapahtunut. Kuitenkin kohteliaana persoonana, kun huomattuaan muidenkin parien tanssivan, vastasi hän myöntävästi. Hitaasti, mutta varmasti mies talutti Hermionen muiden parien luokse ja asetti kätensä tuon lanteille. Hermione värähti kosketusta. Mies huomasi sen ja nosti tummaa kulmaansa aavistuksen verran, mikä sai Hermionen asettamaan oman kätensä tuon olkapäälle. Heidän toiset kätensä hakivat turvaa toisistaan ja viimein, harkitusti lähti mies viemään Hermionea ympäri tanssilattiaa. Hermionella oli ennakkoluulonsa miehen tanssitaidoista, mutta huomasi pian olevansa väärässä. Mies vei vaivattomasti ja varmasti häntä lattialla, törmäämättä yhteenkään pariin. Kummallista.
”Mitä tämä on?” Hermione onnistui viimeinkin kysymään. Mies katsoi nopeasti ympärilleen, varmistaen ettei kukaan kuullut ja vastasi sitten:
”Ihmiset tekisivät turhia johtopäätöksiä suhteestamme.” Hermionen kysyvän katseen takia mies vaivautui selittämään asiansa paremmin:
”Pitäisivät minua kelvottomana jos en tanssittaisi sinua kertaakaan, kun olemme tänne kehnoihin juhliin vaivautuneet tulemaan.” Hermionen oli pakko päästää hyväntahtoinen nauru huuliltaan.

”Severus Kalkaros, sinä senkin lurjus.”
« Viimeksi muokattu: 12.06.2024 01:05:06 kirjoittanut Myötätuuli »

banneri ja ava by Ingrid

Orenji

 • ***
 • Viestejä: 1 371
Vs: Tanssi kanssani / S / HG/SK
« Vastaus #1 : 21.09.2013 15:48:42 »
Hei, minkä ficceröisen pienoisen löysinkään ja saan ottaa kunnian ensimmäisestä kommentistakin! Päätin tässä kunnianhimoisena ihmisenä käydä kaikki osastot läpi ja kommentoida kommentoimattomia ficcejä, ja tämä sattui silmään. Iloinen olen, että huomasin tämän, sillä aika hyvä tämä oli. :)
Eikä parituksessaan mitään vikaa ollut, vaikka alussa sähläsinkin, nimittäin ajattelin Kalkarosta koko ajan Dracona. Mitä ihmettä?

Teknisesti ottaen, kaikki ei ihan kohdallaan ollut, mutta ei mitään mullistavia virheitä kyllä havainnut. Pisteitä ja pilkkuja oli vähän väärin, ja etenkin repliikeissä oli jotain häikkää. Jos osasi heittää sen jutun nurkkaan, niin pystyi keskittymään paremmin. Kuvailu oli sopivan kertovaa ja siitä pidin kovasti, vaikka enemmänkin olisin toki halunnut tietää. Mutta et tosiaankaan vain laukannut kohdasta toiseen, vaan etenit kivan rauhallisesti. :)

”Severus Kalkaros, sinä senkin lurjus” Hah, hauska lopetus, vaikka sieltä piste uupuikin.
 Kiitos mukavasta päivän piristyksestä ja kirjoittele ihmeessä lisää!
"Älkää luulko että pelastatte ihmisiä ottamalla heitä kädestä kiinni.
Mutta ottakaa heitä kädestä kiinni."

Camiela

 • ***
 • Viestejä: 367
Vs: Tanssi kanssani / S / HG/SK
« Vastaus #2 : 04.12.2013 16:33:49 »
Oijoi mitä minä löysinkään!

Minä luen harvoin HG/SK parituksella varustettuja ficcejä, mutta tämän nimi oli niin mukavan ja harmittoman oloinen, että se oli pakko klikata auki.

Tämä osoittautuikin sitten pehmentämään sydämeni kyseiselle paritukselle. Miksi? Tässä oli mukana sitä lämpöä ja välittämistä, mitä olen jäänyt muissa HG/SK ficeissä kaipaamaan. Muutama lause ja ihanat pienet eleet tekivät paljon tämän ficin tyylin eteen! Tykkäsin!

Lisäksi tilanne oli todella suloinen! Aluksi kurkkuani kuristi, kun ajattelin tämän salasuhteeksi koulun tanssiaisissa, mutta miljöö paljastuikin todella suloiseksi ja ihanaksi. Ajatus julkiseta yhdessäolosta kuulosti suloiselta ja teki tästä ficistä vähemmän kliseen. Tietysti tähän jäi sellainen pieni jännittävä sykähdys, kuten HG/SK ficeissä kuuluukin olla.

Tämän sekavan kommentin jälkeen yhteenvedoksi että sinun ansiostasi lähden varmaankin etsimään lisää HG/SK ficcejä :)

Camiela

mursuhilleri

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 3 412
 • kahvia koneeseen
Vs: Tanssi kanssani / S / HG/SK
« Vastaus #3 : 21.08.2023 19:58:54 »
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta! Valkkasin tän sun listauksesta, koska oon viime aikoina syttynyt taas uudelleen Snarmionelle kaikkien näiden vuosien jälkeen. Kaiken lisäksi kun huomasin, että tää on kirjoitettu kymmenen vuotta sitten, niin oli ihan pakko ottaa tää kommentoitavaksi ;D

Vitsi että tää oli sympaattinen!

Lainaus
”Saanko luvan?”

Tuo kysymys oli varsin erikoinen, silloin kun sen lausui joku sellainen, jolta ei sitä odottaisi.
Hauskaa kun tässä alussa tuli ihan sellainen kuva, että nämä kaksi ovat etäisiä, tai eivät ainakaan missään tekemisissä. Mutta toisin kävi, musta oli ihan hirveän suloista, että vaikka Hermione ja Severus ilmeisesti ovat tässä ficissä jo yhdessä, niin Hermionesta on silti kummallista, että Severus pyytää häntä tanssimaan ;D

Lainaus
Hermionella oli ennakkoluulonsa miehen tanssitaidoista, mutta huomasi pian olevansa väärässä. Mies vei vaivattomasti ja varmasti häntä lattialla, törmäämättä yhteenkään pariin. Kummallista.
En kyllä minäkään kuvittelisi, että Severus olisi mikään tanssijaihminen, vaikka mistäs sitä oikeasti voi tietää ::)

Kiitos tästä, tää oli ihan hirmuisen suloinen ja sympaattinen pieni ficletti <3

Myötätuuli

 • Neiti Herrasmies
 • ***
 • Viestejä: 463
 • entinen miisuli ♥
Vs: Tanssi kanssani / S / HG/SK
« Vastaus #4 : 27.08.2023 23:09:53 »
Kiitoksia Orenji, Camiela sekä mursuhilleri tämän fikin kommentoimisesta! On todella outoa palata tämän tunnelmiin näin kymmenen vuotta myöhemmin enkä juurikaan halua lukea läpi, että mitä sitä onkaan tullut kirjoitettua. :D Kiitos kuitenkin kaikille siitä, että tämä oli mielestänne sympaattinen ja söpö. Se merkitsee paljon. <3

banneri ja ava by Ingrid

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Vs: Tanssi kanssani / S / HG/SK
« Vastaus #5 : 03.06.2024 08:34:22 »
Onnea kommenttiarpajaisten voitosta miisuli!^^

En yleensä lue Severus/Hermionea (en tiedä miksi, ei minulla mitään paritusta vastaan ole), mutta jotenkin tämä hyppäsi esiin sinun listauksestasi. On muuten juuri tästä syystä aina hauskaa käydä läpi toisten listauksia, kun sieltä saattaa valikoitua luettavaksi sellaisia fikkejä, joihin ei muuten ehkä törmäisi :D

Komppaan aiempia kommentoijia siinä, että tämä oli tosi söpö ja suloinen. Alussa minäkin ihmettelin, että missähän paikassa Hermione ja Severus ovat, kun Severus kokee "velvollisuudeksi" pyytää Hermionea tanssimaan. Jotenkin kuvittelin kai, että kyseessä on Tylypahkan tanssiaiset tai jotain :D Siksi loppua kohden tulikin yllättäen, ja nyt puhun positiivisesta yllätyksestä, se, että Severus ja Hermione ovatkin tässä jo yhdessä!:3

Tykkäsin erityisesti tästä lopusta

Lainaus
”Pitäisivät minua kelvottomana jos en tanssittaisi sinua kertaakaan, kun olemme tänne kehnoihin juhliin vaivautuneet tulemaan.” Hermionen oli pakko päästää hyväntahtoinen nauru huuliltaan.

”Severus Kalkaros, sinä senkin lurjus.”

<3
Minusta on ihanaa, että Severus saa olla oma itsensä Hermionen kanssa ja Hermione ymmärtää täysin. Hermione on suorastaan häkeltynyt, että Severus ylipäätään pyytää häntä tanssimaan ja Severuskin pystyy tunnustamaan todellisen syyn noin vain. Ehdottomasti hyvän parisuhteen merkki :D
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself