Kirjoittaja Aihe: Supernatural: Normaaliuden likiarvo (S) Dean Winchester/Castiel, draamaa, one-shot  (Luettu 1242 kertaa)

jossujb

 • Q
 • ***
 • Viestejä: 3 302
 • Peace & Love
Nimi: Normaaliuden likiarvo
Kirjoittaja: jossujb eli meikä
Fandom: Supernatural
Tyylilaji: Kai tämä draamaa sitten on. One-shot.
Ikäraja: S
Paritus: Minä tulkitsen tämän Dean Winchester/Castieliksi, mutta voinee lukea ilman Destiel-lasejakin ilman ongelmia.
Vastuuvapaus: En omista mitään, enkä saa kirjoittelustani korvaustakaan.
Varoitukset: Ehkä tämä tosiaan ihan vähän spoilahtaa. Tai ei. Jury is out on that.
A/N: Mitä minä nyt näihin kommentteihin edes kirjoittaisin? Tämä nyt on. :DNormaaliuden likiarvo

Dean ei vielä osannut oikein sanoa oliko Castielin television tuijottelu motellihuoneen hämärässä hyvä vaiko huono asia. Se että enkeli katsoi vapaudekseen tonkia ihan kaiken läpi vaihtovaatteista hammasharjoihin asti oli kieltämättä kiusallista, mutta joku enkelin piirretyille hihittelyssä oli käsinkosketeltavan herttaista. Tuntui hyvältä katsoa Castielin niskaa ja television säpsättävien valojen luomaa auraa ja nukahtaa, heräten aamulla samoihin kuviin.

"Huomenta Dean. Veljesi on suihkussa", Castiel sanoi heti kun Dean oli avannut silmänsä kääntymättä kuitenkaan pois taikalaatikon äärestä.
"No niin kuuluu juu. Mitä sieltä tulee?" Dean haukotteli ja venytteli varpaitaan.

"Tehotytöt", Castiel sanoi poissaolevasti. Totta, että poski pukkasi äijämäistä sänkeä, muttei Castiel ikinä riisunut takkiaan omasta vapaasta tahdostaan tai ottanut edes yöksi kenkiä pois kuin pakottamalla. Lauantaiaamuisin hän uppoutui lastenohjelmiin kiukkuiseen pikkumukulaan vertautuvalla antaumuksella.

Sivusilmällä seuraillessa Deanille taas tuli vähän sellainen samanlainen 'isonmiehen olo' kuin silloin, kun Sam oli ollut ihan pieni. Aamupiirrettyjen aikaan faija kuorsasi krapulaansa, jättäen Deanille vetovastuun katsoa kuopukselle aamupalaa ja puhtaita vaatteita. Välillä Castielkin olisi kieltämättä ollut kädestä pitämisen tarpeessa.

"Menee silmät pilalle kun istut noin lähellä ruutua", Dean huomautti mennessä selän takaa ohi keittiöön. Castiel rypisti kommentille koko naamaansa siirtymättä mihinkään, ellei sitten jopa lähemmäksi ruutua. Minibaarissa oli pari bisseä ja pähkinöitä, muttei juuri mitään ihmisen ruokaa. Selkäydintottumuksesta Dean kuitenkin taikoi tyhjästä jotain ravinnon tapaista.

"Haiset. Saat mennä suihkuun heti kun Sammy lakkaa lettinsä kanssa vehtaamisen", Dean sanoi, mutta Castielin silmät seisoivat päässä kuin transsissa. Raukkaparka näytti ihan ratki poikki väsyneeltä, tuskin jaksoi edes lusikoida muroja kupuunsa.

"Okei", Dean totesi. "Tästä eteenpäin langenneiden enkelien nukkumaanmenoaika on kymmeneltä, jos kerran television tuijottaminen ei pysy kohtuudessa."

Castielia näemmä ärsytti juuri puolen kurtistuksen ja yhden normaalimittaisen mulkaisun verran, mutta hän ei sanonut vastaan mitään vaan söi, riisui itsensä alusvaatteita myöten ja meni sitten vähän avitettuna suihkuun. Samista vilauskin alastomasta ex-enkelistä törmäilemässä tokkuraisena kylppärissä oli määrättömän kiusallista, mutta Deanille eri tason yhteistyökyvyttömien henkilöiden ohjastaminen oli tuttua kauraa.

Suihkunraikkaana ylisuuriin Samin vanhoihin vaatteisiin puettuna Castiel nukkui koko päivän Impalan takapenkillä tuhisten, ja hassua kyllä, Deanista tuntui ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kuin hänen elämänsä olisi palannut tuttuun uomaansa, jossa aikaisemmin oli uinut vain pikku-Sammy, krapulainen faija ja Dean.

Sam oli vielä autossakin lisääntyvässä määrin kiusaantunut, mikä ei ole noin isolle miehelle mikään viehättävä piirre. Isot hartiat lytyssä, hiukset silmillä ja naamalla keskenkasvuisen kakaran tuskastunut katse, siinä on itsevarman aikuisen olemus kaukana. Castielilla valui kuola motellista varastetulle, vaaleanliilalle huovalle.

"Meidän tämä kuvio on kyllä outo", sanoi Sam kituutellen kahden radiobiisin välissä. Joku fiksu voisi jälkikäteen piirtää kaavion auton kääntymisistä perustuen Castielin kuolavaluihin. Jos tulee äkkipakki vesi menee nenään.

"Oletko kade kun perheessä on uusi vauva?" piruili Dean, johon Sam oli luonnollisesti perusilmeineen että:
"Täh?"
"Unohda", Dean pudisti päätään jostain syystä pystymättä karistamaan kasvoiltaan itsepintaista hymyä ollenkaan (mikä tietysti oli Samista vielä kahta oudompaa). Täytyy kyllä myöntää, että Winchesterien mittapuussa koko päivä oli harvinaisen lähellä jotain, jota voisi melkein kutsua suhteelliseksi normaaliuden likiarvoksi.

FIN


« Viimeksi muokattu: 04.09.2017 21:45:02 kirjoittanut jossujb »
Here comes the sun and I say
It's all right

Contessa

 • ***
 • Viestejä: 714
APUA KUINKA HIHITIN XD ihanaihanaihana! ♥

mä vierastan tosipaljon suomenkielisiä spn-ficcejä monestakin syystä, ja pakko myöntää että tässäkin iski naamalle muutama "eeei??"-reaktion aiheuttava lause tai sana, mutta kokonaisuudessa en kestä, kuolen :D

ahhh tää on ihana, sulla on tosi nokkelia sanankäänteitä ja mä vaan nään nää tilanteet niin selkeenä päässäni! tätä kohtaa en ymmärtänyt, onko tässä joku ajatusvirhe vai oonko mä yks iso ajatusvirhe?
Lainaus
Tuntui hyvältä katsoa Castielin niskaa ja television säpsättävien valojen luomaa auraa hän ja nukahtaa, heräten aamulla samoihin kuviin.

mutta apua kirjota lisää voisin maksaa sulle ainaki $4 jos kirjotat lisää!

tumblrpoetryicons
'til the veins run red and blue

jossujb

 • Q
 • ***
 • Viestejä: 3 302
 • Peace & Love
Contessa, ha, oisithan sitä voinut sanoakin mitkä jutut ei sinusta suomeksi toimi, mutta myönnän kyllä että sillä ei ole minulle niin välittömästi väliä^^ Itse olen sitä mieltä että suomenkielen saa taipumaan mihin vaan jos taivuttaa. Ja joo, tuossa lainaamassasi lauseessa on sekä osa ajatusvirhettä että kirjoitusvirhettä. Sattui olemaan sellainen lause, jota pyörittelin pitkään ja hartaasti, että siitä tuli niin sanotusti hiaaano ja taiteellinen, mut sit kämmäsin. Tälläsia sattuu jos ei ole beta-lukijaa, niin kuin allekirjoittaneella ei ikinä.

Mutta niin, iitoksia kommentistasi. Kai minä lisääkin kirjoittelen, jahka saisin nyt aikaiseksi katsoa viimeisimmän kauden loppuun asti, että sikäli mikäli.

jjb
Here comes the sun and I say
It's all right

Lumihopea

 • Vieras
Iltaa! ;D

Tämä oli loistava, en osaa edes kuvailla miten loistava! :)

Cas ja Dean ovat ihana parivaljakko :3 Söpöä, kuinka Cas osaa olla kuin pikkulapsi tässä ficissä. Ja kiusaantunut pikku-Sammy, hah :D

Lainaus
"Meidän tämä kuvio on kyllä outo", sanoi Sam kituutellen kahden radiobiisin välissä. Joku fiksu voisi jälkikäteen piirtää kaavion auton kääntymisistä perustuen Castielin kuolavaluihin. Jos tulee äkkipakki vesi menee nenään.
Tälle nauroin ääneen, loistavaa! :) (Tosin mietin sanaa "kuolavalu", olisiko "kuolavalumiin" parempi? Nääh, ihan sama 8) )

Lainaus
Aamupiirrettyjen aikaan faija tapaisi kuorsasi krapulaansa...

Tämä lainattu lause oli ainoa hieman epäselvä kohta. "Tapasi kuorsata" tai "kuorsasi", olisi parempi, mutta tää on varmaan näitä kirjoittajien ajatuskatkoja vaan :D

Kiva ficci, Lumihopea kiittää! (:

jossujb

 • Q
 • ***
 • Viestejä: 3 302
 • Peace & Love
Lumihopea, heha, Sammy nyt on kiusaantumisen perikuva jos tämmösistä jutuista puhutaan. Plus onhan se nyt hassua kuvitella iso mies nolona. Ja mitä muihin pointteihin tulee, niin "kuolavalumiin" on minusta turhan hienosteleva muoto tässä yhteydessä, ja tuossa toisessa jäi tuo "tapaisi" vahingossa jälkeen kun muuttelin tuota lauseen sisältöä ja sanajärjestystä vähän liian monta kertaa. Tietysti jos betauttas tekstejä niin nämäkin huomaisi, mutta kun ei viitsi. Korjasin tässä kun jousin. Kiitän kommentistasi, se oli oikein kiva^^

jjb
Here comes the sun and I say
It's all right