Kirjoittaja Aihe: Shuriken Run, S  (Luettu 1219 kertaa)

Yookuro

  • ***
  • Viestejä: 40
  • Avain... Aarre!
Shuriken Run, S
« : 08.04.2009 19:28:56 »
// Alaotsikko: S/Huumori

Nimi: Shuriken Run
Kirjoittaja: Yookuro
Genre: Huumori
Ikäraja: S
Disclaimer: ALL of the  Toontown's residents are copyrighted by their respectful owners. Some of them aren't.
Summary:  Shuriken Runissa, on 90-luvun piirrettyjen huumoria, (piirrettyjen) fysiikan lakeja ja antia, (vasaroita, alasimia, dynamiittejä, yms), otettuna Kahjokatista, The Mask: Naamio-elokuvasta, Animaanisista, Freakazoidista ja Tiny Toonsista, joka ollaan sekoiteltu tämän päivän tunnettuun populaarikulttuuriin.
Siinä ovat pääosassa kaksoset, vaikka kummatkin ovat sukupuoleltaan aika hämmentäviä. Toinen niistä on nimeltään Tsukushi- Hän on poika, joka on kuitenkin tyttömäisen naiivi, pelokas ja kohtelias. Toisen nimi on Tsukino, joka on poikatyttö juuri tuollaisella Akane Tendon elementeillä. (Supervahva ja superagressiivinen)
Tsukushi osaa nähdä aaveita, ja kummallekin ollaan annettu tehtäväksi hoitaa aaveet yhteistyöllä sinne, mistä he tulivatkin. Tsukushi yleensä vastaa kaksostiimissään aivoja (muttei aina), kun taas Tsukino voimaa.Joskus kuitenkin asiat eivät iha suju suunnitelmien mukaan, kun hyperaktiivinen Ruri on Tsukushin perässä kuin Pucca konsanaan!

__________________________________________________________________________-

                    Shuriken Run

           Aaavauskaaappaleeeeh!!!!!!!!!1111!!!!1½!     (<= Pahoittelemme Caps Lock-hulluuttelun raiskaamaa  otsikkoamme )


90-luvulla, syntyi monien tunnettujen piirrossarjojen johdolla ihan uusi maailma, joka oli aina löydettävinä niitten kirkassilmisten ja innokkaitten lasten mielistä, joilla oli tapana herätä lauantai-aamuisin ja mennä tv:n äärelle lauantai-aamun piirrettyjä katsomaan.
Pian siinä pyörivätkin Animaaniset, Pokemon, Akroniikat,  Bittipää, Kahjokatti, Pilipalipilotit, Tikun ja Takun Pelastuspartio, Pikku Kakkosen Launtai-aamu, Kymppikaks, ja vaikka ties mitä muuta kivaa. Ne vaihtuivat silloin tällöin uudempiin, mutta ei se lapsien mieliä haitannut, oli se yhtä hauskaa katsoa uusien hahmojen toilaulia alasin-päähän-sattumuksien, vauvasta huolehtimisen, viidakosta helikopteriin hyppimisen, lohikäärmeenä olemisen ja tietysti seikkaillen yhdessä hopeanvärisen metsästäjäkoiran kanssa sen matkatessa kylmiä maita muitten koirien rinnalla.

Tämä uuden maailman nimi oli Toontown.  Siellä fysiikan lakeja ei ole olemassakaan... ei oikeastaan ole olemassa minkään sortin lakeja, sillä kuka nyt niitä tarvitsee siellä?  Siellä sinulle ei käy mitään  vaikka sinua kuinka  iskettäisiin nuijalla,  räjäytettäisiin dynamiitilla, tiputettaisiin pianolla, rahakaapilla ja jopa pienellä kukkaruukulla- vaikka  jopa sinut iskettäisiin sähköiskulla taivaisiin. Täällä oli tietysti kaikenlaisia omia kaupunkeja  vaikka millekkin sopiville piirretyille:  Amerikkalaiselle,amerimangaiselle,  sekopäiselle Warner-Bros-antics-ille,  agenttimaisille,supersankareille, miekkataistelijoille, koulussa käyville, joilla on vaikka mikä persoonallisuus ( ja josta he jotkut turhat adjektiivit saavat nimilleen. Otetaan esim:
Häijy-Henri, tai Kulta-Kasperi),  puuhaaville talonrakentajille niitten puhuvien kulkuvälineitten ja rakennusautojen kanssa, opettavaisille,  "Pikku Kinoille, Pikku Kakkosille ja Pelottaville Pontsoille"-Siis hirviöille, vedenalaisille, taianomaisille,  ja tietysti kokkaajille, mutta se ei tarkoita että ketunleipää saisi syödä!

Kaikki elivät toistensa kanssa ihan rauhallisesti, ellei ota huomioon Animaanisten piirrettyä touhua, jota joutuivat Kahjo (Katti) Ja Poliisimestari Jenny  Ralphin avuksi mennä nappaamaan noita tuunisti aivottomia Warnerin veljeksiä ja siskoa saadakseen ne takaisin vesitorniin... jotta ne voisivat mennä toilailemaan uudelleen.Kerran oltiin kuultu että tavatessaan hoitaja Joyn Yakolla ja Wakolla alkoi mennä uusi iskulause tavatessaan Hello Nursen- mutta ei sitä ikinä ehditty kuulla kun Dot jo otti Warnerin veljeksien korvista kiinni.

(W.I.T.C.H:in noitajengin taistoa Winxin keijutiimiä vastaan keskeytettiin 4Kidsin sopimuksesta saada kummankin sarjan lupa käyttää niitä kanavillaan, jolloin hirveisiin lapsellisiin dubbeihin siirryttiin, hengen uhalla olevan amerikkalaisen kansanlaulun kera. Rest In Peace. )Toontownin elämä oli tietysti osunut suomalaistenkin elämään, esimerkkinä vaikka Digimon-duppi Agaapiolta. Vuosien taannoissa on siellä vieläkin elämää 90-luvun piirrettyjen tapaan, mutta kritiikit, ja väkivaltaisuuden rajoitukset ovat nousseet maailmalla hyvin paljon. Tämän takia ei ole muutakaan löydettävänä tavallisimmista lastenkanavista  kuin Hannah Montanaa tai Jimmyn Sarjakuvaelämää. Onneksi Toon Disney Suomi piti sentään puolensa vielä pitkään. Samaa ei voisi sanoa Nickelodeonista.

Mutta Toontownilla on alkanut tunkeutua esiin kaikenlaisia reaalimaailman populaarikulttuuria, muunmuassa videopelejä,  animea (<= NOU OFFENSE) ja joskus jopa liian pahaa väkivaltaa, yleensä kuvailtuna  "Kone-pyssyllä", "RATATATATATATATATATA" ja sen jälkeen "punaista nestettä ja  maassa nokosia ottavia commando-inspitoituneita ihmisiä lilluu kaikkialla".  Jotta 90-luku ei menisi Millenium-muotoiseksi, on pakko sentään olla joku, joka voisi pitää nuo pop-kulttuurin lonkerot poissa piirrettyjen maailmasta. Mutta siihen ei Tosi Viilee Haamujengi tai edes Viilee Poinzista työhön sopinut.
Joten, siirtykäämmehän kahteen "Talenttia" osaaviin hahmoihin, joille on aivan selvää, mikä reaalimailmalla on menoillaan. Lennämme ensin pois Todella Viileitten Haamujengiläisten luolta, törmäämme yläilmoilla sähköstä käryneeseen ja mustuneeseen Rakettiryhmään, (Uiveloita...) lennämme ilmojen halki Teräsmiestä nopeammin...

"Hey!"


Oho, anteeksi Kapteeni Planeetta, en tarkoittanut törmätä  sinuun. Et kai vaan ole vielä tympeä koska ""Kolmonen – koko illan ilo!" sai makeoverin 1993-vuoden alussa?

"Bang!"

Samalla törmäämme jo Warner Brosin Vesitorniin, kuuluu vieläpä niitten piirretyn ääniefektin makuun, ihan kuin alasimella tai vasaralla saimme kuonoon. Mutta se ei tarkoita että olen koira, en varsinkaan "Tohtori Koira".
Kapteeni Planeetta lentää tiehensä nyrkkiään heristellen. OOC:tä hänen luonteelleen, sanoisin.

Saammeko esittää ison toimiston, nimetty kehnosti: "Shuriken Runiksi." Kuvailua en anna, saatte kuvitella sen itse. Se harjoittaa mielikuvitustanne.
"No voihan ämmä! Näitä papereita uusiin tehtäviin tulee kuin sadetta. Miten päästään näistä eroon?"
Niin kysyi poika nimeltään Tsukushi- Hän on poika, joka on kuitenkin tyttömäisen naiivi, pelokas ja kohtelias. Hän muuten näyttää täsmälleen Orihimelta, paremmin tunnettuna "Loituma-Tyttöseltä".
Mutta häntä kutsutaan Timpaksi Toontownissa. Ironista.
Hänen vierellään istui työpoydässään tyttö, jolla oli valkoinen lakki päässä, hiukset niin lyhyitä että ne oltaisiin luultu olevan pojan, ja tuima ilme katsomassa kelloon, kädet ristissä ja jalat pöydän päällä.
"No, silppua nuo paperit." poikatyttö sanoi takaisin.
"Silppuan? Saanko polttaa ne?" Tsukushi kysyi nostaen sormeaan.
"Et, tiedäthän että jos ne polttaa, ne alkaisivat juoksemaan KIRJAIMELLISESTI toimistossamme ja polttaisivat sen maan kamaralle. Olisimme kuin kahjokatit poissa elokuvaviralta.
"No voihan ämmä." Tsukushi voihki savolaiseen tyyliin.
"Pyöritä purjoa, se lohduttaa." Tsukino ehdotti, näyttäen hieman "arveluttavan Tsukushia."
Tsukushi otti tuon loukkauksena, sillä hän pitää tyttömäistä ulkonäköään työpukuna  ja läpsi siskoaan (tyhjästä tulleella) purjolla.Tsukinon hampaat lensivät ensin ulos ja hän suuttui tuosta aika paljon.
"Tsukushi! Miten sä KEHTAAT!?" Tsukino karjui oranssihiuksiselle veljelleen. Tsukushi katsoi häntä hajamielisesti.
"Ööh... Näin?"
Ja Tsukushi läpsi Tsukinoa purjolla uudelleen.
     Aaavauskaaappaleeeeh!!!!!!!!!1111!!!!1½!:n loppu.


Ja ennenkuin lopetamme, on aika nytten "Hyville Ideoille ja Huonoille Ideoille." Saatte miettiä päässänne kuinka tolloja näitten asioitten seuraukset osaavat olla.

Hyvä Idea:

On tarjota ruoka nopeasti ravintolassa.


Huono idea:
On käyttää rullaluistinta.

Jos nauroitte, teillä on hyvä luetunymmärrtämiskyky. Onnittelen.
    Aaavauskaaappaleeeeh!!!!!!!!!1111!!!!1½!:n todellinen loppu.

_______________________________________________
« Viimeksi muokattu: 26.11.2014 09:48:34 kirjoittanut Lasikuula »