Kirjoittaja Aihe: 3 valokuvaa, jotka Colin otti (S)+3 salasuhdetta(jatkoa edelliseen) (S)  (Luettu 3868 kertaa)

yuuri

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 863
 • Ava by unsure <3
  • Been there, Done that
// Alaotsikko: H/D,HG/BZ,PP/RW... valmis :D

Title: 3 valokuvaa, jotka Colin otti
Author: yuuri
Paring: H/D,HG/BZ,PP/RW
Rating: S
Genre: slash mainintaa ja hetiä :)
A/N: vastaus 3 kertaa haasteeseen :)

***
ENSIMMÄINEN  KUVA

Colin Creevey seisoi suuren pensaikon takana ja näpräsi kameraansa hermostuneena. Pojan oranssit hiukset olivat silmillä, joten kukaan ei voinut nähdä pojan innosta kiiluvia silmiä.

-Tämän kuvan on pakko onnistua. Colin mutisi ja nosti kameransa kasvojensa eteen. Poika tuijotti muutaman metrin päässä seisovaa priskuntaa kameran linssi läpi hymyillen.

Colin oli muutama viikko sitten saanut tietää salaiselta taholta, että lähes sataprosenttisen varmasti Draco Malfoy ja Harry Potter tapailivat. Colin oli ollut järkyttynyt uutisesta, mutta toipui pian, tajutessaan tämän olevan ainutkertainen tilaisuus todistaa Tylypahkalle, että Rohkelikot ja Luihuiset voivat tulla keskenään toimeen. Mikäli vain oikeasti siis haluisivat. Siitä lähtien Colin oli seuraillut Harrya kaikkialle minne tämä meni, mutta kadotti Harryn aina jossain vaiheessa. Nyt Colin oli ensimmäistä kertaa saanut pariskunnan rysänpäältä kiinni, joten hän ei voinut ottaa riskiä, että kuva menisi piloille.

-Hymyilkää. Colin puhui itsekseen ja painoi kameran nappia. Kuului hiljainen naksahdus, kun kamera nappasi kuvan. Colin kiitti onneaan, että kamera oli hiljainen, muuten hän saisi sekä Harryn että Malfoyn niskaansa ja ties mitä sitten tapahtuisi. Colin painoi erästä nappulaa, joka toi napatun kuvan kameran ruudulle ja poika puhkesi tyytyväiseen hymyyn.

Kuvassa oli kaksi hymyilevää poikaa, jotka tuijottivat toisiaan hyvin intensiivisesti. Harry oli kumartunut hieman Dracoa kohti ja näytti sanovan jotain hyvin mukavaa, koska Dracon huulilla karehti tyytyväinen hymy. Draco piti Harryn käsiä omissaan.

Colin ei voinut olla kuvaan yhtään tyytyväisempi. Colin vilkaisi poikia vielä kerran, kääntyi kannoillaan ja lähti kohti Tylypahkan sisäänkäyntiä tyytyväinen hymy huulillaan.

***

TOINEN KUVA

-Älkää liikkuko. Colin  pyysi äänettömästi tytöltä ja pojalta, jotka istuivat sylikkäin Tylypahkan suuren puutarhan valkoisella penkillä. Nuoripari näytti hyvin onnelliselta ja niin näytti Colinkin. Tosin kukaan ei sitä voinut nähdä, koska poika sattui makaamaan mahallaan Professori Verson kukkamaalla. Pojan päässä oli panta, johon oli kiinnitetty juuri niitä kukkasia, kuin kukkamaallakin. Pitihän olla, jokin keino olla erottumasta kukkien keskeltä. Ja jostain syystä Colin tiesi, että Hermione Granger, jota poika oli vakoillut viikon verran, ei pitäisi siitä, että Colin paljastaisi herkän puolen Hermionesta koko koululle. Varsinkaan jos siinä edes mainittaisiinkaan tytön salainen poikaystävä, Blaise Zabini.

Colin oli aivan vahingossa saanut tietää Hermionesta ja Blaisesta. Poika oli palaamassa Professori Binnsin luota eräänä iltana, kun hän sattui näkemään kahden tumman hahmon livahtavan Tylypahkan ovesta ulos. Utelias kun oli, Colin oli seurannut hahmoja Tylypahakan puutarhaan. Colin oli jäänyt hieman taaemmaksi ettei häntä huomattasi, mutta hän pystyi täysikuun ansiosta tunnistamaan puutarhan aukiolla seisovat hahmot. Rohkelikko älykkö, Hermione Grangerin sekä luihuis komeuden, Blaise Zabinin. Tietysti Colin oli ollut harmissaan, että kamera oli jäänyt Rohkelikkojen tupaan, mutta poika päätti seurata Hermionea samanlailla, kuin hän oli seurannut Harryakin muutama viikko takaperin.

Colin katseli rohkelikkotyttöä, joka siveli mustahiuksisen luihuispojan kasvoja oikealla kädellään. Colin asetteli kameran niin, että sai upean kuvakulman pariskuntaan ja ikuisti rohkelikon ja luihuisen hellän hetken.

Poika tarkisti kuvanlaadun nopeasti, totesi sen olevan ainakin super hyvä ja niine hyvineen hän lähti ryömimään takaperin pois kukkamaalta.

***

KOLMAS KUVA

Pansy Parkinson nauroi Ron Weasleyn vieressä ja kaulaili poikaa minkä kerkesi. Ron punasteli, mutta näytti hyvin tyytyväiseltä itseensä. Colin katseli kameran linssi läpin parin hauskanpitoa ja hymyili itsekseen.

-Huominen tulee olemaan hyvin jännittävä. Poika mutisi ja nappasi Ronista ja Pansysta kuvan, jossa Pansy kuiskasi Ronin korvaan ja silitti pojan niskaa. Ronin kädet olivat tytön ympärillä rennosti ja epävarmasti, mutta kuitenkin jollain tasolla hyvin omistavasti.

Colin oli muutama päivä sitten nähnyt, kun Pansy ja Ron olivat mukamas hyvin vaivihkaa koskettaneet toisiaan, kun he olivat kävelleet toistensa ohi. Colin ei ollut yllättynyt lainkaan Ronin ja Pansyn suhteesta, mutta poika ei voinut olla ihmetteleättä miten Pansy pystyi pitämään suhteen salassa. Yleensä hän kertoo kaikille aina kaiken. Colin ei tällä kauheasti kuitenkaan vaivannut päätään. Eikä tytön tarvitse enää huomisen jälkeen salailla mitään. Poika ajatteli ja lähti, kohti rohkelikkotornia.

-Nyt vain kehitän kuvat ja myöhemmin illalla teen siirtoni. Poika puhui itselleen ja virnisti. Muutama ensiluokkalainen korpinkynsi katsoivat Colinia kuin hullua, tämän virnuillessa yksinään, mutta poika itse ei tätä huomannut vaan jatkoi matkaansa kohti rohkelikkojen tupaa.

***

-Noin. Ja sitten nukkumaan. Colin sanoi itselleen ja veti Harrylta lainaamansa näkymättömyys viitan päälleen. Harry oli hieman ihmetellyt mihin Colin viittaa oli tarvinnut, mutta poika oli mutisut vain jotain jostain olemattomasta tytöstä,  saaden Harrylta vain virnistyksen ja näkymättömyysviitan.

Colin vilkaisi vielä aikaan saannostaan ja hymyili tyytyväisenä.

Keskellä Suuren Salin vasemman puoleista ovea oli kolme kuvaa, kolmesta eri parista; Harrysta ja Dracosta, Hermionesta ja Blaisesta sekä Pansysta ja Ronista. Kuvien yläpuolella luki suurella valkoisella paperilla kissan kokoisin kirjaimi; ROHKELIKKOJEN JA LUIHUISTEN SALAISUUS!

Colin lähti haukotellen takasin tupaansa ja saadessaan päänsä tyynyyn, poika nukahti heti.

A/N:  risut ja ruusut ovat tervetulleita ^^
« Viimeksi muokattu: 15.06.2011 21:22:29 kirjoittanut Beelsebutt »
Nothing is true, Everything is permitted
ficciarkku

Sirina Black

 • Queen of the Beasts
 • ***
 • Viestejä: 4 179
 • Love is a killer that never dies.
Vs: 3 valokuvaa, jotka Colin otti (S)
« Vastaus #1 : 01.12.2008 01:43:08 »
Ihan mukava ficci oli. Paljon kirjoitusvirheitä kylläkin bongasin. Luettelen ne tässä seuraavaksi:
Lainaus
Colin Creevy seisoi suuren
-Creevey
Lainaus
metrinpäässä seisovaa apriskuntaa
-metrin päässä seisovaa pariskuntaa
Lainaus
Harry potter
-Potter isolla
Lainaus
Colin puhiu itsekseen
-puhui
Lainaus
näytti sanovan jotain hyvin mukvaa
-mukavaa
Lainaus
koska Dracon huliilla
-huulilla
Lainaus
Colin kolin pyysi
-ota tuo kolin pois tuolta välistä
Lainaus
jota poika oli vakoilut
-vakoillut
Lainaus
tyton salinen
-tytön salainen
Lainaus
saattoi täysikuun ansiosta tunnistamaan
-saattoi...tunnistaa (tai sitten pystyi täysikuun ansiosta tunnistamaan)
Lainaus
oli jäänyt Rohkelikokjen
-Rohkelikkojen
Lainaus
päätti seurata hermionea
-Hermione isolla
Lainaus
muutama viiko takaperin.
-viikko
Lainaus
rohkelikko tytä
-rohkelikkotyttöä
Lainaus
rohkelikko tytä
-ikuisti
Lainaus
läpin parin hauskan pitoa ja hymyili itsekseen.
-läpi parin hauskanpitoa...
Lainaus
silti pojan niskaa
-silitti
Lainaus
ihmettelem'tt'
-ihmettelemättä
Lainaus
Yleinsä
-yleensä
Lainaus
rohkelikko tornia
-rohkelikkotornia
Lainaus
kuin hullu
-hullua
Lainaus
näkymättömyys viitan
-näkymättömyysviitan
Lainaus
mutisut
-mutissut
Lainaus
ja sain Harrylta vain virnistyksen ja näkymättömyysviitan
-saaden (ensimmäisen ja- sanan voisi ottaa myös pois ja korvata sen vaikkapa pilkulla: ...tytöstä, saaden...)
Lainaus
Keskekellä
-keskellä
Lainaus
kokosin kirjaimi
-kokoisin kirjaimin
Lainaus
haukoteln takasin
-haukotellen takaisin
Lainaus
tynyyn
-tyynyyn

Lisäksi "professori" kirjoitetaan aina silloin pienellä kun se ei ole lauseen aloittavana sanana!
Anteeksi pilkunviilaaminen!


Nuo kohdat olivat omalla tavallaan hauskoja ja olit tehnyt Colinista todella kieron persoonan. Olisi ollut hauska tietää miten nuo kolme paria suhtautuivat asiaan, että heidän kuvansa komeilivat salin ovessa.

Tykkäsin kyllä ficistä, mutta beta voisi olla aika hyvä idea (älä ota loukkauksena).

*Sirina kiittää ja kumartaa*
Sodan ensimmäinen uhri on totuus.

Index librorum prohibitorum.
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis.

Kahvin tulisi olla mustaa kuin helvetti, väkevää kuin kuolema ja makeaa kuin rakkaus.

yuuri

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 863
 • Ava by unsure <3
  • Been there, Done that
Vs: 3 valokuvaa, jotka Colin otti (S)
« Vastaus #2 : 01.12.2008 09:09:43 »
Sirina Black: Korjasin mainitsemasi virheet :) ja niitä olikin paljo, mutta 12 aikaan yöllä kirjoitetusta  ficistä ei voi muuta odottaa :):) :D  voipi olla, että jatkoa tulee...raapaleena tietenkin..tai mitä todennäköisemmin :D
Nothing is true, Everything is permitted
ficciarkku

Sirina Black

 • Queen of the Beasts
 • ***
 • Viestejä: 4 179
 • Love is a killer that never dies.
Vs: 3 valokuvaa, jotka Colin otti (S)
« Vastaus #3 : 01.12.2008 15:00:34 »
Uuh, voisit tehdä sellaisen raapale-sarjan...  ;D Jokaisesta parista oma raapale ja sitten vielä yksi raapale joka linkittää kaikki yhteen.  ;D

Ja kello 12 yöllä on just paras aika kirjoittaa... Minäkin huomasin nuo virheet vain ja ainoastaan sen takia, että kello oli jo miltei kaksi kun luin tuon tekstin.*Sirina*  ;D
Sodan ensimmäinen uhri on totuus.

Index librorum prohibitorum.
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis.

Kahvin tulisi olla mustaa kuin helvetti, väkevää kuin kuolema ja makeaa kuin rakkaus.

vjanna

 • Shadowman
 • ***
 • Viestejä: 208
 • Mary Ann's a bitch
Vs: 3 valokuvaa, jotka Colin otti (S)
« Vastaus #4 : 10.12.2008 15:27:06 »
En ole tainnut koskaan lukea ficciä jossa Colin olisi
ollut päähenkilö.
Lainaus
Varsinkaan jos siinä edes mainittaisiinkaan tytön salinen poikaystävä, Blaise Zabini.
Salainen kenties?
Kiitos. :-*
Anteeksi en saanut aikaan rakentavaa kommenttia.
But I'm yours you know
And I'll love you still in hell

yuuri

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 863
 • Ava by unsure <3
  • Been there, Done that
3 valokuvaa, jotka Colin otti (S), 3 salasuhdetta (S)
« Vastaus #5 : 28.12.2008 20:41:39 »
3 Salasuhdetta

Title: 3 salasuhdetta
Author: yuuri
Paring: H/D,HG/BZ,PP/RW
Rating: S
Genre: slash,fluff,romance....etc...
A/N: vastaus 3 kertaa haasteeseen(oikeammin jatkoa edelliseen)

***


Harry ja Draco seisoivat Tylypahkan järven rannalla vastatusten ja käsikkäin.

-Eihän kukaan seurannut sinua? Draco kysyi Harrylta, joka pudisti päätään kieltävästi. Draco hymähti ja nyökkäsi.
-Hyvä. Menettäisin maineeni ja kunniani, mikäli tämä tulisi muiden tietoon. Draco vastasi ja tuijotti Harrya. Harry huokaisi.
-En ymmärrä sinua. Harry vastasi ja irrotti otteensa Dracon käsistä. Dracon katse painui ja poika murahti.
-Olemme puhuneet tästä ties kuinka monta kertaa ja sain se käsityksen, että hyväksyt sen, että pidämme suhteemme salassa. Draco sanoi. Harry katseli Dracon platinanvaaleita hiuksia, jotka olivat valahtaneet pojan silmille tämän katsoessa maahan. Harryn sydämeen sattui. Harry tiesi pojan rakastavan häntä, mutta Harry itse halusi kertoa suhteesta. Senkin hän halusi tehdä vain sen takia, koska oli onnellinen. Pojalle oli raskasta pitää Hermionelta ja Ronilta mitään salassa ja onnellisuuden kieltäminen oli vielä kamalampaa.

Draco nosti katseensa poikaystäväänsä ja hymyili pienesti.
-Tehdään kompromissi. Poika sanoi ja virnisti hyvin Malfoymaiseen tapaan. Harry katseli kiinnostuneena Dracoa.
-Jaahas ja millainen se olisi? Harry kysyy epäilevänä. Draco hymähti.
-Ei sen kummempi kuin, että sinä joudut odottamaan vielä 4 kuukautta eli koulun loppumiseen asti ja sen jälkeen kerromme meistä muille. Käykö tällainen? Draco katsoi Harrya suoraan silmiin, eikä Harry voinut olla hymyilemättä.
-Hyvä on rakkaani, mutta yhdellä ehdolla. Draco virnisti.
-Ihan mitä vain. Harry naurahti Dracon varmaa äänen sävyä ennen kuin vastasi pojalle.
-Sinä joudut olemaan tanssiparini Tylypahkan päättäjäistansiaisissa. Dracon kasvot venähtivät.
-Mut..Mutta enhän osaa edes tanssia saatikka sitten parin kanssa! Harry puhkesi helskyvään nauruun. Nauruun, jota Draco rakasti.
-Minä opetan sinua. Minulla sentään on kokemusta, mutta ikävä kyllä sinä joudut olemaan siinä tapauksessa naiseni. Draco tuijotti Harrya silmät lautasen kokoisina.
-Malfoyt eivät ole naisia!
-Kyllä ovat jos minä niin sanon. Harry vastasi ja katseli kiukusta punaiseksi muuttunutta luihuispoikaa edessään. Hän on suloinen kiukkuisena. Harry ajatteli ja tarttui Dracon käsiin.
-Olitpa miten tyttömäinen hyvänsä, minä rakastan sinua. Harry sanoi ja sai Dracon hymyilemään hyvin tyytyväisenä.
-Tiedän.

*räps*

***
-Olet hyvin kaunis, Hermione Granger. Mustahiuksinen poika, Blaise Zabini sanoi ruskatukkaiselle tytölle.
-Kiitos, Blaise. Hermione vastasi ja hymyili. Blaise tuijotti tyttöä kuin näkisi tämän ensimmäistä kertaa. Tavallaan se olikin totta. Vasta muutama kuukausi sitten poika oli huomannut katselevansa rohkelikkojen huippuoppilasta enemmän, kuin olisi suotavaa luihuiselta. Vain muutama viikko takaperin Blaise oli vetänyt Hermionen syrjäiselle käytävälle ja kertonut olevansa ihastunut tyttöön. Hermione silloin lyönyt poikaa kasvoille, mutta muutamaa päivää myöhemmin tyttö oli pyytänyt anteeksi ja pari oli alkanut tapailla. Salaa kylläkin.

-Tiedätkö, Hemrione...Haluisin kertoa tai siis julkistaa suhteemme, mutta todennäköisesti Draco tappaisi minut. Blaise sanoi hieman surullisesti. Hermione kosketti pojan kasvoja.
-Tiedän. Minäkin haluaisin kertoa, mutta Harry tai ainakaan Ron ei ymmärtäisi. Poika nyökkäsi ymmärryksen merkiksi. Hermione hymyili ja suuteli poikaa, joka vastasi suudelmaan.  

-Ehkä vielä jonakin päivänä voimme kertoa muillekin meistä. Blaise sanoi ja veti Hermione lähemmäs itseään. Tosin se oli hieman vaikeahkoa tytön istuessaan hänen sylissään.
-Ehkäpä. Toivon ainakin niin. Ja sitäpaitsi, Blaise...
-Niin? Poika kysyi odottavasti.
-Olemme Tylypahkan varjoisimmalla paikalla, mutta kuitenkin niin, että kuka vain voi nähdä meidät. Hermione sanoi fiksuun tapaansa. Blaise hymyili.
-Totta, mutta kun kerta oli näin hieno ilma, niin turha sitä on hukkaan heitää ja istua nyhjöttää sisällä. Poika selitti saaden Hermionen hymyilemään. Poika rakasti tytön lämpimää ja ymmärtäväistä hymyä, joten hän ei voinut estää itseään suutelemasta tyttöä.

Pariskunta katseli toisiaan lumoutuneina ja muu maailma jäi huomioimattomaksi.

*räps*

***
Tylypahkan autiolla käytävällä ja käytävän ainoalla penkillä istui mustatukkainen tyttö, joka oli hyvin nätti. Tyttön vieressä istui oranssitukkainen poika, joka oli kiertänyt kätensä tytön ympärille epävarmasti, mutta omistavasti. Tytön silmät kiiluivat onnesta, eivätkä pojan silmät jääneet huonoimmiksi.

-Ronnie, rakas. Tyttö lirkutti pojalle, joka punastui, mutta ei voinut estää hymynkaretta suunpielessään.
-Niin, Pansy? Poika kysyi ja silitti vapaalla kädellään tytön säärtä hellästi. Tyttö hymyili.
-Jos en olisi luihuinen ja sattuisi tuntemaan Dracoa, haluaisin kertoa kaikille, että seurustelemme. Tyttö sanoi hiljaa, mutta vakavasti.
-Mutta pelkäät Malfoyn reaktiota, kun hän kuulee sinun seurustelevan minun, rohkelikon ja ennen kaikkea Weasleyn kanssa? Ron Weasley kysyi tyttöystävältään. Pansy nyökkäsi ja huokaisi. Ron veti tyttöä lähemmäs itseään ja suikkasi suukon tytön pehmeälle poskelle.
-Loppujen lopuksi näinkin on hyvä. Poika sanoi tytölle.
-Oikeasti? Tyttö kysyi hämmentyneenä, mutta mielissään. Poika todellakin välitti hänestä ja ilmeisesti halusi pitää hänet itsellään. Pansylla ei ollyt mitään sitä vastaan. Päinvastoin.
-Kyllä vain. Tietysti olisi hienoa, jos kaikki tietäisivät meistä, mutta minkään ei kait kuulu olla helppoa. Ron totesi ja sai Pansyn halaamaan itseään. Ron oli onnellinen, mutta vielä onnellisempi hän olisi ollut, jos Hermione ja Harry olisivat tienneet asiasta, mutta poika tiesi, etteivät he ymmärtäisi. Pääasia oli, että Pansy oli hänen, ei kenenkään muun.

-Tiedätko, Ron..Olet kaikkeni. Tyttö kuiskasi oranssitukkaisen pojan korvaan ja sai tämän punastumaan tyytyväisyydestä.

*räps*

***

Hermione, Ron ja Harry kävelivät rinnatusten kohti suurta saalia ja mahdollisesti herkullista aamupalaa. Tai ainakin Ron toivoi niin. Kukaan heistä ei puhua pukahtanut mitään. Ei ennen kuin viimeisen kulman takaa, ennen suuren salin ovia, törmäsivät luihuiskolmikkoon; Dracoon, Blaiseen ja Pansyyn.

Ron törmäsi suoraan Blaisen rintakehään ja ähkäisi.
Hermione kolautti otsansa Dracon vasempaan olkapäähään ja Harry tyrkkäsi polvensa suoraan Pansyn eteen, jonka seurauksena tyttö löysi itsensä Tylypahkan pölyiseltä lattialta.

-Weasley. En tiennytkään sinun olevan kiinnostunut pojista. Blasie tuhahti ja sai ryöpyn värikkäitä sanoja päälleen, jonka jälkeen kinastelu olikin hurjassa vauhidissa kaksikon välillä.

-Granger, vähän rauhallisemmin pyydän. Kaunis olkapääni voi viottua törmäilystäsi. Draco sanoi ja iski silmää tytölle, joka vain tuhahti vastaukseksi.

-Parkinson. Olen pahoillani. En nähnyt sinua. Harry pyysi anteeksi lattialla istuvalta tytöltä, joka hieroi oikeaa polveaan, jonka oli kolauttanut lattialle kaatuessaan.
-Laita lasit päähän, Potter. Harry hymähti ja vaistomaisesti tarkisti oliko hänellä silmälasit. Helpotuksekseen poika huomasi lasien olevan hänen päässään, joten Harryn oli todettava, että Pansy Parkinson oli vain lyhyt.

Draco auttoi Pansyn ylös lattialta ja Harry veti Hermionen kauemmas vaaleasta pojasta. Hetken nuo neljä tuijottivat toisiaan, mutta kuullessan karjahduksen, heidän päänsä kääntyi äänen suuntaan.

Ron seisoi suuren salin ovien edessä ja tuijotti suu auki jotain, mitä nelikko ei nähnyt. Blaise osoitteli vapisevalla etusormellaan Ronia ja aukoi suutaan, mutta sanoja ei tullut. Harry vilkaisi Dracoa kysyvästi, joka nyökkäsi ja lähti Pansya taluttaen seuraamaan edessään kävelevää Harrya ja Hermionea.

Nelikon päästyä Ronin ja Blaisen luo, jokainen henkäisi yhteen ääneen.

-Mitä?!?!??!?! kuului kuin yhdestä suusta ja kuusikko kääntyi katselemaan toisiaan.

-Hermione! Ron karjui.
-Ron! Harry huusi.
-Draco! Pansy kiljahti.
-Blaise! Draco huusi ja mulkaisi edessään seisovaa poikaa.
-Harry! Hermione huudahti ja katsoi Harrya oudosti.
-Pansy!Blaise sanoi kuuluvasti.

Hetken aikaa kaikki tuijottivat toisiaan vuorotellen, kunnes alkoi tapahtumaan.

Blaise veti Hermionen viereensä. Pansy riepotteli Ronia hieman kauemmaksi ja Draco veti Harryn kuristusotteeseen.

-Mitä täällä tapahtuu? Ja mitä nuo kuvat ovat? Draco kysyi Harryllta joka haukkoi henkeään.
-Ei noin lujaa Draco. Harry sai sihistyä ja Draco löysäsi otettaan.
-Mikä tuo kuva meistä on? Draco tivasi. Harry pudisteli päätään.
-E-en tiedä...

Hieman sivummalla Pansy rutisti Ronia, jolla oli vaikeuksia saada happea.
-Ronnie! Ihanaa. Nyt kaikki saavat tietää meistä. Ihana yllätys. Tosin en tiennyt Grangerin ja Blaisen, saatikka sitten Dracon ja Potterin seurustelusta. Pansy paapatti. Tytön lopetettua Ron saattoi vastata.
-Tuota. Minä en laittanut niitä kuvia tuohon oveen ja ...niin. Ron selitti ja sai Pansylta hämmästyneen katseen.
-Mutta jos et sinä niin kuka sitten? Pansy kysyi, mutta Ron vain kohautti hartioitaan tietämättömyyden merkiksi.

Muutaman metrin päässä Blaise tuijotti Hermionea odottavasti. Hermione oli kurtistanut kulmansa ja tytöstä näki, että tämä mietti kuumeisesti kuka voisi olla kuviin syyllinen.
Harry tai Draco se ei ainakaan ole. En usko Dracon antaneen lupaa kertoa heistä. Hermione totesi ja Blasie nyökytteli.
-Olen samaa mieltä. Ja Pansysta en usko, koska hän pelkää Dracon mielipiteitä teidän tuvastanne. Blaise sanoi ja virnisti.
-Tosin asiahan on nyt eri mikäli ymmärsin oikein Dracon seurustelevan Potterin kanssa. Poika jatkoi ja naurahti. Hemrionekin hymyili.
-Totta. Ainut jonka tiedän rakastavan valokuvausta keinoja kaihtamatta on.... Hermione sanoi, mutta lopetti kesken lauseen.

Hermione kääntyi ja näki Harryn tuijottavan itseään. Myös Ron tuijotti tietävästi ystäviään. Rohkelikko kolmikko käveli suuren salin ovien eteen ja katsoi jokaista kuvaa ja sitten toisiaan. Draco, Pansy ja Blaise olivat kävelleet heidään taakseen ja tutkivat myös kuvia. Äkkiä jokainen astahti muutaman askeleen kauemmas ovista henkäsiten.

-Voisiko..?Hermione kysyi ja katsoi Harrya.
-Mahdollisesti... Poika vastasi.
-Ette kai tarkoita...? Draco kysyi katsoen sekä Harryyn että Hermioneen. Molemmat nyökkäsivät.

-Eli te oletatte... Ron sanoi. Pansy nyökkäsi ja kurtisti kulmiaan kiukkuisesti.
-Se on kyllä... Blaisekin myönsi.

Kaikki kääntyivät kannoillaan ja lähtivät yksissä tuumin kohti rohkelikko tornia huutaen nimeä, joka oli syypää kuvien ilmestymiselle suuren salin toiseen oveen.
-COLIN CREEVEY!
« Viimeksi muokattu: 20.07.2009 15:55:58 kirjoittanut yuuri »
Nothing is true, Everything is permitted
ficciarkku

Rins

 • Tribuutti
 • ***
 • Viestejä: 1 931
 • Team Peeta
  • The pieces of my heart
Löysin pari kirjotusvirhettä (tosta tokasta)

Lainaus
Ehkä vielä jonakin päivänä voimme kertoa muillekkin meistä.
muillekin
Lainaus
Tylypahkan autiolla käytävällä ja käytävän ainoalla penkillä istui mustatukakinen tyttö,
mustatukkainen
Lainaus
Ron Weasley kysi tyttöystävältään.
kysyi

Nää oli tosi kivoja, tokan kohdalla repeilin täysin.
Rakentava on matkoilla ;)Joitakin unelmia ei ole tarkoitettu toteutuviksi.

Bannerin tehnyt Lady Dynamite

Haltiamieli

 • nauru tässä elämässä
 • ***
 • Viestejä: 89
 • Have a fantastic life.
Ei Merlinin parta... Nyt kyllä repesin ja totaalisesti.

Kaikki kääntyivät kannoillaan ja lähtivät yksissä tuumin kohti rohkelikko tornia huutaen nimeä, joka oli syypää kuvien ilmestymiselle suuren salin toiseen oveen.
-COLIN CREEVEY!

Loistava lopetus. Muutenkin tuossa ensimmäisessä osassa, kuvien kuvailu oli hienoa ja Colinin hahmo oli loistava. Juuri sopivan kiero ja pirullinen. Muaha. Sitten jatko-osa, siinä tunnelma oli hieno ja kaikkien kuuden suhtautumiset olivat aika aitoja. Mutta tuo loppu kyllä sai naurun aikaan. Kiitos tästä!
Haltiamieli kiittää ja virnistää surullisenkuuluisan virnistyksensä.
One died for power; Voldemort. One died for lost love; Snape. One greeted death like an old friend; Harry.

Satan

 • Jezebel
 • ***
 • Viestejä: 32
 • Hölmö hamsteri
Reps *täydellinen repeäminen*
Tää oli kyl hyvä. En oo pitkästä aikaa löytäny mitään hyvää luettavaa finfanfun:ist, mutta nyt sitä löysin ;D
Muutaman kirjotusvirheen löysin, mutta en jaksa niitä listata koska se ei lukemista haitannu.

Satan kiittää ja kumartaa
Nunnaluostariin hankittiin polkupyöriä. Abbedissa ihmetteli miksi nunnat pyöräilivät niin paljon ja päätti tehä asialle jotain. Seuraavana päivänä Abbedissa pyysi nunnat koolle ja sanoi:
-Jos toi pyöräileminen ei ala vähenee niihin pyöriin hankitaan satulat.

Sinéad

 • ***
 • Viestejä: 41
 • Obsessive Cullen Disorder
Vs: 3 valokuvaa, jotka Colin otti (S), 3 salasuhdetta (S)
« Vastaus #9 : 28.06.2009 20:27:07 »
Ihana ficci. Enpä ole minäkään tainnut aiemmin lukea ficciä, jonka pääosassa olisi Colin :)
Colin teki melkoisen tempun, mutta aika hauskan, sillä kaikkihan pelkäsivät ystäviensä reaktioita. Oli ilo lukea  ;D

Idea oli loistava. Joitain kirjoitusvirheitä kuitenkin löysin (mainitsen ne, joita ei ole aiemmin sanottu):

Lainaus
jotka olivat valahtaneet pojan silimille tämän katsoessa maahan.
silmille

Lainaus
Blaise Zabini sanoi ruskatukakiselle tytölle.
ruskeatukkaiselle

Lainaus
rohkelikkojen huippuoppilasta enemmän, kuin olisi suotavaa luihuiselta.
luulisin, että tuohon ei tarvita pilkkua (mutta voin olla väärässäkin...)

Lainaus
pari oli alkanut tapailemaan.
alkanut tapailla

Lainaus
eikä pojan silmät jääneet huonoimmiksi.
eivätkä

Lainaus
mutta ei voinut estää hymynkaretta suun pielessään.
suupielessään (?)

Lainaus
törmäsivät luihuis kolmikkoon; Dracoon, Blaiseen ja Pansyyn.
luulisin, että se on luihuiskolmikkoon

Lainaus
Draco! Pansy kilajahti.
kiljahti

Lainaus
Draco veti Harrryn kuristus otteeseen.
kuristusotteeseen

Iidaelina

 • ***
 • Viestejä: 18
Heh, hauska idea! Kirjoitusvirheitä tässä oli aikas runsaasti. Beta, beta?

"Poika tarkisti kuvanlaadun nopeasti, totesi sen olevan ainakin super hyvä ja niine hyvineen hän lähti ryömimään takaperin pois kukkamaalta."

Näin valokuvausharrastajan silmiin nappasi aika pahasti; mitenkäs ajattelit filmikameralla tarkistaa kuvanlaadun? Ja superhyvä yhteen.

Kiitos kuitenkin välipalasta!

SabSab

 • Team Cullen<3
 • ***
 • Viestejä: 148
Heh, tää oli hyvä :'D

Hajosin tälle aika pahasti, toi loppu oli tosi hyvä :'D

Whii, kiitos tästä :)
Cullenismi<3

Shute

 • ***
 • Viestejä: 209
 • hei sun heiluvilles
Ai että oli hyvä  :D repeilin pahasti.

Lainaus
Kaikki kääntyivät kannoillaan ja lähtivät yksissä tuumin kohti rohkelikko tornia huutaen nimeä, joka oli syypää kuvien ilmestymiselle suuren salin toiseen oveen.
-COLIN CREEVEY!

tää kohta oli ihana <3

Colin oli jusr hyvä ja kiero. : D Aivan mahtava ficci!

~ Shute
Shute

yuuri

 • Luihuinen
 • ***
 • Viestejä: 863
 • Ava by unsure <3
  • Been there, Done that
teinirinsessa: korjasin nuo virheet ^^ ja kiitos kommentista.. mukavaa kun joku tätäkin lukee :):)

Haltiamieli:ole hyvävain! :)  ficciä/oneshottia oli hauska kirjoittaa ja taidanpa jatkaa tällaisella linjalla :D:D kitios ja kumarrus :)

Satan: no ne krijoitusvirheet on ihan omaa syytäni..taitaa msusa hieman Malfoyn vikaa olla enkä betaa ollut tuolloin vielä viitsinyt  hankkia :D:D

Sinéad: korjasin virheet ja kiitos tästä.. nykyään minulla on jo beta.. pääsin ylpeyteni ylitse :D:D

Iidaelina:  no enpä tullut tuollaista ajatelleeksikaan..no ehkäpä Colin oli jtn taikoja tehnyt ^^

SabSab: kiitoksia:) mukavaa kun pidit ^^

Shute: Itsekkin pidin Colinista paljon, vaikka kirjoissa se menee olan kohautuksella ja tuhahduksella ohitse :D mukava kun pidit ficistä :)
Nothing is true, Everything is permitted
ficciarkku