Kirjoittaja Aihe: Rakkaus on ruma sana, Lisätty 13.1-09  (Luettu 2352 kertaa)

Socker Smulan

  • ***
  • Viestejä: 90
Rakkaus on ruma sana, Lisätty 13.1-09
« : 01.10.2008 19:13:55 »
* Piirustuksia *


1¤  Aloin tätä tuherralla tässä yksi päivä, kun kuuntelin Shivareeta ja iski inspis. Pikkusysteri sille keksi sitten tarinankin, mikä menee näin: Miestä puree vampyyri, tämä joutuu sairaalaan, herää ruumishuoneella ja sonoo siinä lähtiessää yövartialle "good night".  ;) Ihan lyijärillä tehty.
Goon night (S)

2¤  Eksyin taas kuuntelemaan Shivareeta ja teki mieli piirtää herralle ^^ tyttöystävä, jonka tuloksena syntyi tämä. Ihan lyijärillä ja stabiloilla raiskattu. Meinasin menttää järkeni tuon hameen kanssa kun näin vaivaa ja sitten mokasin sen. Yhyy...
Romantic (S), Mustavalkoinen (S)

3¤ Tämä oli vain tällainen nopea työ. Itse pidän henkilökohtaisesti paljon enemmän tuosta värittömästä. Oli virhe sutata sitä. Huomaa, ettei jaksanut enää kiinnostaa loppuun asti.
Mustavalkoinen (S), Lohikäärmes (S)


4 ¤ Noniin, tässä ihka eka MRC-piirustukseni. Ihan lyijykynällä tehty osittain mallista. Kaksi tuntia tätä olinväkertänyt aseina ihan 0,5 täytekynä ja yksi räsä halppislyijäri. (Viiminen kerta kun alistun moiseen! :shock:) Olisi kiva kuulla mielipiteitä niin tietäisi mihin suuntaan lähteä. Ja tiedän, olen melko huono noissa laskoksissa, mutta muuten tykkään tästä.  Ehkä paras, mitä olen hetkeen tuhertanut. Tummensin kuvaa ihan vähän koneella, kun se valottu kohdassa kamera. Tämä on sinulle Ashtray, kun toivoit Frankia ;) :
Frank (S) (vaikka ehkä näyttää enemmän Gerardilta)

5¤  Damn, iski taas inspis. :D Sähläsin oikein kunnolla ja sitten syntyi tällainen. Ajatus oli vain kuvata se tilanne, kun jo lähes aikuinen ihminen sitten vasta tajuaa, että ei se maailma olekaan vain vaaleanpunainen. Lyijäriä, stabiloa, puukynää.
Pink world (S)

6¤ Tämä syntyi parin mutkan kautta keskellä yötä. Ensin piti piirtää mies, mutta siitä tulikin nainen. Ihan mun tapaista. She (S)
 
7¤ Tahdoin piirtää jotain satuihin liittyvää ja keiju tuli ensimmäisenä mieleen. Tykkään tästä ihan kohtalaisesti. Keiju (S),  Väritetty (S)

* Valokuvat *

Syksy:

Lehdet (S)

Pisarat (S)

Pisarat 2 (S)

Kirjuri (S)

Omena ja varas (S)

Tytteli (S)

Sienikärpäs (S)

Puu (S)

Kakkara (S)

10¤ Laskuvarjoja (S)


PS. Haasteita otan mielelläni. Kaikkea lupaan yrittää.  ;)

// 13.01.2009 - Lisäilin pari kuvaa: She (S) ja Keiju (S)

TylerDurden:

Kiitos kommentista! :D Aivan ihanaa saada jonkinlaista palautetta. Ja mä olen vasta äskettäin alkanut käyttää värejä ja varjostuksia enemmän. Se on vieläkin hirveän pelottavaa ja kokoajan saa ottaa välikuvia kun pelkää sörssäävänsä koko kuvan. :D


// Illusia yhdisti tuplapostauksen ja lisäsi ikärajat.
« Viimeksi muokattu: 20.04.2012 13:36:28 kirjoittanut Illusia »
And after all, You're my wonderwall

Musta-Anturajalka

  • ***
  • Viestejä: 142
Vs: Rakkaus on ruma sana
« Vastaus #1 : 03.01.2009 23:40:20 »
Lohikäärmes
Vau! Pidin tästä värillisestä enemmän ;) Kuten TylerDurden sanoikin, uskalsit käyttää rohkeasti värejä, ja tässä se näkyi. Se teki tästä työstä mun mielestä mielenkiintoisen ja hienommankin. :) Itsekään en helposti käytä noin rohkeasti värejä. :) (Harvoin edes väritän töitäni)
Pink world Mä jostain syystä tykkäsin näistä sun tekemistä nais- hahmoista. :) Jottenkin omalla tyylillä tehtyjä, mutta silti jotenkin tutun näköisiä.. Itsekin piirtelen aika saman näköisiä hahmoja silloin tällöin. :D Mutta erityisesti pidin tästä. :)
Pisarat 2 Valokuvista tämä oli silmään pistävin, mulle. :) Kerrassaan mahtava kuva! Ihana. Hieno kuvakulma. Erityisesti se, että tuon lehden "alle" lankeaa varjo, ja että et  ole ottanut kuvaa pelkistä pisaroista, tuo tähän tunnelmaa. :)

Mutta hienoja kaikki! Nuo oolivat vain lempparini. ;)

~Musta-Anturajalka, joka on surkea antamaan rakentavaa. (Ilmeisesti?)

Mystery

  • Näkijä
  • ***
  • Viestejä: 141
Vs: Rakkaus on ruma sana
« Vastaus #2 : 04.01.2009 14:23:23 »
Kauniita ja omalaatuisia. Pidin erityisesti Frankista ja keijusta.  :-*
In Joy and Sorrow.

Ring..//

  • Vieras
Vs: Rakkaus on ruma sana
« Vastaus #3 : 07.01.2009 18:47:03 »
Uskallat käyttää värejä hyvin paljon mutta piirrustuksia en oikein tajunnu.
Esim se lohikäärme oli aika outo.. En tarkoita pahalla mutta kaikki piirrokset ei oikein iskeneet.. :-\