Kirjoittaja Aihe: Harry, nämä ovat häät l S l Harry/Draco l Fluff fluff fluffff  (Luettu 773 kertaa)

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Ficin nimi: Harry, nämä ovat häät
Kirjoittaja: Ygritte
Ikäraja: S
Fandom: Harry Potter
Pari: Harry Potter / Draco Malfoy

A/N: Ihanaa kesää Vilnalle! Löysin tarinatoiveesi juhannustaioista ja toivottavasti tämä on tarpeeksi lähellä hupsua hömppää yhdistettynä häihin:3


Harry, nämä ovat häät

“Harry, oletko ikinä ennen nähnyt Pansyn puutarhassa valkoisia ruusuja?”

Harry vilkuili hämillään ympärilleen. Pihalle pitkiin riveihin asetelluille pöydille oli kieltämättä nostettu erityisen kauniit lasimaljakot täynnä valkoisia kukkia. Mutta Pansyn ja Lunan puutarha oli aina kesäisin täynnä kukkia, joten ruusut eivät olleet erityisesti kiinnittäneet Harryn huomiota.

“En kai, mutta nämä ovat kyllä upeita,” Harry vastasi Dracolle kohteliaasti, ja hipaisi sormenpäällään ruusun sametinpehmeää terälehteä. Halutessaan hänkin osasi olla romanttinen. Harry kääntyi puolittain Dracoa kohti ja kohautti vihjailevasti kulmakarvaansa. Draco vastasi siihen pyöräyttämällä silmiään.

“Sinä et nyt tajua. Satiiniset pöytäliinat? Kultaiset lautasliinat? Valkoiset ruusut? Nämä eivät ole mitkään tavalliset grillijuhlat.” Draco sihisi sanat hampaittensa välistä. Aivan, kuin joku olisi kiinnittänyt huomiota hänen salamyhkäisyyteensä.

“Mutta Pansy ja Luna kutsuivat meidät grillijuhliin? Kuten he kutsuivat…”

“Kaikki. Sitäkö olit sanomassa? Lunan sukulaiset, Pansyn sukulaiset, puolet meidän ikäluokkamme Luihuisista, ja jopa muutaman onnettoman Rohkelikon, jotka eivät edelleenkään tajua mitään.”

Harry kolautti polvensa Dracon reiteen yrittäessään kääntyä entistä enemmän tätä kohti. Toki Harrylle oli selvääkin selvempää mitä mieltä Draco oli Rohkelikoista, mutta aloittaa nyt riidan haastaminen heidän ystäviensä grillijuhlissa. Draco tuijotti Harrya, pyörittäen samalla kättään vaivihkaa ilmassa. Niin hän teki aina, kun odotti Harryn tajuavan jotain. Mutta mitä?

“Harry, nämä eivät ole grillijuhlat.”

“Eivätkö?”

“Voi pyhä Merlin sentään, eivät!” Draco ärähti, vetäen heidän vieressään istuvien huomion itseensä. Draco koukisti etusormeaan viestiksi siitä, että toivoi Harryn kurottautuvan lähemmäs.

“Harry, nämä ovat häät.”

“Ovatko?”

Harry katsahti äkkiä nolostuneena vaatetukseensa. Draco oli käskenyt häntä laittamaan siistit pellavashortsit ja kauluspaidan, sillä Draco oli jo kotona aavistellut jotain. Ikävä kyllä Draco vain aavisteli kaikenlaista niin usein, ettei Harry enää vähään aikaan ollut oikein kuunnellut häntä näissä asioissa. Ja siinä hän sitten oli, vanhoissa collegehousuissa ja t-paidassa, hyvien ystäviensä mahdollisissa häissä.

Draco vilkuili Harryn asua tismalleen samalla tavalla.

“On se hyvä, että sinä rakastat minua.” Harry kuiskasi puolustuksekseen, kun ei oikein muuta keksinyt. Draco näytti syötävän upealta vaaleanharmaassa kauluspaidassaan ja laivastonsinisissä pellavashortseissaan.

“Niin.” Draco yskähti vaikeasti, punastui, ja käänsi yhtäkkiä päänsä sivuun.

“Rakastathan sinä minua?”

“Harry. Rakastan.” Draco näytti toipuneen äskeisestä hämmennyksestään, tarttui Harrya kädestä ja veti sen rintaansa vasten. “Tiedätkö, meidänkin häämme voisivat näyttää juuri tällaisilta, jos sinä haluaisit…”

“Meidänkin…” Harry tunsi poskiensa lehahtavan kuumiksi. Hän ei tiennyt lainkaan mitä tehdä. Olisiko aivan liikaa, jos hän kiipeäisi Dracon syliin? Sillä Draco oli ehkä juuri…

“Ömmm, kositko sinä siis minua, vai…”

“Shhh, Pansy ja Luna tulevat. Ja en. Ehkä. Melkein.” Draco suuteli hätäisesti Harryn rystysiä. “Melkein. Mutta haluan tehdä sen kunnolla.”

“Kunnolla?”

“Anna minulle viikko.”

“Okei.”

Harry katseli silmät suurina, kuinka Pansy ja Luna toden totta astelivat ulos talostaan kauniissa valkoisissa mekoissaan. He asettuivat kaikkien keskelle, vihkiseremonia oli lyhyt, äärimmäisen herkkä, ja kaiken aikaa Draco puristi Harryn kättä tiukasti omassaan.

Draco oli ollut oikeassa.

Nämä eivät tosiaankaan olleet tavalliset grillijuhlat.
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself

Nyyhti

 • ***
 • Viestejä: 3 944
Oli niin hauska otsikko että ihan vahingossa eksyin tänne! En ehdi mitään kovin syvällistä sanoa, mutta sen verran kuitenkin, että tämä oli tosi herttainen ja kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri sopivan mittainen tunnelma pala. Tässä oli mukavasti juonta näin lyhyeksi tekstiksi ja tykkäsin erityisesti siitä, miten läpi tarinan kerroit vähillä sanoilla paljon enemmän asiaa. Kiitos!
Never regret something that once made you smile.

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Ihana kuulla, että otsikko houkutteli sinut paikalle Nyyhti!:D

Tämä tosiaan on lyhyt, ja syntyi hetkessä, kun lueskelin juhannustaikojen toiveita. Halusin pitääkin sen tällaisena, että se täyttää toiveet mahdollisimman hyvin:D Mutta tästä tuli kyllä kiva! Rakastan aina kirjoittaa hieman hämmentynyttä Harrya, joka ei vain tunnu tajuavan. Mutta tajuaahan hän, aika nopeastikin Dracon takeltelun tarkoitusperän:3

Valtavan iso kiitos kommentista, mukava kuulla, että tämä oli kivaa luettavaa:)
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself

Thelina

 • Ilomarja
 • ***
 • Viestejä: 2 642
Hahaa, ihanaa ettei Harry ole ainoa, joka ei tajunnut kyseessä olevan häät, vaan myös muut Rohkelikot olivat pihalla ;D hetken jo ajattelin otsikon perusteella, että hömelö!Harry ei tajua olevansa omissa häissään, mutta ehkä se olisi jo ollut liikaa. Melkein kosinta ja tyylikäs Draco, joka rakastaa homssuista Harrya olivat ihania<3 Pansy ja Luna on muuten kiva paritus, enpä olekaan ajatellut tuollaista mahdollisuutta ennen! Kiitos, juuri tällaista piristävää ja söpöä luettavaa kaipasin tänään!
Kurkista listaukseeni

Avatar Ingridiltä ♥

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Thihiii, kiitos kommentista Thelina :D Kun on Harrysta kyse ei olisi ehkä täysin poissuljettua, ettei hän tajuaisi olevansa omissa häissään, mutta tällä kertaa hän ei sentään saavuttanut sellaista hömelyyden astetta :D Mutta kyllä Dracokin tässä onneksi näytti sen puolensa, ettei kaikki ole aina niin harkittua ja järjestelmällistä.

Pansy ja Luna voisivat tosiaan olla tosi kiva paritus! Tätä kirjoittaessa se vain tuli mieleen jostain, mutta olisipa kiva lukea tai kirjoittaakin heistäkin jotain. Siinä on ehkä vähän samanlaista energiaa, kuin Harryssa ja Dracossa:D
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself

Vilna

 • pinkki bebe
 • ***
 • Viestejä: 1 584
 • bii-boh-bi
No niin! Täällä ollaan. 🩷 Anteeksi, että tässä vähän kesti, viime päivät on olleet aika kiireisiä, eikä Finille ole ollut niin paljon aikaa. Kiitos hirveästi, että olet ajatellut minua ja kirjoittanut minulle tämmöisen ihanuuden! Se merkitsee uskomattoman paljon ja ilahduin ihan hirveästi, kun huomasin viestisi yksärilaatikossa.🥰

Awh, tämä oli jotain niin ihanaa otsikosta lähtien! Tykkäsin taustalla olevasta Pansy/Lunasta, jotenkin todella söpö paritus, jota en ole tullut ajatelleeksi, mutta kaikki femme on aina ihan parasta, joten kiitos siitä. ☺️ Ja Harry/Draco nyt on kaikkien paritusten klassikko ja minun OTP:ni, joten ihanaa että kirjoitit juuri heistä.

Rakastan fikkejä, joissa Harry on ihan pihalla ja vähän hidas, se jotenkin sopii hänen hahmoonsa niin hyvin, koska ei hän canonissakaan ole mikään penaalin terävin kynä, lol. 🫣 Voi Harrya, kun ei ymmärtänyt että kyseessä oli häät ja luuli, että kyse oli grillijuhlista, apua. Tämä oli kyllä juuri sellaista hupsua hömppää jota toivoinkin. 🥰

Lainaus
“On se hyvä, että sinä rakastat minua.” Harry kuiskasi puolustuksekseen, kun ei oikein muuta keksinyt.
Tämä oli suloinen kohta. 🤭 Muutenkin tykkäsin Harryn ja Dracon suhteesta tässä, kiva joskus lukea heistä tällaisissa tunnelmissa.

Lainaus
Olisiko aivan liikaa, jos hän kiipeäisi Dracon syliin? Sillä Draco oli ehkä juuri…
Ei olisi ollenkaan liikaa. 😌

Tuo lopetus oli aivan täydellinen. Kiitos kiitos kiitos. 🩷 Tuntuu, että tämä kommentti on ihan höpöhöpö, mutta tämä oli aivan ihana (kuinkahan monta kertaa olen sanonut ihana tässä kommentissa), piristi järjettömästi ja tulen varmasti palaamaan tähän aina uudelleen ja uudelleen.

avatar by Claire, banneri by Ingrid

rosegold

 • ***
 • Viestejä: 200
 • Sokerisiiven ava
Olipa tämä nätti ja ihanan höpsö. Oli jotenkin niin Dracoa aina aavistella kaikenlaista ja tietenkään Harry ei ollut yhtä vakuuttunut näistä aavisteluista  ;D Mulle jäi tämän lukemisesta hyvä mieli.

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Voi kiitos kommentista Vilna!:3 Minua ei haittaa ollenkaan, jos kommentin kirjoittamisessa vähän kestää, ymmärrän oikein hyvin, että ihmisillä on myös muuta elämää ja velvollisuuksia, vaikka tämä Finissä roikkuminen hyvää elämänsisältöä on sekin :D

Olen ihan superiloinen, että tämä fikki ilahdutti sinua!:3 Sinun juhannustoiveesi olivat aivan ihania, ja tykkäsin kirjoittaa tätä tosi paljon! Tähän osui niin monta juttua, josta itsekin nautin: Harry ja Draco, Harry hiekan hämmentyneenä, söpöä kesähömppää, häitä ja rakkautta:3 Nyt, kun tuosta Pansy/Lunasta on ollut näissä kommenteissa puhetta, niin olisi kyllä kiva lukea romantiikkaan taipuva fikki, jossa selviäisi miten on päästy tähän asti! Kukahan sen kirjoittaisi ;D

Ja ihanaa ei koskaan voi olla liikaa, koska sehän on aika ihanaa, jos joku juttu on saanut ilahtumaan :D

Kiitos sinullekin kommentista rosegold!:3 Ihana kuulla, että sinullekin tämän fikit energiat toimivat oikein hyvin! Tää on kyllä niin klassikko kamaa: Draco aavistelemassa ja Harry vain hämmästelemässä vieressä :D Tosi kiva kuulla, että tämä toimi sinullekin hyvän mielen luettavana, sillä sellaiseksi tämä oli kaiken fikin hämmennyksen keskellä tarkoitettu:)
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself

Crys

 • Taivaanrannanmaalari
 • ***
 • Viestejä: 4 551
 • inFINIty
  • Listaukseni
voihan harry jolta lentää kaikki yli pään, hyvin in character book harry siis :D tykkäsin!

Never underestimate the power of fanfiction

rosiee

 • ***
 • Viestejä: 95
En tiedä, ehkä se on tää kesä, kun on saanut mut lukemaan (ja vähän kirjoittamaankin) enemmän Harry/Dracosöpöilyä, mutta olen ihan tyytyväinen valintaani :D Tää oli jotenkin niin arkista ja hauskaa luettavaa, mutta myös sellaista hempeää ja romanttista. Nopealla silmäyksellä huomasin, että joku muukin oli ajatellut ensin, että kyse olisi ollut Harryn omista häistä, mutta ei ollutkaan (vielä ;D ). Jotenkin tuntuu niin Harrylle tyypilliseltä, että ei oikein tajua, mikä on homman nimi, vaikkakaan Dracon melkein-kosinta ei mennyt ohi ;)

Pidin myös kovasti Pansy/Luna -parituksesta, vaikka se ei varsinaisessa pääosassa tässä ollutkaan. Lunalle on jotenkin niin helppo kuvitella kumppaniksi joku sellainen, joka on aivan toista maata, ehkä joku liian samanlainen voisikin tehdä suhteesta vähän kaoottisen.

Kiitos tästä miellyttävästä lukukokemuksesta <3

Meldis

 • puuskupurilainen
 • ***
 • Viestejä: 2 661
Äääää, miten ihana! <3 Otsikkokin jo lupasi hupaisaa menoa. :D Minä sitten niin rakastan ekstrapöhköä Harrya, joka ei edes tajua tulleensa häihin. Luulisi, että Luna ja Pansy ovat lähettäneet ihan kutsut jo kauan aikaa sitten ja kaikki olisi jotenkin selvää, mutta eihän asiat ole koskaan niin selviä Harrylle. ;D Thelinan tavoin en välttämättä ihmettelisi jos tämä pöhkö Harry ei tajuaisi olevansa omissa häissään. ;D Sitä olisikin hauska lukea, miten Draco reagoisi siihen, kun oli nytkin, ihan syystä, turhautunut Harryn hitauteen. :D

Luna ja Pansy parituksena oli kiva ylläri, kuulostaa, että siinä täytyy olla jokin tarina taustalla, että ovat päätyneet yhteen, mutta kuulosti ihan söpöltä yhdistelmältä. ^^ Varsinkin kun Draco sitten puhui onnettomista Rohkelikoista, kuulosti, että on ollut tupien välistä kanssakäymistä hyvässä ja pahassa koulun jälkeenkin. :D

Lainaus
Draco tuijotti Harrya, pyörittäen samalla kättään vaivihkaa ilmassa. Niin hän teki aina, kun odotti Harryn tajuavan jotain.

Ahhah, miten hyvin muotoiltu! Näen niin selkeästi, miten Draco elehtii käsillään ja miten hauskaa, että se on tullut myös tutuksi Harrylle. Draco vaikuttaa aika kärsivälliseltä, kun sietää noin hidasälyistä kumppania, joka ei kuuntele häntä, kun sanotaan, että nyt pitää pukeutua kunnolla. Joskin luulen, että ainakaan Lunaa tuskin häiritsee Harryn pukeutuminen. :3 

Lainaus
Ikävä kyllä Draco vain aavisteli kaikenlaista niin usein, ettei Harry enää vähään aikaan ollut oikein kuunnellut häntä näissä asioissa.

Rakastan established relationship troupea ja tämä oli juuri sitä, että ollaan oltu jo pitkään yhdessä ja ruvettu vähän suodattamaan asioita, mitä se toinen puolisko sanoo. ;D Old married couple fiilis oli tuossa, vaikka ei vielä ehdittykään naimisiin saakka. Melkein. Taitaa olla kuitenkin vakka kantensa löytänyt, kun Draco noin puolikkaalla lauseella kosi Harrya, mutta ei sitten kuitenkaan. :'''D Haluaisin kauheasti lukea, mitä Draco saa aikaan viikossa. Mahtaakohan Harry tuossa ajassa unohtaa melkein-kosinnan ja se tulee taas yllätyksenä tai ehkä se nyt viimeistään on asia, jonka Harry muistaa. :D
Kiitos tästä ihanuudesta, oli aivan ihanan söpö ja hupaisa ja tulin tästä superhyvälle tuulelle. <3
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚

Eveliina L

 • ***
 • Viestejä: 172
En olekaan vähään aikaan lukenut Harry/Dracoa. Tämä oli yhtä aikaa hauska että tavattoman suloinen. Mulle kävisi varmaan niin kuin Harrylle, että päätyisin kavereiden häihin collegehousuissa kun en vaan tajuaisi etukäteen epäillä mitään. Ja mä myös hetken pelkäsin, että kyseessä olisi Harryn omat häät. Toi Dracon melkein kosinta oli myös oikein hauska, mutta olisin kyllä mielelläni lukenut sen kosinnankin tähän perään enkä vain melkein.  ;D Silleen kiinnostaisi tietää, mitä tapahtui viikon päästä. Siihen mennessä olisi jo odotuksetkin Harrylla varmaan kohonneet ja Dracon pitäisi keksiä jotain isoa ja romanttista.  ;D Lunan ja Pansyn häät kuulosti oikein kauniilta.

Natural

 • Ravenclaw
 • ***
 • Viestejä: 690
 • I no speak this country's language! Bye bye!
Ahoi, otsikko veti puoleensa ja onneksi luin!

Tämä oli jotenkin tosi söpö ja hupsu, pidin kovasti. Tykkäsin erityisesti siitä, että Harry oli pöllö itsensä jolla ei ole pienintäkään käryä, no noin yhtään mistään, ja Draco siellä ihan muina tuittupäinä ylävestelmässä. Hiukan yllätyin siitä, että kyseessä oli Lunan ja Pansyn häät, mutta pidin ajatuksesta ja siinä voisi olla paritus, josta voisin lukea toistekin. Dialogi tässä oli huipaisaa ja jotenkin herttaista. Dracon kosinta, tai siis melkein kosinta, tai siis kun ehkä kosi oli hauska lisä!

Lainaus
“Harry, nämä ovat häät.”
siis mie voin ihan nähä tämän sieluni silmin, kun Dracon silmät pyörähtää hedelmäpelin lailla just silleen, huoh harri keskity. <3 :D

Tiivistettynä pidin tästä kyllä kaikin puolin ja sai minut hymyilemään ääneen poikien pöllöilylle ! Olen hieman kommentointiruosteessa näin vuosien jälkeen, niin jätän tämän nyt vain tähän kiittäen ja kumartaen.


"Greed may not be good, but it’s not so bad, either. You humans think greed is just for money and power! But everyone wants something they don’t have."

Ava & Bannu By: Odo

Ygritte

 • [igrit]
 • ***
 • Viestejä: 660
Voi onpa tänne tullut ihania kommentteja! :-* Kiitos Crys, rosiee, Meldis, Eveliina L ja Natural! Ihan mahtavaa, että tämä pieni tunnelmapätkä on osannut ilahduttaa! :D

Harry on tässä oma pöhkö itsensä, eikä hän ehkä muuten olisikaan niin ihastuttava ja samaistuttava hahmo. Harryn ja Dracon erot pääsevät tässäkin esiin, mutta ehkä ne vain vetävät poikia toisiaan kohti. Ehkä Harry tarvitsee omaa hömelön huoletonta luonnettaan tasapainottamaan Dracon huolenpitoa, kun taas Draco tarvitsee kontrollintarpeensa kaveriksi kaikkeen välittömämmin suhtautuvaa Harrya. Tämä on kyllä ihana pari:3

Mitä Dracon kosintaan tulee, niin olen melkein varma, että Harry ehtisi viikossa unohtaa, että mitään kosintaa on tulossa, ja olisi taas ihan ulapalla, kun itse kosinta tapahtuisi ;D Siitä jollekin hyvä fikki-idea kirjoitettavaksi :D
This won't turn into a hyperfixation
and
Other Hilarious Jokes You Can Tell To Yourself

Myötätuuli

 • Neiti Herrasmies
 • ***
 • Viestejä: 463
 • entinen miisuli ♥
Onnea Kommenttiarpajaisten voitosta! :) Valitsin tämän listauksestasi, sillä halusin kovasti selvittää mitä otsikko mahtoi tarkoittaa. Tämä oli aivan ihana tarina! Samaan aikaan söpö, mutta myös hauska.

Virnuilin Harryn totaaliselle tietämättömyydelle ja sille, ettei hän ollut uskonut Dracoa, koska Dracohan nyt aina aavisteli kaikenlaista. Voi, voi, joskus kannattaa luottaa kumppanin intuitioon. :D Dracon ja Harryn välit ovat tässä kyllä selkeästi lämpöiset, vaikka Dracoa selkeästi ärsyttää Harryn epäonnistunut asuvalinta. :D Tässä on juuri sellaista vakiintuneen parisuhteen kaltaista sanaharkkaa. Hahmot olivat kyllä kaikin puolin onnistuneet ja todella uskollisesti in character. Tässä oli jotenkin myös hellyyttävä tunnelma, ehkäpä juuri hääasetelman vuoksi. Luna/Pansy oli myös mielenkiintoinen paritus, jota lukisin kyllä mielelläni lisää, jos sinua inspaa kirjoittaa. :)

Kiitos tästä päivänpiristyksestä, tämä oli loistava! :)

banneri ja ava by Ingrid

Larjus

 • ألف ليلة وليلة
 • ***
 • Viestejä: 6 797
 • En kaipaa kirjoituksiini (negaa) kritiikkiä tms.
  • twitter
Haha, tää oli hulvaton ;D Tykkään siitä, miten tämä lähtee käyntiin, Dracon huomioista ja epäilyistä, jotka Harry enemmän tai vähemmän sivuuttaa. Nopeasti kyllä paljastuu lukijalle, etteivät Dracon epäilyt ihan tyhjästä ole syntyneet, onhan noi kaikki melko selviä vihjeitä.

Lainaus
jopa muutaman onnettoman Rohkelikon, jotka eivät edelleenkään tajua mitään.”
Harry eittämättä kuuluu tähän porukkaan XD Draconkin mielestä.

Lainaus
“Harry, nämä ovat häät.”
“Ovatko?”
Voi Harry :___DD Toisin kuin jotkut muut, mä en ajatellut, että kyseessä sentään olis Harryn ja Dracon häät! Sehän olis ollutkin jo tosi paha 😂 Mut ei kai Draco antaisi niin käydä! Tuli noista muiden kommenteista muuten mieleen tämä XD

Lainaus
“On se hyvä, että sinä rakastat minua.”
No voiiiii :DD Harryn onni todellakin, niin ei tullut pahempia seurauksia.

Loppupuoli ficistä oli oikein suloinen, todella fluffista niin kuin topicin otsikkokin lupaili. Melkein-kosinta oli aikas ihana lisä, ja vielä kivempaa on, että viikon perästä seuraa kunnon kosinta 8) Tai ties vaikka vähän aikaisemminkin, jos Dracolla kestää vähemmän aikaa järjestää se.
Ja ihan loppu oli paitsi kaunis myös vähän huvittava, kun tuli sellainen tunne, että Harry kunnolla tajusi juhlien todellisen luonnon vasta siinä vaiheessa, kun Luna ja Pansy astelivat paikalle häämekoissaan ja oli vihkiseremonia XD Että siihen asti hänellä olisi vielä pieni epäilys siitä, että mitä jos Draco onkin taas ylitulkinnut kaiken.

Kiitos tästä oikein viihdyttävästä lukukokemuksesta! ♥

セサミ思い出して
 麗しの意志を
セサミ踏み入って
 刻んでその意志を

Linne

 • ***
 • Viestejä: 772
 • Hämmentynyt pesukarhu
Ai saakeli, tämä on kyllä täydellinen :D Kyllä Harry, on se hyvä että Draco rakastaa sinua.

Harry nyt ei tunnista lehmää lohikäärmeestä, mutta hyvä, että Dracolla sentään on silmät päässä ja älyä aivoissa. Kuuntelisit vain Harry Dracon aavistuksia, niin et joutuisi menemään ystäväsi häihin virttyneessä t-paidassa.

Lainaus
Lunan sukulaiset, Pansyn sukulaiset, puolet meidän ikäluokkamme Luihuisista, ja jopa muutaman onnettoman Rohkelikon, jotka eivät edelleenkään tajua mitään.”

Tässä kohti aloin pohtia, kääntyvätkö Luihuiset pahan puolelle siksi, että ovat väsyneitä selittämään Rohkelikoille asioita xD.

Ehkä ihan hyvä, että Draco haluaa hetken aikaa valmistella kosintaa. Haluaisin tosin kovasti tietää, miten monta vihjettä Harryn pitää saada, ennen kuin Dracon viesti menee perille. Tässähän tarvitaan selvästi jatko-osaa!

Kiitos tästä, tämä oli erinomaisen hauska ja piristävä teksti!

Kaikki perinteet ovat typeriä. Siksi ne ovat perinteitä

Claire

 • Valvoja
 • *****
 • Viestejä: 1 935
Voi että, olipa tämä ihana kesäinen ficceröinen, ja tätä lukiessa tuli kyllä sellainen kepeä ja hyvä mieli! Kuten monet muutkin, minäkin naurahtelin Harryn osuvalle asuvalinnalle sekä tietenkin Harryn toteamukselle, että on se hyvä, että Draco rakastaa häntä asustaan huolimatta :D Oli jotenkin muutenkin niin ihanan Dracomaista kiinnittää huomiota kukkiin, kutsuttujen listaan ja muutenkin ympäristöönsä, ja sitten taas ihanan Harrymaista, että tämä ei ollut mitään poikkeavaa osannut huomata, vaan luuli heidän olevan ihan normaaleissa grillijuhlissa ;D Sopii niin hyvin heidän persooniinsa! Ja olipa söpöä Dracolta melkein kosia Harrya, mielelläni lukisin ficin siitä, miten Draco lopulta päätyi kosimaan Harrya viikon kuluttua. Kiitos paljon tästä! <3
We're stars wrapped up in skin
The light comes from withinThere's no me, there's only (you)
There's only youniverse