Kirjoittaja Aihe: Ihan hyvä päivä • K11 • James Sirius/Teddy • lyhyt shotti  (Luettu 318 kertaa)

Vilna

  • pinkki bebe
  • ***
  • Viestejä: 1 584
  • bii-boh-bi
(Harry Potter ei ole minun omaisuuttani, tämä teksti on pelkkää fanifiktiota.)

Kirjoittaja - Vilna
Ikäraja - K11

Paritus - James Sirius Potter/Teddy Lupin
Tyylilaji - kesäinen tuokiokuvaus
Sanamäärä - 601

Tiivistelmä - “Minä olen vähän niin kuin rakastunut sinuun.”

Kirjoittajalta: Tämä on juhannustaika Meldikselle, oikein hyvää kesää, jee! ♥ Toiveesi olivat niin inspiroivat, että minä ihan innostuin ja aloin heti väkertämään fikkiä! Tässä on nyt James Sirius/Teddy-henkinen slice of life höystettynä söpöydellä ja kesäisillä tunnelmilla. Toivottavasti pidät. Tämä on muuten vasta minun toinen kolmannesta sukupolvesta kertova fikki ja ensimmäinen James/Teddy, joten suonette anteeksi mahdollisen kömpelyyden. :')


FF100 (Ilma)Ihan hyvä päivä


On ihan hiton kuuma ja hänen huulensa ovat kuivat kuin Sahara, vaikka hikikarpalot puskevat esiin hänen otsalleen ihon läpi. Kaikki on märkää ja hikistä ja vaatteet ovat liimautuneet kiinni hänen kehoonsa. Jossain jyrisee ukkonen, mikä on saanut paarmat kajahtamaan, ja Jamie joutuu koko ajan läpsiä niitä pois päänsä päältä surisemasta. Paljaat auringon paahtamat käsivarret kutisevat; muutama niistä on päässyt jo puremaan.

Mutta silti hänellä on ollut ihan hyvä päivä. Todella hyvä itse asiassa.

Ehkä siksi, koska Teddy on täällä.

Se makaa vehreällä ruohikolla ilman paitaa, vahvat käsivarret pään alla ja silmät suljettuina. Hiukset ovat tänään kiharat ja vaaleanpunaiset kuin hattara, ja Jamie vähän niin kuin haluaisi upottaa sormensa sinne. Huuliensa välissä sillä on joku heinä ja kalpeat jalat ovat paljaat. Varpaankynnet se on lakannut taivaansinisellä kynsilakalla, mikä on tällä hetkellä yksi Jamien lempiyksityiskohdista Teddyssä. Jostain syystä kaikki ötökätkin ovat jättäneet sen rauhaan.

Hitto, että hän tykkää siitä. Hänen sydämensä on tahmea ja valuu hunajaa.

Jamie hörppää mummin tekemää sitruunalimonadiaan ja tuijottaa Teddyä. Se ei huomaa hänen katsettaan, koska sen silmät ovat suljetut ja se nauttii kesästä ja lämmöstä. Jamie on olevinaan lukemassa huispauslehteä, jossa on aika komeita miehiä luudanvarsilla, mutta hän ei pysty keskittymään siihen, koska Teddy on vain muutaman jalan päästä hänestä, ja Teddy tuoksuu hyvältä (voikukilta, marjoilta ja vähän hieltä) ja sillä on pehmeä vatsa ja suudeltavan näköiset huulet.

Teddyn käsi liikahtaa ja se hamuaa rasiasta täyteläisen makeita mansikoita, ja Jamien sydän pyörii kuin planeetta hänen rinnassaan, kun sen sormet hipaisevat vahingossa hänen alastonta nilkkaansa.

Teddy raottaa silmiään.

Jamie nielaisee.

“Hei”, Teddy sanoo.

“Hei”, Jamie vastaa. Hän on ehkä saamassa jotain kohtausta.

“Mitäs sinä?” Teddy kysyy ja kääntyy katsomaan häntä silmiin pieni ilkikurinen virneenpoikanen huulillaan.

“En paljon mitään.”

Hän hörppää uudelleen juomaansa, mutta hänen suunsa on edelleen kuiva, ja hän nuolaisee huuliaan. Hitto vie.

“Tiedätkö mitä?” Teddy sanoo sitten ja nousee istumaan. Sen käsi löytää Jamien olkapään ja se sivelee sormillaan teepaidan peittämää ihoa. Hänellä on kuuma ja kylmä samaan aikaan.

“Minä olen vähän niin kuin rakastunut sinuun”, Teddy jatkaa niin kuin hänen sanansa eivät olisi jotenkin maata mullistavat ja työntää hänet selälleen nurmikolle ja istuutuu hajareisin hänen vatsansa päälle.

Se on aika painava ja hikinen, mutta se ei haittaa ollenkaan. Jamien kädet puristavat sen pehmeää vyötäröä.

Jamie nieleskelee. “Ai olet vai?”

Sitten Teddy hymyilee aidosti, eikä lainkaan ilkikurisesti. Se vetää Jamien paidan pois, mikä on vähän hankalaa, koska se istuu edelleen hänen päällään, ja sitten suutelee Jamien polttavia huulia.

“Kyllä sinä sen jo tiesit”, Teddy kuiskaa käheästi kun irrottautuu ja koskettaa Jamesin esiin pilkahtaneita hymykuoppia peukalollaan lempeästi.

“Ehkä”, Jamie kuiskaa takaisin, ääni aivan yhtä käheänä. “Mutta onhan se aina tosi kiva kuulla.”

Teddy suutelee häntä uudelleen. Ja uudelleen. Niin monta kertaa, että Jamie huulet ovat punaiset ja kipeät.

Sitten Teddy ottaa rasiasta yhden mehevän mansikan ja tuo sen sitten hänen suuaukolleen. James puraisee siitä palan ja nielaisee Teddyn tuijottaessa häntä intensiivisesti tänään vaaleanvihreillä silmillään. Hän värisee sen katseen alla ja on niin helkutin onnellinen siitä, että he ovat molemmat olemassa tässä maailmassa tänä hetkenä.

Pian talon ovi kuitenkin käy ja Jamie voi kuulla Linan hyräilyn ja askeleet jo kaukaa. Sen kuuleminen saa Teddyn asettumaan takaisin makuulle hänen viereensä, ja Jamie laittaa takaisin teepaidan päälleen, ennen kuin Lina saavuttaa heidät missä he makoilevat talon takapihalla.

“Mitä te teette?” Lina kysyy uteliaana, kun pysähtyy heidän luokseen ja istuutuu alas Jamien toiselle puolelle. Se tunkee suuhunsa kaksi mansikkaa kerralla, ja Jamie pyöräyttää salakavalasti silmiään.

Hemmetti.

“Nautitaan auringosta ja kesästä”, Teddy vastaa sujuvasti, mutta vinkkaa hänelle silmää, kun Lina katsoo muualle pyyhkiessään sormensa nurmikkoon.

Jamien posket punehtuvat hiukan. Sydän valuu vatsanpohjalle, eikä kukaan muu paitsi Teddy huomaa.

Hitto, että hän rakastaa sitä.
« Viimeksi muokattu: 04.06.2024 18:05:50 kirjoittanut Vilna »

avatar by Claire, banneri by Ingrid

Meldis

  • puuskupurilainen
  • ***
  • Viestejä: 2 661
WHIIIIII Kiitos!! <33 Tämä oli parsointa ikinä! En ollut uskoa silmiäni, kun avasin tämän, että näin nopeasti olit taikonut minulla tämmöisen söpöyden. <3 Tässä oli kaikki niin kohdallaan, auringossa loikoilu ja loikoilijan ihailu ja hikiset ihot ja selvä sähkö ilmassa, ihan ukkonenkin oli tulossa vain Jamesin ja Teddyn välien kipinöidessä. <3 Oli hauskaa, että James oli ottanut lempinimeksi Jamien, tuntuu, että hän on halunnut paeta vähän perheen nimen kautta asettamaa taakkaa, minkä voin hyvin ymmärtää. ^^

Lainaus
Hiukset ovat tänään kiharat ja vaaleanpunaiset kuin hattara, ja Jamie vähän niin kuin haluaisi upottaa sormensa sinne. Huuliensa välissä sillä on joku heinä ja kalpeat jalat ovat paljaat. Varpaankynnet se on lakannut taivaansinisellä kynsilakalla, mikä on tällä hetkellä yksi Jamien lempiyksityiskohdista Teddyssä. Jostain syystä kaikki ötökätkin ovat jättäneet sen rauhaan.

Ahh, tämä kuvaus Teddystä oli parasta ikinä. Kynsilakan käyttö oli kiva yksityiskohta, ensin ajattelin, että siinäpä hyvä kapinointitapa, mutta oikeastaan tämä Teddy olisi voinut laittaa vaaleansinistä kynsilakkaa vain, koska miksi ei. ^^ Hän tuntui ihanan rennolta ja vielä heinänkorsikin suussaan, hih. Uudesta sukupolvesta on joka kerta jännittävää lukea, kun kirjoittaja määrittelee heidät joka kerta omalla tavallaan ja jokainen versio on ihan yhtä totta ja tämä versio, missä James oli varautuneempi ja Teddy uskaliaampi ja rennompi on ihan yhtä lempparini kuin jos asetelma olisi toisin päin. Minusta oli tosi söpöä, että James edelleen jännitti Teddyä, vaikka ymmärsin, että suhde on jo jatkunut vähän aikaa. Se kertoo aika hyvin, miten korviaan myöten rakastunut James on. <3 Jos sitä ei jo kertonut hänen ajatuksensa, miten söpö oli tuo sydän valuu hunajaa. ^^

Lainaus
Jamie hörppää mummin tekemää sitruunalimonadiaan ja tuijottaa Teddyä.

Koko tunnelma ficissä oli ihanan arkinen ja yhtä aikaa säkenöivä. Maataan nurmella tekemättä mitään, kuten kesällä kuuluukin ja juodaan sitruunalimonadia, joka on vielä mummin tekemään, oih. Välillä voi vähän pussailla ja syöttää toiselle mansikoita. Jännitytään, kun toinen vain hipaisee nilkkaa. Oli jotenkin tosi kivaa, miten he saattoivat vain olla yhdessä tekemättä mitään ja samalla kuitenkin tunnustaa rakkauttaan. Se toi tähän kivan vivahteen, kun tuntui, että suhde oli alussa, kun James niin jännitti, mutta kuitenkin oltiin jo rakastuneita. Minusta on niin kivaa, kun voidaan olla pitkään jatkuneessa suhteessa vieläkin ihastuneita teinejä ja jännittää toista. Kivaa oli, miten James tuntui sitten rentoutuvan Teddyä suudellessaan, vähän kuin Teddy pitäisi hänen jalat maassa, vaikka saakin Jamesin pilviin. :D

Tämä oli niin ihana ja juuri sitä, mitä toivoinkin ja olen tosi iloinen ja kiitollinen, että kirjoitit tämän. Kiitos! <333
Hine on ylde, eft gewunigen wilgesiþas, þonne wig cume.

˚*・༓☾ Tóspringe!☽༓・*˚